Author Topic: Πόσοι/ποιοι από αυτό το forum πήραν διαρκείας? (2006-2007)  (Read 1515 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_EDESSA

• Guest
Geia sas aderfia pos mporo na paro diarkias apo to eksoteriko???

Offline diego

• Αποστολή
  • **
Ella aurio sths 20:30 ston sf Paok Stutgart.
Osoi theloun mporoun na erthoun na plirosoun kai na paroun diarkias.

PAOK_EDESSA

• Guest
me pire ena filaraki thleofono na pigebane mazi omos de mporesa na ertho logou doulias...

de mporoume to sabatokuriako na dosoume ta lefta jia diarkias???

ama einai tha ta doso sto filaraki mou aftos kathe weekend ston sindesmo sas einai...

DIMITRITCI

• Guest
to tsibisa ex8es to diarkias apo ton SF PAOK STUTTGART.bravo sta alania ths Stutkardhs pou perasane kai afhsane ton obolo tous gia diarkias.
« Last Edit: June 28, 2006, 23:56:37 by DIMITRITCI »

DIMITRITCI

• Guest
me pire ena filaraki thleofono na pigebane mazi omos de mporesa na ertho logou doulias...

de mporoume to sabatokuriako na dosoume ta lefta jia diarkias???

ama einai tha ta doso sto filaraki mou aftos kathe weekend ston sindesmo sas einai...

aderfe to thl. tou SF PAOK STUTTGART einnai to 07115537273 pairneis kai rwtas ta paidia.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Πήρα στην ΠΑΕ και μου είπαν δεν δεχονται πιστωτικές επιδή λεει αργούν τα πλαστικά !!
Και με κατάθεση γιατι δέχονται ?? εκει έχουν πλαστικά ? θα μας τρελάνουν ?
Επίσης μου είπαν να καταθέσω τα λεφτά σε λογαριασμό της ΠΑΕ και οχι του ΑΣ (αυτούς που έχουν στο site) γιατι για να πάρω το διαρκείας θα πρέπει πρώτα να δώσει τα λεφτά ο ΑΣ στην ΠΑΕ για να είναι εντάξει !!!
ΠΑΟΚ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
E? Emena thlefonika x8es ypallhlos ths PAE moy eipe pos gia ta diarkeias dexetai pistotikes h PAE (entoka) ektos an exeis PAOK MASTERCARD opoy ekei exeis mexri 10 atokes doseis.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
ego tin kiriaki pou pira, plirosa me visa xoris kapoio
provlima, ektos apo ena stravomoutsouniasma
tou ipallilou. vevaia xoris atokes klp.
afta mono me paok mastercard
tetoies ores, tetoia logia
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Εμένα αυτο που με στεναχώρησε είναι οτι κάποιοι και μάλιστα άνθρωοι μέσα στην ΠΑΕ ίσως δεν θέλουν να βρεθεί λύση η υποστηρίζουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
Γιατί άλλωστε να μου πει να ΜΗΝ καταθέσω τα λεφτά σε ενα απο τους 3 γνώστους λογαριασμούς του ΑΣ (οπως αναφέρουν και στο internet) αλλα σε λογαριασμό της ΠΑΕ ??
Μηπως πρέπει να ξαναπάρω και να τα κάνω πουτάνα ? Μήπως κάποιος πήγε να με δουλέψει ?

nick4

• Guest
gnwrizw oti ektos apo emena, ... phran alloi 4 apo ton syndesmo mas.

SYNOLO 5

serreos

• Guest
ego pira gia akomia mia fora diarkeias stin 4 apo ta 15 perno kai tha perno oso zo!

Argonath4

• Guest
Opoios exei parei diarkeias gia tin 4 i gia tin 7 as mou steilei ena pm na rwtisw kati... oso pio syntoma ginete please... ;)

JOHNNYS-4-

• Guest
ta diarkeias prepei na allaxtoun aythn thn ebdomada einai teleytaia pro8esmia

Offline arwstos

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/shownews.jsp;jsessionid=71D9D3AD4C6FE8002E02767BCA437883?newsCode=20061204113826169

Tα νέα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενόψει της προσπάθειας που ξεκινάει για τη συσπείρωση όλης της ασπρόμαυρης οικογένειας και της ανάγκης για υποστήριξη από όλο τον φίλαθλο κόσμο που αγαπάει τον ιστορικό μας σύλλογο, προχωράει στην έκδοση ΝΕΩΝ εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία θα αφορούν στους αγώνες του δευτέρου γύρου για το πρωτάθλημα της Super League 2006-2007, καθώς και τον αγώνα του πρώτου γύρου με τον Ατρόμητο Αθηνών (Κυριακή 10.Δεκ.2006, 19:00), όπως και όλα τα παιχνίδια Κυπέλλου που πιθανόν θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση πρόκρισής του, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα με τον Εργοτέλη (21. Δεκ.2006).
Αναλυτικά, οι αγώνες πρωταθλήματος για τους οποίους θα ισχύουν τα εισιτήρια είναι οι εξής:

10.12.2006  ΠΑΟΚ  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 
06.01.2007  ΠΑΟΚ  ΑΕΚ 
21.01.2007  ΠΑΟΚ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
11.02.2007  ΠΑΟΚ  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 
25.02.2007  ΠΑΟΚ  ΑΡΗΣ 
04.03.2007  ΠΑΟΚ  ΛΑΡΙΣΑ 
18.03.2007  ΠΑΟΚ  ΑΙΓΑΛΕΩ 
15.04.2007  ΠΑΟΚ  ΞΑΝΘΗ 
13.05.2007  ΠΑΟΚ  ΟΦΗ 

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

VIP    2500 - 1800 
ΘΥΡΑ 1  680 - 490 
ΘΥΡΕΣ 1-2  510 - 350 
ΘΥΡΕΣ 2-3  420 - 280 
ΘΥΡΕΣ 5-6  250 - 180 
ΘΥΡΕΣ 4-7  150 - 95 

Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των ΝΕΩΝ εισιτηρίων διαρκείας, θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 31 του ίδιου μήνα (πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310 954056-57)

ηρθε επιτελους ο καιρος να μαλωσουμε για πρωτη
φορα για το αν θα παρουμε διαρκειας ή οχι μαζι με τα μελομακαρονα και τον Αγιο Βασιλη  ;D
καθε φορα καλοκαιρι βαρεθηκαμε ρε παιδι μου...
το καλοκαιρι βεβαια μας χτυπουσε και η ζεστη στο κεφαλι
οποτε οι χαρακτηρισμοι περι μιζερων και λοιπων ισως εβγαιναν πιο ευκολα...

τωρα δεν υπαρχει η δικαιολογια της ζεστης οποτε καλο θα ηταν κατα τη γνωμη μου να αφησουμε
εκατερωθεν τους χαρακτηρισμους και να πραξει ο καθενας οτι καταλαβαινει.
το γραφω προκαταβολικα γιατι πιθανον καποιοι να αρχισουν να αναπαραγουν
σλογκαν του στυλ "Οποιος δε παρει διαρκειας δεν ειναι ΠΑΟΚτσης" και αλλα τετοια που
εχουν ακουστει και γραφτει κατα καιρους.

εγω παντως αν ημουν Θεσσαλονικη και συνεπως μπορουσα να παρακολουθησω ολα τα παιχνιδια
θα αγοραζα απλα εισιτηρια για τους αγωνες με Ατρομητο και Εργοτελη και εφοσον τα πραγματα
πηγαιναν οπως ολοι θελουμε και ελπιζουμε εκει γυρω στις 2-3 τελευταιες μερες του χρονου,
τη 2η μερα του καινουριου χρονου θα επαιρνα το διαρκειας μου.
δε μ'αρεσε καθολου το 31 Δεκεμβριου αλλα θεωρω βεβαιο οτι τα διαρκειας τελικα θα διατιθενται και
μεσα στο 2007.
« Last Edit: December 05, 2006, 01:31:02 by arwstos »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

giorging96(prwin totti)

• Guest
ego magkes tha parw twra,an k eimai sto eksoteriko
tha pao mono me ergoteli k aek k an katsei kapoio mats to pasxa

95eura sthn 4 einai poli kala...

Poet

• Guest
Μεταφέρω εδώ post μου απο το forum του Metropolis, σχετικά με τους προβληματισμούς μου για τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επειδή το θέμα το θεωρώ σοβαρότατο ... μπορεί να περιλαμβάνει υπεξαιρέσεις εκατομμυρίων Ευρώ, κάνω παράκληση σε όποιον γνωρίζει επι του θέματος, να απαντήσει ....

Έχω πει και παλιότερα ότι για λόγους επιχειρηματικούς αγοράζω για δεύτερη χρονιά διαρκείας της Ξάνθης. Φυσικά το χρησιμοποιώ μόνο στον αγώνα Ξάνθη-ΠΑΟΚ, ενώ τις υπόλοιπες αγωνιστικές το αφήνω σε συνεργάτες μου στην Ξάνθη να πηγαίνουν αυτοί. Το διαρκείας στην Ξάνθη δεν το τρυπάνε όπως του ΠΑΟΚ. Πέρυσι περνούσε απο ένα reader που απλά έκανε picking ένα απλό counter δηλαδή και τίποτα παραπάνω. Φέτος στην είσοδο εξέδωσαν εισιτήριο το οποίο είχε ονομαστική αξία 21 Ευρώ και έγραφε με σφραγίδα πάνω του "ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΩΝ". Μου πέρασε απο το μυαλό το ερώτημα "γιατί να γίνεται αυτό;" αλλά εκείνη τη στιγμή με συνεπήρε η κατάσταση στον αγώνα που είχε ήδη 3 λεπτά που άρχισε, και μου έφυγε γρήγορα απ'το μυαλό. Μου ξαναήρθε τώρα, εξάιτίας του θέματος που συζητάμε ... λέω λοιπόν, γιατί το έκανε αυτό η ΠΑΕ Skoda Ξάνθης; Το εισιτήριο, το διάτρητο εισιτήριο που φέτος εκδόσανε, είναι το μοναδικό νόμιμο φορολογικό στοιχείο για τους αγώνες. Προφανώς, προφανέστατα, η Skoda Ξάνθη πέρασε φορολογικό έλεγχο και με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση ίσως έτσι όπως της υποδείχθηκε απο τον φορολογικό έλεγχο ή έτσι όπως κρίνει η διεύθυνση οικονομικού της.

Μιά απο τις βασικές αρχές της λογιστικής, είναι η ύπαρξη του παραστατικού. Αυτή λοιπόν την αρχή προσπαθεί να τηρήσει η ΠΑΕ Skoda Ξάνθης. Πλήρωσα 300 Ευρώ το διαρκείας, 15 αγώνες x 21 Ευρώ ο καθένας, είναι 315 Ευρώ. Πάλι δεν μου βγαίνει κανονικά διότι θα έπρεπε να βγαίνει 300. Αλλα και πάλι δεν είναι σωστή η αντιμετώπιση, επειδή εγώ ας πούμε θα πάω μόνο σε έναν αγώνα, άρα για τους υπόλοιπους 14 δεν θα υπάρχει νόμιμο παραστατικό. Αυτό σημαίνει ότι ενώ εγώ πλήρωσα 300 Ευρώ, ενώ μπήκαν στα ταμεία της Ξάνθης 300 ... στο τέλος του χρόνου, νόμιμα θα φαίνεται ότι μπήκαν 21 Ευρώ, απο το 1 εισιτήριου του ενός αγώνα που πήγα. Τα υπόλοιπα, κάλλιστα μπορεί ένα ωραίο χέρι ... πιθανότατα κατευθυνόμενο απο τον Πρόεδρο ή τον Διευθύνοντα Σύμβουλο ... να τα οικειοποιηθεί απο το ταμείο για τον εαυτό του.

Αυτόν τον προβληματισμό, τον μεταφέρω στην δικιά μας ομάδα. Για τα διαρκείας που έχουμε πάρει, δεν έχει εκδοθεί καμμία νόμιμη απόδειξη, κανένα νόμιμο παραστατικό. Όλοι ξέρετε ότι απλά κάνουν τρύπες πάνω σε ένα ιδιωτικό καρτελλάκι απο αυτά που μπορούμε να τυπώσουμε κατα χιλιάδες σε ένα μεταξοτυπείο. Το σύστημα είναι διαβλητό απο παντού. Στο φινάλε, το σύνολο των εισπράξεων απο τα διαρκείας στον ΠΑΟΚ ... αποτελούν ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΣΟΔΑ .... έσοδα που ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ο εκάστοτε Πρόεδρος. Θεωρώ ότι αν αυτά τα χρήματα έμπαιναν άσπρα στα ταμεία της ΠΑΕ, θα έπρεπε με κάθε έκδοση εισιτηρίου διαρκείας, να εκδίδεται διάτρητη απόδειξη!!!! Αυτό όμως δεν γίνεται. Πού πάνε λοιπόν αυτά τα λεφτά; Σίγουρα δεν εμφανίζονται στους ισολογισμούς, το θεωρώ δεδομένο αυτό. Σίγουρα όμως και μιά ΠΑΕ έχει και μαύρα έξοδα ... αλλά έχει και απο άλλες πηγές και μαύρα έσοδα. Άρα λοιπόν; Τα εισιτήρια διαρκείας πάνε στην μαύρη μεριά; Μάλλον ναί!!! Και τί γίνεται εκεί;;; Εεεε, του Κουτρούλη ο γάμος!!! Ότι ήθελε μέχρι τώρα ο Μπατατούδης και ο Γούμενος ... ότι θα θέλει απο εδώ και εμπρός η νέα διοίκηση!!! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΠΙΑΣΤΕΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΟΪΔΟ;;; Να είμαι συμμέτοχος σε τέτοια απάτη;;; Εκατομμυρίων Ευρώ;;;; Πόσο μ@λάκας μπορεί να είμαι;;; Και όμως είναι!!! Γι'αυτό ακούμε και τέτοια τρελλά νούμερα για υποχρεώσεις σε φόρους!!!! Για φορολογικά προστίματα!!!! Απο τί νομίζετε ότι είναι αυτά;;;; Χάλασα τη μέρα μου πρωϊ πρωϊ με τέτοιες σκέψεις ... ή απλά την έφτιαξα και θα τους βάλω μπουρλότο όλους!!!! Δηλαδή ... για να το καταλάβω ... ο ΠΑΟΚ καλείται να πληρώσει 6 εκ. σε φόρους ... 18 εκ. σε προστίματα σύνολο 24 εκ. για έσοδα τα οποία τα οικειοποιήθηκε ο εκάστοτε Πρόεδρος;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ... σαν και αυτόν που στη διαφήμιση της Hyundai!!!!

Πάμε ξανά ... 5, μείον 5, μείον 5 ... 6 δια 2 + 8 .... 20 φορές το 15 ... 11 και 7 ... 18 .... δεν έχω λάθος ... μα ας τα ξαναδώ!!! (που λέει και ο Κηλαϊδόνης) .... ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!!

5,5 χρόνια φορολογικός έλεγχος ... 8 χιλιάδες διαρκείας πέρυσι ... περίπου 3 φέτος ... 4,5 πρόπερσι, 3,5 πιό μπροστά ... 3 πιό μπροστά ... και 6,5 με Μπατατούδη ... μας κάνουν ... 28,5 χιλιάδες διαρκείας ... απο 400 Ευρώ μέσο όρο ... 11.400.000 Ευρώ!!!! Διαφυγόντα κέρδη!!!! απο 35% ο φόρος των Α.Ε. ... έχουμε μόνο σε φόρο εισοδήματος ... 3.990.000 Ευρώ μόνο ο Φόρος Εισοδήματος. Βάλε και 1.750.000 ο αναλογών ΦΠΑ ... πάμε ... 5.740.000 Ευρώ οφειλές ... ΠΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΟΥΜΕΝΟΣ;;; 6.000.000 Ευρώ .... εδώ είναι τα λεφτά!!!! Βάλε κανένα Φόρο Μισθωτών Υπηρεσιών ... κανένα παρακρατούμενο ... βγήκε το χρήμα!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ .... έχω μείνει άφωνος .... πήραν οι διοικήσεις 11,5 εκ. Ευρώ ... μαύρα ... τα δουλέψαν όπως αυτές ήθελαν ... για τον εαυτό τους, για τις εταιρείες τους, για τον ΠΑΟΚ; Κανείς δεν ξέρει!!! Και ως αντάλλαγμα αυτού χρεώσαν τον ΠΑΟΚ με 18 εκ. Ευρώ χρέη;;;;

Για ποιόν ΠΑΟΚ μιλάμε;;; Για ποιούς ορκωτούς λογιστές μιλάμε;;; Για τί μιλάμε εδώ;;; ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ... ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .... Δηλαδή ... τα διαρκείας δεν είναι τίποτα άλλο παρά μιά ταμειακή διευκόλυνση προς τη διοίκηση και ταυτόχρονα μιά ταφόπλακα για τον ΠΑΟΚ;;;

Σκέφτεστε τίποτα διαφορετικό;;; Γιατί εγώ ... θα το σκεφτώ λίγο ... θα ενημερωθώ ... ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ... και μετά θα γαμηθούμε ... σας το λέω ... θα τους κάψω ζωντανούς ... και ας με κυνηγάνε 42 φουσκωτοί!!!!

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ .... άντε να δουλέψεις!!!!

Καλημέρα ... συνμαλάκες μου!!!

chris

• Guest
poly emperistatomeno kai plhres to ar8ro sou @poet.egi parakato para8eto kapoia link persyna opou diaforoi adeioi egefaloi kai xeirokrotites tou goumenou dierygnhan ta imatia tous oti o goumenos diaxeiristika ta paei poly kala , oti opoios perysi den epairne diarkeias den htan paok kai alla polla.
diakyndhnepsa thn psyxikh mou hmeria diabazontas asynartisies apo persyna topic pali

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4003.msg45475.html#msg45475

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4872.msg49845.html#msg49845

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,4003.msg58366.html#msg58366

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
gia des kati pragmata..
ki eixa skopo na rotiso gia kati san "miso" diarkeias..den xero an xanagine pantos mou arese poly san skepsi...
avrio-methaurio tha pao na paro ki ego sigoura!

chris

• Guest
oraio to metro opoios phgainei na agorasei ta "nea" diarkeias na einai ypoxreomenos na ypografei DHLOSH TOU NOMOU 105.
ka8ara FASISTIKO-XOUNTIKO metro dhladh me dyo logia.

para poly oraio metro kai blepo oti den enoxlhse tous syn-opadous mas.h mhpos den etyxe melh tou forum na pane na agorasoun diarkeias(gia tous dikous tous prosopikous-sebastous logous)?

Offline polman

• Αποστολή
  • **
ti akrivos leei o nomos 105?
oooooooo PAOKara exo trela...