Author Topic: Καταληψη διαρκείας(απο 5/05/06 εως 18/05/06) στην ΠΑΕ - Συνεντευξη παιχτων,συγκεντρωσεις κ.α.  (Read 7216 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
O Katsaris paizei me ta nevra mas? Poia diwria mexri sav/ko? GIATI?
Gia na mporesei na kanei thn teleytaia arpaxth ths xronias apo tis eisprakseis o an8ropos...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
oi sindesmoi den elenghoun auti tin stigmi to gipedo? as anixoun oi portes ston kosmo horis eisitirio...
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

fatal_invasion

• Guest
perasa kai simera mia volta apo tin katalipsi kata tis 1..Isixa ta pragmata..kamia 50-60 atoma ..logika prepei na nai perissotera tora mias kai arketoi tha teleionoun to 8oro tous..Apla gia enimerosi...

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Άρρωστε, ο ...Βεζυρτζής κοινής αποδοχής???? Μια ακόμα μαριονέτα...
Προφανώς αναφέρεσαι στο τελευταίο πέρασμα του από την ΠΑΕ επί Μπατατούδη.
Κι εγώ δε νομίζω να ήταν μαριονέτα. Ηλίθιος ήταν και τον μεταχειρίστηκε όπως ήθελε ο μπατμαν.
Είχε και το στυλάκι "αποφασίζουμε και διατάζουμε", χαρακτηριστικό των παλαιότερων παραγόντων. Βοήθησε κι αυτό στην μοναδική του τότε αποστολή, να φάει τον άγγελο.

Εγώ επανέρχομαι στα ερωτήματα μου σε όσους υποστήριζαν μόνο ήπιες μορφές αντίδρασης κατά γούμενου. Αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα τρέξετε να πάρετε διαρκείας τον ιούνιο;
Αν μείνουμε εκτός ευρώπης, πάλι όλοι στο γήπεδο για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα;
Και τέλος (αφού βλέπω ότι πολλοί που ήταν εναντίον της αποχής πριν δυο μήνες, σήμερα είναι υπέρ της κατάληψης), η σημερινή κατάληψη δεν κάνει "κακό" στην ομάδα όπως θα έκανε κι η αποχή;
Δεν βλάπτει την ορθή λειτουργία της ΠΑΕ; Ή το μόνο ζήτημα τότε ήταν οι εισπράξεις από τα εισιτήρια;
Είναι δυνατόν να εξασφαλίσεις δάδοχη κατάσταση αν δεν αναγκαστεί να αποχωρήσει ο γούμενος;
Για μένα οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις ήταν προφανείς εδώ και πολύ καιρό. Αλλά διαφωνούσαν πολλοί.
Ας αναγνωρίσουμε τουλάχιστον τα λάθη μας για να μάθουμε απ'αυτά
« Last Edit: May 09, 2006, 22:53:38 by liakos »

imago

• Guest
Εγώ επανέρχομαι στα ερωτήματα μου σε όσους υποστήριζαν μόνο ήπιες μορφές αντίδρασης κατά γούμενου. Αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση θα τρέξετε να πάρετε διαρκείας τον ιούνιο;
Αν μείνουμε εκτός ευρώπης, πάλι όλοι στο γήπεδο για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα;
Και τέλος (αφού βλέπω ότι πολλοί που ήταν εναντίον της αποχής πριν δυο μήνες, σήμερα είναι υπέρ της αποχής), η σημερινή αποχή δεν κάνει "κακό" στην ομάδα όπως θα έκανε κι η αποχή;
Δεν βλάπτει την ορθή λειτουργία της ΠΑΕ; Ή το μόνο ζήτημα τότε ήταν οι εισπράξεις από τα εισιτήρια;
Είναι δυνατόν να εξασφαλίσεις δάδοχη κατάσταση αν δεν αναγκαστεί να αποχωρήσει ο γούμενος;
Για μένα οι απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις ήταν προφανείς εδώ και πολύ καιρό. Αλλά διαφωνούσαν πολλοί.
Ας αναγνωρίσουμε τουλάχιστον τα λάθη μας για να μάθουμε απ'αυτά

:prosk:

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Liako ήθελα να γράψω κι εγώ αλλά με κάλυψες . να προσθέσω μόνο οτι αυτοί που κάνουν κατάληψη σήμερα είναιοι ίδιοι που κάνανε αποχή χθες. Έτσι για να μην μπερδευόμαστε
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Mono re paidia mia erwtisi..
Avtos o Zouraris pou eskize ta pouxa tou gia ton Kapodistria sena xwrioudaki tis Kritis..kai ekane katalipseis ,pou einai twra?
Etsi thelei na mpei ston AS ?

pavlosk

• Guest
Ean eida kala einai ekdoths ths efhmeridas MAKEDONIA, epeidh kaigesai gia ton Zourari!

pavlosk

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Kai epeidi einai ekdotis den mporouse na perasei tin Kyriaki apo tin Toumba..oute mporei na paei na dwsei dynami kai kouragio sta paidia pou kanoun tin katalipsi..katalavainw
ws ekdotis omws einai sto Metwpo kai stis ekloges tou AS?

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

pavlosk

• Guest
georgie-4 sou apanthsa kuriolektika sthn erwthsh sou gia to pou briksetai o zouraris. ;)

An phge kai den egine sousouro me dhmosiografous kai dhlwseis apla magkia tou.

pavlosk

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Κι εγώ δε νομίζω να ήταν μαριονέτα. Ηλίθιος ήταν και τον μεταχειρίστηκε όπως ήθελε ο μπατμαν.
Είχε και το στυλάκι "αποφασίζουμε και διατάζουμε", χαρακτηριστικό των παλαιότερων παραγόντων. Βοήθησε κι αυτό στην μοναδική του τότε αποστολή, να φάει τον άγγελο.

Να θυμήσω την καταπληκτική ατάκα του Βεζυρτζή όταν ήταν να έρθει το τρένο της Κολομβίας Αδόλφο Βαλέντσια, και ο Άγγελος δεν τον ήθελε επειδή έλεγε ότι έχει ένα πόδι.
- ο Βαλέντσια έχει τρία πόδια. άσχετο με το θέμα που συζητάμε αλλά όποτε το θυμάμαι πεθαίνω απο τα γέλια.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
Καλα ποτε προλαβε ο Ζουραρης και πηγε στην Τουμπα?Μεχρι χθες ηταν στα καναλια και εβριζε μαζι με τον Παπαθεμελη και τον Καρατζαφερη την Μουσουλμανα που εβαλε υποψηφιοτητα στην Θρακη. Μετα βρηκε τον χρονο να παει στην καταληψη και μαλιστα χωρις τα καναλια? Τι αγωνιστικοτητα και κυριως τι μετριοπαθεια?
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Akousa prin ligo ston raptopoulo oti eixe polu kosmo sthn toumba.
Alh8euei h tzampa xarhka?
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline diegito4

• Αλλαγή
imoun kana 2oro(apo 9:30-11:30)..an ksero na ypologizo kala...eixe giro sta 600-700..isos kai parapano.arketa kala nomizo

Offline univ

• Αποστολή
  • **
Capricorn οντως ο κσομος ανεβαινει μερα με την μερα. Αυριο παλι μετα το μπασκετακι ειδικα αν νικησουμε κιολας θα εχοθμε μια 1000αρα σε ωρα αιχμης (10 με 1 δηλαδη απο οσο εχω καταλαβει)
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Yang

• Guest
Gia osous den kseroun h den akousan, to proi htan kai o Strathgos paron sthn katalhpsh. "Na poume ksero go, epitelous , na poume pou kati leei" Sugkinitikes stigmes pou olloi parathsan thn douleies tous kai kremasthkan guro tou...OLLOI MAZI POIO DUNATA...KA8E MERA KAI POIO POLY...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Capricorn οντως ο κσομος ανεβαινει μερα με την μερα. Αυριο παλι μετα το μπασκετακι ειδικα αν νικησουμε κιολας θα εχοθμε μια 1000αρα σε ωρα αιχμης (10 με 1 δηλαδη απο οσο εχω καταλαβει)

Ante mpravo ............

Den mporei na paiksei kammia o8onh gia to match aurio..?
8a htan kalh fash.

P.S: Taso xairetismata!

Offline arwstos

• Αλλαγή
Mono re paidia mia erwtisi..
Avtos o Zouraris pou eskize ta pouxa tou gia ton Kapodistria sena xwrioudaki tis Kritis..kai ekane katalipseis ,pou einai twra?
Etsi thelei na mpei ston AS ?

το μπουμερανκ απο το Βραχασι της Κρητης επεστρεψε στη Γερμανια:

και πιο αναλυτικα:
http://www.extrasport.gr/spor/spor1.gif

http://img221.imageshack.us/img221/3677/spor11pb.gif
chris=gia na mhn "xa8ei" to eksofylo,afou ka8e mera san spor1.gif bazoun to ka8e ka8hmerino eksofylo,to ebala sthn imageshack

υγ: πειτε σε αυτους που προσπαθουν να διχασουν το κοσμο ακομη και σημερα, οτι δε θα τους περασει...

υγ2: ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ!!!
εμεις δυστυχως μονο στα λογια μπορουμε να προσφερουμε...
« Last Edit: May 10, 2006, 09:38:31 by chris »
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ