Author Topic: Πόσοι/ποιοι από αυτό το forum πήραν διαρκείας? (2006-2007)  (Read 1525 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Κάνοντας την αρχή για φέτος, σήμερα πήγε ένα φίλος μου απο Θεσσαλονίκη και μου πήρε ένα στη 4... 127 ευρώπουλα. Το μυαλό μου λέει ότι έκανα μλκ αλλά δεν αντέχω να μην τα δώσω κιόλας...
Αντε να δούμε
oooooooo PAOKara exo trela...

eagle

• Guest
kai egw kapws etsi skeftomai

an kai menw ektos thessalonikis dil dyskola tha parakolouthisw panw apo 5-6 agwnes sti toumpa tha to parw gia na voithisw tin omada.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ'ότι είδα τα γραφεία θα είναι ΣΚ ανοιχτά οπότε και εγώ σήμερα ή αύριο θα πάρω ένα για την 4
« Last Edit: June 24, 2006, 13:54:18 by tsag »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω θα παρω το ιδιο που ειχα και περσυ.Εγω ειμαι σιγουρος οτι παω να κανω μαλακια αλλα τι τα θες στο θεμα ΠΑΟΚ μια ζωη μαλακας πιανομαι.

Υ.Γ. Πηρα σημερα στην ΠΑΕ  βγηκε μια γκομενα και μου ειπε απο Δευτερα για τα διαρκειας. Τι σκατα συμβαινει ρε μαγκες ταχα θα εμεναν τα γραφεια ανοιχτα το ΣΚ. Τον παιζουν πολυ εκει πανω και μας ζαλιζουν τα αρχιδια ταυτοχρονα οτι θελουν λεφτα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
Ανοιχτά τα γραφεία της ΠΑΕ

Με απόφαση των υπαλλήλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα γραφεία θα μείνουν ανοιχτά για το Σαββατοκύριακο προκειμένου να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας όσοι φίλαθλοι του Δικεφάλου το επιθυμούν. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες αναφέρει...`` Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2006-2007, ότι τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοιχτά το Σάββατο 24-Ιουνίου-2006 και την Κυριακή 25-Ιουνίου-2006 από τις 10:00 έως τις 14:00 ``.

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewcurrent&varid=61489
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

bL-4-cK_religion

• Guest
APO ARTHRO DHMOSIOGRAFOU STHN SPORTDAY(www.contra.gr....ekswfylla...dipla apo ths sportday)

"Ακούω χρόνια για τον λαό του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι κανένας λαός δεν μπορεί να χτίσει γήπεδα και να εξαλείψει χρέη. Είναι όμως υποχρέωση του λαού του ΠΑΟΚ να αγοράσει διαρκείας προκειμένου να σώσει την ομάδα του. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα είναι ακριβώς όσα τα διαρκείας του. Εάν εξαντληθούν, οι υπόλοιποι συγχωρούνται. Αν όμως μείνει έστω και ένα διαρκείας αδιάθετο, θα είναι χαστούκι στον επόμενο που θα μιλήσει για «λαοθάλασσα». "

twra prepei pleon na plhrwsoume eite pame toumpa eite oxi.... gia na niwsoume san opadoi tou paok oti prospathisame na enisxysoume kai kaname oti htane dynaton apo thn pleura mas....to ligotero p mporoume na poume otan paroume sta xeria mas to neo diarkeias...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Sas prolaba olous.. O0
X8es stis 14:00 piga se mia E8niki Trapeza kai estaksa ta 127.5 evroulakia mou..
To kako bebaia einai oti mexri to telos tou mina emeina me 20 evra..
Alla ygeia..
Gia enan PAOK zoume allwste.. :bwflag:

S.F.MALGARON

• Guest
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΤΙΣ 8 ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 20000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΕΡΩΣΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ!!!

Offline bozik

• Αλλαγή
APO ARTHRO DHMOSIOGRAFOU STHN SPORTDAY(www.contra.gr....ekswfylla...dipla apo ths sportday)

"Ακούω χρόνια για τον λαό του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι κανένας λαός δεν μπορεί να χτίσει γήπεδα και να εξαλείψει χρέη. Είναι όμως υποχρέωση του λαού του ΠΑΟΚ να αγοράσει διαρκείας προκειμένου να σώσει την ομάδα του. Ο λαός του ΠΑΟΚ θα είναι ακριβώς όσα τα διαρκείας του. Εάν εξαντληθούν, οι υπόλοιποι συγχωρούνται. Αν όμως μείνει έστω και ένα διαρκείας αδιάθετο, θα είναι χαστούκι στον επόμενο που θα μιλήσει για «λαοθάλασσα». "

twra prepei pleon na plhrwsoume eite pame toumpa eite oxi.... gia na niwsoume san opadoi tou paok oti prospathisame na enisxysoume kai kaname oti htane dynaton apo thn pleura mas....to ligotero p mporoume na poume otan paroume sta xeria mas to neo diarkeias...
αυτο το λεει ο πανουτσος,μην το κανετε παλι ΠΑΟΚ=ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μην μπενετε στη τσεπη κανενος πολυ προσπαθουν οπως μπορουν
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

lkffpm

• Guest
Καλησπέρα,

σήμερα πήγα και πήρα και εγώ το δικό μου διαρκείας. Για την ακρίβεια πλήρωσα 7 διαρκείας (για άλλα 6 παόκια που τώρα είναι Κύπρο)

Ο υπάλληλος μου λέει τι θα τα κάνεις όλα αυτά; Του εξήγησα

Συνολικά σήμερα η Λέσχη πήρε 27 εισιτήρια και αναμένετε από βδομάδα να πάρει και άλλα

Διάβασα και για τα μηνύματα... Αν ήξερα πως μόλις το 50% θα πάει στον ΠΑΟΚ θα μάζευα τα λεφτά από τις κάρτες των κινητών για να τα καταθέσω μαζί με τα υπόλοιπα στη τράπεζα...

Ξέρω πως μερικοί δεν μας πολυσυμπάθησαν αλλά η λέσχη σήμερα έδωσε ρεσιτάλ... ;)

Argonath4

• Guest
.......

Kalispera adelfe kai apo emena,

Mhn perneis strava kapoies paratiriseis pou sas eginan gia to onoma tou site... Nomizw pws ta paidia eixan dikio gia to thema tou onomatos kai oti sxoliastike itan gia kalo... Den yparxei thema loipon.... kai sas sympathoume kai den yparxei periptwsi ANTI-Kypriakwn synaisthimatwn  :21: opws eipes se allo post sou...

Kalh synexeia stin lesxi kai sto site sas :05a:

IronEagle

• Guest
(...)
(...)

Kaneis pooooliiiiiiiiii megalo la8os    ADERFE......

Otan milame gia tin aderfosini pou mas enonei, DEN bazoume pio pano tous ego'i'smous mas kai tous eyatous mas !!!!!

Isa isa, mporo na po sas sympa8o (ego prosopika toulaxiston) arketa kai enas logos parapano einai gia tin prospa8eia pou kanete !!!!!

Etsi loipon : PAOK , 8RHSKEIA KAI STHN LEYKOSIA !!!!!       ;)

(....kalo 8a itan an i lesxi proo8ouse kai ligo tis eggrafes ston A.S. !!!!)

Mod's      ...Ksero ksero   :     OFF TOPIC 
alla pisteyo to 8ema tou A.S. prepei na einai pleon sxetiko SE OLA TA TOPIC !!!!!     :P    :P

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Bravo kai apo mena stoys aderfoys Kyprioys.
Gia antikypriaka klp, me kalypsan oi prohgoymenoi, ayta einai ksena pros emas.Kai oxi mono logo toy PAOK poy mas enonei.  Prosopika apo mikros polemoysa apopseis gia "kalamarades" kai to antistrofo. Alloste an dei kapoios kai skalisei to forum mas 8a dei thn eyais8hsia mas gia thn Megalonhsso.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

northeagle_4

• Guest
 simfono apolyta,afta makria apo emas !!!alloste ta riallia egina soukse stin toumba :D:D:D
     APO TIN KYPRO ERCHOME ME PLOIO ME AEROPLANO
     ME CHARAGMENO TON AETO STO STITHOS MOU EPANO

ive4

• Guest
διαρκείας δεν πήρα αλλά ήδη έκανα μία κατάθεση στην εγνατία και αν βρώ κιάλλα λεφτά θα βάλω κιάλλα.

northeagle_4

• Guest
an katalava simfona me tin teleftea enimerosi osi den imaste thessaloniki ke den echume pistotiki boroume na klisoume tilefonika to diarkias ke na katathesoume ta lefta se enan ap tous logariasmous???tha mas to stiloun edo meta ???

Offline babis36

• Αλλαγή

Οι Κυπριοι ειναι αδερφια μας τελεια και παυλα. :headbang:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

North_pole

• Guest
Παρόλο που ο κουμπάρος μου (που με πάντρεψε) είναι Κύπριος εγώ δεν τους κρατώ κακία :lol:
Πήγα σήμερα στην ΠΑΕ για διαρκείας, και ενώ μου είπαν ότι κλείνουν στις 9 έκλειναν στις 8 και δεν πρόλαβα. Εκείνη τη στιγμή πάντως πηγαίναν στην συνάντηση ο Λάιος και συνδεσμίτες. Στον τρίτο που έχει και κλιματισμό. Κάποια σχόλια πάντως, που άκουσα στις σκάλες, δεν μου πολυάρεσαν, αλλά δεν θέλω να προτρέξω. Ας περιμένουμε να δούμε τις τελικές αποφάσεις και μετά θα πούμε ο καθένας τις απόψεις του.

Argonath4

• Guest
San ti eidous sxolia kai apo poious ?

Offline tsag

• Αλλαγή
Και εγώ σήμερα αγόρασα ένα για την 4. Είμαι πάντως πολύ απογοητευμένος. Περίμενα να γίνει κοσμογονία με τα διαρκείας. Προβλέπω να έχουμε λιγότερα και από πέρυσι!!!

Που είναι ο λαός γαμώ τη πουτάνα μου?? Πως θα μαζέψουμε 4 μύρια? με ευχές?
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ