Author Topic: Γενικά για το στρατό, πότε παρουσιαζόμαστε, σειρές και άλλα  (Read 13355 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
11/11 Τριπολη αεροπορια

παει κανεις εκει?αντε μαγκες ριξτε καμια συμβουλη

να κόβεις συχνά τα νύχια σου να μη ματώσεις τ'α@@@α σου...

ξύσε ξύσε μην την πάθεις κιόλας... ;) :P
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

mpougatsas

• Guest
Αύτο που ξέρω εγώ είναι οτι οι φυλακές και γενικά οι καμπάνες στα κέντρα είναι εντελώς ψαρωτικές(δεν γράφεται τίποτα)εκτος αν κάνεις μεγάλη χοντράδα.. οπότε να πάτε να τη δείτε με το έτσι θέλω τη διπλάρα στο καράισκάκι.. να πάνε να γαμηθούνε και οι καραβανάδες και όλοι εκει μέσα.. ΠΑΟΚ είσαι..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Σωστός ο mpougatsas
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

MetroStar

• Guest
Παιδιά εμένα με καλέσανε πεζοναύτη στο Βόλο. Έχει κάνει κανείς?Πως είναι στις ειδικές δυνάμεις?Σε τι διαφερει απ τα άλλα σώματα των ειδικών δυνάμεων και τι ασκήσεις περιλαμβάνει περίπου?

perhan

• Guest
Για όσους πηγαίνουν αεροπορία, παιδιά  μη μασάτε....
τα πράγματα είναι χαλαρά και από σειρά σε σειρά γίνονται ακόμη καλύτερα.
Μερικές βασικές πληροφορίες (Για αεροπορία πάντα μιλάω) είναι:

1. Ορκομωσία:Λογικά με βάση ότι γινόταν μέχρι τώρα στις 4/12 ή 5/12. Μέχρι την Ορκομωσία δεν έχει εξόδους (μόνο 3 επισκεπτήρια στις 16,23,30/11 εκτός απροόπτου). Στην Ορκομωσία δίνουν άδεια περίπου 10 ημέρες (Οδοιπορικά και τέτοια δεν έχει στην αεροπορία- Η άδεια κοινή για όλους). Επιστροφή στη Τρίπολη παραμονή 2-3 ημέρες και μετά αναχώρηση για τις Μονάδες ή τα κέντρα όπου θα κάνετε εκπαίδευση για την ειδικότητά σας.

2. Κυλικείο.(όχι ΚΨΜ) Θα λειτουργήσει την 2η-3η μέρα, οπότε για όσους παρουσιαστούν την Δευτέρα καλό είναι να εφοδιαστούν με τα βασικά(Τσιγάρα, κάρτες για τηλέφωνο,κτλ). Στα Κυλικεία έχει σάντουϊτς, αναψυκτικά κτλ αλλά όπως θα δείτε συχνά παρατηρούνται ελείψεις.

3. Κινητά επιτρέπονται αλλά ΜΟΝΟ χωρίς κάμερα και μόνο τις ώρες που δεν έχει εκπαίδευση.Αν κάποιος περάσει κανένα άλλο κινητό( Με κάμερα) να ξέρει ότι πιθανόν να του το πάρουν και να του το γυρίσουν όταν θα ορκιστεί( Με μια πιθανότητα ποινής, αν τον πιάσουν να το χρησιμοποιεί).

4. Ποινές. Ποινές στην Τρίπολη πέφτουν, όπως φαντάζομαι και σε άλλα κέντρα, αλλά να ξέρετε ότι γράφονται ανάλογα με την αιτιολογία. Κάτι ποινές για απλούς λόγους (Ξύρισμα,κρεβάτι) μπορεί να μην γραφτούν αλλά όποιος περάσει μέσα φαγητό ή αλκοόλ και τον πιάσουν να ξέρει ότι τη 10 την έχει σίγουρη. Στην Τρίπολη δε θα καταλάβετε την ποινή γιατί είσαστε μέσα, αλλά γράφεται στο μητρώο σας  και μετά από κάποιο αριθμό τις υπηρετείτε.

5. Υπάρχουν τρεις Μοίρες και ο διαχωρισμός (δηλαδή σε ποια από τις 3 θα πάτε) γίνεται αλφαβητικά, όπως επίσης και σε ποιον θάλαμο θα πάτε ή ποιο κρεβάτι θα έχετε.... Επίθετα από Α στην 1η Μοίρα(Κίτρινη), Επίθετα από Κ(περίπου) στην 2η Μοίρα(Μπλέ) , Επίθετα από Π(περίπου) στην 3η Μοίρα(Κόκκινη). Σε όποια Μοίρα και να πάτε το πρόγραμμα Εκπαίδευσης (Το τι θα κάνετε δηλαδή) είναι κοινό με ελάχιστες διαφοροποιήσεις και δεν ισχύουν αυτά που λέγαν πιο παλιά (Στον ίδιο βαθμό τουλάχιστον....)

6. Υπηρεσίες θα κάνετε αλλά μη φανταστείτε τίποτα τρελό..(θαλάμου: καθαριότητες, θαλαμοφύλακες δεν ξέρω αριθμό) Αλλά Μοίρας: (Μαγειρεία,Εστιατόρια, σκοπιές) 2-3, το πολύ 4,ανάλογα με την σειρά.. (Μεγάλη σειρά= πολλά άτομα= λίγες υπηρεσίες)

7. Όπως και να έχει, ο λαός του ΠΑΟΚ δεν μασάει.....

Καλή θητεία για όσους παρουσιάζονται...

Μην σας κουράζω, όποιος νομίζει ότι θέλει να ρωτήσει κάτι άλλο ας στείλει μήνυμα να του απαντήσω εάν γνωρίζω....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Παιδιά εμένα με καλέσανε πεζοναύτη στο Βόλο. Έχει κάνει κανείς?Πως είναι στις ειδικές δυνάμεις?Σε τι διαφερει απ τα άλλα σώματα των ειδικών δυνάμεων και τι ασκήσεις περιλαμβάνει περίπου?

Εκει παρουσιαστικα.. αλλα την εκανα με ελαφρα.. 505 τπ/ν Βολο... χαλι μαυρο.. μονο οι στρατογκαυλοι παιζει να γουσταρουν.. τωρα παιζει να ειναι πιο χαλαρα.. γιατι λενε οτι οι πεζοναυτες θα φυγουν απο ειδικες δυναμεις και θα γινουν τμημα του πεζικου με ειδικοτητα στις αποβασεις..το πιο δυσκολο κομματι ειναι τα ΠΕΝ(προχωρημενη εκπαιδευση νεοσυλλεκτου).. μεχρι να παρεις τον μπερε.. και γενικα παιζουν πολλες ασκησεις.. πορειες, αποβασεις, βολες.. και αλλα πολλα.. εχεις κατι να κανεις καθε μερα.. απο υπηρεσιες μια χαρα γιατι παιζει πολυς κοσμος.. επισης βγαζεις ολη τη θητεια στο Βολο αν εισαι απο Βολο και βορειοτερα.. γιατι περνεις μεταθεση στο 521 τπ/ν τπ οποιο βρισκεται μεσα στο ιδιο στρατοπεδο.. οι νοτιοι.. πανε Χαλκιδα στο 575
Εγω επειδη ημουνα η πρωτη σειρα που παρουσιαστικαμε σε τμημα ειδικων δυναμεων χωρις να το ζητησουμε οι ιδιοι(παλια δηλωνες αν θες να πας) μας ειχαν ρωτησει την πρωτη μερα αν επιθυμουμε να παραμεινουμε.. ειπα οχι.. αλλα εφυγα μετα απο 1,5μηνα..απο οτι εμαθα απο τις επομενες σειρες ομως.. για να κοπεις απο Πεζοναυτης και να πας απλο πεζικο.. πρεπει  να βγεις Ι2 Ι3 Ι4... δεν ειμαι σιγουρος για αυτο.. απλα το εχω ακουσει απο αλλους...

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή

Η διαφορά είναι πως οι πεζοναύτες και γενικά οι ειδικές δυνάμεις είναι οι ποιο μάχιμοι.
Καθημερινές ασκήσεις και αρκετή γυμναστική.
Ήθελα να πάω αλλά είχα ακούσει πως στον Βόλο τους είχαν κλείσει και πως οι πεζοναύτες θα γινόντουσαν σχεδόν ένα με το πεζικό. Μετά έμαθα πως τίποτα δεν είχε γίνει.

Προσωπικά θα σου πω να μείνεις μόνο αν γουστάρεις «πολεμικές» καταστάσεις, ασκήσεις και λίγο αδρεναλίνη και λίγο εθνικισμό. ;)

Αλλιώς πήγαινε κάπου να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς.

Αν θέλεις να πάρεις μία γεύση, κάνε μία βόλτα στο Youtube.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

MetroStar

• Guest
Μάλιστα. Ούτε εγώ είχα δηλώσει ειδικές δυνάμεις αλλά εκεί με στείλανε. Ευχαριστώ γισ τις πληροφορίες.

mpougatsas

• Guest
Μόνο Ι1 παίρνουν στις ειδικές δυνάμεις.. αν δε θες να πάς Μέτρο.. την δεύτερη τρίτη μέρα που θα σας πανε στο νοσοκομείο για εξετάσεις βρες κάτι και βγες Ι2(ουσιαστικά δεν έχει καμία διαφορά απο Ι1)και μέτα την ορκομωσία θα πάρεις μετάταξη γι'αλλη μονάδα..πιο χαλαρή..

γενικά υπάρχει αυτό το σάιτ που ίσως φανεί χρήσιμο σε όσους πάνε τώρα..αλλά και γιά όσους θέλουν αναβολή κτλ.. : http://www.omhroi.gr/

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
την αλλη βδομαδα παρουσιαζομαι Σπαρτη.παιδες καλο παοκτσιδικο χειμωνα!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
φιλαρακι και γω Σπαρτη παρουσιαζομαι.......ελα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου....χεεχεχχε...παρεουλα τον γαυρακο....εμαθα οτι ειναι αρκετα καλα!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Suicidal

• Βασικός

Ποτε ακριβώς μπαίνουν οι σειρές Νοεμβρίου ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline arwstos

• Αλλαγή
Αυτη τη βδομαδα Bill, νομιζω στις 11 Νοεμβριου.

Λιγες μερες εμειναν...

χεχε , διάολε άρρωστε......   :devil:
« Last Edit: November 08, 2008, 14:21:42 by BillYpoglwssioS »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

kosmpa86

• Guest
Φίλε 10-11-12 Νοεμβρίου μπαίνουνε άντε και καλο κουράγιο και καλή θητεία να έχουμε
και για να μην ξεχνιόμαστε
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

kostas4

• Guest
ακριβως φιλε.ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα.και αν και καλα πανε να μας ζορισουν μην ξεχνατε!ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!

αδερφια εγω αυριο το πρωι την κανω για αθηνα και μετα τριπολη.θα κανω κανενα μηνα να τα ξαναπουμε!
ελπιζω οταν βγω η ομαδα να συνεχισει να ειναι πρωτη και να ερθει και η ανακαμψη στον μπασκετ.

καλη θητεια σε ολους!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
να σαι καλα κωστα!αντε αδερφε τρελανε τους ολους και διδαξε τους Π.Α.Ο.Κ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

demis-g4

• Guest

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
σε 3 μέρες κλείνω 9 μήνες στον γαμημένο ελληνικό στρατό και μου απομένουν άλλοι 8(πήγα δόκιμος και κάνω αντί για 12 μήνες 17).το θέμα είναι ότι με τον σταυρό στο χέρι δεν πηγαίνεις πουθενά(όπως εγώ).για αυτό όποιος έχει "άκρες" :thumbok: ας στείλει κανένα pm(τόσο μεγάλη οικογένεια έχουμε δεν γίνεται να μην υπάρχει κάποιος μέσα στα πράγματα) :biggrin:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

PAOK_VOLOS

• Guest
Κουράγιο και υπομονή σε όλους οσους υπηρετούν.... XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

μην τα ξαναλέμε......
« Last Edit: February 10, 2009, 09:10:36 by BillYpoglwssioS »

ive4

• Guest

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

μην τα ξαναλέμε......
« Last Edit: February 10, 2009, 09:08:56 by BillYpoglwssioS »