Author Topic: Γιώτης Εγκωμίτης  (Read 3238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
Απ: Γιώτης Εγκωμίτης
« Reply #60 on: February 19, 2010, 16:55:52 »
ρε κλαμπ δεν πεθανε ο ανθρωπος

για τον γιωτη τα ειπα σε αλλο τοπικ, μεγαλο φαουλ που η διοικηση δεν τον εχει εκμεταλλευτει ακομα στο τμημα σκαουτινγκ ή καπου αλλου..και αν θυμαμαι καλα εχει απορριψει και αντιστοιχη προταση του βαζελου ο γιωταρος

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #61 on: February 19, 2010, 17:06:00 »
Γιατί ρε blue, πρέπει να πεθάνει κάποιος για να το πω αυτό? Δεν καταλαβαίνω...Δεν τον προσφώνησα, Γιώτη Ζείς....

MetroStar

• Guest
« Reply #62 on: February 19, 2010, 17:07:22 »
Πραγματικά κρίμα να μην ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ο Γιώτης. Εδώ βάλαμε στο σπίτι μας άλλους κι άλλους λογιών λογιών λαμόγια και σταυροφόρους και ένα αγνό παιδί που αγάπησε τον ΠΑΟΚ και έδωσε όλα όσα μπορούσε στην ομάδα να είναι μακρυά μας.

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #63 on: February 19, 2010, 23:09:28 »
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή ούτε ο κατάλληλος τόπος να το συζητήσουμε, αλλά συμφωνώ ότι διαχρονικά η στάση της ΠΑΕ απέναντι στο Γιώτη έπρεπε να ναι καλύτερη. Σε πολλούς τομείς...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #64 on: February 20, 2010, 12:13:11 »
Γιατί ρε blue, πρέπει να πεθάνει κάποιος για να το πω αυτό? Δεν καταλαβαίνω...Δεν τον προσφώνησα, Γιώτη Ζείς....

ΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑ  :extralaugh: :extralaugh:

zagorakis

• Guest
« Reply #65 on: May 06, 2010, 21:08:07 »
Εγκωμίτης: "Μπορεί Τσάμπιονς Λιγκ φέτος ο ΠΑΟΚ"

Ο βετεράνος άσος του ΠΑΟΚ ήρθε από την Κύπρο να δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι λέει για την προσπάθεια του "Δικεφάλου" στα πλέι οφ

Αν και πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ο Γιώτης Εγκωμίτης αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με τον "Δικέφαλο". Ο Κύπριος μέσος ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να δει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως, έφυγε άπραγος όπως χιλιάδες ακόμη φίλοι της ομάδας. "Το ποδόσφαιρο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει, είναι σε δεύτερη μοίρα. Ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να δω το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, τώρα γυρνάω στην Κύπρο. Ελπίζω να μπορέσω στο μέλλον να ξαναέρθω για να δω τον ΠΑΟΚ, υπάρχει και το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα" σχολίασε σχετικά ο ίδιος στο "Αθλητικό Metropolis". Αναφερόμενος στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ για διάκριση στα πλέι οφ, επεσήμανε: "Πιστεύω ότι φέτος στα πλέι οφ ξεκίνησε καλά και μπορεί να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ από την τηλεόραση. Είναι ευκαιρία φέτος να αγωνιστεί στα προκριματικά της μεγαλύτερης διοργάνωσης".

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/egkwmiths_mporei_tsampions_ligk_fetos_o_paok.145812.html

zagorakis

• Guest
« Reply #66 on: May 13, 2011, 15:35:01 »
Ο αυτοκράτορας Γκαρσία και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Γιώτης Εγκωμίτης με αφορμή την επέτειο της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας το 2001 στον τελικό με τον Ολυμπιακό μίλησε για τις στιγμές που έζησε τότε, αλλά και για την πορεία του ΠΑΟΚ στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ:

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: "Είδα τα δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με μηδέν βαθμούς, αλλά τώρα με τις νίκες πήρε ένα μικρό προβάδισμα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι για να πετύχει τους στόχους του. Έχει την εμπειρία να το κάνει και πιστεύω πως μέσα στην Τούμπα θα κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια και θα καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ."

Για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: "Η αλήθεια είναι ότι έζησα πολλές μεγάλες στιγμές στην καριέρα μου. Εκείνο το ματς, όμως, θα μου μείνει αξέχαστο. Πέτυχα ένα γκολ, η ομάδα κέρδισε και πήρε το Κύπελλο. Όλα πήγαν πολύ καλά."

Για το ποιον παίκτη από τη σημερινή ομάδα του ΠΑΟΚ θα ήθελε να έχει συμπαίκτη τότε: "Ο Δημήτρης ο Σαλπιγγίδης προσφέρει αρκετά. Είναι και φίλος μου. Ξεχωρίζω και τον Μαλεζά που ήταν συμπαίκτης μου. Από τους ξένους ο Βιεϊρίνια είναι ποιοτικός, ο Γκαρσία είναι αυτοκράτορας. Είναι ομάδα ο ΠΑΟΚ, δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη η επιτυχία της ομάδας.

Για το αν δέχθηκε προτάσεις από άλλες ομάδες, όταν ήταν στον ΠΑΟΚ: "Δέθηκα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πήρα τίτλους με τον ΠΑΟΚ και ο κόσμος θα με θυμάται. Αυτό είναι πολύ όμορφο. Μετά το τέλος του τελικού με πλησίασε μία ομάδα, αλλά εγώ δεν ήθελα να συζητήσω μαζί τους."

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/o_aytokratoras_gkarsia_kai_to_tsampions_ligk.860933.html

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #67 on: May 13, 2011, 16:05:20 »
Γιώτη Ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #68 on: May 13, 2011, 16:48:34 »
παλληκαρε γιωτη.. εκει στην παε αν ποτε ψαξουν να στελεχωσουν το τμημα σκαουτινγκ (μην γελατε) ο γιωτης πρεπει να ειναι στις βασικες επιλογες

zagorakis

• Guest
« Reply #69 on: August 12, 2011, 14:26:19 »
«Πάντα το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε στον «Sport 103fm» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση δεν ήταν καλό. Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε καλά, ίσως επηρέασε η ζέστη ή η κούραση του προηγούμενου αγώνα».

Στη συνέχεια ο Εγκωμίτης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τον «Δικέφαλο» (και βραβεύτηκε από τους ανθρώπους της Ανόρθωσης) επισήμανε ότι «μίλησα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και μου είπαν ότι είναι πολύ καλός ο προπονητής κι ότι η ομάδα είχε και πολλές απουσίες. Επίσης χάρηκα πολύ που είδα παλιούς γνώριμους. Από συμπαίκτες είχα τότε στην ομάδα, τους νεαρούς και αξιόλογους, Μαλεζά και Μπαλάφα. Χάρηκα πολύ που έχουν αυτή τη μεγάλη εξέλιξη. Εγώ πάντα έχω το μυαλό μου στον ΠΑΟΚ». Σήμερα ο Γιώτης Εγκωμίτης είναι υπεύθυνος των ακαδημιών του Εθνικού Άχνας, της ομάδας που ξεκίνησε την καριέρα του.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=10753&t=1

northeagle_4

• Guest
« Reply #70 on: February 08, 2012, 16:14:06 »
Οι Γιώργος Εγκωμίτης και Γιασεμάκης Γιασεμής έγραψαν τη δική τους ιστορία με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και έχουν συνδέσει το όνομά τους με τα δύο τελευταία τρόπαια του «δικέφαλου». Πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους έκαναν ένα ταξίδι-αστραπή στη Θεσσαλονίκη και μίλησαν στο «Goal».

Εγκωμίτης: «Ελπίζω να μη με έχει ξεχάσει ο κόσμος»

- Γιώτη, ποια είναι η πρώτη σκέψη στο άκουσμα της λέξης «Θεσσαλονίκη»;
«Νοσταλγία Με την πρώτη ευκαιρία την επισκέπτομαι. Οποτε επιστρέφω, περνάω υπέροχα. Δεν ξεχνιούνται αυτά τα χρόνια».

- Είσαι από τους τυχερούς, διότι έχεις ζήσει δύο τίτλους με τον ΠΑΟΚ...
«Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ, το επίπεδο στην Ελλάδα ήταν υψηλότερο από αυτό της Κύπρου. Είχα το ευτύχημα να πανηγυρίσω δύο τίτλους με τον ΠΑΟΚ. Ηταν έξι χρόνια γεμάτα και χαρές και πίκρες. Νιώθω ότι έδωσα την ψυχή μου στον ΠΑΟΚ. Τον ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για μένα. Ηρθα εδώ 28 ετών, δεν ήμουν παιδί. Ελπίζω ο κόσμος να μην με έχει ξεχάσει και να νιώθει ότι κι εγώ πρόσφερα σε αυτόν το σύλλογο».

- Εχεις κάποιο απωθημένο για τον ΠΑΟΚ;
«Τα προβλήματα που ταλάνιζαν την ομάδα διοικητικά και οικονομικά και δυστυχώς ακόμα υπάρχουν δεν την έχουν αφήσει να έχει τη δυναμική που της αξίζει. Δεν ξέρω τι γίνεται και δεν μπορεί να τα ξεπεράσει. Στη σημερινή εποχή το σημαντικό είναι να μπεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο αυτό σε σώζει. Με μια είσοδο στους ομίλους ανεβαίνεις επίπεδο και βάζεις βάσεις για μια πενταετία».

Γιασεμάκης: «Είναι σημαντικό να έχεις ακαδημίες»

- Γιασεμή, ποια είναι η πρώτη σκέψη στο άκουσμα της λέξης «Θεσσαλονίκη»;
«Συγκινούμαι. Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ για μένα. Ηρθα εδώ νιόπαντρος και έφυγα με δύο παιδιά. Και βέβαια πολλές αναμνήσεις, ποδοσφαιρικές και οικογενειακές. Είμαι περήφανος που έχω εδώ φίλους».

- Ολοι θυμούνται και μνημονεύουν το ανάποδο ψαλίδι με τη Ρεν. Εσύ ποιες στιγμές ξεχωρίζεις;
«Τα δύο γκολ με την Αϊντχόφεν, όταν κερδίσαμε 3-2 σε ένα παιχνίδι που υπήρχε και πρόβλημα με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Τα δύο γκολ με την ΑΕΚ, όταν χάναμε 0-2 και με το γκολ του Σαλπιγγίδη το γυρίσαμε. Θυμάμαι και το ανάποδο ψαλίδι με αντίπαλο τη Λιν στη Νορβηγία».

- Εζησες έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ, αλλά το απωθημένο παραμένει το Τσάμπιονς Λιγκ...
«Το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η δικαίωση του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι πλέον τα πράγματα είναι δύσκολα, διότι δεν υπάρχουν τα οικονομικά περιθώρια για να το κυνηγήσει ο ΠΑΟΚ, αλλά αν βάλεις σωστές βάσεις, στο τέλος δικαιώνεσαι. Είναι σημαντικό να έχεις ακαδημίες, να στηρίζεσαι στα δικά σου πόδια».

Η δύναμη της Τούμπας

Η τελευταία ερώτηση που τους έγινε αφορούσε τη δύναμη της Τούμπας.
Ο Γιώτης Εγκωμίτης ανέφερε: «Πρέπει να το ζήσεις για να το καταλάβεις. Αλλά πρέπει να μπεις μέσα, στο χορτάρι. Τότε καταλαβαίνεις το πάθος, τη λατρεία που έχουν οι ΠΑΟΚτσήδες για την ομάδα τους. Ακόμα και έξω να σε πετύχουν, θέλουν να φοράς ασπρόμαυρα. Αυτό υπάρχει μόνο. Οποιος παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ μπορεί να με καταλάβει. Μιλάμε τρέλα, άσ το...».

Ο Γιασεμάκης, από την πλευρά του, είπε: «Θα σου πω κάτι που το λέω όποτε μου δοθεί η ευκαιρία. Πριν από το παιχνίδι υπάρχει άγχος. Στο ξενοδοχείο, όταν πηγαίνεις στο γήπεδο, στα αποδυτήρια. Εκεί, στα αποδυτήρια αρχίζεις και ακούς αυτήν τη βοή. Βγαίνεις από τα αποδυτήρια και βλέπεις ένα γήπεδο στο πόδι. Να σε κοιτά στα μάτια και να φωνάζει «άντε, ρε ΠΑΟΚάρα». Ακούς τα συνθήματα. Εμπαινα στο γήπεδο και δεν περπατούσα. Πετούσα. Οταν τελείωνε ο αγώνας ήταν σαν να ξυπνούσα, σαν να επέστρεφα στην πραγματικότητα».

Τόσο ο Γιώτης Εγκωμίτης όσο και ο Γιασεμάκης Γιασεμή ασχολούνται πλέον με ακαδημίες. Ο Εγκωμίτης είναι υπεύθυνος ακαδημίας στον Εθνικό Αχνας, ενώ ο Γιασεμάκης έχει δική του ακαδημία ποδοσφαίρου.

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=15980&t=1

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #71 on: February 08, 2012, 17:26:09 »
Πολυ ωραιες οι δηλωσεις Γιασεμακη για την Τουμπα, γιατι με ολα αυτα που βλεπουμε εχουμε ξεχασει τι ειναι ο ναος μας...
Αρε ΠΑΟΚ, που να ξεραμε οτι οταν κραζαμε τον Γιασεμακη, τωρα θα ηταν υπερπολυτιμος στον ΠΑΟΚ...
Καλα για Εγκωμιτη δεν το συζητω
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #72 on: February 08, 2012, 18:00:51 »
Δεν μασώ, έχω Έττο.

ive4

• Guest
« Reply #73 on: February 08, 2012, 22:00:04 »
Κλασικό παράδειγμα παίκτη που πήραμε το 120% από αυτόν. Αν παίρναμε το ίδιο και από τον Παπάζογλου και τον Φιλομένο κτλ θα μασταν λίγο καλύτερα!

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #74 on: April 10, 2014, 17:09:45 »

Για το Κύπελλο του 2001 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον τελικό: "Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και μετά από πολλά χρόνια διεκδικούσαμε έναν τίτλο απέναντι στον μόνιμο πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή ομάδα και για άλλους λόγους, τότε, δεν μπορούσε να πρωταγωνιστήσει. Αγωνιστήκαμε στην Αθήνα, όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, το ήθελαν πάρα πολύ και πήραμε πανάξια το κύπελλο".

Για το πως ήρθε η κατάκτηση του Κυπέλλου: "Ήταν όλα μαζί. Είχαμε καλή ομάδα, περισσότερους Έλληνες διεθνείς, τον καλύτερο προπονητή της εποχής τον κ Μπάγεβιτς, μας πείσμωσαν τα οικονομικά προβλήματα και πως μας είχαν ξοφλημένους από την Αθήνα και μας συμπεριφέρονταν αλαζονικά. Δώσαμε όλοι την ψυχή μας, το πιστέψαμε και το πήραμε. Είχαμε και σημαντικές απουσίες, δεν έπαιζε ο Τετράντζε, ο Τοχούρογλο, όμως, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν καλύτεροι και τα τέσσερα που βάλαμε στον Ολυμπιακό, ήταν λίγα. Είχαμε αρκετές ακόμα ευκαιρίες".

Για τις αναμνήσεις του από το Κύπελλο του 2001: "Τα θυμάμαι όλα και δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Στο αεροδρόμιο όταν επιστρέψαμε δεν μπορούσαμε να φύγουμε από το κανονική έξοδο, επειδή είχε πολύ κόσμο και μας πήγαν από το διπλανή έξοδο. Μέσα στην χαρά μας δεν καταλαβαίναμε τίποτα. Σε όλη την διαδρομή με πούλμαν έβγαιναν στα μπαλκόνια γέροι και παιδιά και έκλαιγαν. Είναι στιγμές που δεν μπορεί να τις φανταστεί κανείς εάν δεν τις ζήσει. Άνοιξαν τον Λευκό Πύργο ειδικά για εμάς τότε, ήταν απίστευτο. Ελπίζω να το νιώσουν αυτοί που αγωνίζονται τώρα στην ρεβάνς με τον Ολύμπιακό. Το θέλει η Θεσσαλονίκη και ο υπέροχος λαός μας αυτό το κύπελλο".

Για το αν μπορεί ο σημερινός ΠΑΟΚ να πάρει το Κύπελλο: "Δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια. Έχουν έναν προπονητή που έχει ζήσει τους δυο τελευταίους τελικού του κυπέλλου. Τότε, όμως, υπήρχαν πολλοί Έλληνες με κίνητρο στην ομάδα και 3-4 ξένοι που έπαιζαν πολλά χρόνια στην Ελλάδα και καταλάβαιναν την σημασία του αγώνα για την Θεσσαλονίκη. Η διαφορά είναι πως, πλέον, υπάρχουν στον ΠΑΟΚ πολλοί ξένοι. Θέλω να πω πως εκτός από τον τελικό με τον Ολυμπιακό  και ο τελικός με τον Άρη στην Τούμπα,  ήταν μεγάλη υπόθεση. Για να περάσουμε σε εκείνο τον τελικό και αν πάρουμε το δεύτερο κύπελλο, κερδίσαμε δύο φορές τον Ολυμπιακό και αποκλείσαμε και την ΑΕΚ. Εκείνο το κύπελλο είχε ιδιαίτερη αξία, καταθέσαμε ψυχή και για την κατάκτηση εκείνου του κυπέλλου".

Για το εάν θεωρεί καλύτερο τον Αναστασιάδη ή τον Μπάγεβιτς: "Και οι δύο πρόσφεραν πολλά στον σύλλογο. Είναι μεγάλες φυσιογνωμίες και μεγάλοι προπονητές. Ο κ. Μπάγεβιτς είχε παραπάνω πειθαρχία και έβαζε το σύνολο πάνω από τα ονόματα. Έπαιζε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο και ήθελε παίκτες γρανάζια. Ο κ. Άγγελος έδινε περισσότρη σημασία στην ψυχολογία και διάβαζε το παιχνίδι. Είχαν διαφορετικά προτερήματα".

Για το πώς πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: "Τα παιχνίδια αυτά κρίνονται σε λεπτομέρειες, εάν ο ΠΑΟΚ παίξει καλό ποδόσφαιρο με ψυχή και χωρίς νεύρα μπορεί να περάσει, αυτή την στιγμή είναι σε καλύτερη κατάσταση για τον Ολυμπιακό".

Για τους παίκτες βαρόμετρο του ΠΑΟΚ: "Δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάποιους συγκεκριμένους. Σαν σύνολο πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα για να τα καταφέρει στη ρεβάνς. Αλίμονο εάν ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Πρέπει όλοι γύρω από τον ΠΑΟΚ να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στον τελικό".

Για το "σολντ άουτ" της Τούμπας: "Το ήξερα από πριν ότι θα γίνει. Είναι πολύ μεγάλη η δίψα του κόσμου, πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τι γίνεται και να δώσουν την ψυχή τους".

Για το μήνυμά του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Τους ευχαριστώ για όλα,  ευχαριστώ τον σύλλογο του ΠΑΟΚ για όσα μου έχει προσφέρει. Ο κόσμος πρέπει να είναι πάντα κοντά στην ομάδα,  έχω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην καρδιά μου".

Για το πώς τα πάει ως προπονητής με τον Εθνικό Άχνας: "Αγωνιζόμαστε σε μπαράζ για να γλιτώσουμε την διαβάθμιση. Είμαστε σε καλό δρόμο".

Για την ευχή του: "Ευχής έργο είναι να πάμε στον τελικό, θα είμαι στον τελικό εάν τα καταφέρουμε".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/mas_eixan_ksoflhmenoys_ayto_mas_peismwse.2732313.html

www.youtube.com/watch?v=ZbCn-5KAy0g

Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline scarsick

• Αποστολή
  • **
« Reply #75 on: April 10, 2014, 21:15:30 »
μας πείσμωσαν τα οικονομικά προβλήματα και πως μας είχαν ξοφλημένους από την Αθήνα και μας συμπεριφέρονταν αλαζονικά.

τώρα δεν έχουμε τέτοια Γιώταρε, τρώμε αστακομακαρονάδες