Αν είμουν στη γειτονιά σου να είσαι σίγουρος πως θα τον έκανα ΠΑΟΚτσακι, αν εσύ δεν μπορείς να κάνεις τα παιδιά σου ΠΑΟΚ είσαι άξιος της μοίρας σου. Μη μου πεις πως έγινες ΠΑΟΚ για την καταπλητική παρουσία της ομάδας τα χρόνια που είσουν πιτσιρίκος, ΠΑΟΚ γίνεσαι γιατί μια ζωή θα είσαι αδικημένος, γιατί μια ζωή θα ξεχωρίζεις απο αυτούς εκει κάτω. προτιμάς για μια χρονιά που θα συμμετάσχεις στο πρωτάθλημα θα το πάρεις κι όλας; Και τα επόμενα χρόνια όταν θα είσαι στον άσσο; Να σου ξεκαθαρίσω κάτι; Νομίζεις πως αυτό που έγραψα το είπα με ευχαρίστηση; η νομίζεις εσύ η ο οποιοσδήποτε άλλος ότι είναι περισσότερο ΠΑΟΚ απο εμένα; Είπα τι θα προτιμούσα σε ένα τέτοιο δίλημα. Αν είναι να αλλάξει η Μακεδονία δεν θα φταίει η πτώση αν αυτή γίνει. Τα ΠΑΟΚτσάκια γίνονται όπως και να πηγαίνει η ομάδα είναι χρέος του κάθε πατέρα να κάνει το παιδί του ΠΑΟΚ. Με τη λογική σου εγώ αύριο αν κάνω παιδιά επειδή θα μεγαλώνουν σε περιοχή με αλλόθρησκους και δεν θα βλέπουν πρωτάθλημα, που ούτος η άλλως, δεν βλέπουν και τώρα θα μου ξεφύγουν; Αν δεν κατάλαβες την ειρωνία μου για αυτούς που ψηφίζεις δεν σου φταίω εγώ.
ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή, γιατί πολύ απλά θα τον ακολουθώ μια ζωή, αυτή είναι η μοίρα μου.
Α και μην ξεχνάς το σύνθημα όπου και να παίζεις θα σ' ακολουθώ.
Υπάρχει βέβαια και μέση λύση που συζητούσα με μέλος του φόρουμ σήμερα το απόγευμα, αλλά θα περιμένω να την γράψει αυτός.