Author Topic: Oloi apo mia metoxi(FEBR. 2003 O MPATMAN) & DEK. 2005 to idio o GUMENOS & 2006-2007 παλι πολυμετοχικοτητα  (Read 6811 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
Το ξαναέφερε το θέμα ο Χρυσός Δικέφαλος δια του εκπροσώπου του, του Μπεκιάρη, ο οποίος ρωτάει ... αν κατάλαβα καλά είπατε ότι είστε κανονικοί μέτοχοι πλέον; Πάψατε να είστε θεματοφύλακες που απλά θα μεταβιβάζατε με ένα Ευρώ στον επενδυτή που θα εμφανιζόταν; Η απάντηση ήταν ... ναι ... αυτή ήταν υποχρέωση μέχρι τον Δεκέμβριο, πλέον τις μετοχές τις έχουμε κανονικά και καλή τη πίστη όποιος θέλει αύριο τις μεταβιβάζει και όποιος θέλει ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΜΗΜΑ!!! Δια στόματος ΚΟΥΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ!!!!

Αποκάλυψη η σημερινή συνέλευση πραγματικά ... είμαι απογοητευμένος!!!

pisteyeis eilikrina oti yparxei tetoio thema..?etsi opos mas to metafereis mou akougetai perissotero san mia thelisi na peisoun ton kosmo oti ONTOS oi metoxes metavivastikan kai oxi opos thes na pisteyeis oti yparxei kati ypopto.min ta isopedonoume ola.

kai se teliki einai thetiko to gegonos oti einai pleon kanonikoi metoxoi dioti i metavivasi opos les kai esu einai GEGONOS xoris ixnos ypopsias kai tha einai ypologoi ston kosmo tou PAOK pleon kai eponima..vezirtis kai loipoi..oxi aprosopa pragmata..toulaxiston ksereis me poion exeis na kaneis..pantos mou proksenei entiposi oti ena melos tou X.D einai apogoiteymeno me vezirtzi eno prin xleyaze ton sifi kai ton savva..

Poet

• Guest
aderfe @poet an ayto einai mpixti gia ton s.f malgaron eisai lathos.einai PALLIKARI..dld esu nomizeis o sifis i o savvas pou einai dispistoi exoun adiko na kratoun tetoia stasi me ola ayta pou exoun dei?asxeta an diafonoume (ki ego mazi) alla nomizo oti den mporeis na tous katigoriseis giati apla theloun diafaneia kai tipota allo..etsi nomizo ego..

Όχι, το λέω επειδή ο Σήφης και ο Σάββας είναι φίλοι μου και είμασταν μαζί στη συνέλευση και ρωτάω άν μπαίνουν εδώ μέσα με ψευδώνυμο ... επειδή όσοι είμασταν εκεί γνωριζόμασταν. Καμμία μπηχτή για κανέναν, έξω απο τα δόντια μιλάμε. Παρανόησες!!!

Poet

• Guest
Το ξαναέφερε το θέμα ο Χρυσός Δικέφαλος δια του εκπροσώπου του, του Μπεκιάρη, ο οποίος ρωτάει ... αν κατάλαβα καλά είπατε ότι είστε κανονικοί μέτοχοι πλέον; Πάψατε να είστε θεματοφύλακες που απλά θα μεταβιβάζατε με ένα Ευρώ στον επενδυτή που θα εμφανιζόταν; Η απάντηση ήταν ... ναι ... αυτή ήταν υποχρέωση μέχρι τον Δεκέμβριο, πλέον τις μετοχές τις έχουμε κανονικά και καλή τη πίστη όποιος θέλει αύριο τις μεταβιβάζει και όποιος θέλει ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΙΜΗΜΑ!!! Δια στόματος ΚΟΥΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ!!!!

pisteyeis eilikrina oti yparxei tetoio thema..?etsi opos mas to metafereis mou akougetai perissotero san mia thelisi na peisoun ton kosmo oti ONTOS oi metoxes metavivastikan kai oxi opos thes na pisteyeis oti yparxei kati ypopto.min ta isopedonoume ola.

kai se teliki einai thetiko to gegonos oti einai pleon kanonikoi metoxoi dioti i metavivasi opos les kai esu einai GEGONOS xoris ixnos ypopsias kai tha einai ypologoi ston kosmo tou PAOK pleon kai eponima..vezirtis kai loipoi..oxi aprosopa pragmata..toulaxiston ksereis me poion exeis na kaneis..pantos mou proksenei entiposi oti ena melos tou X.D einai apogoiteymeno me vezirtzi eno prin xleyaze ton sifi kai ton savva..

1. Δεν είμαι μέλος του Χρυσού Δικέφαλου
2. Είμαι φίλος με τον Σήφη
3. Είμαι φίλος με τον Σάββα
4. Είμαι απογοητευμένος όχι με τον Βεζυρτζή αλλά με την κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Απογοητευμένος γύρισα στο σπίτι. Δεν βλέπω φώς.
5. Δεν βλέπω καθόλου με θετικό μάτι το ότι μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι όσοι είχαν πάρει το 38% του Γούμενου θα το μεταβιβάζαν στον μεγαλοεπενδυτή που θα εμφανιζόταν, ενώ σήμερα ανακαλύψαμε ότι έχουν και βλέψεις ... αν θέλεις αφήνουν κάποια παράθυρα ... ότι δεν θα το μεταβιβάσουν τόσο απλά αλλά θα το διαπραγματευτούν με σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον και όχι του συμφέρον του ΠΑΟΚ.
6. Το ότι έγινε η μεταβίβαση είναι γεγονός θετικό. Αν όμως αντί για έναν Γούμενο, έχουμε πλέον ΟΚΤΩ που δεν μεταβιβάζουν επειδή ο κάθε ένας θα λέει τα δικά του, και πήραμε μιά ιδέα απο το τί θέλει ο Τρυφωνίδης ... αυτό είναι κάκιστο!!!!

Ξαναδιάβασε σωστά τα κείμενά μου και μην παρανοείς!!!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
ok,akiri i teleytaia protasi mou gia momfi enantia sta palikaria..den se prolava apla.nomiza oti kapou paliotera eixes anaferei oti eisai melos tou x.d. telospanton isa isa ego exo thetiki apospi gia ton en logo forea.

thelo na pisteyo oti den exoun vlepseis kai sou ksanaleo oti to vlepo san mia prospatheia peithous..makari na eimai ego o sostos..einai pos to vlepei o kathenas..ego den to vlepo ypopto.

den paranoisa tipota apla fainetai oti ontos ta neyra sou einai tentomena apo to apogema..

SKAILS

• Guest
mas exoun kanei olous logistes...polu mizeria re aderfia.

Offline arwstos

• Αλλαγή
εγω θα επαναλαβω την ερωτηση μου:
γιατι δε θελουν να συνδυασουν την αγορα μετοχων με την εγγραφη στον Α.Σ. ;
η αγορα μετοχων βοηθαει σιγουρα το συλλογο οικονομικα αλλα ΔΕΝ δινει κανενα απολυτως
δικαιωμα συμμετοχης στις αποφασεις σε αυτους που τις αγοραζουν.
αντιθετως, η εγγραφη στον Α.Σ. ασχετα απο πολλα αλλα στοιχεια, σου δινει το
δικαιωμα να συμμετεχεις στην μακραν σημαντικοτερη αποφαση οσον αφορα την ΠΑΕ που θα παρθει στο μελλον
και δεν ειναι αλλη απο το Γηπεδο της Τουμπας και το μελλον του.
γιατι λοιπον αφου θα οργανωσεις μια τετοια καμπανια, δε βρισκεις μια φορμουλα να
συνδυασεις αυτα τα δυο (εγγραφη στον Α.Σ. μαζι με αγορα μετοχων);
ζηταμε δηλαδη απο το κοσμο να βαλει αυτος τα χρηματα, την πλειοψηφια των μετοχων της ΠΑΕ να την εχει ο
Παγωνης και μετα οι υπολοιποι και τη σημαντικοτερη αποφαση που θα αλλαξει το μελλον
της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μισο αιωνα να την επηρεασουν σε σημαντικο βαθμο οι κατοικοι απο το θρυλικο Λακκωμα;
και μιλαμε για μετοχες οι οποιες δεν ειναι καν προνομιουχες (να εχουν δηλαδη σταθερη αξια και να μην υποκεινται
σε αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου)

αυτο φυσικα δε σημαινει απολυτα οτι εγω δε θα αγορασω καποιες μετοχες.
θα το σκεφτω. πολυ πιθανον να παρω και εγω καποιες για συλλεκτικη αξια και για
να βοηθησω οικονομικα εστω και λιγο.
ειναι σημαντικο να βοηθησουμε οικονομικα αλλα ειναι πιο σημαντικο να ειμαστε εκει οταν θα παρθει
η αποφαση για το μελλον του Γηπεδου της Τουμπας. αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει.

υγ: κλεινοντας θελω να κανω ενα σχολιο περι Λαικης Βασης και ουτοπιας του εγχειρηματος οπως πολλοι λεγανε.
αν αυτη τη στιγμη υπηρχε διαθεση και ασκουνταν η αναλογη πιεση για να αλλαξει ο νομος
ο Α.Σ. θα μπορουσε να κατεχει σημερα το 62% των μετοχων (ολων δηλαδη πλην του Παγωνη)
και να εμενε μονο το ποσοστο του Παγωνη το οποιο θα επαιρνε ειτε αγοραζοντας το, ειτε
καλυπτοντας την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου σταδιακα με αλλεπαληλες εξαμηνες παρατασεις, με μαζικες εγγραφες μελων, με επιχορηχησεις απο το κρατος κλπ.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Poet

• Guest
den paranoisa tipota apla fainetai oti ontos ta neyra sou einai tentomena apo to apogema..

Κοίτα ... είμαι στενοχωρημένος γιατί δεν βλέπω φώς ...

Ζητάμε απο τον κόσμο να βάλει 9 εκ. Ευρώ σήμερα και αύριο αυτά να γίνουν 0 με τη μία, γιατί πρέπει να καλύψουμε ζημιές. Όπως σε εμένα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δώσω τα λεφτά όχι στον ΠΑΟΚ αλλά στον κλέφτη τον Μπατατούδη και τον Γούμενο, γιατί αυτοί έκαναν ληστρική επιδρομή και σήμερα ζητάμε λεφτά απο τον κόσμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί ένα τέτοιο ποσό.

Οι ζημιές δεν ξέρουμε πόσες ακριβώς είναι. Υπάρχουν αγωγές, τελεσιδικίες που δεν γνωρίζουμε ακόμα το ύψος τους ... 2,2 είπε ο Λάκης ... αλλά μας έδειξε και ένα πακέτο ... ΝΑΑΑΑΑΑ ... με διαταγές πληρωμής που δεν ξέρει ακόμα πόσα είναι.

Και αν μαζευτεί αυτό το αστρονομικό ποσό, ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουμε αν είναι ή όχι κερδοφόρος. Ρώτησα τον Βεζυρτζή στη συνέλευση και ήταν κατηγορηματικός ... μαζί και ο Οικονομίδης ... κέρδη δεν μπορούν να βγάλουν. Πού πάμε λοιπόν;

Έκανα ερώτηση για τον Μπατατούδη και τα λεφτά που καταχράστηκε απο τον ΠΑΟΚ για τα οποία υπάρχει βούλευμα απο τον Άρειο Πάγο. Ρώτησα αν προτίθεται η νέα διοίκηση να διεκδικήσει αυτά τα λεφτά απο τον Μπατατούδη ... ποσό 5,5 εκ. Ευρώ ... η απάντηση ήταν ... παραγράφηκαν.

Ζήτησα απο την νέα διοίκηση να μην αναγνωρίσει χρήματα που φαίνεται ότι οφείλονται σε μεγαλομετόχους και τρίτους, για όσες καταθέσεις δεν έγιναν σύμφωνα με τον νόμο, δηλαδή σε λογαριασμό όψεως της εταιρείας, σε μετρητά και κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης. Τέτοια απόφαση ποτέ δεν πήρε η Γενική Συνέλευση και κανονικά η διοίκηση δεν πρέπει να αναγνωρίσει κανένα τέτοιο ποσό. Δεν ξέρω τί πρόκειται να γίνει. Αν αναγνωρίσουν ποσά σε όσους θέλουν και δεν αναγνωρίσουν σε όσους δεν θέλουν. Είμαι πολύ επιφυλακτικός. Περιμένω και θα τα δώ. Ελπίζω να τα δώ. Θα ζητήσω να τα δώ ... όπως είδα τις μετοχές με τα ματάκια μου.

Αυτά ... γι'αυτό είμαι down ... δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα ... θέλεις ακριβώς την άποψή μου ;

Ο Βεζυρτζής και η παρούσα διοίκηση θα παρέχει διαφάνεια στον κόσμο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε όλους ... μέχρι το σημείο του να πείσει τον κόσμο για τις καλές τις προθέσεις. Απο το σημείο εκείνο και μετά, θέλει να κρατήσει στεγανά για να μπορεί να ελιχθεί όπως θέλει. Αυτή είναι η άποψή μου. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό!!!!

Δηλαδή ... ρώτησε ο Πανίκας κάτι που συζητούσαμε τον Σεπτέμβριο ... ότι παίρνοντας διαρκείας κανένας δεν μας έκοψε απόδειξη ... ότι αυτά τα λεφτά κάλλιστα μπορεί να είναι μαύρα και ποιά ήταν η απάντηση; Άστα αυτά ... δεν τα ψάχνουμε γιατί είναι για το κακό του ΠΑΟΚ!!!! Δηλαδή είναι για το κακό του ΠΑΟΚ να δούμε ότι απο τα 2.500 διαρκείας καταχωρήθηκαν ας πούμε μόνο τα 1.500 και τα υπόλοιπα φαγωθήκαν; Απο ποιόν δεν λέμε!!! Απο εκείνον που φαγωθήκαν να μην τον κάνουμε μιά μηνυσάρα για κλοπή και υπεξαίρεση;;;; Όχι ... είναι για το κακό του ΠΑΟΚ!!! Γιατί; Γιατί θα έρθει η εφορία και θα σου πει ... απέκρυψες έσοδα ... δώσε μας το ΦΠΑ ... πλήρωσε μας και πρόστιμα ... και τέλος. Και είναι αυτό για το κακό του ΠΑΟΚ και δεν είναι για το κακό του ΠΑΟΚ να επιτρέπουμε στον Γούμενο να κλέβει λεφτά μετρητά απο τα διαρκείας ε;;;;;  

Ε μετά πώς θέλεις να είμαι; Τρισευτυχισμένος;;; Χαλιέμαι γαμώ τον ΠΑΟΚ μου γαμώ!!! Που γίνεται εκεί μέσα ο κλέψας του κλέψαντος ... και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα ρε!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Poet giati prepei na mas endiaferei an dinoun h oxi tis metoxes opos eipe px gia ton trifonidi efoson me tin kalipsi tou m.k. kapoios ginete automata megalometoxos?
to pragma pleon gia emena einai aplo re mages, dinei enas ependitis 9ek. euro k pairnei mia KATHARI epixeirisi pou apla tha exei pagia eksoda ton mina : 10000000 euro / 120 .
GIATI LOIPON NA MIN MAS PAREI KANEIS???
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

apostolos

• Guest
Pes to Re Darklord ki exoume xasei thn mpalla edw pera.

Dhladh mas lene oti no problem, diakanonismoi 8a ginoun, ta xreh sthn eforia pou einai kai to megalutero aggouri tha apotelesoun parelthon kai mono ta 9 xartia mas leipoun.

E, tote re mastores an einai gia 9 mono h PAE kai xwris alla xreh, giati den thn peftete se kana fraggato na parei thn PAE na hsuxasoume oloi mas, para thelete na vgeite se olo ton planhth kai stous apantaxou PAOKtshdes gia na vreite ta lefta? Giati na xalasete tosh energeia (pou den tha exei kai apotelesma einai bebaio), enw me ligh eksupnada kai swsto ntaravertziliki mporeite na poulhsete ton PAOK gia 9 xartakia h kai ligotera sthn ousia?

Poio einai pio eukolo? Kai sto katw katw autos den htan o stoxos sas eksarxhs? Summazema, diakanonismoi me thn eforia kai eyresh ependyth pou tha einai ola strwmena mprosta tou?
Ti douleia exei o kosmos me ola ayta?

Mhpws giati den einai ta pragmata toso apla oso fainontai?
Mhpws giati katavalontas ta 9 kapoios apla ksexrewnei tis amarties allonwn alla sthn ousia den ginetai megalometoxos?
Mporei kapoios parakalw na me bohthsei me tis sugekrimenes erwthseis?

Kai ante kai ta eskase egw sou lew o kosmos, egine to 8o 8ayma kai vrethikan oi 100000 opadoi pou dwsan apo 90 eyrw ekastos.
Ti ginetai meta? Oi 100000 autoi einai oi idiokthtes ths PAE? Kai kanoun kai G.S. kai pshfizoun oi 100 xiliades metoxoi kai vgazoun dioikhsh opoion goustaroun?
Isxuei auto? 8a einai ontws etsi oi paparia mantoles?
Poios mporei na mou diasfalisei oti egw pou ayrio mporei na steilw p.x. 20000 yen (130 eyrw) exw dikaiwma na eklegw dioikhsh ston PAOK? Ki an aurio h dioikhsh ta kanei kwlo kai xrewsei thn etairia pali kai exoume pali aukhseis metoxikou egw tha prepei na ta ksanaskasw? H apla den ta skaw kai oi metoxes mou apo 10 ginontai 5?
Auta kai alla polla tha kanoun to ergo ths sygkentrwshs enos tetoiou posou (3 dis draxmes gia na kseroume kai ti leme) apo ton kosmo adunath.

Ara loipon meinete sto arxiko sxedio. Kai psakste kana fraggato na ton pshsete na teleiwnoume.

S.F.MALGARON

• Guest

Τον Βεζυρτζη τον εκανα κριτικη για το θεμα της βιας και ολα αυτα που ειχε πει, οπως και για
    αυτα που ακουστηκαν κατω στην Αθηνα στην απολογια της ΠΑΕ, για ολα ¨τ" αλλα το καλοκαιρι,
    γιατι αν δεν πετυχει το εγχειρημα θα φταιει αυτος.

Ο Σάββας είσαι ρε; Ο Σήφης; Ποιός;

Οταν λεω τον εκανα κριτικη ηταν απααντηση σε ενα παληκαρι που ειπε εσυ τον εκραζες τωρα συμφωνεις με
 αυτη τη κινηση και απλως τον εξηγησα γιατι τον εκραζα.

Δεν ειμαι ουτε ο Σαββας ουτε ο Σηφης και εγω τα ξερω τα παιδια οπως ειδα και εσενα.

S.F.MALGARON

• Guest

Δεν υπαρχει αλλη λυση, πρεπει ολοι να βοηθησουμε και ας ειμαστε οι μαλακες της υποθεσης,αλλος
   τρωει, αλλος πινει, αλλος γαμαει και αλλος πληρωνει.

Τον Βεζυρτζη τον εκανα κριτικη για το θεμα της βιας και ολα αυτα που ειχε πει, οπως και για
    αυτα που ακουστηκαν κατω στην Αθηνα στην απολογια της ΠΑΕ, για ολα ¨τ" αλλα το καλοκαιρι,
    γιατι αν δεν πετυχει το εγχειρημα θα φταιει αυτος.

giorgo ypirxan kai sindesmites apo ditikes sosta?..
tis eidan tis metoxes kai to metoxologio me tin metavivasi?yparxei kanena sinefo akoma pou trigirizei..?
esu peistikes?
emena katrxin ayto me noiazei..

Φυσικα και υπηρχαν συνδεσμιτες απο τις Δυτικες , ολοι ειδαν τις μετοχες και την μεταβιβαση , συννεφα θα
  υπαρχουν παντα αλλα δεν βλεπω να φερνουν βροχη  8)  θελω να πω οτι οι αντιδρασεις και οι μουρμουρες
  ηταν πολυ πιο ηπιες απο αλλες φορες, για μενα τι να πω ρε πουστη μου, δεν ειναι αυτο που θα ηθελα,βλεπω
  τις αντιδρασεις του κοσμου και βλεπω οτι δεν προκειται να κανουμε τιποτα, ο κοσμος ειναι δυσπιστος και
  φοβισμενος και δεν προκειται να ξαναδωσει ευκολα λεφτα μετα απο αυτο που επαθε απο τον μαλακα τον
  κοντο και τον πουτανας γιο το γουμενο, εγω παντως θα βοηθησω και δεν το μετανιωνω γιατι το κανω για
  την ομαδα που αγαπαω.

S.F.MALGARON

• Guest

Τις είδα εγώ τις μετοχές, τους καινούγιους προσωρινούς τίτλους, τον παλιό του Γούμενου που είχε απο πίσω γραμμένο με το χέρι σε ποιούς μεταβιβάζει, είχε υπογραφές απο όλους και επίσης είδα και το βιβλίο μετόχων όλες τις μεταβιβάσεις ... ημερομηνία μεταβίβασης 17/1/2007. Είναι νόμιμη μεταβίβαση .. τέλος το παραμύθι ... οι μετοχές υπάρχουν ... δεν είναι ενεχυριασμένες ... δεν είναι στα συρτάρια του Κόκκαλη!!!

Ακούσατε όμως το γύρισμα που άρχισε ο Τρυφωνίδης; Βάλτε τις υπογραφές που έβαλα εγώ ... τα λεφτά που έβαλα εγώ ... και πάρτε τις μετοχές.

Το ίδιο είπε και ο Κούλης Αποστολίδης. Είχαμε υποχρέωση να μεταβιβάσουμε τις μετοχές μέχρι 29/12/2006. Εφ'όσον δεν φάνηκε μεγαλομέτοχος, οι μετοχές πλέον είναι δικές μας. Καλή τη πίστη μόνο τις μεταβιβάζουμε σε όποιον επενδυτή εμφανιστεί, αν θέλουμε, είναι στην δικιά μας επιλογή.

Τέλος αυτό συμπλήρωσε και ο Βεζυρτζής λέγοντας ότι πλέον είμαστε κανονικοί μέτοχοι και όχι θεματοφύλακες.

Επειδή πολύς κόσμος δεν το κατάλαβε αυτό ... αυτό είναι ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στοιχείο!!!!

[/quote]

Αυτοι ειναι οι καινουργιοι μετοχοι αλλα αν ακουσα καλα , ειπαν οτι αν ερθει καποιος αλλος ο Βεζυρτζης
  φευγει χωρις καμια αξιωση οπως και οι υπολοιποι εκτος του Τρυφωνιδη που θελει να υπογραψουν τις
  εγγυητικες που εχει υπογραψει, δηλαδη 400.000 ευρω.

S.F.MALGARON

• Guest
εγω θα επαναλαβω την ερωτηση μου:
γιατι δε θελουν να συνδυασουν την αγορα μετοχων με την εγγραφη στον Α.Σ. ;
η αγορα μετοχων βοηθαει σιγουρα το συλλογο οικονομικα αλλα ΔΕΝ δινει κανενα απολυτως
δικαιωμα συμμετοχης στις αποφασεις σε αυτους που τις αγοραζουν.
αντιθετως, η εγγραφη στον Α.Σ. ασχετα απο πολλα αλλα στοιχεια, σου δινει το
δικαιωμα να συμμετεχεις στην μακραν σημαντικοτερη αποφαση οσον αφορα την ΠΑΕ που θα παρθει στο μελλον
και δεν ειναι αλλη απο το Γηπεδο της Τουμπας και το μελλον του.
γιατι λοιπον αφου θα οργανωσεις μια τετοια καμπανια, δε βρισκεις μια φορμουλα να
συνδυασεις αυτα τα δυο (εγγραφη στον Α.Σ. μαζι με αγορα μετοχων);
ζηταμε δηλαδη απο το κοσμο να βαλει αυτος τα χρηματα, την πλειοψηφια των μετοχων της ΠΑΕ να την εχει ο
Παγωνης και μετα οι υπολοιποι και τη σημαντικοτερη αποφαση που θα αλλαξει το μελλον
της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για μισο αιωνα να την επηρεασουν σε σημαντικο βαθμο οι κατοικοι απο το θρυλικο Λακκωμα;
και μιλαμε για μετοχες οι οποιες δεν ειναι καν προνομιουχες (να εχουν δηλαδη σταθερη αξια και να μην υποκεινται
σε αυξησεις μετοχικου κεφαλαιου)

αυτο φυσικα δε σημαινει απολυτα οτι εγω δε θα αγορασω καποιες μετοχες.
θα το σκεφτω. πολυ πιθανον να παρω και εγω καποιες για συλλεκτικη αξια και για
να βοηθησω οικονομικα εστω και λιγο.
ειναι σημαντικο να βοηθησουμε οικονομικα αλλα ειναι πιο σημαντικο να ειμαστε εκει οταν θα παρθει
η αποφαση για το μελλον του Γηπεδου της Τουμπας. αυτη ειναι η αποψη μου και δεν αλλαζει.

υγ: κλεινοντας θελω να κανω ενα σχολιο περι Λαικης Βασης και ουτοπιας του εγχειρηματος οπως πολλοι λεγανε.
αν αυτη τη στιγμη υπηρχε διαθεση και ασκουνταν η αναλογη πιεση για να αλλαξει ο νομος
ο Α.Σ. θα μπορουσε να κατεχει σημερα το 62% των μετοχων (ολων δηλαδη πλην του Παγωνη)
και να εμενε μονο το ποσοστο του Παγωνη το οποιο θα επαιρνε ειτε αγοραζοντας το, ειτε
καλυπτοντας την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου σταδιακα με αλλεπαληλες εξαμηνες παρατασεις, με μαζικες εγγραφες μελων, με επιχορηχησεις απο το κρατος κλπ.

Δυστηχως ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν ειναι ενας ενιαιος ΠΑΟΚ αλλα χιλια κομματια, δεν μπορει να γινει αυτο
  με τον ερασιτεχνη, ο ερασιτεχνης περιμενει σαν τη πουτανα πως θα παρει κανενα φραγκο και θα αφησει να
  γινουν εγγραφες και τα λεφτα να μπουν στην αυξηση, δεν νομιζω.

Οτι ειναι πιο σημαντικο  να εισαι μελος στον ΑΣ παρα να παρεις μετοχες ειναι το μονο σιγουρο, αλλα εδω
  μιλαμε για αυξηση και ποιος θα τη καλυψει.

GeorgT

• Guest

Δυστηχως ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν ειναι ενας ενιαιος ΠΑΟΚ αλλα χιλια κομματια,

και στη supersportfm στο ρεπορταζ του ΠΑΟΚ λεει στο τελος της πρωτης παραγραφος:

Ενωμένος και πιο δυνατός μάλλον βγήκε ο ΠΑΟΚ από την χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=74272

Τωρα με πια κριτηρια βγηκε αυτο το συμπερασμα ενας θεος ξερει.

Να κανω και μια ερωτηση στο τελος. Παω εγω αυριο και αγοραζω μερικες μετοχες, μετα μου χρησιμευουν σε τιποτα (δηλαδη σαν ενας ψηφος σε συνελευση κλπ) η ειναι απλος για να βοηθησω την ομαδα;; Και στον ΑΣ για να γραφτεις ποσα λευτα θελει ετησιος πανω κατω;;

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
apo ti stigmi pou o PAOK den einai ayti ti stigmi enomenos opos poli kala eipe o filos apo ta malgara ti perimenoume re paidia na pame k mprosta?? o silogos pernaei tis pio diskoles stigmes tis istorias tou k einai xorismenos se komata o erasitexnis tora zitaei k fraga e?? re pousti katsari paliolamogio o kolitos sou o goumenos sou edine lefta mori kariola???? tora poy thes na kaneis antipoliteusi thimithikes omos ta dikeomata pou exeis omos emeis fteme pou den sou exoume parei to kefali akoma omos
parola ayta pistevo oti tha kalithei i ayxisi to simantikotero einai na rithmistoun ta xrei tote pistevo tha skasei miti k o ependitis

S.F.MALGARON

• Guest

Κοίτα ... είμαι στενοχωρημένος γιατί δεν βλέπω φώς ...

Ζητάμε απο τον κόσμο να βάλει 9 εκ. Ευρώ σήμερα και αύριο αυτά να γίνουν 0 με τη μία, γιατί πρέπει να καλύψουμε ζημιές. Όπως σε εμένα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δώσω τα λεφτά όχι στον ΠΑΟΚ αλλά στον κλέφτη τον Μπατατούδη και τον Γούμενο, γιατί αυτοί έκαναν ληστρική επιδρομή και σήμερα ζητάμε λεφτά απο τον κόσμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί ένα τέτοιο ποσό.

Οι ζημιές δεν ξέρουμε πόσες ακριβώς είναι. Υπάρχουν αγωγές, τελεσιδικίες που δεν γνωρίζουμε ακόμα το ύψος τους ... 2,2 είπε ο Λάκης ... αλλά μας έδειξε και ένα πακέτο ... ΝΑΑΑΑΑΑ ... με διαταγές πληρωμής που δεν ξέρει ακόμα πόσα είναι.

Και αν μαζευτεί αυτό το αστρονομικό ποσό, ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουμε αν είναι ή όχι κερδοφόρος. Ρώτησα τον Βεζυρτζή στη συνέλευση και ήταν κατηγορηματικός ... μαζί και ο Οικονομίδης ... κέρδη δεν μπορούν να βγάλουν. Πού πάμε λοιπόν;

Έκανα ερώτηση για τον Μπατατούδη και τα λεφτά που καταχράστηκε απο τον ΠΑΟΚ για τα οποία υπάρχει βούλευμα απο τον Άρειο Πάγο. Ρώτησα αν προτίθεται η νέα διοίκηση να διεκδικήσει αυτά τα λεφτά απο τον Μπατατούδη ... ποσό 5,5 εκ. Ευρώ ... η απάντηση ήταν ... παραγράφηκαν.

Ζήτησα απο την νέα διοίκηση να μην αναγνωρίσει χρήματα που φαίνεται ότι οφείλονται σε μεγαλομετόχους και τρίτους, για όσες καταθέσεις δεν έγιναν σύμφωνα με τον νόμο, δηλαδή σε λογαριασμό όψεως της εταιρείας, σε μετρητά και κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης. Τέτοια απόφαση ποτέ δεν πήρε η Γενική Συνέλευση και κανονικά η διοίκηση δεν πρέπει να αναγνωρίσει κανένα τέτοιο ποσό. Δεν ξέρω τί πρόκειται να γίνει. Αν αναγνωρίσουν ποσά σε όσους θέλουν και δεν αναγνωρίσουν σε όσους δεν θέλουν. Είμαι πολύ επιφυλακτικός. Περιμένω και θα τα δώ. Ελπίζω να τα δώ. Θα ζητήσω να τα δώ ... όπως είδα τις μετοχές με τα ματάκια μου.

Αυτά ... γι'αυτό είμαι down ... δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα ... θέλεις ακριβώς την άποψή μου ;

Ο Βεζυρτζής και η παρούσα διοίκηση θα παρέχει διαφάνεια στον κόσμο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε όλους ... μέχρι το σημείο του να πείσει τον κόσμο για τις καλές τις προθέσεις. Απο το σημείο εκείνο και μετά, θέλει να κρατήσει στεγανά για να μπορεί να ελιχθεί όπως θέλει. Αυτή είναι η άποψή μου. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό!!!!

Δηλαδή ... ρώτησε ο Πανίκας κάτι που συζητούσαμε τον Σεπτέμβριο ... ότι παίρνοντας διαρκείας κανένας δεν μας έκοψε απόδειξη ... ότι αυτά τα λεφτά κάλλιστα μπορεί να είναι μαύρα και ποιά ήταν η απάντηση; Άστα αυτά ... δεν τα ψάχνουμε γιατί είναι για το κακό του ΠΑΟΚ!!!! Δηλαδή είναι για το κακό του ΠΑΟΚ να δούμε ότι απο τα 2.500 διαρκείας καταχωρήθηκαν ας πούμε μόνο τα 1.500 και τα υπόλοιπα φαγωθήκαν; Απο ποιόν δεν λέμε!!! Απο εκείνον που φαγωθήκαν να μην τον κάνουμε μιά μηνυσάρα για κλοπή και υπεξαίρεση;;;; Όχι ... είναι για το κακό του ΠΑΟΚ!!! Γιατί; Γιατί θα έρθει η εφορία και θα σου πει ... απέκρυψες έσοδα ... δώσε μας το ΦΠΑ ... πλήρωσε μας και πρόστιμα ... και τέλος. Και είναι αυτό για το κακό του ΠΑΟΚ και δεν είναι για το κακό του ΠΑΟΚ να επιτρέπουμε στον Γούμενο να κλέβει λεφτά μετρητά απο τα διαρκείας ε;;;;;  

Ε μετά πώς θέλεις να είμαι; Τρισευτυχισμένος;;; Χαλιέμαι γαμώ τον ΠΑΟΚ μου γαμώ!!! Που γίνεται εκεί μέσα ο κλέψας του κλέψαντος ... και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα ρε!!!!

Χωρις να θελω να γινω συνηγορος του διαβολου ;D  πιστευω οτι αν ο ΠΑΟΚ πετυχει τη ρυθμιση και καταφερει
  να κανει την αυξηση μετοχικου κεφαλαιου οχι μονο ελκυστικος θα ειναι αλλα θα στηνουν κωλο..... και  
  θελω να πιστευω οτι ετσι σκεφτεται και η σημερινη διοικηση, δηλαδη κανουμε τον διακανονισμο, πετυχαινουμε
  την αυξηση, κυνηγαμε το συνδρομητικο καναλι και πετυχαινουμε μια γενναια αυξηση, κανουμε μια εταιρια να
  εκμεταλλευεται τα προιοντα του ΠΑΟΚ και φυσικα μετα αποχωρουν με ψηλα το κεφαλι ερχεται ο μεγαλος
  επενδυτης κανει προπονητικο κεντρο , κανει μεταγραφαρες , κανουμε και το γηπεδο και πλεον ειμαστε ετοιμοι
  για ΤΙΤΛΟΥΣ.

Μπορει να φαινεται σαν παραμυθι αλλα ετσι φανταζομαι εγω τον ΠΑΟΚ και ετσι τον θελω και αν αυτοι που
  τον διοικουν τωρα δεν δειξουν τετοια δειγματα γραφης τοτε πρεπει να κυνηγηθουν.

Για το τελευταιο με τα διαρκειας η ερωτηση ηταν πολυ σημαντικη και η απαντηση καθολου καλη, γι" αυτο
  θα περιμενω τα πορισματα των ορκωτων λογιστων και του ΣΔΟΕ και αν δεν το κυνηγησουν το πουστη θα
  κυνηγηθουν οι ιδιοι.

Offline alexisv

• Αλλαγή
o silogos pernaei tis pio diskoles stigmes tis istorias tou k einai xorismenos se komata o erasitexnis tora zitaei k fraga e?? re pousti katsari paliolamogio o kolitos sou o goumenos sou edine lefta mori kariola????

Einai arga gia dakria otan monos sou bgazeis ta matia sou.
O katsaris ixeres ti einai. Balta tora loipon me osous pisteuan pos psifo ston katsari einai kalitera apo psifo se MLV ktl gia tous dikous tous logous pou akoma den eho katalabei. Balta omos k me ton eauto sou (k auto to leo anaferomenos se olous sin ton eauto mou) pou den egines tote melos gia na ton stilis ton katsari paketo ekei pou prepei.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Να κανω και μια ερωτηση στο τελος. Παω εγω αυριο και αγοραζω μερικες μετοχες, μετα μου χρησιμευουν σε τιποτα (δηλαδη σαν ενας ψηφος σε συνελευση κλπ) η ειναι απλος για να βοηθησω την ομαδα;; Και στον ΑΣ για να γραφτεις ποσα λευτα θελει ετησιος πανω κατω;;

Mε τις μετοχες που αγοραζεις εχεις δικαιωμα συμμετοχης στις Γενικες Συνελευσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
και δικαιωμα ψηφου, με αναλογια ψηφων στο ποσοστο σου φυσικα.
αν εσυ δηλαδη δωσεις καποιες εκατονταδες ή χιλιαδες ευρω και αποκτησεις το 0,1% των μετοχων της ΠΑΕ
οι ψηφοι σου θα μετρανε 0,1%, του Παγωνη 38% (προς το παρον και πριν γινει η αυξηση), του Α.Σ. 10% και
παει λεγοντας.
Στον Α.Σ. προς το παρον η εγγραφη κοστιζει 84 ευρω (30 ευρω το κοστος εγγραφης + 54 ευρω το πρωτο εξαμηνο)
και μετα κανονικα δινεις 54 ευρω το εξαμηνο.
Στον Α.Σ., εσυ εχεις μια ψηφο, ο Κατσαρης μια, ο Βεζυρτζης μια και ο Μπιλ Γκειτζ θα εχει μια αμα γινει μελος.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

GeorgT

• Guest
Thanks arwstos, για την απαντηση, ωστε 100Ε και κατι ειναι για το ΑΣ, δεν ειναι και παρα πολα.
Μπορει αν κανω λιγο οινοκομια να τα βγαλω περα. Thanks και παλι.

SKAILS

• Guest
k egw apofasisa na graftw ston as paidia..oson afora tis metoxes tha parw gia ena euro etsi sumbolika