Εγώ να πω την αμαρτία μου,πήγα κάθισα αλλά δεν άντεξα και έφυγα.Ψυχοπλάκωμα.Και μια που ποστάρω να αναφερθώ και σε ένα άλλο παρεμφερές θέμα.Είναι ένα άτομο που φωνάζει,κάντε κερκίδα ρε και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μας τονώσει..Έλεγε στο 1ο Συλλαλητήριο στην Καμάρα πχ έχετε βαριά κληρονομιά κλπ.Φυσικά και έχει δίκιο.Άλλα όταν βλέπω ένα άτομο που δεν έχει μόρφωση,(δεν τον ξέρω τον κύριο ΜΑΚΑΡΙ να κάνω λάθος,) να με παροτρύνει,Συγγνώμη αλλά με αποτρέπει περισσότερο..Δεν μπορείς να κάνεις οργάνωση με τέτοια άτομα,Θέλεις κοινής αποδοχής..Α και φυσικά κάτι τελευταίο που θέλω να πώ,ΠΩΣ να πετύχει ένα συλλαλητήριο όταν λείπουν παντελώς,ή σχεδόν παντελώς οι 40ρηδες...Μιλάω για της καμάρας πιο πολύ,που το θεωρώ ούτε επιτυχία αλλά ούτε και αποτυχία λόγω της κατάστασης αλλά και του μεγέθους του λαού του Π.Α.Ο.Κ. αντίστοιχα..Και γενικά τέτοιου είδους συγκεντρώσεις,για την 2η μιλάω πιο πολύ με αποθαρρύνουν παρά θάρρος για να συνεχίσω τις κινητοποιήσεις μου δίνουν..Ντροπιαζόμαστε από τέτοιες ανοργάνωτες κινήσεις..