Author Topic: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ''Northerners'' www.northerners.gr  (Read 12766 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
Απ: Σ.Φ. ΠΑΟΚ ''Northerners'' www.northerners.gr
« Reply #200 on: December 17, 2010, 18:13:22 »
το σκατά είναι εντός εισαγωγικών, οπότε μη τρελένεστε και το σχόλιο για τους τερματοφύλακες έχει ειρωνικό χαρακτήρα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #201 on: December 17, 2010, 21:17:06 »
καλα με επεισες ειναι εντος εισαγωγικων οποτε μπορουσε να πει και μπασταρδοι ,γαμωσπιτοι,πουστιδες κ.ο.κ για αλλοθρησκους τι διαφορετικο θα ελεγε ? θα λειπαν τα εισαγωγικα ?

Club με ξερεις καλα ,δεν κραζω μονο για να κραξω ακομα ειδικα συνδεσμο και οπαδους του ΠΑΟΚ.

euboia4

• Guest
« Reply #202 on: December 17, 2010, 22:11:40 »
το σκατά είναι εντός εισαγωγικών, οπότε μη τρελένεστε και το σχόλιο για τους τερματοφύλακες έχει ειρωνικό χαρακτήρα.
δλδ σκατα με εισαγωγικα τι σημαινει;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #203 on: December 17, 2010, 22:39:58 »
Δεν μιλανε ετσι ΠΑΟΚσηδες, εκτιθεστε κι εσεις και ολοι μας σαν συνολο. Στην τελικη αμα δεν το εχετε το γραψιμο, μην βγαζετε ανακοινωσεις, δεν ειναι υποχρεωτικο. Βρειτε πρωτα 2-3 ατομα που ξερουν να γραφουν σαν ανθρωποι και μετα ξαναβγαζετε ανακοινωση. Αμα γουσταρετε νοικιαζουμε τον cure σε τιμη γνωριμιας. Πληροφοριαι εντος φορουμ  :D
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline manosg4

• Αποστολή
  • **

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #205 on: December 18, 2010, 23:56:42 »
ωραίοι οι μάγκες. αυτή είναι ανακοίνωση

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #206 on: December 18, 2010, 23:59:29 »
δλδ σκατα με εισαγωγικα τι σημαινει;

Και εγω αυτο διερωτώμαι. Δεν μπορουμε να γραφουμε οτι θελουμε σε μια επισημη ανακοινωση. Λιγακη προσοχη γιατι το παραγαμησαμε μου φαινεται.
Μεσα στο λεωφορειο ηταν και φιλαθλοι του ΠΑΟΚ, φραγκατοι μεν αλλα φιλαθλοι του ΠΑΟΚ δε. Με το να τους μειωνουν με διαφορα "υποκοριστικα", μειωνουν τους εαυτους τους.
Δλδ αυτοι δεν πονανε τον ΠΑΟΚ, οπως τον ποναμε εμεις;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

opws_mathame

• Guest
« Reply #207 on: December 19, 2010, 01:21:00 »
δεν ειπε κανεις φιλε οτι δε πονανε για τον ΠΑΟΚ.πονανε ισως με διαφορετικο τροπο ομως.υπαρχει πολυς κοσμος που αν βρισκοταν σε αντιστοιχη περιπτωση επιθεσης απο τους κροατες η προκριση θα περνουσε σε δευτερη μοιρα.και δε μιλαω για ΠΑΟΚομετρα και τετοια αλλα για το πως αντιλαμβανεται καθενας μια ομαδα.κ αυτο δε γινεται μονο στον ΠΑΟΚ αλλα σε ολες τις ομαδες ανα την υφηλιο.δυστυχως επειδη ως λαος του ΠΑΟΚ εχουμε χασει την επιρροη μας στους πιτσιρικαδες και στην πλατια μαζα (που δυστυχως τα περιμενει ολα ετοιμα καλες καρκιδες καλα σκηνικα χωρις αυτος να θυσιασει τπτ αλλα να εχει παραπονα απο αλλους)πολλες φορες βγαινουν ανακοινωσεις ωστε απλα να εκφραστει μια αντιθεση στο ποσο πολυ πανε να μας ξεφτιλισουν.κ αυτο δε γινεται με το σωστο τροπο.ειναι ομως εστω μια αντιδραση.το πρωτο βημα σ εναν ασθενη ειναι να καταλαβει οτι ειναι αρρωστος.κ εμεις ως οπαδοι του ΠΑΟΚ ειμαστε ιδιαιτερα αρρωστοι(οχι σταα μυαλα οπως ειμασταν παντα) και κοιμωμενοι.σκεφτειετε για παραδειγμα στο κυπελλο στο καραισκακη καποιυς δικους μας και δε μιλαω για μονοψηφιο αριθμο ατομων που εχουν δωσει τη ζωη τους για τον ΠΑΟΚ να βολταρουν στις σουιτες στο καραισκακη.θα φανταζοσασταν γαβρους να καναν κατι αντιστοιχο?πρπεπει επιτελους καποια στιγμη να διαχωρισουμε μεσα μας οτι αλλο η μαγκια αλλο η μαλακια.αλλο η αγαπη για την ομαδα και αλλο κανο μαγκα τον αντιπαλο.αλλο φιλαθλος αλλο οπαδος και αλλο χουλιγκαν.στο βαλκανικο χωριο της θεσσαλονικης εχει γινει κατω απο το μανδυα του ΠΑΟΚ ενας αχταρμας που οι ρολοι ειναι δυσδιακριτοι.ετσι δυστυχως δε γιβεται δουλεια.η τουλαχιστον να μην απαιτουμε κανενα σημειο συγκρισης σε σχεση με παλια που ο σεβασμος κερδιζοταν στο δρομο στις εκδρομες και στη γνησια παοκτσηδικη και αρσενικη σταση.χιλιοειπωεμενες κουβεντες στο τελος θα καταντησουμε και γραφικοι.αλλα τη μαχαιρια την εχουμε φαει απο δικο μας ατομα και οσο ψηλα και να μας πανε αγωνιστικα μας εχουν παει πολυ πισω οπαδικα.δεν κατηγορω κανεναν μακπτολ και αλλα ατομα με παρομοιες αποψεις μπορει να αγαπανε τον ΠΑΟΚ πιο πολυ απο μας.αλλα αν αγαπανε τον ΠΑΟΚ θ αγαπανε πανω απ ολα τον κοσμο του και οχι τον εεκαστοτε διαχειριστη οποτε ενας αποδυναμωμενος οπαδικα ΠΑΟΚ ειναι ενας μικρος ΠΑΟΚ.μια ακομα ομαδα που ετυχε να φοραει ασπρομαυρα

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #208 on: December 19, 2010, 04:46:54 »
επανέρχομαι για να απαντήσω στα παιδιά στα οποία δεν άρεσε που είπα "μην τρελένεστε σε εισαγωγικά είναι".

λοιπόν:

1. βαρέθηκα να υπερασπίζομαι τους πάντες και τα πάντα στο όνομα του ΠΑΟΚ. δεν ήρθα σ αυτή την κωλοζωή για να κάνω το δικηγόρο όλων όσων το παίζουν ΠΑΟΚ. εδώ μέσα πχ είναι ο Τύρναβος που πήγε φέτος Πόλη, Άμστερνταμ και Ζάγκρεμπ όπως είπε. Άρα σκατό και ο Τύρναβος; Όχι ο χαρακτηρισμός αναφέρεται πιστεύω στην πλειοψιφία, αλλά υπάρχουν και 2-3 που εξαιρούνται.

2. πιτσιρικάς φώναξα σκατά σκατά στην 5-6-7 γιατί δε φώναζαν ποτέ. λάθος; έτσι γούσταρα έτσι είπα.

3. όταν στην 4 γινότανε καμιά μπούκα προς 5 επειδή δε φώναζαν ή για να σας πάω λίγο πιο παλιά προς 3 για να φτάσουμε στα επίσημα να μπινελικόσουμε κανά μέλος διοικήσεων μπατατουδογούμενων και έπερνε η μπάλα και άτομα που μας έκραζαν τότε γιατί δεν έγινε θέμα;

4. όταν ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΟΥΜΠΑ πέρσι έκραξε 300 άτομα που έβρισαν τον κοντοπούτανο γιατί δεν έγινε κάτι; γιατί ξαφνικά τόση ευθυξία;

ξέρω πώς δε σας κάλυψα αλλά δεν ήταν ο στόχος μου να σας πείσω. εξάλλου το συγκεκριμένο φόρουμ διακρίνεται για την ποικιλία των απόψεων των μελών του σε σχέση με ότι άλλη παπαριά κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

υγ. είμαι μέλος της Αρναίας που συνυπογράφει την ανακοίνωση. ότι ανέφερα δεν εκφράζουν τους ΒΟΡΕΙΟΥΣ αλλά προσωπικά εμένα, αυτό το τονίζω. Οι ΒΟΡΕΙΟΙ είναι σχολείο και δε μπορώ να τους εκφράσω, είμαι πολύ λίγος. Όπως όλοι οι ΣΦ του ΠΑΟΚ έτσι και οι ΒΟΡΕΙΟΙ δε θα ήταν ΤΙΠΟΤΑ χωρίς τα μέλη τους.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

ΠΑΟΚ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #209 on: December 19, 2010, 19:13:09 »
και σε σχέση με το 1 εννοώ πως δε μπορώ να υπερασπίζομαι τους χορηγούς και τις γούνες. προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #210 on: January 12, 2011, 02:44:41 »
Παντως αν εχει εκει που εισαι -30, με κοντομανικο θα σκασεις Ρωσσια, οπου κι αν ειναι  ;D ;D ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #211 on: January 12, 2011, 04:47:26 »

δες διπλα στη φώτο με την σημαία..τι σύμβολο έχει..(όχι όμως αυτό δεν είναι πολιτικό ε)

Όχι gito, δεν είναι. Ξέρεις και ξέρουμε καλά ότι το αστέρι έχει ταυτιστεί ως σήμα της 4 διαχρονικά, όχι πριν κάνα δίχρονο.

Γενικά το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι κάποιοι σύνδεσμοι ταυτίζονται με θέσεις και απόψεις πολύ συγκεκριμενες, χωρίς να είναι απαραίτητα η πλειοψηφία των ενεργών τους και μάχιμων μελών φορείς των ιδεών αυτών. Όπως και να το κάνουμε είναι μαλακία.

Στην ανακοίνωση των Βορείων όμως δε μιλάμε για σύμβολα και σημαίες και την ερμηνεία τους, αλλά για ευθεία ναζιστική παραπομπή. Η μέρα με τη νύχτα απο το να σηκώσει κάποιος μια χ.ψ. σημαία στο γήπεδο. Πιστεύω το καταλαβαίνεις. Προσωπικά δε γουστάρω την εκδρομή του λαού μας στη Μόσχα να την παρομοιάζουν με την επίθεση των ναζί στη Ρωσία στον πόλεμο. Ούτε και συ.

Γενικά άδικα γίνεται εδώ η κουβέντα, και δε βγάζει και κανένα νόημα πλέον. Ας καθαρίσει το τόπικ κάποιος ή ας τα μεταφέρει απλά αλλού να συνεχιστεί εκεί πέρα η αψιμαχία.

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #212 on: January 12, 2011, 05:05:41 »
Προσωπικά δε γουστάρω την εκδρομή του λαού μας στη Μόσχα να την παρομοιάζουν με την επίθεση των ναζί στη Ρωσία στον πόλεμο.

επρεπε να την παρομοιαζαν με του Ναπολεοντα.
« Last Edit: January 12, 2011, 05:19:57 by alkaholik »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #213 on: January 12, 2011, 05:22:30 »
Όλοι πούτσα φάγανε πάντως, δεν μας πολυσυμφέρει η παρομοίωση με κανέναν!

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #214 on: January 12, 2011, 09:24:10 »
ρε φιλε diegito λαθος κανεις μην επιμενεις. Προσωπικα δε γουσταρω να βλεπω σημαιες καμιας χωρας στο γηπεδο μου. ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ. Αλλα οταν βλεπεις ελληνικη σημαια με την λεξη ''hooligans'' που παραπεμπει? οτι πιο εθνικισυικο εχω δει μαζι με την νεκροκεφαλη που κανει ΜΠΑΜ.
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #215 on: January 12, 2011, 10:41:06 »
Το γαμήσαμε και ψόφησε βλέπω ρε μάγκες,
δεν υπάρχουν αλλα topic για αυτές τις κουβέντες?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #216 on: January 12, 2011, 11:24:32 »
Ίσως να μεταφερθούν οι δημοσιεύσεις στο θέμα των "Βορείων" για να μη χαθεί και ο ειρμός της συζήτησης;

Προσωπικά για πολύ καιρό είχα μία ουδέτερη, ας πούμε, στάση στο θέμα των πολιτικών μηνυμάτων εντός γηπέδου.
Να μην πω ότι είχα αλλεργία σε ο,τιδήποτε ιδεολογικό μέσα στην Τούμπα.
Όσο περνούσαν τα χρόνια, κατάλαβα ότι το γήπεδο είναι μέρος της κοινωνίας και ότι τα κοινωνικά φαινόμενα είναι αναπόφευκτο να μπαίνουν και μέσα στο γήπεδο.
Βέβαια, υπάρχει και μία άλλη παράμετρος: ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι κοινωνικό φαινόμενο από μόνος του και δεν χρειάζεται το "ντύσιμο" καμίας ιδεολογίας. Δεκτό κι αυτό. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν χιλιάδες εργαζόμενοι, συνδικάτα, οργανώσεις ήταν έξω από την έκθεση Θεσσαλονίκης και κουνούσαν πλακάτ, ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ ήταν ο μοναδικός που έκανε τον τότε πρωθυπουργό να νιώσει την ανάσα των εξαγριωμένων αυτής της πόλης.

Από την άλλη πλευρά, θέλω να δώσω ένα παράδειγμα: Το Δεκέμβρη του 2008 ο Κορκονέας πυροβολεί τον Α. Γρηγορόπουλο και ξεσπάει κοινωνική κατακραυγή και εξέγερση. Να πω την αλήθεια, δε θα το θεωρούσα φυσιολογικό την ώρα που ο κόσμος έβραζε να πηγαίναμε στο γήπεδο και απλά να φωνάζαμε "γκολ".
Ήταν μία στιγμή διαφορετική από τις άλλες και νιώθω περήφανος που βγήκε πανί, και φωνάχτηκαν τα συνθήματα που φωνάχτηκαν.

Ίσως να μακρηγορώ, αλλά θέλω να πω ότι η πολιτικοποίηση κάποιων πραγμάτων είναι αναπόφευκτη και δεν αρκεί να στρουθοκαμηλίζουμε.

@Diegito και lik

Κάνετε ένα διάλογο που παρεκκλίνει λίγο από τον αρχικό σκοπό του. Αν ο διάλογος γίνει εθνικισμός vs antifa, και θυμηθούμε όλα τα πανιά που έχουν ανεβεί και όλα τα συνθήματα που έχουμε πει, τρέχα γύρευε.

Ο σκοπός της κουβέντας ήταν από την αρχή ξεκάθαρος: κάποιος εκεί στους Βόρειους, έχει δει το θέμα στραβά εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Από όσο θυμάμαι, ήδη στον τελικό της Αθήνας Μίλαν-Λίβερπουλ είχαν βγάλει ένα εμετικό κείμενο που είχε δεχτεί από κριτική μέχρι οργή.

Τους καλύπτουμε γνωρίζοντας εδώ και πολύ καιρό το τι κάνουν, και λέμε "έλα μωρέ έχουν καλά άτομα, είναι κι αυτοί παοκτσάκια κλπ". Εγώ αναγνωρίζω ότι ο Π.Α.Ο.Κ. είναι τόσο μεγάλος, που μπορεί να έχει στα φτερά του άτομα όλων των πολιτικών χώρων.

Όμως από τη στιγμή που ξεπερνάμε το πολιτικό και πηγαίνουμε στο άρρωστο, δεν είναι δυνατόν να σφυρίζουμε αδιάφορα.
Και εδώ πιστεύω diegito ότι η στάση "ίσων αποστάσεων" δεν θα μας οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα.
Εάν μας δίδαξε κάτι η Ιστορία τον 20ο αιώνα, είναι η ρημάδα η κουβέντα του Burke που είπε: "Το κακό ανθεί όταν οι καλοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτε". Λοιπόν δεν είναι ωραίο να πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα.

Και εάν για εσάς τους υπόλοιπους είναι τόσο απλό, για μένα δεν είναι γιατί έχω και βιωματική αντίληψη των "εκστρατειών" του ναζισμού, από τη στιγμή που ο παππούς μου δεν θάφτηκε στο νεκροταφείο του χωριού όπως οι δικοί σας, αλλά σε ομαδικό τάφο.
Για τον ασβέστη που γράφει τις ανακοινώσεις των Βορείων, ο ναζισμός μπορεί να είναι ωραίο ποζεριλίκι ή αυτοκόλλητα με νεκροκεφαλές για να εντυπωσιάζει τους φίλους του, αλλά για όποιον γνωρίζει το φαινόμενο ναζισμός στην πλήρη του ανάπτυξη προκαλεί τουλάχιστον οργή.

Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος που γνώρισε τα δεινά αυτών των ψυχανώμαλων που λέγονταν ναζί να γεννάει θαυμαστές των εκτελεστών του, έστω και εάν πρόκειται για μερικούς πολύ, μα πολύ μπερδεμένους.

Καλύψτε τους ξανά εσείς να βγάλουν την επόμενη ανακοίνωση για τις αρετές των SS.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #217 on: January 12, 2011, 11:55:25 »
Το έχω ξαναπεί και οι μεν και οι δεν είστε για τον π@υτσο...τα ίδια κάνουν και οι 2 απλά ο καθένας την βλέπει με διαφορετικό μάτι,σημαίες ο ένας σημαίες και ο άλλος,λευτεριά στο Χ.Ψ ο ένας, το ΚΟΣΟΒΟ ανήκει στην Σερβία ο άλλος,αλφάδι ο ένας νεκροκεφαλή ο άλλος...και οι 2 τα ίδια πράγματα κάνετε!

ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #218 on: January 12, 2011, 14:01:06 »
Αν ήξερα ότι θα δημιουργήσω ΤΟΣΟ πολύ ντόρο με μία ανακοίνωση που έιδα στο site των northerners, τότε θα απέφευγα να το κάνω. Δε θέλω να πάρω μέρος στη συζήτηση που άθελά μου άνοιξα και δε με ενδιαφέρει κιόλας να το κάνω (χωρίς αυτό να σημαίνει πως απαξιώνω όλους εσάς που συζητήσατε). Έχω συγκεκριμένη άποψη που με έναν όρο λέγεται "απολιτικ" και στο μόνο στο οποίο πιστεύω είναι σε ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.

στην πολιτική μου ζωή έξω από την ΤΟΥΜΠΑ έχω πολιτική άποψη αλλά εντός του γηπέδου τα ξεχνάω όλα. σημειώνω και αυτό.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #219 on: January 12, 2011, 14:07:46 »
εσυ δεν φταις δεν ειναι δικη σου η ανακοινωση