den paranoisa tipota apla fainetai oti ontos ta neyra sou einai tentomena apo to apogema..
Κοίτα ... είμαι στενοχωρημένος γιατί δεν βλέπω φώς ...
Ζητάμε απο τον κόσμο να βάλει 9 εκ. Ευρώ σήμερα και αύριο αυτά να γίνουν 0 με τη μία, γιατί πρέπει να καλύψουμε ζημιές. Όπως σε εμένα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να δώσω τα λεφτά όχι στον ΠΑΟΚ αλλά στον κλέφτη τον Μπατατούδη και τον Γούμενο, γιατί αυτοί έκαναν ληστρική επιδρομή και σήμερα ζητάμε λεφτά απο τον κόσμο, έτσι φαντάζομαι θα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτεί ένα τέτοιο ποσό.
Οι ζημιές δεν ξέρουμε πόσες ακριβώς είναι. Υπάρχουν αγωγές, τελεσιδικίες που δεν γνωρίζουμε ακόμα το ύψος τους ... 2,2 είπε ο Λάκης ... αλλά μας έδειξε και ένα πακέτο ... ΝΑΑΑΑΑΑ ... με διαταγές πληρωμής που δεν ξέρει ακόμα πόσα είναι.
Και αν μαζευτεί αυτό το αστρονομικό ποσό, ο ΠΑΟΚ δεν γνωρίζουμε αν είναι ή όχι κερδοφόρος. Ρώτησα τον Βεζυρτζή στη συνέλευση και ήταν κατηγορηματικός ... μαζί και ο Οικονομίδης ... κέρδη δεν μπορούν να βγάλουν. Πού πάμε λοιπόν;
Έκανα ερώτηση για τον Μπατατούδη και τα λεφτά που καταχράστηκε απο τον ΠΑΟΚ για τα οποία υπάρχει βούλευμα απο τον Άρειο Πάγο. Ρώτησα αν προτίθεται η νέα διοίκηση να διεκδικήσει αυτά τα λεφτά απο τον Μπατατούδη ... ποσό 5,5 εκ. Ευρώ ... η απάντηση ήταν ... παραγράφηκαν.
Ζήτησα απο την νέα διοίκηση να μην αναγνωρίσει χρήματα που φαίνεται ότι οφείλονται σε μεγαλομετόχους και τρίτους, για όσες καταθέσεις δεν έγιναν σύμφωνα με τον νόμο, δηλαδή σε λογαριασμό όψεως της εταιρείας, σε μετρητά και κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης. Τέτοια απόφαση ποτέ δεν πήρε η Γενική Συνέλευση και κανονικά η διοίκηση δεν πρέπει να αναγνωρίσει κανένα τέτοιο ποσό. Δεν ξέρω τί πρόκειται να γίνει. Αν αναγνωρίσουν ποσά σε όσους θέλουν και δεν αναγνωρίσουν σε όσους δεν θέλουν. Είμαι πολύ επιφυλακτικός. Περιμένω και θα τα δώ. Ελπίζω να τα δώ. Θα ζητήσω να τα δώ ... όπως είδα τις μετοχές με τα ματάκια μου.
Αυτά ... γι'αυτό είμαι down ... δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα ... θέλεις ακριβώς την άποψή μου ;
Ο Βεζυρτζής και η παρούσα διοίκηση θα παρέχει διαφάνεια στον κόσμο, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε όλους ... μέχρι το σημείο του να πείσει τον κόσμο για τις καλές τις προθέσεις. Απο το σημείο εκείνο και μετά, θέλει να κρατήσει στεγανά για να μπορεί να ελιχθεί όπως θέλει. Αυτή είναι η άποψή μου. Εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό!!!!
Δηλαδή ... ρώτησε ο Πανίκας κάτι που συζητούσαμε τον Σεπτέμβριο ... ότι παίρνοντας διαρκείας κανένας δεν μας έκοψε απόδειξη ... ότι αυτά τα λεφτά κάλλιστα μπορεί να είναι μαύρα και ποιά ήταν η απάντηση; Άστα αυτά ... δεν τα ψάχνουμε γιατί είναι για το κακό του ΠΑΟΚ!!!! Δηλαδή είναι για το κακό του ΠΑΟΚ να δούμε ότι απο τα 2.500 διαρκείας καταχωρήθηκαν ας πούμε μόνο τα 1.500 και τα υπόλοιπα φαγωθήκαν; Απο ποιόν δεν λέμε!!! Απο εκείνον που φαγωθήκαν να μην τον κάνουμε μιά μηνυσάρα για κλοπή και υπεξαίρεση;;;; Όχι ... είναι για το κακό του ΠΑΟΚ!!! Γιατί; Γιατί θα έρθει η εφορία και θα σου πει ... απέκρυψες έσοδα ... δώσε μας το ΦΠΑ ... πλήρωσε μας και πρόστιμα ... και τέλος. Και είναι αυτό για το κακό του ΠΑΟΚ και δεν είναι για το κακό του ΠΑΟΚ να επιτρέπουμε στον Γούμενο να κλέβει λεφτά μετρητά απο τα διαρκείας ε;;;;;
Ε μετά πώς θέλεις να είμαι; Τρισευτυχισμένος;;; Χαλιέμαι γαμώ τον ΠΑΟΚ μου γαμώ!!! Που γίνεται εκεί μέσα ο κλέψας του κλέψαντος ... και δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτα ρε!!!!