to kalitero ine esis pou menete ellada ne valete lefta stin trapeza(apo to eksoteriko ean stiloume lefta se elliniki trapeza pernoun kapio pososto ke i trapezes), ala esis pou den borite na to kanete etsi ke to sms ine kalo, i meres telionoun i omada mas xrizete ,mexri kiriaki to vradi lene gia 12.000 sms aiiiiiiiiinta na ta kanoume mexri deftera vradi 20.000 pieste tous filous sas pou den ine toso fanatiki na stiloun toulaiston1,2 sms giati emis pou imaste konta stin omada etsi ke alios tha stiloume i tha valoume lefta stin trapeza!!!!!!!!!! lipon 20.000 sms mexri to vradi tis defteras i omada mas xriazete!!!!!!!!!!!!!!!!!
ke min ksexnate ta diarkias vgikan idi ke akougete oti pane poli kala, ta diarkias pistevo ine poli vasika giati me pola diarkias ektos ta lefta pou tha vali grigora i omada sta tamia, tha exi ke kozmo sto gipedo afto tha voithisi agonistika, ala ke sto na erthoun diafimistes ,tileorasis, ka ala tetia me pio megala simvolea apo simera, mias ke tha bori i omada na diksi oti tha exi kozmo ston nao
ke kati alo etsi gia tin trela mas, etsi gia emas ke mono, na leme oti imaste i pio treli pou sta diskola ke me oxi ke toso kali omada, agorazoume isitiria ke dirkias!!!!!!!
aaaiiiiiiinnteeeeeeeeeee P.A.O.K.ara etsi pou mono emis boroume, gia tin trela mas ke mono, gia kenenan alo mono gia mas
P.A.O.K. i omada tou laou
tora pio poli P.A.O.K. apo pote