ΠΑΟΚ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ
«Αγνοούνται» 600.000 ευρώ!
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τρύπα που υπερβαίνει τα 600.000 ευρώ βρήκαν οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στα βιβλία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το διάστημα 2004-2006. Το πόρισμα της Υπηρεσίας διαβιβάστηκε στον αρμόδιο αντεισαγγελέα για θέματα Αθλητισμού Λάμπρο Τσόγκα, ο οποίος ζήτησε να συμπληρωθεί η προκαταρκτική εξέταση με καταθέσεις των επικεφαλής της διοίκησης του «Δικεφάλου» τη συγκεκριμένη περίοδο.
Ο εισαγγελέας ερευνά αν τελέστηκε το αδίκημα της κακουργηματικής υπεξαίρεσης και - σύμφωνα με πληροφορίες - αυτό που έχει διαπιστωθεί από το πόρισμα των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών είναι ότι για το ποσό των 600.000 ευρώ δεν υπάρχουν παραστατικά και «έγινε μετακίνηση χρημάτων προς άγνωστη κατεύθυνση».
ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ
Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι για διάφορα ποσά έχουν εκδοθεί απλές αποδείξεις από την ΠΑΕ, αλλά δεν βρέθηκαν παραστατικά που να πιστοποιούν ότι έγιναν τα έξοδα. Για παράδειγμα, για μετακίνηση της ομάδας εκτός Θεσσαλονίκης, υπάρχει απόδειξη από την ΠΑΕ, όχι όμως και από το ξενοδοχείο στο οποίο έμειναν.
Στο πλαίσιο της έρευνας δόθηκε εντολή σε πταισματοδίκη να καλέσει τους επικεφαλής της διοίκησης της ΠΑΕ τη συγκεκριμένη διετία για να ληφθούν ανωμοτί καταθέσεις, ως ύποπτοι, και να δώσουν εξηγήσεις για τις αποδείξεις των χρημάτων αυτών. Πάντως, από την πλευρά της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων έχουν βεβαιωθεί διοικητικά πρόστιμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις συγκεκριμένες παραβάσεις.
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.php?e=A&f=18766&m=O02&aa=1
Eixe telika h den eixe nohma o elegxos?
8a thn plhrwsei mono o sullogos h kai kapoioi alloi apo o,ti fainetai parapanw?
Apostolos φίλε μου ... το tsakalaki έχει με bold κάποια σημεία ... υπ'όψιν ότι δεν έχουμε επακριβώς το πόρισμα του ελέγχου ... παρ'όλα αυτά ... επεμβαίνει ο εισαγγελέας και καλεί ως "ύποπτους" τους ανθρώπους που ήταν στη διοίκηση. Περίμενε ... ακολουθεί απολογία των υπόπτων ... πόρισμα .... αν το πόρισμα είναι επιβαρυντικό δίκη ... αν όχι απαλλάσονται. Στη δίκη θα προσκομιστούν στοιχεία ... ή δεν το νομίζεις; Οπότε στη δίκη ... ή θα την κερδίσουν ή θα την χάσουν ... αν την κερδίσουν πάλι τελείωσε ... αν την χάσουν υπάρχει το εφετείο ... μετά υπάρχει ο Άρειος Πάγος. Αν έχεις γνωστό δικηγόρο ρώτα τον, σου το λέω εγώ πάντως απ'την εμπειρία μου ... στο τέλος δεν πρόκειται να μείνει τίποτα ... αν η απώλεια είναι 600 χιλ. στη χειρότερη να φάει ο Γούμενος μετά απο 4-6 χρόνια μιά ποινή 2 μήνες ... εξαγοράσιμη με 300 Ευρώ τον μήνα ... θα πληρώσει καμμιά 600 Ευρώ και τελείωσε. Αυταπατόμαστε τώρα;
Αν τον είχε κάνει μήνυση όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ... η καινούργια διοίκηση ... εκεί θα την είχε ακούσει στερεοφωνικά!!! Διότι υπάρχει πολιτική αγωγή ... υπάρχει θιγόμενος ο οποίος περιμένει να ικανοποιηθεί, οπότε αλλάζει το σκηνικό!!!!
Προς το παρόν ... απο το παραπάνω κείμενο κρατάω τις κλήσεις ως υπόπτων των ανθρώπων που ήταν στη διοίκηση ... και την τελευταία φράση
"Πάντως, από την πλευρά της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων έχουν βεβαιωθεί διοικητικά πρόστιμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις συγκεκριμένες παραβάσεις".
Αν θέλετε επεξήγηση ... εμένα το κείμενο μου λέει ... Γούμενος;; Θα δούμε!!! ... ΠΑΕ ΠΑΟΚ;;;; Πλήρωνε εδώ και τώρα!!!!
Με συγχωρείτε, αλλά αυτό θεωρώ ότι είναι κακό για τον ΠΑΟΚ. Μπορούσε ο Γούμενος να κυνηγηθεί διαφορετικά, πολύ διαφορετικά, χωρίς επιπτώσεις στον ΠΑΟΚ.