Author Topic: Συναντησεις αθηναιων-πειραιωτων ΠΑΟΚτσηδων μελων του φορουμ  (Read 13206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline maria-mtb

• Βασικός
egw ena exw na pw: an einai na vgalete oloi ta ntertia sas k na pieite olo to vosporo, den erxomai! am, ti les? gia na sas kouvalaw meta?  :emetos: :a1006:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
kathimerines meta tis 18.00 - 19.00 oti k opou goustarete  8)

s.k. - paketo.

rockas4

• Guest
Kante kamia sinaqntisi mes tin athina na goustaroume!Ego eimai preveza tora alla paizei na katevo an ginei tipota!PAOKARA PREVEZA!!

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **
Aντε οχι μονο λογια να ποιουμε και καμια μπυρα ..........
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline petrousiotis

• Αποστολή
  • **

τi εγινε ρε παιδια θα γινει τιποτα?
λογο της καταστασης παντος ειναι και μια καλη ευκαιρια να ξαναγινουμαι ολοι οσοι μενουμαι αθηνα μια γροθια και να κανουμαι ολους εκεινους τους παοκτσιδες που 'τραβιχτικαν'απο τον παοκ [και ειναι παρα πολοι μαζι και εγω] να θυμηθουν τι ελεγαν .
ενας παοκτσης στην αθηνα ισον με δεκα παοκτσηδες

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη τωρα το ειδα ειμαι μεσα και εγω. εχω στο νου μου μια ωραια ταβερνα στην συγγρου (ταβερνα ετσι ,οχι τιποτε αλλα) με πολυ καλο κρασι και καλες τιμες ,ωραιους μςζεδες  για καλη φαση .αν ειστε μεσα οσοι ειπατε παιρνουμε τηλ. να κλεισουμε γιατι βλεπω λαο. προτεινω ομως να μην γραφει εδω το μαγαζι λογω αλλοθρησκων .οποιος θελει με pm του λεω ποιο ειναι . καπως ετσι την πατησανε οι βαζελοι στην καισαριανη. οχι τιποτε αλλο αλλα μην χαλασει η βραδια.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Τετάρτη βράδυ βολεύει;  το μέρος με Pm όπως λέει ο Bane

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Εγώ είμαι ΟΚ για Τετάρτη βράδυ.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ποιοι είναι μέσα για Τετάρτη τελικά; Αν μαζευόμαστε να αρχίσουμε τα pm για το μέρος.

Offline bane

• Αλλαγή
να το γραψω καπως γενικα και οποιος θελει στελνει pm του δινω και το κινητο μου. για ΑΥΡΙΟ 28/6 ΣΤΙΣ 21.00 ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΛΕΩ ? ποσοι μπορουνε αυριο αυτη την ωρα συγκεκριμενα για να κλεισουμε τραπεζια (πολλα) .προσοχη στα ατομα και οσοι γνωριζεστε μιλατε και μεταξυ σας

Offline bane

• Αλλαγή
ειναι και η προσβαση ευκολη εκει ,γιατι εχω και αλλα μαγαζια να προτεινω αλλα ειναι καλυτερα πιστευω εκει

Offline babis36

• Αλλαγή
Κι εγω μεσα ειμαι και για το μαγαζι  επισης το κλεινουμε μεσω pm. Αυτο που μου ηρθε καλο ακουγεται, εγω προταση για μαγαζι δεν κανω (στην παρεα μου οποτε εχω κανει προτασεις με χεζουν ολοι μαζι ταυτοχρονα. )
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

northeagle_4

• Guest
avrio stis 21:00 me tipota distichos,pempti tin idia ora chalara erchome

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Είμαι ΟΚ και για Τετάρτη και για Πέμπτη. Ας στείλουν επιβεβαίωση πόσοι μπορούν για όποια από τις 2 ημέρες (και ώρα ενδεχομένως)για να δούμε πόσοι θα είμαστε

Offline bane

• Αλλαγή
μπαμπη βλεπω ελλειψη αυτοπεποιθησης ή οτι δεν τα πας καλα με τα κοψιδια  :P  πλακα κανω .ελατε στη βραση κολαει το σιδερο o northeagle λεει οτι δεν μπορει τεταρτη. εστω πεμπτη .γραψτε ποτε μπορει ο καθενας να βγαλουμε ακρη ,για να κλεισουμε .εγω μπορω και τις δυο μερες. απο εβδομαδα δεν μπορω γιατι δουλευω απογευμα . ελα γραφετε

Offline maria-mtb

• Βασικός
aythn thn kyria, POIOS 8a thn sunodeusei?...mesa!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Κι εγώ και τις 2 μέρες.

northeagle_4

• Guest
 kopsidia e ???  :notworthy:   :headbang:
  lipon as klisoume ora ,topo ke mera apo simera na min trechume na mazeftoume teleftea stigmi :):)

Offline bane

• Αλλαγή
λοιπον ακουστε .θα παρω τηλ. και θα κλεισω τραπεζι για ΠΕΜΠΤΗ 29/6/06 ΚΑΙ ΩΡΑ 21.00  .ενταξει ? απο οτι βλεπω για 10 ατομα θα το κλεισω ,και αν ειμαστε παραπανω θα το αφησω ανοιχτο . στειλτε pm να σας δωσω το κινητο μου να τα πουμε. εγω μιλαω με maria-mtb και  king  που εχω τα τηλεφωνα τους .οι αλλοι μεταξυ σας. και προσοχη στα ατομα που μιλατε