Author Topic: Το κύπελλο με γαύρο 12/5/2001 και σήκωσε το το γ@@ο 17/5/2003  (Read 853 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline babis36

• Αλλαγή
Συμφωνω με τον Αποστολο. Το κυπελλακι με τον γαυρο ειναι σαφως καλυτερο. Στο τελος τελος νικησαμε ομαδα α εθνικης μεσα στην αθήνα και με 4 αρα. Το αλλο για μενα απλα ηταν αυτονοητο.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline babis36

• Αλλαγή
Και κατι ακομα ρε παιδια. Εγω ειμαι μεγαλος (37) και μεγαλωσα στην δεκαετια 80 στην οποια εμεις δεν ειχαμε αντιπαλο τον ρουλη γιατι απλουστατα δεν ασχολουμασταν με τον 14 της βαθμολογιας. Αντιπαλοι μας ηταν και ειναι παντα οι τρεις της αθήνας γιατι απλουστατα δεν υπαρχει αλλος αντιστοιχου μεγεθους. Συνεπώς η ερωτηση φιλε μου Bane ειναι λάθος. Πηραμε δυο κυπελλα μεν αλλα ουσιαστικα ένα γιατι σε αυτο ειχαμε στον τελικο αντιπαλο. Στο δευτερο (2003) ειχαμε αντιπαλο μεχρι τον ημιτελικο (γαυρο) και μετα τελος.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Tο πρώτο όταν κατεβαίναμε πηγαίναμε να το χτυπήσουμε στα ίσια για να το πάρουμε άσχετα αν το [ήραμε με περίπατο στο δεύτερο ξέραμε πως θα το πάρουμε άλλωστε φωνάζαμε όλη την εβδομάδα πιο πριν ''σήκωσε το γαμημένο δεν μπορώ να περιμένω''
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Tο πρώτο όταν κατεβαίναμε πηγαίναμε να το χτυπήσουμε στα ίσια για να το πάρουμε άσχετα αν το [ήραμε με περίπατο στο δεύτερο ξέραμε πως θα το πάρουμε άλλωστε φωνάζαμε όλη την εβδομάδα πιο πριν ''σήκωσε το γαμημένο δεν μπορώ να περιμένω''
Σωστος περιεκτικος και διαβασμενος.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
12/5/2001 Ο ΠΑΟΚ νικά τον Ολυμπιακό 4-2 στον τελικό Κυπέλλου που διεξάγεται στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφιας και κατακτά τον πρώτο του τίτλο μετά 16 χρόνια

sr pou to vallo se auto to topic

Offline diegito4

• Αλλαγή
SAN SIMERA 4 XRONIA apo to magiko goal tou g.x..

DOSTE STON ARH TO KYPELLO PAPARI

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Plaka plaka o roulhs pige se dio telikous...kai dio pipes

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Σε αυτό το ματς, τον τελικό με το ρούλη, είχα μπει χωρίς εισητήριο στην 4! Θυμάστε πιστεύω τι είχε γίνει... Εγώ δεν είχα ψαχτεί από νωρίς και έτσι δεν είχα εισητήριο, παρ'όλα αυτά πίστευτα ότι κάπως θα μπω.

Ήταν ένα φιλαράκι από Αθήνα φοιτητής εδώ που πήγε με ένα ξάδερφό του, επίσης αθηναίο, αυτοί είχαν εισητήρια... Σε κάποια φάση κατά τις 6-6:30 μου στέλνει μήνυμα: "Έχω εισητήριο να σου πετάξω, μπήκαμε με το ντου". Σε 20 λεπτά ήμουν εκεί και η κατάσταση έξω από την 4 θύμιζε πόλεμο: ΜΑΤ παντού, να έχουν αποκλείσει όλη την 4 και 4Α περιμετρικά, λίγο πάνω από το δρόμο είχαν αρχίσει να σκάβουν και είχε εργοτάξιο, χώματα, κλπκλπ... Και πολλές παρέες με ρετσίνες, χωρίς εισητήριο... Τι να κάνω, έπρεπε να βρω το φίλο μου να μου πετάξει το εισητήριο, περνάω ΓΥΡΩ από τους μπάτσους, πάνω από τα χώματα, κύριος, δε μου λέει κανείς τίποτα... Βρίσκω τον φίλο μου που είναι μέσα στο γήπεδο και περιμένει να μου πετάξει το εισητήριο..του λέω μισό λεπτό, και βλέπω ότι η είσοδος ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΚΕΙ!!!

Εσείς πώς μπήκατε σε κείνο το ματς??!? :P :P
Όσο για τις μολότωφ κλπ που είχαν περάσει μέσα, τι να πούμε 8)
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
12.5.2001 - 12.5.2008

περασαν 7 χρονια απο το 2-4 της φιλαδελφιας αλλα δεν νομιζω να το ξεχασε κανεις εκεινο το ματς.ειδικα οσοι ειμασταν στο ματς....ας ελπισουμε οτι θα ξαναζησουμε συντομα τετοιες στιγμες...

παρτε και μια φωτο για να γουσταρετε....
« Last Edit: May 12, 2008, 10:36:43 by joker-4 »