Author Topic: O PAOK den 8a pesei sthn D' e8nikh (IOULHS 2003 & ANOIKSH 2006) Το ιδιο "διλημα" ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ?  (Read 8940 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
den mas e3ygeis kai ti akribos ennoeis sbartzi mou ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline babis36

• Αλλαγή
Παιδια φοβαμαι οτι ο Κατσαρης λογω ανικανοτητας  στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη και πιο πιθανη λογω ιδιοτελειας οσων αφορα την μασα μας οδηγει στο φουνταρισμα. Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος ειναι μαζι του οπως και το metrosport ενω αυτην την υστατη στιγμη θα επρεπε να τρεχει να διαπραγματευεται με τους υποψηφιους επενδυτες. (αυτους που οταν πλησιαζουν τον ΠΑΟΚ τους βριζουμε). Οι οροι παρε χρεη και εγω θα το σκεφτω για το γηπεδο δεν περνανε σε κανενα και εν πασει περιπτωση επρεπε να εχει διαμορφωσει μεχρι τωρα τους ορους (ουσιαστικους και σοβαρους) διαπραγματευσης με τον επενδυτη. Αντι αυτου διοργανωνει ερανους με τους οποιους δεν ξερω ποσο μακρια θα μας παει αλλα 1,5 δισ δραχμες δεν μαζευει με τιποτα. Και αυτα τα δεν πεφτει ο ΠΑΟΚ εγω τα ακουω βερεσε ειδικα οταν ακουγονταν και για το ουεφα.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται την βοηθεια μας αλλα μονο προς την κατευθυνση της εγγραφη μας στον ερασυτεχνη γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον Κατσαρη για το που το παει.Ειδικα οτων τον στηριζει ο Μετρουλακης και ενω ξερουνε και οι δυο οτι 1,5 δις δεν μαζευουνε με τιποτα. 
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Bristol87

• Αποστολή
  • **
Παιδια φοβαμαι οτι ο Κατσαρης λογω ανικανοτητας  στην καλυτερη περιπτωση και στην χειροτερη και πιο πιθανη λογω ιδιοτελειας οσων αφορα την μασα μας οδηγει στο φουνταρισμα. Το προβλημα ειναι οτι ο κοσμος ειναι μαζι του οπως και το metrosport ενω αυτην την υστατη στιγμη θα επρεπε να τρεχει να διαπραγματευεται με τους υποψηφιους επενδυτες. (αυτους που οταν πλησιαζουν τον ΠΑΟΚ τους βριζουμε). Οι οροι παρε χρεη και εγω θα το σκεφτω για το γηπεδο δεν περνανε σε κανενα και εν πασει περιπτωση επρεπε να εχει διαμορφωσει μεχρι τωρα τους ορους (ουσιαστικους και σοβαρους) διαπραγματευσης με τον επενδυτη. Αντι αυτου διοργανωνει ερανους με τους οποιους δεν ξερω ποσο μακρια θα μας παει αλλα 1,5 δισ δραχμες δεν μαζευει με τιποτα. Και αυτα τα δεν πεφτει ο ΠΑΟΚ εγω τα ακουω βερεσε ειδικα οταν ακουγονταν και για το ουεφα.Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται την βοηθεια μας αλλα μονο προς την κατευθυνση της εγγραφη μας στον ερασυτεχνη γιατι δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον Κατσαρη για το που το παει.Ειδικα οτων τον στηριζει ο Μετρουλακης και ενω ξερουνε και οι δυο οτι 1,5 δις δεν μαζευουνε με τιποτα. 

Λέω εγώ τώρα...........
Αν (φτου κακά) πέσουμε στην Δ τι γίνονται τα χρέη; Διαγράφονται;
Η ΠΑΕ που παύει να ισχύει και μετατρέπεται σε ερασιτεχνικό σωματείο ποιον θα έχει πρόεδρο;
Όλα καλά τρία χρονάκια χρειάζονται για να χτιστεί η Νέα Τούμπα ,τόσα θέλει και ο ΠΑΟΚ να ξανανέβει στην Α. (έτσι κύριε Κατσαρή;) απαλαγμένος από τα χρέη.
Το όνειρο αρχίζει και γίνεται πραγματικότητα (έτσι κύριε Κατσαρή;)
Το δικό μου ήταν εφιάλτης (δεν ξανατρώω παϊδάκια το βράδυ)
"ο Π.Α.Ο.Κ. πάνω απ' όλα"

Offline alexisv

• Αλλαγή
 :gruebel:

hmm. ena senario pou omologo pos m auto ton tropo mehri stigmis den to skeftika file k mporo na po pos mporei k na pezei kati tetio opote arhizo k anisiho....
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

North_pole

• Guest
Αυτός που σίγουρα "βολεύεται" από την πτώση στην Δ λόγω χρεών είναι ο Γούμενος, ο οποίος με την πτώχευση ξεχρεώνει και απαλάσσεται και ουδεμία ευθύνη φέρει πλέον. Υπάρχουν δυστυχώς πολλά επιχειρήματα που με πείθουν ότι μπορεί να πέσουμε. Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω είναι να μείνω άπραγος. Οσο οι δυνάμεις μας το επιτρέπουν (και όχι παραπάνω) πρέπει και μπορούμε να συνεισφέρουμε. Αν ο ΠΑΟΚ δεν πέσει στην Δ θα είναι κάτι που θα έχουμε να περηφανευόμαστε. Και φυσικά θα κρατήσει "ζωντανές" τις ελπίδες αλλά και τις ευθύνες.

jmjyiannis

• Guest
Τελευταια πληροφορια. Ετοιμαζεται διοικηση πρωτοδικειου με μπροστάρη ΤΕΟ.

Πηγη φιλος δημοσιογραφος εμπιστος μου  8)

Δεν γουσταρω να παινευομαι για τις πηγες μου αλλααααα

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=22239   8)

Babi, na sou po omos pos kai o TEO an exei skopo na boithisei se tetoio epipedo prepei na to kanei AMESA. meta tin paraskeui tha einia poli arga. akomi, ipotithetai, kai ontos etsi einai, pos o Zagorakis einai mia morfi pou empneei ton kosmo kai an ipotithetai pos to na zitisei o katsaris en onomati tou PAOK boitheia eixe tetoia antapokrisi, skepsou ti ginetai me to na energopoiithei o Zagorakis.

en oligois..... TEO KOUNHSOY

Offline bozik

• Αλλαγή
πιος σε ειπε οτι δεν εχει ποινικες ευθυνες ,οι πιστωτες του κανουν μηνυση και κατασχεται η περιουσια του και μπαινει φυλακη αν δεν πληρωσει...με εφορια θα ειναι δυσκολα γι αυτον ....αλλα ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ Δ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΙ 15ΕΚ.ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ)
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
Φοβαμαι φιλε οτι ειναι πολυ αργα ετσι και αλλιως. Ας βγω ψευτης και να με φασκελωνετε ολοι μαζι αλλα και μετα την πτωση μας θα δεις οτι θα σφαζοντε τα λαμογια πανω απο το πτωμα μας για το γηπεδο στον ερασυτεχνη ( Να σημειωσω οτι ο Batman αφησε μια αγαθοεργια στον ΠΑΟΚ την οποια δεν την λεει κανεις απο τα σημερινα λαμογια. Ανεβασε τον συντελεστη δομησης στην περιοχη της Τουμπας και για αυτο το κτημα ειναι φιλετο. Ο αγωνας για την μασα δεν θα τελειωσει ποτε, ο ΠΑΟΚ συντομα.

Offline babis36

• Αλλαγή
p.s να ειστε σιγουροι οτι καποιοι θα καταφερουν αυτο που εσεις  θεωρειτε βεβαιο την Δ να μην συμβει, αλλα τι να κανουμε εμεις  ειμαστε διαπλεκομενοι συνδεσμητες της εξουσιας που θελουμε να κανουμε κουμαντο και να τρεχουμε απο εδω και εκει σαν τους τρελους λες και δεν ξερουμε πως να περασουμε καλυτερα τη ζωη μας

Polaret και εμεις εχουμε ξερανει το σκατο μας να βαζουμε λεφτα σε λογαριασμους εθνικης, να στελνουμε μηνυματα και να αγοραζουμε διαρκειας και μαλιστα χωρις καθολου να μας περισευουν (ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ). Αυτο τι σημαινει οτι κανουμε διαγωνισμο του ποιος ειναι πιο πολυ ΠΑΟΚ ή οτι θα το καταφερετε αν το καταφερετε  μονοι σας?

polaret

• Guest
Kανεις ρε φιλε δεν μιλησε για λεφτα αναφερομαι σε αυτο που γραφεις και εσυ και υπονοουν και αλλοι , οτι οι συνδεσμοι οι διαπλεκομενοι οι εμπλεκομενοι αυτοι που κανουν τα επεισοδια αυτα ενοω

Offline tsag

• Αλλαγή
Μάγκες δεν παίζει με τίποτα να πέσουμε. Θα πάρουν παράταση κάνα μήνα τουλάχιστον για να βρουν τα φράγκα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εν το μεταξύ με ό,τι μαζέψουν από μας (σχεδόν ό,τι γιατί όλο και κάτι θα αρπάξουν αυτοί...) πληρώνουν παίκτες-κέντρο προετοιμασίας και τελειώνει η ιστορία. Μετά με χορηγίες, από δω και από κει θα τα βρούνε τα φράγκα.

όσον αφορά την παράταση από το υπουργείο ανάπτυξης, ας μη τη δώσουν αν τολμάνε! Αθήνα σου ερχόμαστε...

Βέβαια έτσι σώζουμε την παρτίδα για φέτος (δηλ την ύπαρξη του ΠΑΟΚ) αλλά δεν ξέρω πόσο ακόμα υπομονή θα κάνουμε με αυτή τη κατάσταση. Κάθε μέρα μικραίνουμε όλο και περισσότερο. Δυστυχώς  :'(
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

IronEagle

• Guest
(...)
 μονο που δεν συμφωνω για την σιγουρια σας για Δ

Xxxxmmmmmm..... ki ego sindesmitis eimai file @polaret, alla eisoun toso sigouros oti 8a paizame kai sto UEFA ? ? ?

Giati ego elega prin tin efesi kai prin tin eggiitiki, oti afou to egrapse i episimi selida tis UEFA, liga peri8oria exoume kai distixos apodeixtika sostos !!!!!
Poloi legane tote , PAOK eimaste kai 8a paiksoume emeis !!!!

Tora distixos leo (an kai sindesmitis kai den katalebeno giati mperdeyeis to ena me to allo), oti mono ek 8aymatos 8a glitosoume tin D' !!!!!
Poloi pali lene oti DEN 8a paisoume D' giati apla eimaste PAOK !!!!

Ksero mono oti apomenoun TRITH - TETARTH kai PEMPTH , 3 meroules diladi akoma kai tin Paraskeyi prepei na exoume brei tin lisi , kai sinexizo na blepo 2.000 eggegrammena meloi ston A.S. kai kamia 1.000 diarkeias poulimena !!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλα ας σωθουμε πρωτα και βλεπουμε. Σε τρεις μερουλες ολα θα δειξουν. Παντως το θεμα ειναι να μην περασει απο το μυαλο κανενος αν τελικα γινει πραξη το σεναριο σου οτι δεν ψαχνουμε επενδυτη και οτι και καλα η ΠΑΟΚαρα εχει τον κοσμο της και αυτο φτανει. Αυτο το ξερουμε ολοι οτι δεν φτανει και οι παραμυθες που θα πεσουν, αν σωθει η ομαδα, απο  τους ΠΑΟΚαρχες θα ειναι τεραστιες. Σκοπος τους ειναι προφανως ο ελεγχος της ομαδας και η εξουσια και οχι το καλο της ομαδας που χρειαζεται επενδυτη χθες για να μπορεσει να λειτουργησει σοβαρα και χωρις προβληματα.

Offline tsag

• Αλλαγή
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

PARIZIANOS

• Guest
Gia trith ('h, isws, kai tetarth) fora sas lew: THELW na pesoume! Giati? Ma,

1on: Giati kairos einai na efarmostoun oi nomoi: An efarmostoun kai pesoun (sxedon) oloi, tote poia omada nomizetai pws tha anebei pio grhgora apo tis ypoloipes? Profanws emeis, mias kai eimaste PAOK sta dyskola kai oxi epeidh kathe xrono pairnoume prwtathlhma...

2on: Giati akomh ki an den aneboume pote (den einai kai TOSO eukolh h anodos) tha pesoume me pshla to kefali!

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ας πάνε όλα καλά και μετά την Παρασκευή και συζητάμε αν χρειαζόμαστε απαραιτήτως επενδυτή και υπό ποιους όρους.
Εγώ έχω ξαναγράψει την άποψη μου ότι τουλάχιστον μέχρι να ξεχρεώσουμε θέλουμε έναν απλό διαχειριστή ο οποίος να χαίρει εμπιστοσύνης από τον κόσμο. Κι ας μην πρωταγωνιστούμε για κάποια χρόνια.

IronEagle

• Guest

1on: Giati kairos einai na efarmostoun oi nomoi: An efarmostoun kai pesoun (sxedon) oloi, tote poia omada nomizetai pws tha anebei pio grhgora apo tis ypoloipes? Profanws emeis, mias kai eimaste PAOK sta dyskola kai oxi epeidh kathe xrono pairnoume prwtathlhma...

2on: Giati akomh ki an den aneboume pote (den einai kai TOSO eukolh h anodos) tha pesoume me pshla to kefali!

Katse na balo mpros to myalo mou gia na katalabo ti mou les.........
   :trelos:    :gruebel:      :trelos:

Eeeeee de pame kala ......!!!!!!

Poioi oloi 8a pesoun re karntasi ? ? ? Otan itan na pesoun oi alloi , anakalipsane kapoia ar8ra 44 , kai tora mou les na efarmostoun oi nomoi ? ? ?

Kai to ksana leo : ..............eeeeeeeeeeeee de pame kala !!!!!!!!

aetopoulo

• Guest

as gurisoume piso 10 xronia, na pesei prota o gauros meta na pesei to arthro 44(kai na min peksi stin europi pou epekse )
kai metaaaaaaaaaaaaaa peftoume kai emeis stin thalasa na kanoume kana banaki:
PIOI NOMOI re aderfe? exei nomous se auto to bourdelistan ?
apo ton PAOK ftiaxnonte kai ksekinane  oloi oi nomoi ?

pavlosk

• Guest
Κι ας μην πρωταγωνιστούμε για κάποια χρόνια.

liakos aderfe thn eipes...o PAOK exei papsei edw kai 20 xronia na einai prwtagwnisths.
Kai me enepdutes tupou kampanh kai sabbidh pou prwta 8eloun na desoun ton gaidaro kai meta na kanoun douleia mia zwh 8a eimaste kompersoi.

pavlosk

Y.G: H istoria grafei sunexws, na deite pou 8a paroume paratash gia thn aukshsh tou metoxikou kefalaiou

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Το ξέρω ρε pavlosk...Γι'αυτό σου λέω μετά την παρασκευή η συζήτηση.
Γιατί μ'αυτό που είπες μου δίνεις αφορμή να αναφερθώ σε πολλούς ΠΑΟΚτσήδες που απαιτούσαν μεταγραφές πριν 3 χρόνια κι ας είχε ήδη μπει η ομάδα σε μια σειρά. Γιατί η ομάδα τότε  (κατά την άποψη τους) ΕΠΡΕΠΕ να προκριθεί στο CL, δηλ. να πρωταγωνιστήσει.
Κι ας ρισκάραμε να καταστρέψουμε ό,τι είχαμε καταφέρει την προηγούμενη χρονιά.
Θυμήθηκα και κάτι ποιυ είχα γράψει τον Μάϊο του 2005 και αρμόζει πολύ περισσότερο σήμερα.
Τελικά υπάρχουν πολύ χειρότερα από τον αποκλεισμό από τους ομίλους του CL