0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: CRUSADER on May 27, 2006, 04:18:35εγώ πάλι αμφιβάλω αν το συγκεκριμένο συλλαλητήριο διοργανώνεται από όλους τους συνδέσμους και για να είμαι πιο ειλικρινής αν διοργανώνεται γενικώς... πάντως προτείνω το συγκεκριμένο θέμα να μετακινηθεί στις εκλογές του ερασιτέχνη που είναι και πιο σχετικό... Αδερφε εγραψες.Επιασες το νοημα.Το θεμα για συλλαλητηριο στις 7 ιουνιου δεν υφισταται,ηταν μια αποφαση του σ.φ. θ4 η οποια καν δεν εγινε προταση στους αλλους συνδεσμους που δηλωσανε αγνοια και ετσι το θεμα σταματησε. 7 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!! Εσυ ρε hotdog ημαρτον μια προταση εκανε ο αλλος τους "μπατσους" καλεσες!! Και αν θες να συγκρινεις παλιες καταστασεις να σου θυμισω πως στα συλλαλητηρια για τον μπατατουδη δεν ητανε ολος ο κοσμος του ΠΑΟΚ εναντιον και μας θεωρασουνε οι λιγοι αλητες.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΡΟΜΟΥ ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ.ΕΙΠΑΝ ΠΩς ΜΕΤΑ ΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟς ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΛΑΤΕ 500 ΚΟΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ,ΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ.Οσο για το τοπικ επειδη δεν κατεχω και πολλα φωναξε τους "μπατσους¨"
εγώ πάλι αμφιβάλω αν το συγκεκριμένο συλλαλητήριο διοργανώνεται από όλους τους συνδέσμους και για να είμαι πιο ειλικρινής αν διοργανώνεται γενικώς... πάντως προτείνω το συγκεκριμένο θέμα να μετακινηθεί στις εκλογές του ερασιτέχνη που είναι και πιο σχετικό...