Author Topic: ΤΡΙΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2006 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ  (Read 2548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Azazel  ειπαμε οτι συμφωνουμε με το περιεχομενο της επιστολης..μονο οτι γραφθηκε καπως προχειρα ειπαμε..μην τρελαινεσαι

Offline savage republic

• Βασικός
Loipon, to ksanalew: H anakoinwsh milhse sthn kardia mou kateu8eian. Kai de 8elw se kammia periptwsh na meiwsw ton agwna pou ginetai. Opoios parakolou8ei ta post mou, olo sumparastashs htan. Apo edw (Berlin) den mporw na kanw kai polla. Alla opoios th vlepei, katalavainei oti pasxei. Tespa, h anakoinwsh pernaei to mhnuma pou h8ela na akousw. De 8a malwsoume gi auto twra. Einai to teleutaio pou exei shmasia. Dhladh ti na kanoume? Na stelnoume re Azazel dior8wseis san ton daskalo sto sxoleio? Ksanalew, mpravo sta paidia.

fatal_invasion

• Guest
Το ύφος στην επιστολή είναι οπαδικό, αυτός που δίνει τα συνθήματα είναι μάλλον αγράμματος και έχει και μούσι, οι κινητοποιήσεις δεν είναι καλά οργανωμένες  το ένα είναι έτσι, το άλλο είναι γιουβέτσι. Όποιος έχει καλύτερες προτάσεις και φυσικά τα αρχίδια  να τις υλοποιήσει, ας το κάνει και ας κόψει την γκρίνια της γεροντοκόρης. Αντί να πούμε μπράβο σε αυτούς που μέσα στο καλοκαίρι έχουν παρατήσει δουλειές οικογένειες, γκόμενες και τρέχουν όσο μπορούν για την ομάδα, κάποιοι τους κάνουν αφ' υψηλού κριτική. Δεν γουστάρετε ρε μάγκες να συμμετέχετε σε οτι γίνεται, μην το κάνετε, κανείς δεν σας τράβηξε με το ζόρι, μην μειώνετε όμως τον αγώνα που κάνουν άλλοι.     

Ο,τι πεις azazel...

Offline babis36

• Αλλαγή
Το να λες οτι είναι οπαδική η επιστολή χωρίς να γράφεις καλύτερη δεν είναι πρόταση είναι κριτική. Το να λες οτι είναι αγράμματος αυτός που δίνει σύνθημα χωρίς να έχεις καλύτερο σύνθημα να προτείνεις δεν είναι πρόταση είναι κριτική. Το να λες οτι δεν υπάρχει οργάνωση χωρίς να οργανώνεις εσύ καλύτερα δεν είναι πρόταση είναι κριτική.  Κριτική χωρίς προτάσεις αποτελεί προσπάθεια να μειώσεις αυτόν που κριτικάρεις έστω και χωρίς να το θες.
Καμια φορα θελεις να αγιασεις και δεν μπορεις. Να γραψω εγω την επιστολη που την συνταξανε συνδεσμοι με τους οποιους δεν εχω καμια σχεση μια και δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα? Με ειδες να γραφω πουθενα οτι ειναι αγραμματοι? Με ειδες πουθενα να γραφω δεν υπαρχει οργανωση? Εδω  γραφω οτι δεν τολμαω να κριτικαρω αυτους που κανουν μια προσπαθεια γιατι σε αυτη δεν συμμετεχω λογω αποστασης και εσυ μου λες παππαδες! Τελος γιατι παλι ψηνεσαι για φαγωμαρα και ειναι και 11.30.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο. Μας έχουν τρελλάνει τόσα χρόνια και το τόσο το κάνουμε ΤΟΟΟΟΣΟ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Totenkopf

• Guest
ena xali(milao gia to sillalitirio auto) kai i ora kai i mera...ma kala poios ta organonei re gmt? den ton voleve i mera kai eipe na to valo triti 6.30 to apogeuma??? epeisodia den eginan kai distixos eimastan san ekklisia...

Offline Suicidal

• Βασικός
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Το υφος της ανακοινωσης ειναι αυτο ακριβως που πρεπει να ειναι. Οταν διαβασει ο καραμανλης την ανακοινωση και καταλαβει οτι ο τροπος γραφης ειναι καθημερινος και οχι επισημος θα αντιληφθει  οτι δεν μιλαει με ενα κουστουμαρισμενο εκπροσωπο των οπαδων που θελει να του χαιδεψει τα αυτια του αλλα μιλαει με εναν οπαδο ενεργο σε ολες αυτες τις μανουρες που γινονται τον τελτευταιο καιρο. Δεν με χαλαει καθολου το υφος ισα ισα γουσταρω το κιμπαριλικι τις. Απο στυλ και τροπους και savoir vivre χορτασαμε. Ετσι στην καθημερινη διαλεκτο καποια πραγματα οταν τα λες εχουν περισσοτερη αξια . Σαν να του λες" ακου πρωθυπουργε.. κανε τα κουμαντα σου να καθαρισει η βρωμια στον ΠΑΟΚ . Τοσο καιρο τους σιγονταρεις με το να το να μην τους ελεγχεις. Και που σαι κωστακη... Μην πας να κανεις καμμια μαλακια με κανα γαλαζιο λαμογιο γιατι δεν τρωω ... Θα στον στειλουμε πισω ξαπλωτο .Αν δεν με πιασες θα στο πω και απο κοντα τραγουδιστα "
p.s Επιτελους εμφανιζεται ξανα στις μερες μας ο ορος συντονιστικη επιτροπη φιλαθλων ΠΑΟΚ.
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline tsag

• Αλλαγή
Σαν να του λες" ακου πρωθυπουργε.. κανε τα κουμαντα σου να καθαρισει η βρωμια στον ΠΑΟΚ . Τοσο καιρο τους σιγονταρεις με το να το να μην τους ελεγχεις. Και που σαι κωστακη... Μην πας να κανεις καμμια μαλακια με κανα γαλαζιο λαμογιο γιατι δεν τρωω ... Θα στον στειλουμε πισω ξαπλωτο .Αν δεν με πιασες θα στο πω και απο κοντα τραγουδιστα "

:prosk:
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Καμια φορα θελεις να αγιασεις και δεν μπορεις. Να γραψω εγω την επιστολη που την συνταξανε συνδεσμοι με τους οποιους δεν εχω καμια σχεση μια και δεν ειμαι γραμμενος σε κανενα? Με ειδες να γραφω πουθενα οτι ειναι αγραμματοι? Με ειδες πουθενα να γραφω δεν υπαρχει οργανωση? Εδω  γραφω οτι δεν τολμαω να κριτικαρω αυτους που κανουν μια προσπαθεια γιατι σε αυτη δεν συμμετεχω λογω αποστασης και εσυ μου λες παππαδες! Τελος γιατι παλι ψηνεσαι για φαγωμαρα και ειναι και 11.30.

Πας καλά ρε; Εγώ σε σένα απευθύνθηκα; Εσύ με το που έγραψα κάτι απάντησες. Έγραψα εγώ οτι ο Babis κάνει κριτική; Ε ρε κάτι ξουράφια.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Με το συλλαλητηριο στην αθηνα την κυριακη εχουμε καμμια εξελιξη?
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4