file tiga-4 katarxin min trelenese
oi foto tis exw ksanadei se site skoulikiwn, ean 8eleis na diavaseis kai allh propaganda pigene edw--->
http://www.ierolohites.gr/antipaok.htmh sinentefksh tou kouda emena de me leei ke tipota, se kwlofillada dimosieftike, exw ka8e logo na amfisvitw ta grafomena ths opws kai amfisvitw tis sinentefkseis tou zografaki pou lene eimai paoktshs stis kwlofilades ths thessalonikhs. epishs h ditikes sinikies sto site tous ton exoun sthn black list kai pio sigekrimena anamesa stous "- παραγοντίσκους
|Ακριβόπουλος Θ.|Συρίγος|Κρυσταλίδης Δ.|Κασιμάτης|Καλύβας Γ.|Βεζυρτζής Ν.|Βουλινός Θωμάς|Μπατατούδης Γιώργος|Κατσαρής|Κούδας Γιώργος|
|Γιδόπουλος|¨.
kitakse ke mena mou fenete periergh h sigekrimenh sinentefksh alla den iparxei periptwsh na dextw kazoura apo kanenan vlaka allo8rhsko gia to sigekrimeno 8ema. allwste de zousa tote kai de mporw na krinw ean ontos einai alh8ini h sinentefksh h einai parami8ia ths xalimas-kiklatze-anelka.
kai sth telikh den egina paok gia kanenan pexth kai gia kanena prota8lima.
oso gia to pano, afta pou kserw kai exw akousei einai oti to ixan kanei gia kazoura sta skoulikia o parasidis, o manavis kai alloi. Edw tora ston paneksipno allo8rhsko pou prospa8ei na mas thn pei leme oti MAGIA TOUS pou mpikane se kerkida gavrwn kai anarthsan pano xwris na to katalavoun oi gavroi, pros thn meria twn skoulikiwn, kati pou katalavan poli kala ta skoulikia omws kai mas ta prizoun akoma kai meta apo 20 xronia. epishs otan leei ¨sto entimotaton somation tou olimpiakou¨ emena mono se eirwnia me parapempei opote ante ke gamisou ¨entimotate" kologavre. twra epidi 5 atoma eixan mia trela kai kanane to pano de shmenei kai tipota kai den mporoun na ekfrazoun enan oloklhro lao. einai gnwsto allwste me pio "entimotato" swmatio exoume "poli kales" sxeseis-erwta-pa8ous kai pious exoume vitsio na rixnoume karpazies.
tis pio panw sizitiseis tis exw kanei ontos me allo8rhsko giafto kai ta egrapsa etsi, elpizw na voh8hsa.
p.s. mods gia to pano sto mparaz kai kapou allou den ta legame, h kanw la8os..?