Author Topic: Τι θα κάνατε αν σας όριζαν ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;(με ολιγον απο Λαικη Βαση)  (Read 2506 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Áõôü ðïõ Ýêáíá ðïõ ðáñåðéìðôüíôïò åßíáé êáé ç äïõëåßá ìïõ äåí åßíáé ôßðïôá Üëëï áðü ìéá ãñÞãïñç ðñüâëåøç ìðÜôæåô ÷ùñßò ðñáãìáôéêÜ íïýìåñá êáé ìåôÜ áðü ó÷åôéêÜ ëßãç óêÝøç, åäþ èá ðñÝðåé íá óïõ ðù üôé ïé åôáéñßåò ðïõ ðñïõðïëïãßæïõí üëç ôçí ÷ñïíéÜ ðïõ Ýñ÷åôáé ðñéí áêüìá ôåëåßùóåé ç ðñïçãïýìåíç äéìçïõñãïýí äéÜöïñá óåíÜñéá ìðÜôæåô ðñïóðáèüíôáò íá ðñïëÜâïõí êáé íá áíôéìåôïðßóïõí ôï äõíáôüí êáëýôåñá êáé ãñçãïñüôåñá ôïí åðé÷çñçìáôéêü êýíäõíï, ôþñá óôï äéêü ìïõ ìðÜôæåô èåþñçóá üóïí áöïñÜ ôá Ýóïäá âÜóåé ôïí üóïí áíáêïéíüíùíôáé óôïí ôýðï üôé ôïõëÜ÷éóôïí 2.000.000€ ðÞñáìå áðü åêï áëëá ôüóá èá ðÜñïõìå óõíïëéêÜ áðü ôçëåïðôéêÜ êáíá åêáôïììýñéï áðü öáíÝëåò,ôáìðÝëåò,÷ïñçãïõò óýíïëï 5.000.000 ïëá ìáæß 20 ðáé÷íßäéá óýíïëéêá óôçí ôïýìðá áðü 10.000 åðé 15 åëá÷éóôç ôéìÞ åéóçôçñßïõ íá ôá 3.000.000.âÜëå êáé êáíá 500.000 áðü ìðïõôßê.
Óôá Ýîïäá ôþñá äå íïìßæù íá Ý÷ïõìå ðÜíù áðü 10 ðáßêôåò ìå óõìâüëáéá Üíù ôùí 300.000 € ïýôå áíôéóôïéß÷ùò êáé ãéá ôá Üëëá íïýìåñá  åöïñßá ðëçñþíåé êÜðïõ 15.000 ÷çëéÜñéêá ôï ìÞíá äüóåéò êáé éêá Üëëá ôüóá êáé åãù õðïëïãßæù ôá äéðëÜ êáé ðëÝïí ãéá ôï óýíïëï ôçò ÷ñïíéÜò åéóçôÞñéá êáé îåíïäï÷åßá ôá 500.000 åßíáé õðåñâïëéêÜ ðïëëÜ êáé ìéóèïé ðñïðïíçôþí õðáëëÞëùí 500.000 åßíáé êáëÜ íïìßæù.
Ôá íïýìåñá èåùñþ üôé äåß÷íïõí ôçí åéêüíá ðÜíôùò Üí õðÜñ÷ïõí áêñéâÝóôåñåò ðëçñïöïñßåò ãéá íïýìåñá åäþ åßìáóôå êáé ôá áíáðñïóáñìüæïõìå.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

DoctorBalendar

• Guest
45000 το μήνα τα χρέη με νόμο Ορφανού.

Zorro4

• Guest
Swstos Toy,

... GOUSTARW, ... milame thn idia Glwssa.

Egw apo thn OPOIA, epixeirhmatikh mou EMPEIRIA, opws kai esy fantazomai, ...
... den vlepw toso, tragikh thn katastash, ..ston PAOK, ... arkei na eimaste konta sthn omada.

AYTO EINAI TO STOIXHMA GIA MENA. 

Sigoura omws, to na exeis enan Diaxeiristh, Typou Goymenou,...den einai kai oti kalytero se oti afora to melon ths omadas.
Oxi pws einai entelws xalia o typos,(san diaxeirisths) ... alla, ... 8eleis to image tou, 8eleis to oti YPOPTA, den prow8ei thn LAIKH VASH, ... den kserw.
DEN EMPNEEI KANENA. (Allo to an kai poso, prospa8ei, san diaxeirisths).

PISTEYW pantos pws o PAOK, mporei toylaxiston, ... na einai mia epixeirhsh xwris zhmia... alla ayto den shmainei kai proodo.
Oi vlepseis mas einai megales, ... (TITLOI, CHAMPIONS LEAGUE, GHPEDO, EGATASTASEIS genikotera ... klp)

To kati PARAPANW, pou xreiazomaste, ... EKTOS, ths ALLAGHS DIAXEIRISHS, ... kai fysika me ton Kosmo KONTA STHN OMADA,...
... EINAI ena apo TA EKSHS 2

A) ENAS NEOS "MEGALOMETOXOS - MESIAS - MEGISTANAS tou xrhmatos, (pou 8a endiafer8ei gia ton PAOK, pragmatika kai ousiastika)
B) ETAIREIA LAIKHS VASHS

PSHFIZW TO ... B ....oxi giati einai h karamela tou PAOKTSH, ... alla giati einai h monh 'aoristou xronou"  LYSH.
PSHFIZW TO ... B ... GIATI to ... A, ... SHMERA EINAI, AYRIO DEN EINAI. (kai ftoy kai apo thn arxh)
PSHFIZW TO ... B ... GIATI O KOSMOS TOY PAOK, ... PANTA 8A EINAI PAOK, ... kai panta 8a vlepei, PRWTA, to symferon ths omadas.

STHRIZW loipon thn  LAIKH VASH, ... ALLA ME THN PROYPO8ESH, ...o PAOK na ginei 100% etairia laikhs vashs. ...
kai epeidh yparxoun provlhmata kai empodia (Nomika) ...
...EKSEFRASA loipon  AYTHN THN IDEA, pou gia mena einai ... viosimh, grhgorh kai sigourh.

Sigourh, GIATI, ... AN ,... LEW AN STRAVWSEI KATI KAI PTWXEYSEI, ...
PTWXEYEI H ETAIREIA POU EXEI TON PAOK, ... kai oxi o PAOK.

45000 το μήνα τα χρέη με νόμο Ορφανού.

milas gia ta xreh pou exei dromologh8ei, ...ry8mish Doctor?

An nai tote ta pragmata einai akoma kalytera.

DoctorBalendar

• Guest

Zorro4

• Guest
Μιλάμε για 120 δόσεις... :laugh:

:laugh:
Para na eisai xwmenos mexri to laimo, ...  me ligoteres kai megalyteres doseis, ... KATI EINAI KAI AYTO.

SLASH-4

• Guest
1.Θα εκαμνα τα ΠΑΝΤΑ για να ξεχρεωνα τον ΠΑΟΚ.
2.Θα εφτιαχνα την Τουμπα Στολιδη,ετσι ωστε να μην εβλεπες μια μουχλιασμενη ΠΑΡΑΝΓΚΑ.
3.Οποιος δημιουργη Επεισοδια,παρα πολλη απλω,για πρωτη φωρα αποζημιωση της Ζημιας,ετσι για να μην πρεπει να πληρωνο εγω για αλλους,στην δευτερη
φορα,και αυτο παρα πολλη απλω,δεν θα ξαναπατουσε στην Τουμπα.Αμα θελουνε ας κανουνε μετα βλακειες η αμα θελουνε ας πανε αλλου να της κανουνε.
Με βλακειες ενοω Επεισοδια καθε ειδους.
Να ξαναγυρισει ο καθε Ανθρωπος Παοκτζης στο Γυπεδο χωρις να φοβαται Επεισοδια.Ακουτε ρε Αγριοι!
4..Μεταγραφες καλων Παιχτων με Συμβουλες απο Κοσμο,Προπονητη και οποιου αλλουνου που εχει Ιδεα.(Οχι οτι φετος δεν καναμε καλες Μεταγραφες) :05a:
5.Δεν θα ξεχνουσα βεβαια και τα Φαξ της ΟΥΕΦΑ.(Πες,εγω μπορει να εκαμνα αλλο λαθος)
6.Θα εψαχνα ακρη για αυτο το Μπερδαμα που λεγεται Μπατμαν-Γουμενος-Παγωνης.
Για λογαριαστε ποσα Λεφτα θα χρειαζομουνα για να τα εκαμνα ολλα αυτα.
Α ρε ποιος ειμαι;Ο Abrahmovic η ο Berlusconi;

FORZA PAOK  :spray:

PainOfSalvation

• Guest
...
2.Θα εφτιαχνα την Τουμπα Στολιδη,ετσι ωστε να μην εβλεπες μια μουχλιασμενη ΠΑΡΑΝΓΚΑ.
.....

den eimai kala re pousth....8a eftiaxna tin toumpa STOLTIDH diavasa prwi prwi  ???

SLASH-4

• Guest
...
.....

den eimai kala re pousth....8a eftiaxna tin toumpa STOLTIDH diavasa prwi prwi  ???
Καταρχας,καταλαβες τι εννοω και ανναρωτιεσαι αμα εισαι καλα;
Εσυ δηλαδη γουσταρεις τετοιο Γυπεδο;
Ετοιμη να πεσει απο μονη ειναι ρε ο Ναος σου η Τουμπα που Εγκαινηαστικε το 1959.
Οπου και να δεις,μουχλα,σκουρια,ΛΑΜΑΡΙΝΑ,σαπιλα κ.π.α.
Και που εισαι,οχι Στολτιδη,Στολιδη.
Μπορει ομως να μην καταλαβες τι εννωο εγω.Για παραδειγμα,δεν θα εβαζα μονο Καρεκληκες και Λαμαρινες στο Γυπεδο.Θα εκαμνα και αλλα.Πολλα αλλα που χρειζεται το Γυπεδο.
Τωρα καταλαβες;
Στο κατω κατω,εσυ μας ειπες τι θα εκαμνες;

PainOfSalvation

• Guest
Prosexe: den sxoliasa ayto pou eipes....sxoliasa ayto pou eida....anti gia stolidi eida stoltidi
apla

SLASH-4

• Guest
Prosexe: den sxoliasa ayto pou eipes....sxoliasa ayto pou eida....anti gia stolidi eida stoltidi
apla
Μαλιστα.Τωρα καταλαβα τι εννωουσες.

Zorro4

• Guest
...
.....

den eimai kala re pousth....8a eftiaxna tin toumpa STOLTIDH diavasa prwi prwi ???

:lol:  gia fantasou, ... (STOLTIDH)
 ... Tou ksefyge tou adelfou tou Splash ena H, anti gia I.

TWRA STO 8EMA, ... SPLASH-4, ... exeis kales idees, ...
(peri OIKONOMIKWN APAITHSEWN, ... se aytous pou katastrefoun)

Gia ola ta alla, ... den xreiazetai, na eisai ABRAMOVIC, ... (kala 8a htan),...
 pisteyw me aples logikes kinhseis, ... mporeis na pianeis stoxous.

Gia des kai thn REAL MADRITHS, ... o ka8enas mporei nathn kerdisei, ... KAI exei paiktarades!!!!!!
SYNOLO OMWS?

TO SYNOLO EINAI TO ZHTOYMENO, ... KAI H PSYXH, STON AGWNISTIKO XWRO,...KAI EKSW APO AYTON.
(Ti opadous dhladh, exei h REAL? ... An den eixan kai ekeinh thn ntoyntoyka sto petalo, ... den 8a akouges tipota.)

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
AN ME ORIZAN DIAXEIRISTH tha epsaxna amesos yia enan allon pio ikano pou kserei ki olas ap'auta yiati ego eimai asxetos. FYsika tha epsaxna yia enan morfomeno me empeiria se alles omades kai kata protimisi kseno psixro epixeirimatia o opoios den tha epireazete apo kafeneiosizitiseis kai biotexnoparees. O monos oros den mporei na poulisei tipota para mono pextes...(min vrehoume kai sto dromo ki olas).

fatal_invasion

• Guest
yg: oraies protasoyles OLES, alla psosexte simeio A P I S T E Y T O:

4.Prospatho na kerdiso neous filathlous dimiourgontas PAOKtsidika tzi ai tzo kai tin barbi sikabala,anakataskeyazo ton parlapipa pou anti na leei paramithia tha fonazei sinthimata tou PAOK

eyge file  :laugh:  :lol:  :laugh:

Re paidia,,mia kai o shikabala simfona me ta simerina sxolia einai asteri,,,den DIMIOURGOUME ONTOS TIN BARBI SHIKABALA????

pavlosk

• Guest
Όταν λέμε διαχειριστής τι εννοούμε? Διαχειριστής όπως ο Γούμενος που έχει και το πλειοψηφικό πακέτο η απλά διαχειριστής με εντολή π.χ. της Λαϊκής βάσης?
Όπως και να έχει το πράγμα βραχυπρόθεσμα:

1) Θα άλλαζα το σήμα της ομάδας και θα χρησιμοποιούσα το σήμα που έχει ο ΑΣ ΠΑΟΚ, επιστροφή στις ρίζες.
2) Μεταγραφικά πάνω κάτω τις ίδιες κινήσεις θα έφτιαχνα, εξαίρεση ίσως ο ακιελ, θα χτυπούσα όμως Μπασινά όχι μονο για το γόητρο αλλα επειδή τον θεωρώ παίκτη που μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ.
3) Θα δημοσίευα τα χρέη της ΠΑΕ μέχρι και του τελευταίου λεπτού μαζί με τους διακανονισμούς που έχω κάνει.
4) Θα δημοσίευα τα πάγια έσοδα, δηλαδή τα έσοδα από διαφημίσεις, φανέλες, χορηγούς και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
5) Θα δημοσίευα τον προϋπολογισμό της ομάδας. Εάν έχουμε p.x 11.000.000 έξοδα θα εξηγούσα ότι σαν ΠΑΕ πρέπει να έχουμε 15.000.000 έσοδα έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις εάν χρειαστούν και για οποια αναποδιά προκύψει.
6) Θα προέτρεπα τον κόσμο να αγοράσει διαρκειας, μέχρι να πουληθούν 12.000 κομμάτια. (Ίσως θα έδινα, χωρίς να γνωρίζω εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, την ευκαιρία να αγοράσει κάποιος διαρκειας μέχρι και για τριετία κάνοντας σκόντο μέχρι και 30 ευρώ ανά περίοδο εννοείτε ότι η πληρωμή θα είναι άμεση..)
7) Οι κάτοχοι διαρκειας θα έχουν μέχρι και 15% σκόντο στη μπουτίκ της ΠΑΕ.
8 ) Εκτος του online-Shop, θα έδινα εντολή στο τμήμα marketing να ανοίξει και ένα ΠΑΟΚ-ebay-store.
9) Θα καλούσα όλους τους συνδέσμους από ελλάδα και ευρώπη η όπου υπάρχει σύνδεσμος να μιλήσουμε για θέματα περί ΠΑΟΚ, με θέματα που αφορούν κυρίως την εξυπερέτηση του κόσμου και όχι μεταγραφικά οικονομικά κλπ. Με θέματα  όπως  να ρίξουμε άμεσα τα κάγκελα σε όλο το γήπεδο και τις ευθύνες του κόσμου εάν γίνει κάτι τέτοιο, οργάνωση και λογιστική υποστήριξη για τους εκτος έδρας αγώνες p.x. ναύλωση τρένων, ακόμα και νομική κάλυψη ως ένα σημείο.

Τις θέσεις 3 μέχρι 7 θα τις παρουσίαζα όλες σε μια και μοναδική συνέντευξη τύπου, εφόσον έχω αλλάξει το σήμα και έχω μιλήσει με τους συνδέσμους,δηλαδή πρώτα θα έψαχνα την υποστήριξη του κόσμου. Οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλους φίλους, και ως γνωστόν εάν καλοπιάσεις τον Έλληνα του παίρνεις και το σώβρακο.

Μακροπρόθεσμα
1) Θα προσπαθούσα να βρω παλαίμαχους παίκτες του ΠΑΟΚ, ιδίως αυτούς που ίνα εκτος Θεσσαλονίκης, που έχουν το μεράκι να προτείνουν παίκτες για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής, εθελοντικά βεβαια, αυτοί θα δουλεύουν παράλληλα με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής.
2) Θα έψαχνα να βρω τρόπους για την δημιουργία νέου γηπέδου, μοντέλα υπάρχουν πολλά, εγώ θα έθετα σαν όριο τα 90.000.000 για ένα γήπεδο 45.000 θέσεων με 5.000 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων και λεωφορείων + 18.000 τετραγωνικά μετρα χωρων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως + προπονητικό κέντρο για όλες τις ομάδες του τμήματος. Ένα μοντέλο που μου άρεσε είναι : 45.000.000 δάνειο ο ΠΑΟΚ με εγγύηση του ελληνικού κράτους και τα υπόλοιπα 45.000.000 με δάνειο του δήμου Θεσσαλονίκης και εγγύηση επίσης του ελληνικού δημοσιου. Ιδιοκτητης του γηπέδου θα είναι μια εταιρεία π.χ. ΠΑΟΚ αθλητικό κέντρο Ε.Π.Ε.  όπου το αφεντικό θα είναι ο ΑΣ ΠΑΟΚ και συνεταίρο τον δήμο θεσσαλονίκης. Τα δάνεια θα είναι μακροπρόθεσμα π.χ. 40 η 50 χρονια έτσι ώστε να μπορεί η ΕΠΕ που θα έχει την διαχείριση όχι μονο να ξεπληρώνει αλλα και να ενισχύει τα ταμεία του ΑΣ.
Εάν βεβαια ένα τέτοιο γήπεδο είναι εφικτό στην ίδια τοποθεσία με την τούμπα είναι άλλο πράγμα, εγώ θα προτιμούσα ένα γήπεδο κάπου στις δυτικές συνοικίες στο οποιο θα υπάρχει πρόσβαση και από την εγνατία και από τον περιφερειακό. Το οικόπεδο θα είναι ανταλλαγή με το οικόπεδο της τούμπας.
3) Εάν ήμουν εντολοδόχος από την λαϊκή βάση...απλά θα την ενίσχυα, διότι ισχυρή μάζα σημαίνει  ισχυρός ΠΑΟΚ, εάν βεβαια είμαι διαχειριστής-μεγαλομέτοχος θα την υποστήριζα σε ότι μου ζητούσαν, θα ζητούσα  2.000.000 για το πακέτο των μετοχων και θα γινόμουν και εγώ μέλος. Εάν για οποιοδήποτε λόγο κάπου σκοντάψει η λαϊκή βάση, θα προωθούσα το μοντέλο της πολυμετοχικότητας. Εάν μοντέλο τέτοιο όμως που κανεις δεν έχει το δικαίωμα να κατέχει πακέτο μεγαλύτερο του 5%, ο πρώτος αγοραστής δε σε οποιαδήποτε αγοροπωλησία μετοχων θα είναι η ίδια η ΠΑΕ!
4) Θα θωράκιζα τον ΠΑΟΚ στα κέντρα εξουσίας, καμια απόφαση δεν θα παίρνεται για το μέλλον του επαγγελαμτικού ποδοσφαίρου χωρίς τον ΠΑΟΚ.
) Θα έψαχνα μαρκοπρόθεσμα να βρω σε όλη την Μακεδονία 50.000 κόσμο που θα μπορεί ετησίως να δίνει στα ταμεία του ΠΑΟΚ από 500 Euro μέσο ορο (π.χ. : 30 Euro στον ΑΣ, από 150 μέχρι XXX για διαρκειας και το υπόλοιπο για είδη από την μπουτίκ), όσο πιο πολλοί αυτοί που δίνουν άνετα 2000 και 3000 Euro τόσο πιο λαϊκές μπορούν να γίνουν οι τιμές για τους υπολοιπους.

Το τι είναι εφικτό? Δεν έχω ιδέα, όνειρο μου είναι πάντως να δω όλες τις ομάδες που έχουν το όνομα ΠΑΟΚ και αγωνίζονται είτε στα σαλόνια της A εθνικής είτε στα αλώνια του παιδικού πρωταθλήματος σε όλα τα αθλήματα να έχουν ακριβώς το ίδιο σήμα, να έχουν μια μπουτίκ και μια ριμάδα διοίκηση!

pavlosk

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Αν με οριζαν διαχειριστη για μια μερα νομιζω οτι θα απελυα τους παντες.Απο αυτον που κουρευει το γκαζον μεχρι τον Μιιχοπουλο..................
No Gods,No Masters

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
An me orizan diaxeiristh, prin me ...apolyso 8a proslamvana ton pavlosk os diaxeiristh  giati ta eipe omorfa kai organomena.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Epanerxome kai leo oti prin apolyso emena tha proslamvana ton HOMOPAOKUS....xexe ligi grafeiokratia den vlaptei mexri na ftasoume ston pavlosk

SLASH-4

• Guest
Ναι Zorro 4,
Splash και οχι Slash.
Μηπως κατι μου ξεφυγε; ???

Zorro4

• Guest
Ναι Zorro 4,
Splash και οχι Slash.
Μηπως κατι μου ξεφυγε; ???

:lol: Sorry adelfe mou, ... me exei xazepsei o Junior.  :lol:

Zorro4

• Guest
poly wraia pavlosk, ...

poly wraia ... an kai vasizesai poly sta DIARKEIAS, ... (twn opoiwn den eisai kai toso filos)
ME VRISKEIS SYMFWNO, SE OLA.
AN exeis diavasei kai ta parapanw post mou, ... 8a deis oti ligo poly ta idia leme me alla logia.

TELIKA DEN EINAI DYSKOLH H DIAXEIRISH, sthn omada mas, ... arkei na eimaste konta ths.
To na eimaste konta ths, ... 8a er8oun esoda, pou mono aythn 8a ofelhsoun.

OLA OMWS TELIKA, ... ODHGOUN MONODROMIAKA SE ENA.

"LAIKH VASH"