Author Topic: O PAOK den 8a pesei sthn D' e8nikh (IOULHS 2003 & ANOIKSH 2006) Το ιδιο "διλημα" ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ?  (Read 9075 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Tsag ante allaxe omada palikari mou.

NAI monadikoi prepei na eimaste.
NAI iperifanoi kai timioi prepei na eimaste.
NAI ADIKHMENOS EIMAI.
OXI DEN EIMAI PSEYTOPERHFANOS.

Άντε να πούμε ,γιατί φθείρετε την έννοια/ιδέα Π.Α.Ο.Κ. πολλών ανθρώπων.Άντε γιατί αθελά σας ή και ηθελημένα γουστάρετε να γίνουμε τα ίδια σκατά με τους κάτω.Αντε βραδυάτικα θα τρελαθούμε τελείως..

δεν ήξερα ότι πρέπει να πάρω την άδειά σου για να είμαι ΠΑΟΚ. Φίλε ξέρω πολύ καλά γιατί ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΟΚ. Και δεν πρόκειται να απολογηθώ ούτε σε σένα ουτε σε κανέναν άλλον για τις απόψεις μου. Για αυτό κόψε τις προσωπικές επιθέσεις.

Από κει και πέρα ο καθένας έχει μια εικόνα στο μυαλό του για τον μεγάλο ΠΑΟΚ. Για σένα μπορεί να είναι ο "περήφανος" πλην ταπεινωμένος παοκ της Δ εθνικής για μένα όμως όχι. Για μένα είναι ο παοκ με τις χιλιάδες λαού από πίσω που χτυπάει τη γροθιά στο τραπέζι και λέει προς όλους: Μάγκες εγώ είμαι αυτός, έχω τόσο κόσμο από πίσω μου, συνεπώς κάτω τα χέρια μη σας τα κόψω. Έτσι με μαγκιά όχι με ψευτοπερηφάνια και μοιρολατρία.

Υ.Γ.1 Δεν ήξερα ότι το να σκύβεις το κεφάλι όταν οι άλλοι σε γαμάνε λέγεται περηφάνεια σε αυτό τον τόπο.Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο.

Υ.Γ.2 Και μη μπερδεύεσαι. Εγώ και Δ να πέσουμε πάλι θα τρέχω για τον παοκ. έστω και στα λαγούμια του Καμπανιακού και της κωλοπετινίτσας...
nai file mou alla allo na ipostirizeis tin apopsi sou kai allo na epitithesai ston allon.Prosopika me prosvales..Tespa..Isos to pira kai lathos.Exoume kai neyra teleytaia.Apla me piraxe to pseytoperifanos...

pavlosk

• Guest
@univ

.....Να μπουνε στα ταμεια του συλλογου τα αμεσα απαιτητα ποσα που χρειαζονται στις επομενες μερες και να εξασφαλισθει η παραμονη της ομαδας στην Α εθνικη............

Edw prepei na mou apanthseis kai ase thn fortuna kata meros. Pesmou loipon pws 8a mpoun ta amesws aparaithta xrhmata sta tameia kai apo poion???? Edw 8elw na mou dwseis apanthsh kai oxi ean pesei hdh pesmenh fortuna.

pavlosk

Offline babis36

• Αλλαγή
Paylosk η ομαδα εχει παρει αλλον ενα μηνα διορια για να τακτοποιησει τις ωφειλες της. Το προβλημα ειναι οτι τοτε θα χρειαστει περι τα 5 μυρια τα οποια δεν τα εχει και για μενα δεν βλεπω με τιποτα οτι θα τα αποκτησει. Συνεπως την Δ την βλεπω κοντα και οσο για το οτι το φροντιζει η κυβερνηση αν το φροντισει το θεμα οπως τον βασικο μετοχο και τους νομους για την παιδεία την γαμησαμε (ασχετο απο πολιτικη το σχολιο). Τα ταμεια παραμενουν απολυτως αδεια και με τοσα δισ που χρειαζονται ειλικρινα και εγω δεν βλεπω ακομα λυση με τιποτα. Να μην ξεχνιομαστε μαγκες χρειαζομαστε ρευστο και μαλιστα παρα πολυ.Ο κοσμος με ελεημοσυνες δεν μπορει να το εξασφαλισει.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

SVARTSI

• Guest
ta persina esoda ta efage o goumenos, twra as plirosei me dika tou lefta, na ksepoulisei kai na reustopoihsei tin periousia tou to katharma. Se periptwsh pou vrethoun ta lefta gia na min pesei o PAOK lete na meinei o gamimenos?

IronEagle

• Guest
O S.F. PAOK Giannitson "To Patriarxeio" kate8ese sta ta meia tou A.S. kai tis PAE PAOK 17.000 EURO apo polisi diarkeias kai eggrafes ston A.S. !!!!!
[/b][/size]

Ayto afora aytous pou lene na kleisoun oi Syndesmoi kai na yparxoun 1-2 to poli !!!!!

Ena TERASTIO MPRABO kai apo mas, gia tin prospa8eia ton paidion sta Giannitsa !!!! (kata t'alla kitrino-mayra ta Giannitsa    :a1006:  )

IronEagle

• Guest
O S.F. PAOK Giannitson "To Patriarxeio" kate8ese sta ta meia tou A.S. kai tis PAE PAOK 17.000 EURO apo polisi diarkeias kai eggrafes ston A.S. !!!!!
[/b][/size]

Ayto afora aytous pou lene na kleisoun oi Syndesmoi kai na yparxoun 1-2 to poli !!!!!

Ena TERASTIO MPRABO kai apo mas, gia tin prospa8eia ton paidion sta Giannitsa !!!! (kata t'alla kitrino-mayra ta Giannitsa    :a1006:  )

SVARTSI

• Guest
KITRINOMAURA TA GIANITSA?? XAXXAXAXAX UPO EKSAFANISI EINAI TA SKOULIKIA....   EPEIDI XTHES PIGAME S'ENA CLUBAKI 3 ATOMA KAI EIPIAME 39 SFINAKIA PAW NA TIN PESW, ADE PAOKARA GERA

Offline diegito4

• Αλλαγή
antigrafo minimatos tou bozik sto shootbox:
ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΡΑΖΑΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΤΣΙ ΚΟΠΤΗ;
(mpravo re maga)

North_pole

• Guest
Το κράξιμο στο Γούμενο δεν ήταν λάθος αλλά ο τρόπος που μεθοδεύθηκε ήταν. Οσοι λοιπόν έβλαψαν τον ΠΑΟΚ και όχι το Γούμενο και είναι πρόθυμοι και στο μέλλον να το ξανακάνουν λυπάμαι αλλά για μένα είναι κοινοί εγκληματίες.

Offline diegito4

• Αλλαγή
o tropos itan lathos?
pantos emeis sto mats me to aigaleo an isoun kai thimasai kai i omada den itan toso kali vgalame ta antera mas kai tin foni mas kai otan giro sto 75' egine to 2-0 tote aytomata oloi krazame ton xontro..
gia poion tropo mas milas..??
tora omos kati palikarakia apo tin 5 kai ta episima ta vlepo kathimerina stin toumpa na dinoun ypotithetai "agones"..alla tote ta koproskila tis 4 ftaine..aytoi oi mperdemenoi more..
lipamai pou eimai koinos eglimatias..ase re north pole
« Last Edit: June 29, 2006, 23:38:32 by diegito4 »

Bayern4

• Guest
ο προεδρος της ΠΑΕ πηγαινει σε εγκαινια μαγαζιων
και τα προβατα δουλευουν για την ΠΑΕ.
ελλας(ελληνες δηλαδη) το μεγαλειο σου!

North_pole

• Guest
o tropos itan lathos?
pantos emeis sto mats me to aigaleo an isoun kai thimasai kai i omada den itan toso kali vgalame ta antera mas kai tin foni mas kai otan giro sto 75' egine to 2-0 tote aytomata oloi krazame ton xontro..
gia poion tropo mas milas..??
tora omos kati palikarakia apo tin 5 kai ta episima ta vlepo kathimerina stin toumpa na dinoun ypotithetai "agones"..alla tote ta koproskila tis 4 ftaine..aytoi oi mperdemenoi more..
lipamai pou eimai koinos eglimatias..ase re north pole
Παραδέχεσαι ότι έβλαψες τον ΠΑΟΚ;

apaoki13

• Guest

Offline arwstos

• Αλλαγή

μια που μου το θυμησες (και ηθελα καιρο να το γραψω...):
Η παρουσια μου σε αυτο το παιχνιδι και το γεγονος οτι ξελαρυγγιαστηκα
στη 4Α τοσο για την ομαδα οσο και κυριως στο γνωστο σε ολους δεκαλεπτο (75-85)
θεωρω οτι ειναι και θα ειναι μια απο τις πιο σημαντικες οπαδικες στιγμες για μενα.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline tsag

• Αλλαγή

nai file mou alla allo na ipostirizeis tin apopsi sou kai allo na epitithesai ston allon.Prosopika me prosvales..Tespa..Isos to pira kai lathos.Exoume kai neyra teleytaia.Apla me piraxe to pseytoperifanos...

δεν επιτέθηκα σε κανέναν αδερφέ. απλά εκφράζω την άποψή μου η οποία μπορεί να διαφέρει από τη δική σου. σόρυ αν ένιωσες ότι προσβάλεσαι. δεν είχα τέτοια πρόθεση. άλλωστε όλοι το καλό του ΠΑΟΚ θέλουμε.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline babis36

• Αλλαγή

Θελω ομως φιλε να σε δω να μαζευεις εστω και 30 ατομα για να πανε εκδρομη στην πελλοπονησο οταν παιζουμε με τον παναργειακο... Και μια και ανεφερες περηφανους προγονους παοκτσηδες πανε πεστους αυτους οτι ο ΠΑΟΚ  πεφτει στην Δ να δεις τι κλιμα θα παρεις απο εκει.

Πω πω φιλε ειπες μεγαλη κουβεντα τωρα. Οταν λεω κατι τετοιο σε θειούς μου και το πατερα μου βγαζουνε σπυρια και απαιτουνε να πεσει η κυβερνηση αυριο. Για να μην πεσει η ομαδα το μονο που μου λενε ειναι να δωσει και το κολογηπεδο να τα δωσει ολα αλλα Δ με τιποτα.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Entelos diaforetika symperiferontai oi dikoi moy 8eioi. As pesoyme 1000 fores sthn D, na paroyme diarkeias, na phgainoyme mesa-ekso alla mhn tyxon kai ksepoylhsei kanenas to ghpedo 8a toys gamhsoyme oti exoyn kai den exoyn. Ayta lene oi dikoi moy 8eioi.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Kai kati akoma: 3 8eioi x 2 paidia energa o ka8enas =6 atoma
+1 ego= 7.
Mas leipoyn 23 atoma na kleisoyme leoforeio gia Pelloponhso. Ti diaolo den 8a vroyme 23 atoma? Kanas e8elonths?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ante pao na paro to diarkeias moy tora. Eggyhmeno oti 8a 8aymazo ton Rivaldo toy xronoy, mias poy epikefalhs ths tetrameloys Epitrophs einai o Orfanos. Dokimasmenh kai aksiopisth lysh, 8a mas sosei apo thn D E8nikh.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline babis36

• Αλλαγή
Παντως σε αυτους τους 23 που ψαχνεις αποκλυεται να ειναι οι δικοι μου θειοι.Γιατι στο ιδιο λεωφορειο θα βριστουνε με τους δικους σου γιατι οι μεν θελανε να πεσει ο ΠΑΟΚ οι δε να ξεπουλησουνε το γηπεδο. :extralaugh: