να εκφράσω κι εγώ την άποψη μου, αν και είμαι αγγλία τώρα. ο ξεφτιλισμένος κόσμος του ΠΑΟΚ θα μαζευότανε πολύ χαλαρά αν ένα παιχνίδι με το γαύρο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την επόμενη τετάρτη άλλαζε την παρασκευή και οριζόταν για σήμερα. για την πλάκα θα είχε 20000 κόσμο. το συλλαλητήριο για τον παπαπέτρου έγινε σε 2 μέρες και μάζεψε κόσμο γιατί οι πληγές στο σώμα του ΠΑΟΚτση ήταν πρόσφατες. αν τότε έλεγαν οι σύνδεσμοι το κάνουμε μια βδομάδα μετά πιστέψτε με δεν υπήρχε περίπτωση να έχει την επιτυχία που είχε. με αυτό το σκεπτικό λοιπόν η κίνηση για τη σημερινή συγκέντρωση ήταν απόλυτα σωστή. όλοι ξέρανε ότι η παε βρίσκεται υπο κατάληψη και όλοι ήξεραν ότι κανονικά θα έπρεπε να περάσουν έστω απλά για να δηλώσουν την συμπαράστασή τους. τί καλύτερο από το να γινόταν αυτό μαζικά, σήμερα στις 5 η ώρα.
θεωρώ λοιπόν ότι όλες οι κινήσεις των παιδιών ήταν απόλυτα σωστές και πολύ καλά οργανωμένες. κυρίως το μύνημα του ζαγοράκη θα έπρεπε να είναι αρκετό για να ξυπνήσει και τον τελευταίο ηλίθιο οπαδό της ομάδας μας. εκεί που πέσαν έξω τα παιδιά και κάναν λάθος είναι στη συμπαράσταση του κόσμου.
σήμερα λοιπόν εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πουλήθηκε από τον ίδιο του τον κόσμο και κυρίως από τους ντε μεκ ΠΑΟΚτσήδες της πόλης που δηλώνουν και καλά ΠΑΟΚ και θυμούντε το σύλλογο μόνο στα εντός έδρας μεγάλα παιχνίδια. αν ερχόντουσαν σήμερα όλοι αυτοί που δεν αντέχαν μακρυά από την ομάδα στα παιχνίδια με γαύρο και χάνουμο θα παραμιλούσε όλη η ελλάδα απόψε. αλλά δυστυχώς αυτός είναι ο ξεπεσμός του ΠΑΟΚ. και αν όλοι αυτοί που έχουν περάσει κατα καιρούς από διοικήσεις αλλά και συνδέσμους καναν εγκλήματα κατά του ΠΑΟΚ , θεωρώ ότι το μεγαλύτερο απ' όλα είναι η απαξίωση που έχει αρχίσει να αισθάνεται σήμερα μια πολύ μεγάλη μάζα οπαδών του συλλόγου. η αδιαφορία σκοτώνει τον ΠΑΟΚ, κανένας γούμενος, κανένας παγώνης κανένας μπατατούδης... η αδιαφορία
γεια μας και περαστικά μας...