Giati re paidia ti klhrwsh eixe dhladh h brazilia? opws hr8an ta pragmata ston omilo ths italias pou paizotane mexri telous mia xara mporouse na katsei ena brazilia-italia stous 16. To oti perase h ghana de nomizw na htane baba gia na exei h brazilia eukolh omada (pou mono eukolh den einai h ghana opws edeikse). Ase pou kai san omilo den eixe kai teleiws kseftila opws oi galloi kai oi germanoi 
Toulaxiston s'auto to mundial pernane oles oi kales omades (h portogalia me xalase ligo) kai de 8a doume ta xalia tou prohgoumenou. Problepw argentinh-italia kai agglia-brazilia hmitelika. Ths poutanas 8a ginei!!
Japan,Australia,Croatia...... o pio eukolos omilos(pali) meta ths gallias.
O Essien ths ganas eksw me kitrinh (anyparkth) sto 5o lepto !!!! sto paixnidi me thn amerikh.
Shmera to off side katargh8hke (oxi mono sto 2o goal)...
H gana shmera epaize synexeia me ka8etes pases stous fountaristous kai ena foul eksw apo
thn perioxh den phre. Den sou lew oti 8a pernage h oti einai kaluterh alla re pousth mou
ase to paixnidi na paixtei sta isia..
Twra gia to agglia v Brazil to vlepw xlwmo kai apo tis dyo meries. H men portogalia einai (estw kai me apousies) kaluterh omada
me kaluteres monades apo thn agglia kai apo to euro tou 2000 ths exei parei ton aera h de gallia deixnei na ksupnaei. Exei malista
kai paixtes pou den perimenoun na teleiwsei to paixnidi gia na allaksoun faneles me tous "magous"..