Author Topic: Παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2006  (Read 3170 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kostas4

• Guest
nai poli kali h tsexia den ixe kai antipalo etsi.sto metaksi mou arese prosopika zo mats aystralia-iaponia pano kato h mpala kai to apotelesma to girisan h aystrali se 5lepta.tha exi poles ekpliksis afto to mountial.

twra plhges anoigeis!x to eixa to mats kai travousa ta mallia mou me auta pou exane i australia.den mporouse na stamathsei sto 1-1 re gmt :(

kai egw vrazilia-germania vlepw ston teliko kai ekei ola einai pithana (vlepe france 1998).pantws apo tsexia kai italia auth pou tha vgei deuterh paizei me vrazilia.i tsexia gia mena kalh alla xwris koller anyparkth epithetika enw h italia einai i kalyterh pou thymamai.

aetopoulo

• Guest
fagame kai ton patza korea-Togo
twra ligo zestama me ta galakia kai tous elvetous
kai meta epitelous tha rolari to topi BRAZIL

parte thesi na xazepsete ligo balla BRAZIL

a re PAOKARA na to koilouses kai esu mia fora to topi etsi !!

apostolos

• Guest
Ma poia Brazilia re paidia? Me ton xontrompala to Ronaldo kai ta gerontia pisw? Tous eidame kai xthes....Na anapsete mia lampada sto boi tou Ronaldinho kai tou Kaka giati monoi tous thn pane thn omada...H fanela kai aytoi oi duo...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ponesan ta matakia mas x8es apo thn mpalara ths "Megalhs" Vrazilias....
Tetoia avanta apo ta media se omada den prepei na exei ksanaginei.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

aetopoulo

• Guest
Me tin opisthen Niki
Kala re autos o boulis me to 9 pios itane ?
an eimoun proponitis tha ton estelna spiti.

p.s. As elpiso pos den irthane gia diakopes kai ola ofeilonte sto
oti den xreiazete na fortsaroun akomi.

kostas4

• Guest
Ponesan ta matakia mas x8es apo thn mpalara ths "Megalhs" Vrazilias....
Tetoia avanta apo ta media se omada den prepei na exei ksanaginei.

enas apo tous logous pou antipathw thn vrazilia autos einai capricorn.oute o gauros den exei tetoia provolh apo ta media!mas ta exoun zalisei kai me ton ronaldinho alla ton paixtara ton eidame ston teliko tou c.l. ton thaumasame kai xthes.mono esy megale kaka!

to gallia-elvetia pws sas fanhke?mono egw to eida sthmeno?0-0 theleis ypotithetai nikh oloklhrh gallia kai paizeis me enan epithetiko o opoios para thn klash tou ekane kati...xliara sout.kai kaneis allagh vazeis sto 70 deutero epithetiko sthn thesh tou ribery pou den eprepe kan na paizei kai vazeis saha!!

Offline Suicidal

• Βασικός
Kala milame re magkes mou, EPA8A PLAKA x8es.

Xrhste mou th 8eiko podosfairo htan ayto ?
Mas pws to rolaran xtes etsi to topi aytoi oi brazilianoi ? Ma re paidaki mou me to ena podi tous phran , oxi xaza twra....
Gia plaka 8a to parei telika h brazilia, omeia ths kamia....

kai prin biastei "kaneis" kai arxisei me ta *perimene akoma kai 8a deis*, apla na tou pw , na mhn biazete na
bgazei symperasmata gia oles tis alles ths omades plyn ths xoleras ths brazilias! den lew, to topi to katexoun,
alla omada xtes MHDEN ! ! !  kai alles omades opws agglia,germania htan idia soupa opws h brazilia, omades opws argentini, italia den epiasan ki aytes anamenomenh apodosh, alla allh fora na mhn PRODIKAZOUME oti oloi einai xalia
kai oti h brazil 8a to parei me to ena podi, etsi babiko mou ?  :P

yg: kala e, san na to'3era ekei pou eipes, oti ofeilete sto oti den xreiazete na fortsaroun akoma.
     (to akousa idh toulaxiston 5 fores xtes  8) )
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

aetopoulo

• Guest
billy mou egrapsa... elpizo na ofilete
alla akomi eimai pepismenos pos tha to paroun me to ena podi.
eides extes me auta ta xalia kai xwris na fortsaroun to katharisan to matsaki.
kai bravo stous kroates pou pisteuo me mia alli omada apenanti tous
tha eixan kalutero apotelesma.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaainte brazil tin kuriaki apo konta.

xalllara4

• Guest
kala xthes oute oi kroates den pistevan me tin brazilia pou antimetwpizan...

alloi sti thesi tous me ligi perissoteri pisti kai magkia tha to xan parei to mats.

Dem mou aresei na milaw gia stimena kai istories, kai oute thelw na pistevw pws stinontai paixnidia sto mundial gia stoiximatikous logous,

alla an deite to mats se magnitoskopisi tha katalavete apo to prwto lepto, mono apo tis fatses tous isws, pws oi vrazilianoi "den eprepe" na paiksoun mpala xthes. Valte kai kati lanthasmenes mpalies twn kroatwn pou kateligan plagia out...

Entaxei mporei na vlepw kai fantasmata ekei pou den iparxoun.

PS. To Over tou mats mexri kai prin arxisei o agnwas itan sto 1,80 ... emena mou fainetai ligo periergo kai poli ipsilo.

apostolos

• Guest
Auto pou eipe o Kostas4 paidia. Kaka. Teleiwse o anthrwpos einai top. Eixe kanei mia sxetikh analush o Karpetopoulos gia auton ton paikth meta to Milan Barca 0-1 kai epeidh den to eixa dei thn thewrhsa ligo upervolikh. Ton eipe ton megalutero olwn, neo Ziko kai polla alla. Nomizw pws eixe dikio....

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Kala milame re magkes mou, EPA8A PLAKA x8es.

Xrhste mou th 8eiko podosfairo htan ayto ?
Mas pws to rolaran xtes etsi to topi aytoi oi brazilianoi ? Ma re paidaki mou me to ena podi tous phran , oxi xaza twra....
Gia plaka 8a to parei telika h brazilia, omeia ths kamia....

kai prin biastei "kaneis" kai arxisei me ta *perimene akoma kai 8a deis*, apla na tou pw , na mhn biazete na
bgazei symperasmata gia oles tis alles ths omades plyn ths xoleras ths brazilias! den lew, to topi to katexoun,
alla omada xtes MHDEN ! ! !  kai alles omades opws agglia,germania htan idia soupa opws h brazilia, omades opws argentini, italia den epiasan ki aytes anamenomenh apodosh, alla allh fora na mhn PRODIKAZOUME oti oloi einai xalia
kai oti h brazil 8a to parei me to ena podi, etsi babiko mou ?  :P

yg: kala e, san na to'3era ekei pou eipes, oti ofeilete sto oti den xreiazete na fortsaroun akoma.
     (to akousa idh toulaxiston 5 fores xtes  8) )

Για Ιταλία διαφωνώ. Ήταν μάλλον η μοναδική από τις παραδοσιακές δυνάμεις που έπιασε καλή απόδοση και επιτέλους δεν άπαιξε full αμυντικά. Εγώ να σου πω την αλήθεια με όλα όσα γίνονται στην Ιταλία (Μότζι, Γιούβε κλπ) τους περίμενα πολύ χειρότερους.

Offline Suicidal

• Βασικός
kai oi alloi etsi me eipan babiko:

ELPIZOUN na ofeilete.....

telos panton , h ousia einai mia.
na mhn prodikazoume olous tous allous....
kai na kratame mikro kala8i gia tis prosopikes mas protimishs.

eipame, to topi to katexoun, alla ....... xtes .......
mono kaka , kai oloi oi alloi KAKA (kyriolektika)
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

apostolos

• Guest
Auto pou eipe o Kostas4 paidia. Kaka. Teleiwse o anthrwpos einai top. Eixe kanei mia sxetikh analush o Karpetopoulos gia auton ton paikth meta to Milan Barca 0-1 kai epeidh den to eixa dei thn thewrhsa ligo upervolikh. Ton eipe ton megalutero olwn, neo Ziko kai polla alla. Nomizw pws eixe dikio....

Na kai to link gia to ar8ro tou karpetopoulou:

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=44426

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Αφου τις ειδα πλεον τις ομαδες αρχιζω και πιστευω ολο ενα και περισσοτερο οτι η ολλανδια 8α φτασει τελικο καθως μετα τους ομιλους παιζει μαλλον με μεξικο και μετα με γερμανια για τους 4. Ευκολα λοιπον η ολλανδια στους 4 και απο εκει και περα ας ειναι καλα ο robben !
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

artemios

• Guest
merikes fores aporw ti mpalla vlepoun merikoi
i vrazilia pote den paizei kali mpalla pote den exei to komplex na mph sto gipedo kai na diasirh ton antipalo
enai mia omada me talentares pou oloi 8eloun na vgaloun gkoal
exei kourasmenous paiktes pou dinoun polla paixnidia stin omada tous kai pano apo ola vazei gkolares
xtes ekane neo rekor 8 sinexomes nikes se mundial
kai apo tin vlepw sto teliko me klista matia
i vrazilia den 8elw nA to parei gia pollous logous alla oi an8rwpoi den paizonte

kostas4

• Guest
merikes fores aporw ti mpalla vlepoun merikoi
i vrazilia pote den paizei kali mpalla pote den exei to komplex na mph sto gipedo kai na diasirh ton antipalo
enai mia omada me talentares pou oloi 8eloun na vgaloun gkoal
exei kourasmenous paiktes pou dinoun polla paixnidia stin omada tous kai pano apo ola vazei gkolares
xtes ekane neo rekor 8 sinexomes nikes se mundial
kai apo tin vlepw sto teliko me klista matia
i vrazilia den 8elw nA to parei gia pollous logous alla oi an8rwpoi den paizonte

koita i alhtheia einai oti opoios paizei me vrazilia einai san na paizei teliko.ta dinoun ola giati gia autous i nikh metraei oso miso mundial.alla kai etsi an einai egw den xexnaw to poulhma ths vrazilias to 1998 sthn gallia.an theleis na legesai megalh omada den poulas tpt

northeagle_4

• Guest
ande o patatakias o xedontiaris as pari kana mathima ballas ke aplotitas apo rosicky,kaka mas ta echi zalisi ke aftos ke ola ta mme me to lagoudaki.olo dribles sto kendro tou gipedou poly orea alla entelos anousia pragmata ....
   to poulen mou i tsechia prochorai kala opos to fandastika,italia,argentini ke germania episis poly sovara debuta ke poly pathos.
echome na to pari mia ek ton proton 3 pou anefera ke simera ke prin kapies meres sto idio topic.
   oso pio noris vgi i vrazilia ektos toso kalitera,san laos den leo poly symb athitiki alla stin balla ine i pio megali lera pou iparchi apo manatzers,sponsores mechri proedrous fifa apo pandou pernoun tis voithies tous ke opos ipan ta palikaria prin toso propaganda re pedi mou ???
   oso gia tous romantikous san emena distichos pistevo oti adidas,nike vgazoun tous telikous min sas po ke tis endekades(thymaste teliko vrazilia-gallia me ronaldo ??? )
 to gallia -elvetia vromage poly ine dinaton na pezi choris trezeguet olo to mats eno den echi allo for periochis ??? tora den xero an ine stichimatiko i' thema taktikis diastavroseon...

IronEagle

• Guest
Eipa na mpo gia ligo sto forum kai na do ti paizei gia ton ependiti, piastikame me tous kolo-proponites kai isos na exasa to kalitero mats os tora sto mundial !!!!!
.....Ispania - Oukrania = 4:0 sto '80 !!!!!

Gamo tin poutana mou  >:(

aetopoulo

• Guest

koita i alhtheia einai oti opoios paizei me vrazilia einai san na paizei teliko.ta dinoun ola giati gia autous i nikh metraei oso miso mundial.alla kai etsi an einai egw den xexnaw to poulhma ths vrazilias to 1998 sthn gallia.an theleis na legesai megalh omada den poulas tpt

i entoli tote file Kosta4 dodike apo ta ipsila klimakia gia na to paroun ta galakia.

aetopoulo

• Guest
oxi oti oi Ispanoi den peksane balla
alla to koraki tous katharise tous oukranous.
pantos opos kai naxei tha to pernan pisteuo oi Ispanoi alla oxi me tetoio apotelesma