Oχι δεν με προσβαλες...
Kαι δεν μου λεει τιποτα το τι κανει ο καθενας στα γεραματα

Oι φορμες του tae kwon-do δεν ειναι καλες? Μα ΠΟΣΟ καθολου δεν με νοιαζει παλι. 9 χρονια μονο τετοια εκανα... τι καταλαβα?
Ιστορια 3000 ετων, και τι με νοιαζει θα ξαναπω? Για εμενα ΔΕΝ ειναι εκει η ουσια. Αυτα τα θεωρω πεζα πραγματα αλλης εποχης και κουλτουρας...
Γιατι να με πειραξει αν ενας μαθητης μου διδαξει σε γυμναστηριο??? Καθολου δεν θα με πειραξει!
Επισης λες: Telos pantwn, opws proteineis esy se kapion na paei tae kwo do egw tha tou proteina na min asxolithei me ena athlima to opoio exei ginei emporio oso kanena allo athlima pou sxetizetai me tis polemikes tehnes. Na paei na mathei kapoio paradosiako kung fu, oxi gia na mathei pws tha skotwsei kapion alla giati ekei tha kerdisei poly perisotera pragmata toso gia to swma tou oso kai gia ti psihi tou, pragmata pou tha meinoun gia panta.
Θα προτεινα στα παιδια να παρακολουθησουν ενα ΑΘΛΗΜΑ με ολη την σημασια της λεξης. Με διεθνη αναγνωριση και πολλα πρακτικα οφελη. Εμποριο? Αμα ειναι ετσι ουτε μπαλα να μην πηγαινουν τα παιδια, ουτε μπασκετ... Καλος ή κακος το tkd ξεχωρισε για 5-6 πραγματα, δεν εγινε τυχαια πρωτο

Και δηλαδη μου λες οτι οτι μαθαινει καποιος στο tae δεν του μενει, και ουτε κερδιζει στο σωμα και στην ψυχη (εστω κερδιζει λιγοτερα, και ας μην εχεις κανει ποτε σου)... Δεν του μενει τιποτα? Δεν θα μπω καν στον κοπο πλεον να αποδειξω αν μενει σε καποιον κατι απο το tae, δεν θα αποδειξω το αυτονοητο...
Anyway οι αποψεις μας ειναι διαμετρικα αντιθετες οποτε κανεις δεν προκειτε να πεισει τον αλλον...
Απλα σου υπενθημιζω οτι εγω βαζω πανω απο ολα το αγωνιστικο κοματι. Την μαγκια, το θαρος του να φορας τον θωρακα και την κασκα και να μπαινεις στο ταπι (ή τα γαντια και το ρινγκ κτλ). Αυτο για εμενα ειναι πανω απο ολα, οι συμετοχες σε διοργανωσεις, τα δεκαδες ανα τον χρονο ταξιδια και τα οφελη που αποκομεις απο την συμετοχη σου σε μια τετοια ομαδα. Εγω επαιξα αγωνα πρωτη φορα στα 18-19 ενω απο την πεμπτη δημοτικου ασχολιομουνα με πολεμικες τεχνες και η ζωη μου αλλαξε απο εκεινη την ημερα! Αυτο το συναισθημα ΕΓΩ δεν θα το στερησω απο κανενα παιδακι, οπως μου το στερησαν εμενα...
Και πιστεψε με αυτα τα συναισθηματα σε αλλαζουν, σε δυναμωνουν, σε πειθαρχουν, σε γαλουχουν στις δυσκολιες της ζωης (ηττα-νικη-χαρα-στεναχωρια-πονος κτλ κτλ ) και σιγουρα αδερφε μου μενουν για παντα χαραγμενα...