Author Topic: (Φωτια σε αμαξι ιματισμου της ΠΑΕ,αρθρα ανενταχτων οπαδων,Ντου στον (λαθος)Παγωνη,ΝΤΟΥ οπαδων σε Γουμενο-Κατσαρη-Μετροπολις-Ζημιες Τραπεζων,Ξυλοδαρμοι ΠΑΟΚτσηδων απο Φουσκωτους)  (Read 9982 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
μολις τωρα μου μεταφερθηκε απο φιλο μου οτι στο κεντρο της αθηνας εγινε μανουρα .2 παπακια με 4 ατομα την επεσαν σε αμαξι με τον χοντρο μεσα και 3 φουσκωτους  δικους του .επεσαν κλωτσιες στο αμαξι και πετρες αλλα τα 4 ατομα την εκαναν γρηγορα λογω πολυκοσμιας . το ατομο ειναι χανουμι δεν με εχει συνηθησει σε μουφες ,δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια ,μπορει να γραφτει σε internet σε λιγο . αν αληθευει μπραβο στα παληκαρια .παει να πει κιολας οτι τον ειχαν υπο στενη επιτηρηση. τον ορκισα να μην με λεει μαλακιες λογω της καταστασης αλλα ειπε οτι τον ειδα στο τελος που βγηκε απο το αμαξι σε αποσταση 30 μετρων. και σιγουρα ηταν ο γουμενος. με επιφυλαξη παντως και να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστο που το γραφω αλλα θελω να το βγαλω απο μεσα μου με τον πουστη .καπου χαρηκα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline cure

• Αλλαγή
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, αν και το εύχομαι ολόψυχα, αλλά μάλλον ο ντιβέλπμεντ θα πρέπει να σκέφτεται να πάει στο εξωτερικό. Αν και εκεί δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα γλιτώσει. Παντού υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες. Χοντρέ, για ψάξε στα νησιά Πάσχα κανένα σπίτι. :rasta:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline univ

• Αποστολή
  • **
του ευχομαι ολοψυχα να γινει ενας συγχρονος μεταναστης να παει για gaustarbeiten(η κατι τετοιο ) στην πολυ φιλικη  προς αυτον πολη της στουτγκαρδης :b348:
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

ive4

• Guest
μολις τωρα μου μεταφερθηκε απο φιλο μου οτι στο κεντρο της αθηνας εγινε μανουρα .2 παπακια με 4 ατομα την επεσαν σε αμαξι με τον χοντρο μεσα και 3 φουσκωτους  δικους του .επεσαν κλωτσιες στο αμαξι και πετρες αλλα τα 4 ατομα την εκαναν γρηγορα λογω πολυκοσμιας . το ατομο ειναι χανουμι δεν με εχει συνηθησει σε μουφες ,δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια ,μπορει να γραφτει σε internet σε λιγο . αν αληθευει μπραβο στα παληκαρια .παει να πει κιολας οτι τον ειχαν υπο στενη επιτηρηση. τον ορκισα να μην με λεει μαλακιες λογω της καταστασης αλλα ειπε οτι τον ειδα στο τελος που βγηκε απο το αμαξι σε αποσταση 30 μετρων. και σιγουρα ηταν ο γουμενος. με επιφυλαξη παντως και να πω την αληθεια δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι σωστο που το γραφω αλλα θελω να το βγαλω απο μεσα μου με τον πουστη .καπου χαρηκα

που έγινε αυτό μπάνε ; δεν είναι τόσο ευκολο σε κεντρικό δρόμο να κλωτσάς αμάξι που έχει και μπράβους μέσα και ταυτόχρονα να πεφτουν και πέτρες. Μακάρι να έγινε αλλά δύσκολο!

Offline bane

• Αλλαγή
στο συνταγμα .εγω να δεις πως ευχομαι .αλλα καποια πραγματα κολλανε .δεν ξερω . στην πορεια της ημερας θα φανει. αν το βγαλει και ο ιδιος προς τα εξω ή αν οι περαστικοι
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

bL-4-cK_religion

• Guest
makari na egine auto p les babh alla pote den skeroume....egw den to kobw na bgei kai na to pei....kai skerete giati?pleon kahmenos den mporei na to paiksei oute se dhmosiografous oute se kanenan...giati edw kai kairo oi katalhpsies kai oi efhmerides...proeidopoioun gia asxhmes ekselikseis o kosmos exei trelathei kai skexeilhse to pothri....tha syzhthsei katanohsh???den nomizw....

northeagle_4

• Guest
an ke ime genika kata tis vias afto to atomo ine gia poly xilo ke se dimosio choro oste na iparchi to paradigma pros apofygin. an chriasti ethelondis dilono me efcharistisi ke afilokerdos........

giannis80

• Guest

giannis80

• Guest
Η' σε άλλον ευτραφή κύριο πρώην υπουργό ή στον αδερφό βετεράνου παίκτη του ΠΑΟΚ για να ξεδιαλύνει την κατάσταση ή στον άνθρωπο νυχτερίδα.Εγώ αυτό πιστεύω.Δεν πιστεύω πλέον οτι ο development έχει τις μετοχές.Τόσο καιρό πουλάει και πουλάει.Ε,αμα δεν έχει τίποτα για να πουλήσει,πως θα πουλήσει?

Argonath4

• Guest
An den paradothoun oi metoxes mexri tin Deutera ston erasitexni.... DYSTYXWS symfwnw me polemo aneu orwn....

O kathenas as analavei tis euthynes tou...

To keimenaki pou dimosieutike simera sto metrosport ta leei ola:

"29 Μαΐου 1453: Αλωση της Πόλης

Δευτέρα 29 Μαΐου 2006

Μετά από δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού και δέσμευσή του, η ώρα της κρίσης για τον ΠΑΟΚ μας είναι η 29η Μαΐου 2006. Στόχος μας είναι η Κερκόπορτα να μην ξανανοίξει.

Προσοχή: Δεν θέλουμε να μετατρέψετε την γιορτή μας σε πόλεμο. Αν γίνει εμείς θα είμαστε εκεί. Θα αναγκαστούμε να ξεχυθούμε στους δρόμους με κάθε τίμημα.

Ήρθε το τέλος.

Σημείο συνάντησης; Που; Παντού!

Ώρα; Όσο νυχτώνει...

Σ.Φ. ΠΑΟΚ ο Κανένας".

O kathenas mas kserei ti prepei na kanei ...

Ώρα; Όσο νυχτώνει...

TOTAL WAR  ... NO MERCY - NO PRISONERS

Offline diegito4

• Αλλαγή
nai..akomi tipota den teliose..
akomi den dialithike o PAOK
akomi den epese stin d'
akomi exei paiktes o PAOK
akomi den poulithike kanenas
akomi exoume proponiti
akomi den eliksan oi prothesmies gia uefa kai ellada
akomi steketai to gipedo orthio
..vre ANTE STA GAMIDIA osoi den to katalavate akomi PAOKtisdes kai MI!!!
akomi mounares yparxoume emeis!!
TELOS MIA EINAI I LISI!!
I SPITHA ANAPSE-THA GINEI FLOGA-KSIPNATE OLOI STOUS DROMOUS!!!
TO SINIALO MENEI!!!

Offline Matador

• Αλλαγή
An den paradothoun oi metoxes mexri tin Deutera ston erasitexni.... DYSTYXWS symfwnw me polemo aneu orwn....

O kathenas as analavei tis euthynes tou...

O kathenas mas kserei ti prepei na kanei ...

Ώρα; Όσο νυχτώνει...

TOTAL WAR  ... NO MERCY - NO PRISONERS

SYNFONW APOLYTA ME TO ALANI TON MILLWALL-4. THS POUTANAS PREPEI NA GINEI SE OLH THN BORREIA ELLADA KAI OPOU YPARXOUN PAOKTSIDES. KEEPING CRAWLING. HELTER-SKELTER
« Last Edit: May 29, 2006, 01:26:10 by Matador »
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
nai..akomi tipota den teliose..
akomi den dialithike o PAOK
akomi den epese stin d'
akomi exei paiktes o PAOK
akomi den poulithike kanenas
akomi exoume proponiti
akomi den eliksan oi prothesmies gia uefa kai ellada
akomi steketai to gipedo orthio
..vre ANTE STA GAMIDIA osoi den to katalavate akomi PAOKtisdes kai MI!!!
akomi mounares yparxoume emeis!!
TELOS MIA EINAI I LISI!!
I SPITHA ANAPSE-THA GINEI FLOGA-KSIPNATE OLOI STOUS DROMOUS!!!
TO SINIALO MENEI!!!
No Gods,No Masters

ive4

• Guest