Author Topic: Καταληψη διαρκείας(απο 5/05/06 εως 18/05/06) στην ΠΑΕ - Συνεντευξη παιχτων,συγκεντρωσεις κ.α.  (Read 7199 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
den enoouse thn katalhpsh mallonto paixnidi toy goymenoy enooyse...
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline alexisv

• Αλλαγή
4:30 EINAI REEEEEEE
I PROTHESMIA TELIOSE!

MAZEPSTETA APO TA GRAFEIA TIS PAE K SPITI SAS GIA XEKOURASI.
KEROS NA ARHISI O AGONAS "ALLOU TIPOU"....GIATI MERIKOI ME TO KALO DEN KATALABENOUN....
« Last Edit: May 16, 2006, 16:36:40 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

IronEagle

• Guest
O I.Savvidis stin Toumpa , 8a milisei mallon kai me ta paideia tis katalipseis! Ante na akousoume kana neo apo egeirei pigi!!! Apo ta paideia tis katalipseis!!!

LoGotHeTiS

• Guest
Ήρθε ο Σαββίδης στην κατάληψη,αμέσως μαζεύτηκε πολύς κόσμος.Είπαμε κάποια συνθήματα κτλ..

Τις έφαγε λίγο (όχι τπτ σημαντικό,στην ουσία τον απομακρίνανε) και ο δημοσιογράφος του metropolis (Παυλίδης) αν και δεν εφταιγε αυτός,αλλά ας τα μεταφέρει.

Και ήταν και ο Στρατηγός που καθίσαμε όλοι γύρω του και ακούγαμε..Πραγματικά μαθήματα ιστορίας και οπαδικής σκέψης.

PAOK_VOLOS

• Guest
O stratigos ti gnomh exei gia ta dioikitika?Pisteuei oti kai o nikolas,dhl oti 'tha allaksei to koustoumi' kai afentiko tha einai pali o sokraths?

bL-4-cK_religion

• Guest

DIMITRITCI

• Guest

apostolos

• Guest
Re paidia gia poies metoxes milame oti paradothhikan? Aytes pou eixe dei me ta matia tou o katsaris mesa se ekineh th sakoula th nylon tou Masouti? An einai dhladh aytes kala krasia paidia....

vatas

• Guest
Και ήταν και ο Στρατηγός που καθίσαμε όλοι γύρω του και ακούγαμε..Πραγματικά μαθήματα ιστορίας και οπαδικής σκέψης.
οντως αδερφε

xalllara4

• Guest
ithela na ksera ta paidia tis katalipsis ti exoun pathei ta miala tous pou ti mia vlepoun savvdi, tin alli akoun aggelopoulo kai panta exoun...goumeno

KOURAGIO RE MAGGES!

Offline toy

• Αλλαγή
Εχουμε σε εξέλιξη και μια κατάληψη για πόσο καιρό ακόμα δεν ξέρω, η οποία είναι η μοναδική μορφή αντίδρασης του λαού μας και δυστηχώς εχθές είμασταν με το ζόρι 100-150 άτομα, πάρτε επιτέλους την ευθύνη που σας(μας) αναλογεί.
Πάρτε το ραδιάκι που έχει γίνει προέκταση του ευατού σας (μας) και πιείτε το καφεδάκι σας στην κατάληψη.

Π=Περιφάνεια στα λόγια ?
Α=Αντίδραση ? όχι μεσω sms
Ο=Ονειρο όχι όμως απο τον καναπέ
Κ=Κατάκτηση όχι του CL από την μπάρτσα...

Π=Που είστε όλοι ?
Α=Αίντε στις επάλξεις
Ο=Οχι άλλο ράδιο
Κ=Κατεβήτε στην κατάληψη
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline tsag

• Αλλαγή
μην τη ψάψνεις toy. είμαστε πρόβατα και ο μόνος τρόπος να βγει ο κόσμος στο δρόμο είναι να του γίνει πλύση εγκεφάλου από τα ράδια και τις εφημερίδες...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Diego-4

• Guest
Εχουμε σε εξέλιξη και μια κατάληψη για πόσο καιρό ακόμα δεν ξέρω, η οποία είναι η μοναδική μορφή αντίδρασης του λαού μας και δυστηχώς εχθές είμασταν με το ζόρι 100-150 άτομα, πάρτε επιτέλους την ευθύνη που σας(μας) αναλογεί.
Πάρτε το ραδιάκι που έχει γίνει προέκταση του ευατού σας (μας) και πιείτε το καφεδάκι σας στην κατάληψη.

Π=Περιφάνεια στα λόγια ?
Α=Αντίδραση ? όχι μεσω sms
Ο=Ονειρο όχι όμως απο τον καναπέ
Κ=Κατάκτηση όχι του CL από την μπάρτσα...

Π=Που είστε όλοι ?
Α=Αίντε στις επάλξεις
Ο=Οχι άλλο ράδιο
Κ=Κατεβήτε στην κατάληψη

Όταν ρε συ toy απέχουν απο την κατάληψη οι 2 υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΟΚ , απο το άκρος δημοκρατικο μέτωπο της λαικής "Απάτης" , Τάσος Καναράκης  και Τάσος Τερζίδης τι ζητάς απο τον απλό ΠΑΟΚΤΣΗ να κάνει ?
Καλός η κάκος αυτοί οι 100 - 150 θα είμαστε πάντα...
Πάντως με την παρουσία μου στην κατάληψη όλες αυτές τις μέρες , έβγαλα αρκετά συμπεράσματα για κάποιους μεγαλό ντεμεκ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και μεγαλό ντεμεκ πρόεδρους συνδέσμων...Εχει λυθεί πλέον το παζλ στο μυαλό μου και βλέπω πως η πραγματικότητα δεν απέχει πολλή απο όλα αυτά που υπέθετα ή σκεφτόμουν...Το μόνο που έχω να πώ είναι πως ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΛΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

Υ.Γ. ΖΟΖΕ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ . ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΓΝΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ , ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ . ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ.
« Last Edit: May 18, 2006, 09:28:20 by Diego-4 »

Offline alexisv

• Αλλαγή
Simfono apolita me ton diego. o kanarakis OUTE MIA FORA re gamoto. o terzidids pantos parolo pou me halaei na ton blepo me koustoumia k malakies toulahiston irthe 2-3 fores....
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
Επειδή κανένας μας δεν περισεύει και δεν είναι ώρα για να αρχήσουμε εμφύλιο σας παρακαλώ πολύ μην ξεφύγουμε από το θέμα μας, και σας το δηλώνω ότι ό λόγος που έγραψα τα παραπάνω δεν ήταν αυτοί που αναφέρεται απεθύνομαι στον απλό οπαδό του ΠΑΟΚ συνδεσμίτη ή μη που οφείλει να είναι εκεί το ότι δεν είναι κάποιοι επώνυμοι και πρόεδροι συνδέσμων δεν συμένει ότι οι συνδεσμίτες των εν λόγω συνδέσμων απουσιάζουν το αντίθετο θα έλεγα σε ποσοστό οι μισοί σχεδόν εχθές ήταν από την θ4 μη χάσουμε όμως το δάσος για το δέντρο σας παρακαλώ.
Και να σας πώ και κάτι άλλο που μου έκανε ευχάριστη εντύπωση εχθές εγώ για παράδειγμα είμαι στα 32 αυτή τη χρονική στιγμή από δουλειά τρέχω σαν το βέγγο έκανα διάλλειμα για φαγητό και πήγα να το φάω στην κατάληψη το ίδιο σας πληροφορώ είχαν κάνει και πολοί άλλοι εχθές και κάθε μέρα έξω απο την καντίνα είμασταν καμιά δεκαριά με μικρότερο σε ηληκία εμένα που κάναμε όλοι το ίδιο φάγαμε το βρώμικο και πήγαμε για να συμπαρασταθούμε αφιερώνοντας την μία ώρα που θα την περνούσαμε σε κάποιο εστιατόριο εκεί, σήμερα εγώ όπως και όλοι που είμασταν εκεί ανανεώσαμε το ραντεβού αυτή τη φορά για να πιούμε καφέ στην κατάληψη.
Αυτό είναι που με τρελλένει και το έχω ξαναπεί σε προηγούμενο Post αυτό το γαμημένο τον καφέ-ποτό-φαγητό, που πείνατε πείνεται και θα πίνεται ή θα τρώτε μιά ζωή σε κάποιο bar-cafe-restoraunt-πάτε και πιείτε το - φάτε το εκεί στην κατάληψη ρε γαμώτο τόσο δύσκολο είναι .
Αυτή τη στιγμή ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ κάνει αγώνα και μάλιστα από τους σημαντικότερους την ιστορία του ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν πρέπει όλοι να συμμετέχουμε? να λες αύριο στα παιδιά σου ναι ρε και εγώ πολέμησα το 2006 για να σωθεί ο ΠΑΟΚ μας. 
« Last Edit: May 18, 2006, 10:19:00 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ο Καναράκης έχει βαρύ πρόγραμμα.. κοτζάμ υποψήφιος είναι..Εξάλλου στην κατάληψη ένα μάτσο μεθύστακες είναι, που πίνουνε whiskey με τον Γούμενο..Έτσι δεν είναι ;

Ο Diego-4- ωραία τα είπε..

thn paraskevh to brady opou o 1os apo ta deksia sto parapano eksofylo ton spor..o sakhs o "drakoulas" apo thn 84 kai to metopo laikis bashs
mphke me yfos pollon kardinalion kai psilo-xlevaze thn katalhpsh me logia tu typou 'ti kanete tora edo,paidia eimaste na kanume katalhpsh,kai mu pinete pota k ka8este,k oloi prepei na grafteite melh ston as,k ekloges erxontai,k thn pempth 8a apofasistei to pshfodeltio tu metopou sto museio a8lhtismu,k o gumenos einai parel8on! :P , k prepei na koitaksoume thn epomenh mera, ktl ktl'

osoi alloi htan mprosta mporoun na pros8esoun h na afairesoun apo ta osa ypo8hkan k metefera.

to 8ema einai oti glytose apo tou xarou ta dontia afou sthn kyrioleksia yphrxan mesa atoma pu KRATH8HKAN gia na mhn TON MATOSOUN POLY ASXHMA.

afta

y.g.akoma k ego pu eimai gramenos ston AS mu thn edose para poly h olh yperoptikh tu stash.kai oxi mono emena opos katalabate
« Last Edit: May 18, 2006, 10:36:18 by Georgie-4- »

imago

• Guest
δεν φτάνει που ο κ. Καναράκης και ο Σ.Φ. Θ4 πρωτοστάτησαν στον αγώνα και σε χρονικό σημείο που οι υπόλοιποι είχαν συμβιβαστεί με την τωρινή διοίκηση, τώρα ζητάμε και τα ρέστα από πάνω...
Την ίδια στιγμή που οι δημοσιογραφιτζήδες έχουν στήσει χορό παραπληροφόρησης και εμπαιγμού των οπαδών, την ίδια ώρα που οι φερόμενοι ως νέοι αγοραστές έρχονται και περιφέρονται σαν μπαστουνόβλαχοι στην Θεσσαλονίκη, κάποιοι εξακολουθούν να δίνουν έναυσμα για εσωστρέφεια στις τάξεις των οπαδών...
Δεν φθάνει που λειτούργησαν αντιπαραγωγικά εδώ και δύο χρόνια ασκώντας, όπως εκ των υστέρων γνωρίζουμε όλοι μας, άδικη κριτική κατά των συνδέσμων, τώρα προσπαθούν να τορπιλίσουν την τελευταία, έστω και σπασμοδική προσπάθεια συσπείρωσης.
Προηγουμένως τους ενόχλησε η εμφάνιση του κ. Ζουράρι, τώρα τους ενοχλεί η μή εμφάνιση του κ. Καναράκη.
Μήπως σας πέρασε από το μυαλό ότι ο κ. Καναράκης απέχει από την κατάληψη, ακριβώς για να αποφευχθούν οι αντιδράσεις, αλλά και να προληφθεί η χρήση της φτηνής δικαιολόγίας ότι "δεν πηγαίνω στην κατάληψη γιατί την κάνει ο Καναράκης για δικούς του λόγους"...

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
AFISTE GAMOTO EPITELOS TO AUTOS KAI EKINOS

KITAKSTE MONO TO EGO TH KANO ?????????????

ta neura mou :'(
PAOK PANO APO OLLA

Offline alexisv

• Αλλαγή
Dikeo ehei o hotdog.
Loipon alazontas ligo to klima thelo na po pos apo simera eimai tis apopsis pos i katalipsi den ehei tipot allo na prosferi.
ta logia k ta eirinika mesa diamartirias prepei na stamatisoun. mrikoi ap oti fenete katalabenoun mono me tin bia.

ama klisi kanenas dromos k gini kanena ntou sighronos sta radiofona, et3, nomarhies, ipourgia k opou allou mporoume k ginete, an ginei k ena ntou pos oreokastro isos k kanenas me arketi trella stin eurovision mono etsi tha akoustoume.

tin katalipsi pleon niotho pos tin ehoun grameni....distihos. 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!