Σε αυτό το ματς, τον τελικό με το ρούλη, είχα μπει χωρίς εισητήριο στην 4! Θυμάστε πιστεύω τι είχε γίνει... Εγώ δεν είχα ψαχτεί από νωρίς και έτσι δεν είχα εισητήριο, παρ'όλα αυτά πίστευτα ότι κάπως θα μπω.
Ήταν ένα φιλαράκι από Αθήνα φοιτητής εδώ που πήγε με ένα ξάδερφό του, επίσης αθηναίο, αυτοί είχαν εισητήρια... Σε κάποια φάση κατά τις 6-6:30 μου στέλνει μήνυμα: "Έχω εισητήριο να σου πετάξω, μπήκαμε με το ντου". Σε 20 λεπτά ήμουν εκεί και η κατάσταση έξω από την 4 θύμιζε πόλεμο: ΜΑΤ παντού, να έχουν αποκλείσει όλη την 4 και 4Α περιμετρικά, λίγο πάνω από το δρόμο είχαν αρχίσει να σκάβουν και είχε εργοτάξιο, χώματα, κλπκλπ... Και πολλές παρέες με ρετσίνες, χωρίς εισητήριο... Τι να κάνω, έπρεπε να βρω το φίλο μου να μου πετάξει το εισητήριο, περνάω ΓΥΡΩ από τους μπάτσους, πάνω από τα χώματα, κύριος, δε μου λέει κανείς τίποτα... Βρίσκω τον φίλο μου που είναι μέσα στο γήπεδο και περιμένει να μου πετάξει το εισητήριο..του λέω μισό λεπτό, και βλέπω ότι η είσοδος ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΕΚΕΙ!!!
Εσείς πώς μπήκατε σε κείνο το ματς??!?

Όσο για τις μολότωφ κλπ που είχαν περάσει μέσα, τι να πούμε