Pantws re Iron pws kataferneis apo thn mia na uposthrizeis 8erma
thn eggrafh melwn ston AS (kai polu kala kaneis..) kai apo thn allh
na zhtas na dialy8oune ta tmhmata tou ................. egw den to
polukatalavainw.....
Isa isa file mou @capri, leo to aytono'i'to
Gia na
MHN dialy8ei kanena tmima , xreiazomaste
akoma perissotera meloi ston A.S., apo mona tous DEN mporoun na yparksoun !!!! Lete ston olympiako kai ston pana8inba'i'ko ta paidia tou erasitexni na plironoune apo monoi tous ta leoforeia , opos ginete se mas ? ? ?
Ean o kosmos omos, paramenei adiaforos kai den bo'i'8aei me eggrafi ston A.S. ayta ta tmimata, tote einai katadikasmena na afanistoun !!!!
Kata kyrio logo (prosopiki mou apopsi) o A.S. prepei na bo'i'8isei tin PAE oikonomika na brei ton dromo tis kai afou simbei ayto exoun seira kai ta ypoloipa tmimata tou A.S. PAOK !!!!
Ki ayto to aitiologo os eksis, PAOK giname prota apo to podosfairo kai oxi apo ta erasitexnika tmimata !!!!
An ayrio me8ayrio DEN 8a yparksei podosfairikos PAOK, tote SIGOURA den 8a sinexisoun na yparxoun kai ta erasitexnika tmimata tou PAOK !!!!
Opote i logiki einai apli......
re file PAOKtsi 8eleis isxyro ton podosfairiko PAOK, grapsou stin mitera tou silogou ton A.S.,
8eleis isxyro volley tote grapse kai tin ginaika sou, kai an 8eleis prota8litismo tou Tea Kwon-Do kai tou handbal grapse kai ta aderfia sou kai tous geitones sou klp. klp. !!!!
O aplos PAOKtshs omos 8elei Prota8lima sto podosfairo, kai Euroliga sto Basket, kai Champion League sto Volley,
kai prota8litismo sto tae Kwon-Do kai ola ayta .................apo tin poli8rona tou spitiou tou !!!!!
Eeeee den ginete file mou ayto to pragma, distixos !!!!! Opos eipa kai pio pano "kai ton skilo xortato kai tin pita gemati" !!!!
Kai ksanaleo o kokkalis pou exei PAE kai A.S. tou olumpiakou kai exei grapsei 60.000 einai blakas kai emeis eimaste oi eksipnoi !!!!
Sto xorio pou zo kai ydrisame ton S.F., protos pou graftike se A.S. enos A8litikou Somateiou eitan prin kana 5-6 xronia ena filaraki mas gayros, o opoios graftike me to taxydromio sto A.S. olympiako !!!! Peire to kartelaki tou, tou erxete to eisitirio tou agona opote goustarei sto spiti tou (Nai edo stin Makedonia) , kai gelaei me tin dikia mas prospa8eia kai tin adiaforeia pou sinantame !!!!
Pragmatika (ektos fisika tin antipara8esi tou @tsakalaki pou ksekinise se allo topic kai exei na kanei me ton aggelo kai antipara8etei oti kai an po, afou me tin diki tou panta logiki efoson den simfonoume gia ton aggelo, eimaste ex8roi), den mporo na katalabo pou einai to parakseno kai pio einai ayto pou den katalabenete ? ? ?
H lisi einai mia , 8eleis isxiro Tae Kwon-Do , isxiro volley kai isxiro handbal grapsou ston A.S. !!!!
An den to kaneis, tote loipame alla 8a einai baros gia ton ypoloipo PAOK, efoson opos mas eipe kai o filos @timpanistis, einai katadikasmeno to tmima tou na soigatikoi me to tmima tis palis kai na "kobonte" proponiseis apo tous men kai apo tous de, me sinepoia ne MHN mporei na kanei prota8litismo oute to ena oute to allo !!!!
File @Capri panta filika kai an tixon 8eleis mporo na sou apantiso kai se alla erotimata, arkei na min parei fora o

chris kai sbisei me tin apli dikailogia oti einai off topic kai fisika mas fortosei kai me "ban" !!!!!
Sinama, to proto off topic to egrapse o tsakalos kai sinexizei na yparxei sto topic tou Tae Kwon-Do, alla o

chris nomizei oti prepei na epembenei afou kano tin prospa8eia na apantiso stis aerologies tou ka8enos edo mesa !!!!
Edit Δικέφαλος:
Φίλε IronEagle, δεν είναι "δουλειά" σου να απαντάς στις αερολογίες, ίσα ίσα όταν θεωρείς ότι το τόπικ ξεφεύγει αντί να βοηθήσεις στο να ξεφύγει εντελώς απλά γράψε ότι η απάντηση είναι off-topic και ενημέρωσε έναν moderator.
Από εκεί και πέρα και όπως έχω εξηγήσει και στο παρελθόν δεν μας ενδιαφέρει καθόλου "ποιος φταίει" και ξεφεύγει το τόπικ, η συμπεριφορά μερικών, ή γενικότερα η κατάσταση.
Ας συγκεντρωθούμε λοιπόν στο θέμα που έχει να κάνει με το Τae Kwon-Do του ΠΑΟΚ