Tελικά το ότι είστε όλοι gay εκεί στη νίκαια το ξέραμε αλλά το θράσος να μπαίνεις και να το δηλώνεις εδώ μέσα δεν το περίμενα από εδώ το είχες από εκεί το πέταξες το παραμύθι ρε μάγκα.
Άντε στη γειτονιά σου να παίξεις με τα υπόλοιπα αδερφάκια σου και το τί έχει κάνει ο ΠΑΟΚ μας στην ευρώπη εσύ ούτε στον ύπνο σου,και κάτι ακόμα έχει ψηφισθεί το ευρωπαϊκό σύνταγμα πρόσφατα ,ισχύουν και δικάζουν εδώ και χρόνια τα ευρωπαϊκά δικαστήρια ,έτσι και εμείς είδαμε για μια ακόμα φορά να απονέμεται η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη εσύ τι πρόβλημα έχεις ? έλληνα ? δικηγόρε των gay ? και μη γράφεις με κεφαλαία τρομάζω

Ρε φίλε ποιος είναι γαύρος;;; εγώ σε βρίζω;;;; έλα στη Νίκαια να μάθεις τι ομάδα είμαι και αν είναι γαυροκρατούμενη η περιοχή!!! Αν δεν ξέρεις καλό είναι να ρωτήσεις που έχει φάει το ξύλο της ζωής του ο γαύρος και τι γίνεται κάθε μέρα!!! Μια περιοχή του Πειραιά κρατάει μόνο και λέγεται ΝΙΚΑΙΑ, να τη γαμήσουμε και αυτή;;;; Κάποια πράματα παρεξηγούνται εύκολα....Μου τη λες για Ευρώπη... εγώ δεν θα πω οτι σε νίκησα πρόπερσι 4-0 κτλ γιατί είναι βαρύτερη η φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά την ομάδα μου θα τη ακολουθώ και στα ερασιτεχνικά και στ'αρχίδια μου για το ΠΟΚ, τα τελευταία χρόνια για ποια πορεία μου λες;;; για τη Ντέμπρετσεν, τη Μακαμπί;;; Όταν κερδίζουν οι ξένοι μια ελληνική ομάδα λένε κερδίσαμε τους Έλληνες, δικαιωμά μου να είμαι και να αισθάνομαι Έλληνας τώρα άμα δεν γουστάρεις να σαι δικαιωμά σου αλλά παρ'όλο που δεν είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ θα με σέβεσαι ως συνομιλητή σου στο φόρουμ!! Εδώ μέσα δεν μπήκα να βρίσω η να μίλησω για ΠΑΟΚΑΡΕΣ κτλ ώστε να βγούν και να μου πουν μπράβο ρε!!! Μπήκα να μιλήσω με ανθρώπους που σκέφτονται και δεν έχουν παρωπίδες χωρίς να έχω δικηγορική ιδιότητα του γαύρου όπως με προανέφερες.Έγινα κατανοητός φίλε μου;