ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΕΤΣΙ "ΠΟΥΣΤΙΚΑ" ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ......? ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ .....ΚΑΙ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ............
Στη βάση των λεγομένων σου δεν διαφωνούμε. Το θέμα είναι, αν απαντήσουν κάποιοι δικοί μας θα το κάνουν στέλνοντας e-mail, ή πλακώνοντας στο ξύλο 2 ανυποψίαστα παιδάκια ... ή έναν ξεκάρφωτο ας πούμε; Εκεί είναι το θέμα!!! Το καλύτερο θα ήταν να είμαστε υπεράνω ... για την ακρίβεια, εγώ ξέρω ότι είμαστε υπεράνω ... αλλά έχουμε και πολύ λαό που είναι γκάου ... αυτοί πώς περιμένεις να αντιδράσουν;
@poet: an kapoioi Paoktshdes 8eloun na thn pesoun se skoulikia
to ksereis polu kala oti exoun hdh eparkhs logous gia na to kanoun
k fysika den perimenoun ton opoion vasilopoulo na dynamitisei to
klima. Gia 8umise mou omws,otan o roulhs paleue gia na mpei sto 44
k na mhn dialu8ei san sullogos posoi Paoktshdes steilane e-mail,phrane
thlefwna k den kserw gw ti allo gia na to apotrepsoun? Egw den 8umamai
na anafer8hke kati tetoio. Otan o allos akomh k sthn xeiroterh stigmh ths
istorias sou se xtypaei KATW APO THN MESH (giati den mporei k alliws..)
ti allo mporei na ton xarakthrisei ektos apo thn leksh SKOULIKI?
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ... δεν έχουμε καμμιά απολύτως διαφωνία.
Το ζήτημα είναι άλλο ... το πρόβλημα, ξεκινάει απο την γενίκευση!!! Άκου λοιπόν να δείς πώς έχει το θέμα ...
Γεγονός 1ο: Μιά ομάδα 10 Αρειανών την έχουν πέσει σε 2 ΠΑΟΚτσήδες και οι δικοί μας την γλυτώνουν με μερικές κλωτσιές ... μένει όμως λάφυρο ένα πανώ.
Γεγονός 2ο: Οι ΠΑΟΚτσήδες που είναι μέλη του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Άνω Παραχωρίου ... πάνε και λένε στα φιλαράκια τους ... "Μας την έπεσαν καμμιά 30αριά Αρειανοί ... μπορεί και να είχαν καρτέρι για τίποτα άλλους ... "
Γεγονός 3ο: Διαδίδεται η φήμη απο στόμα σε στόμα ότι ... "οι Αρειανοί την έπεσαν σε ΠΑΟΚτσήδες κλπ. κλπ."
Γεγονός 4ο: Σε έναν τυχαίο αγώνα ... Άρη-ΠΑΟΚ ... στο ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ ... το πανώ εμφανίζεται στο γήπεδο ... ή κυκλοφορούν φωτογραφίες με το λάφυρο στο internet!!!
Γεγονός 5ο: Οι ΠΑΟΚτσήδες της Πέρα Κακαβιάς, προκειμένου να συμπαρασταθούν στα αδέρφια τους ... συννενοούνται ... μαζεύονται καμμιά 30αριά .... και την πέφτουν σε όποιον πάει στον αγώνα μπάσκετ Άρη-Μακεδονικού!!!
Και η ιστορία πάει λέγοντας!!!!!
Έχουμε λοιπόν ...
1. Μυθομανία αυτών που ήταν στην συμπλοκή ... που προκειμένου να δείξουν ότι ήταν ανώτεροι, πολλαπλασιάζουν τον αριθμό των αντιπάλων ... πράγμα όμως που λειτουργεί διαφορετικά όταν κυκλοφορεί σαν φήμη, διότι ο μεγάλος αριθμός, δείχνει πρόθεση, δείχνει οργάνωση.
2. Γενίκευση. Το γεγονός είναι ότι 10 άτομα ... συγκεκριμένα άτομα ... συγκεκριμένα πρόσωπα ... την έπεσαν σε 2 ΠΑΟΚτσήδες ... αυτό που βγαίνει απο την γενίκευση είναι ότι "οι Αρειανοί την έπεσαν σε ΠΑΟΚτσήδες". Εδώ είναι όλο το κλειδί της ιστορίας ... με την γενίκευση ... ο άνθρωπος παύει να είναι πρόσωπο και είναι απλά ένα νούμερο!!!! Η πλάνη είναι ότι απο τις 300.000 Αρειανούς ας υποθέσουμε που υπάρχουν ... αυτοί που το έκαναν αυτό ήταν οι 10 ... δεν ήταν οι 300.000 ... με την γενίκευση όμως ... αυτός που γενικεύει, το χρεώνει στους 300.000!!!! Δηλαδή, σε μιά διαφορετική διαδικασία, θα έπρεπε κάποιος να βρεί ποιοί συγκεκριμμένα το έκαναν. Για λόγους όμως αδυναμίας ... επειδή είναι ίσως αδύνατο να επιτευχθεί ... ή για λόγους ευκολίας του μυαλού ... το χρέωμα πάει σε όλους τους Αρειανούς!!!! ΛΟΙΠΟΝ ... ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΩΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ... ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ... ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300.000!!! Κατάλαβες λοιπόν που είναι το λάθος;;;
Απο το σημείο λοιπόν αυτό ... της κυμαδοποίησης των πάντων και μετά ... όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται ... εκεί μετά βλέπεις ας πούμε ....
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ φέτος ... έσπασαν τα αυτοκίνητα των οπαδών μας .... ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ FINAL-4 ΤΟ 2002!!!! Έτσι εσείς;;; Έτσι και εμείς!!! Και το πράγμα ... θα χειροτερεύει ... διαρκώς ... θα βλέπουμε διαρκώς και σκληρότερες καταστάσεις.
Τι να πώ πάντως ... δεν ξέρω ... είμαι ακόμα σοκαρισμένος ... άκου "ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ"!!! Άκου τί είπε ο ένας που μαχαίρωνε ένα παιδί ... στον άλλον ... ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ!!!