Author Topic: Oloi apo mia metoxi(FEBR. 2003 O MPATMAN) & DEK. 2005 to idio o GUMENOS & 2006-2007 παλι πολυμετοχικοτητα  (Read 6756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

LoGotHeTiS

• Guest
Άς μας πληροφορήσει κάποιος που ξέρει..κατα πόσο είναι αυτό εφικτό..

chris

• Guest
....kai gia na mhn pareksighthw kai me poun goumenoskylo krinontas ap ton titlo tou topic pou anoiksa......

kai pou ego to synenosa me ena antoistixo idiou periexomenou afou:

2003 -> afkshsh metoxikou kefalaiou tote o mpatman kai metepeita parte metoxes
2005 -> afkshsh metoxikou kefalaiou tora o KLEFTHS kai metepeita parte metoxes

Y.G. MPATATOUDIO DEJA VU etsi apla

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=5256

η γνωμη μου ειναι οτι οι ενεργοι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ (Θυρα 4, Δυτικες, Β.Ε.Μ., Αμπαλεα, Βορειοι, Μακεδονες κλπ)
καλο θα ηταν να παρουν λιγες μετοχες αν αυτο μπορει να γινει αθορυβα χωρις να ακουστει ουτε στα Μ.Μ.Ε. ουτε πουθενα
(γιατι αν ακουστει πιθανον να το εκμεταλευτουν και να προσπαθησουν να μπερδεψουν τη κινηση αυτη με Λαικες Βασεις
και να αποπροσανατολισουν το κοσμο)
ετσι στην επομενη συνελευση σε ενα χρονο να γινει πραγματικα της πουτανας.
οχι οτι μπορεις να αλλαξεις κατι αλλα θα ειναι ενα καλο χτυπημα επικοινωνιακα αν ειναι ολοι οι παραπανω
ειναι εκει και ρωτησουν αυτα που πρεπει (φυσικα απαντησεις δε θα υπαρξουν αλλα το θεμα ειναι τι περναει στη κοινη γνωμη)
και καθε τετοιο χτυπημα ειναι κερδος.
εδω εγινε ντορος με τις light ερωτησεις του Χρυσου Δικεφαλου...

με ενα ποσο για παραδειγμα 30 ευρω μπορεις να εχεις 50 ατομα μεσα  ;)

« Last Edit: January 26, 2006, 21:45:30 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **

Den kserw an tha exei noima na paroume kapoies metoxes, afou i genikes syneleuseis ginintai se paradektes imerominies opou elaxista atoma mporoun na pravrathoun kai den pisteuw na allaksei ti stasi tou o diaxiristakos.

Episis agorazontas estw kai mia voithas oikonomika ton Goumeno, afou kai pali autos tha dioikei kai emeis tha exoume kalipsei tin auksisi tou metoxikou kefaleiou.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
26.01.2006 Ðñüóêëçóç ôùí ìåôü÷ùí ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ

ÐÑÏÓÊËÇÓÇ ÔÙÍ ÌÅÔÏ×ÙÍ ÃÉÁ ÔÇÍ ÓÕÌÌÅÔÏ×Ç ÔÏÕÓ ÓÔÇÍ ÁÕÎÇÓÇ ÔÏÕ ÌÅÔÏ×ÉÊÏÕ ÊÅÖÁËÁÉÏÕ ÔÇÓ ÐÁÅ ÐÁÏÊ
Ç ôáêôéêÞ ÃåíéêÞ ÓõíÝëåõóç ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ áðïöÜóéóå óôéò 29 Äåêåìâñßïõ 2005 ôçí áýîçóç ôïõ ìåôï÷éêïý êåöáëáßïõ ãéá ôï ðïóü ôùí 6.174.277,80€ ìå êáôáâïëÞ ìåôñçôþí êáé ôçí Ýêäïóç 10.290.463 íÝùí êïéíþí ïíïìáóôéêþí ìåôï÷þí ìåôÜ øÞöïõ, ìå ïíïìáóôéêÞ áîßá 0,60 € êáé ôéìÞ äéÜèåóçò 0,67 € ãéá êÜèå ìßá ( ç äéáöïñÜ 0,07 € áíÜ ìåôï÷Þ áöïñÜ ôçí êÜëõøç ôïõ ðïóïóôïý 10% ôïõ Á.Ó. ÐÁÏÊ)

Äéêáßùìá óõììåôï÷Þò óôçí áýîçóç áõôÞ Ý÷ïõí üëïé ïé ðáëáéïß ìÝôï÷ïé, êáèþò êáé êÜèå ößëáèëïò ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ èÝëåé íá áðïêôÞóåé ìåôï÷Ýò . Ïé åããñáöÝò Ý÷ïõí Þäç îåêéíÞóåé óôéò ðáñáêÜôù ÔñÜðåæåò :

ÅÈÍÉÊÇ ÔÑÁÐÅÆÁ  214/470326-04 
ÅÃÍÁÔÉÁ ÔÑÁÐÅÆÁ  0102694420 
ÔÑÁÐÅÆÁ ÐÅÉÑÁÉÙÓ  5232026136225 
CITIBANK  0506831369 

Ãéá ïðïéáäÞðïôå Üëëç ðëçñïöïñßá ðáñáêáëïýíôáé ïé åíäéáöåñüìåíïé íá áðåõèýíïíôáé óôá ãñáöåßá ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ (Ì. Áóßáò – ÃÞðåäï Ôïýìðáò), áñìüäéïé ê.ê. EëÝíç Éãíáôßïõ êáé ÉùÜííçò ÃéáííáêÜêçò.

ÐçãÞ: http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=B83879333F1581CB83301F9280B7D5CE?newsCode=20060126124211687

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

LoGotHeTiS

• Guest
Για να δούμε πως θα αντιδράσουν οι σύνδεσμοι αλλά η προτασή μου είναι όλοι από μία μετοχή..

« Last Edit: January 26, 2006, 23:46:44 by logothetis »

fanatikos4

• Guest
http://www.sportime.gr/xst/football_inside.asp?article_id=5256

η γνωμη μου ειναι οτι οι ενεργοι συνδεσμοι του ΠΑΟΚ (Θυρα 4, Δυτικες, Β.Ε.Μ., Αμπαλεα, Βορειοι, Μακεδονες κλπ)
καλο θα ηταν να παρουν λιγες μετοχες αν αυτο μπορει να γινει αθορυβα χωρις να ακουστει ουτε στα Μ.Μ.Ε. ουτε πουθενα
(γιατι αν ακουστει πιθανον να το εκμεταλευτουν και να προσπαθησουν να μπερδεψουν τη κινηση αυτη με Λαικες Βασεις
και να αποπροσανατολισουν το κοσμο)
ετσι στην επομενη συνελευση σε ενα χρονο να γινει πραγματικα της πουτανας.
οχι οτι μπορεις να αλλαξεις κατι αλλα θα ειναι ενα καλο χτυπημα επικοινωνιακα αν ειναι ολοι οι παραπανω
ειναι εκει και ρωτησουν αυτα που πρεπει (φυσικα απαντησεις δε θα υπαρξουν αλλα το θεμα ειναι τι περναει στη κοινη γνωμη)
και καθε τετοιο χτυπημα ειναι κερδος.
εδω εγινε ντορος με τις light ερωτησεις του Χρυσου Δικεφαλου...

με ενα ποσο για παραδειγμα 30 ευρω μπορεις να εχεις 50 ατομα μεσα  ;)

symfomouno apolyta aderfe opws k oloi mas pisteuw alla ama den ksekinisoun kati oi syndesmoi me mprostari aytous den tha kanoume pote tipota.....ta idia k ta idia..... >:(

edit by chris=su dior8osa ligo to QUOTE gia na fainetai poio einai to sxolio kai pou apantas.
« Last Edit: February 03, 2006, 13:55:04 by chris »

kostas4

• Guest
kalh idea tha htan alla pali o xontros tha ekane koumanto..o goumenos twra exei kapou sto 80%??o AS exei 10%, to ypoloipo poioi to exoune??tha htane kalh idea na agorazame oloi metoxes arkei omws na min vrei tropo o goumenos na xasoume oloi ta lefta mas.opoios gnwrizei as mas lysei ligo tis apories.pantws an efeuge o katsarhs kai eixame 10% apo ekei kai eixame kai ena pososto stin PAE ta pragmata tha itan diaforetika.opote to vasikotero einai na fygei o katsarhs

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
to vasikotero einai na fygei o katsarhs

χαίρομαι να διαβάζω αυτήν την άποψη.

Offline arwstos

• Αλλαγή
για να μη παρεξηγηθω, η γνωμη μου ειναι οτι
καθε ευρω που δινουμε στο Γουμενο με οποιοδηποτε
τροπο(εισιτηρια,μπουτικ κλπ) κανει κακο στον ΠΑΟΚ, αφου
του δινει παραταση ζωης.

με αυτη τη λογικη εγω θα προτιμουσα να δωσω 0.6 ευρω=60 λεπτα (ουτε ευρω παραπανω), να παρω μια μετοχη
και του χρονου το Δεκεμβριο να εχω το δικαιωμα παρουσιας στη συνελευση απο το να του χαρισω το 20ευρω
μου για να δω το ΠΑΟΚ-ολυμπιακος.

φυσικα και δε μπορεις να πετυχεις τιποτα στη συνελευση.
το μονο που πετυχαινεις ειναι να επαναφερεις στην επικαιροτητα (Μ.Μ.Ε.) τα πραγματικα προβληματα.
(να βοηθησεις για παραδειγμα το κοσμο να καταλαβει καποια πραγματα)
γι'αυτο και μιλησα μονο για συνδεσμους πιο πριν, που οι τοποθετησεις τους
εχουν μεγαλυτερο αντικτυπο απ'οτι οι δικες μας που ειμαστε ανωνυμοι.

ειναι αυτονοητο οτι τα λεφτα που θα δωσει καποιος για να παρει μετοχες ειναι Χ-Α-Μ-Ε-Ν-Α  Λ-Ε-Φ-Τ-Α.

υγ: συμφωνω και επαυξανω κι εγω με τη τελευταια προταση του kostas4.
η λυση σε αυτο το προβλημα βρισκεται δυο σειρες πιο κατω με ΒΟLD(στην υπογραφη μου). 

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
με αυτη τη λογικη εγω θα προτιμουσα να δωσω 0.6 ευρω=60 λεπτα (ουτε ευρω παραπανω), να παρω μια μετοχη
και του χρονου το Δεκεμβριο να εχω το δικαιωμα παρουσιας στη συνελευση απο το να του χαρισω το 20ευρω

Η παρουσία δεν είναι εγγυημένη.

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW

Η παρουσία δεν είναι εγγυημένη.

r GIANNAKH ti fylla kaite ekei panw r c???
poly filosofimeno r adelfe....H PAROYSIA DEN EINAI EGGYHMENH...
kollhsa agria me syntaktiko twra...gia na katalabw to mege8os ayths ths protashs, psaxnw na vrw antikeimena, ypokeimena, rhmata, oysiastika, anoysia...eisai mia oysia oysia magikh!!!
poly py8ia r tsakale!!! tigga sth kapna kai sto masoylima!!!

H PAROYSIA STHN SYNELEYSH, DEN EINAI EGGYHMENH
H PAROYSIA TOY arwstoy (opws kai toy ka8ena mas) STO DERBY ME TO GAY, DEN EINAI EGGYHMENH
H PAROYSIA THS METOXHS (opws kai toy antikrismatos ths) STA XERIA TOY KA8E AGORASTH, DEN EINAI EGGYHMENH

...avisos...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
 :devil:

O dikefalos mallon ennooyse thn ... DEYTERA PAROYSIA :joint:

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

alessandro4

• Guest
ego nomizo pos enoei tin paroysia toy arostou. :lol:

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
:lol:
Εννοώ το ότι έχει κάποιος μετοχή από μια εταιρία δεν αρκεί για να μπορεί να δώσει το παρόν στις γενικές συνελεύσεις.
Υπάρχουν τρόποι έτσι ώστε οι πολύ μικροί μέτοχοι απλά να ενημερώνονται χωρίς να καλούνται στην ΓΣ.
Αυτό εννοώ, και φυσικά δεν έχει σχέση με τον arwsto ο οποίος έιμαι σίγουρος 100% πως αν τον καλέσουν θα πάει να τους τα πει ένα χεράκι κι από κοντά ;)

Offline arwstos

• Αλλαγή

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Sovara pantos, ego nomizo pos toylaxiston ston PAOK, toylaxiston mexri tora, mporoyse o opoiosdhpote mikrometoxos na parastei. Exo filo poy exei mertoxes aksias 200 euro. Apo perysi to eixa skeftei kai go alla kai alloi opos o arrwstos, dhladh na paroyme metoxes dapanontas o ka8enas mas to magiko poso ton ...10 euro kai na paristame8a. Fysika den ephreazoyme kammia katastash me th pshfo mas alla toylaxiston paravriskomaste.Lete na to kanoyme????
(alla oxi ypervolika polloi kai plhronei toys kafedes toy o Goymenos me ta lefta mas :P )

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

kostakis_xanthi

• Guest
paizontai polles poysties me tis metoxes ton epixeirhseon.
tha exei timh metoxhs 10 eyro, meta apo kairo tha arxisei na peftei kai o xontros tha tseposei to paradaki.

TA XRHMATISTHRIA DIETHNWS EINAI H MEGALYTERH APATH.
TO KEFALAIO KANEI KOYMANTO KAI MAZEYEI OLO TO XRHMA.

eimai mesa opws pisteyo kai o kathenas mas se kinhseis poy tha paroyme ton
PAOK kai tha ton ftasoyme psila. h metoxes den einai lysh. o megalometoxos ekmetalleyetai toys apo katw!!!

SALPARADISE

• Guest
Πέντε έξι λέει, θα αγοράσουν τις μετοχές απο την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Ο γούμενος με 40% θα έχει τις περισσότερες απο τον καθένα.

Άρα βρήκαμε ποιοί θα εκμεταλευτούν το νέο γήπεδο....

Ο Γούμενος και αλλοι πέντε έξι.......

Με τις υγείες μας.....

@azazel, @arrvstos

Συμφωνείτε με την πολυμετοχικότητα?

Σας ρωτάω εσάς γιατι εσείς είσασταν οι πιο ένθερμοι φρουροί του γηπέδου της Τούμπας.

Πως σας φαίνεται η νέα εξέλιξη???

Offline univ

• Αποστολή
  • **
 ΜΕ καθε αγορα μετοχων θα διδονται και δωρο στον καθε αγοραστη ,μεριδιο των μετοχων του χοντρου και του παγωνη συμνφωνα με το πληρεξουσιο με σκοπο  να μην μεινει ουτε μια σ αυτους και να πανε σοτυς καινουριους μεσα στους οποιους  μπορεις να εισαι ενας και εσυ η εγω.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4