Xaireto ola ta aderfia....
To proto mou mynhna einai ayto epitelous ystera apo tosa xronia pou mono diabazo - nebriazo - tsatizomai alla de grafo. Kalio arga para pote omos e???
Ksekinao me ti Laiki Vasi giati pistevo oti ayto einai pou prepei na mas apasxolei stis syzitiseis mas ( k meta ta agonistika pou panta tha ta sizitame) mexri na fygei o nondros pano apto sverko mas.
Diavazo gia ependytes, gia nomous Orfanou pou den prokeite nallaksoun pote gia na mi xasoun tis metoxes tous ( ta fragka tous) oi megaloproedroi tis xabouzas......Diavazo oti o PAOK xreiazete LEFTA k EPENDYTY k oxi LV.
Pote re magkes ypyrkse 'ependytys' pou esprokse lefta ston PAOK i opou allou stin Ellada??? k opoios tokane ( o praktoras o kokkalistan px) prota katalistepse to kratos, poulise tin patrida tou k ti mana tou stous anthellines prodotes......e k meta ebale k to 10% apayta pou efage sto mpourdelo tou gia na ta kseplini alla k na anebei o idios san onoma k kyros ston Elliniko xoro....
TETOION EPENDITY DE TON THELO 1000 XRONIA NA PERASOUN.....
Opos eipan polloi edo mesa gia arxi tha eimaste yperefxaristimenoi me:
2,5 - 3,000,000 Eur esoda apo sindromes ton melon.
4 - 5,000,000 Eur esoda apo eisitiria olis tis xronias ( 18 - 20,000 M.O.)
3 - 4,000,000 Eur apo diafimiseis k T.V.
Eimaste eidi sta 10 - 12,000,000 Eur budget
POTE STIN ISTORIA MAS RIXAME TOSA LEFTA STIN OMADA?

K ektos aftou afou thelete nte k kala ependyti....me ta parapano noumera pistebo oti tha kanoun OURA gia na grafoune meloi, na baloun ypopsifiotita, na katathesoun tis protaseis tous k na analaboun to management tis omadas gia 2 - 3 xronia ( analoga me to katastatiko)
Pou einai to dyskolo, to akatorthoto, to akatanohto de mporo na katalavo.
Eykola peitheis ton ependyty na balei lefta me toso lao piso tou... Les oti px exo 50,000 meloi apo 100 Eur dld 5,000,000 Eur to xrono. Me eidiki paragrafo sto katastatiko px i me opoion allo tropo ypoxreoneis ton ependyty na balei toulaxiston ta idia lefta me syndromes ( xoris eisitiria, tileotpika, sponcores) apti tsepi tou....
Etsi an balei 10,000,000 Eur (to diplasio aptis eggrafes) ta kerdi pane 1 - 2 , omada - ependitys, i opos allios exei simfonithei apto katastatiko.....
Stin allagi tou nomou tora KANEIS den prokeite na xasei ta lefta tou. O nomos tha einai SYMPLIROMATIKOS tou isxyontos k tha epitrepi se mia P.A.E. EAN TO EPITHIMY na to gyrisei sa Laiki Vasi. ( stis A.E. genika ginete edo k 20 xronia!!!)
Ara kaneis den ypoxreonei to gay k to bazelo na ginoun Etairies Laikis Vasis.
Enoeitai oti apti stigmi pou mia P.A.E. apofasisi na metatrapei se Etairia Laikis Vasis tha prepei na apozimiosei tous metoxous gia tin aksia twn metoxwn.
Giayto aderfia gia mena prepei OLOI na ginoume meloi ston AS katarxein na exoume ena sevasto arithmo mellwn etsi oste otan tha krazoume gia tin pithanon mi allagi tou nomou os toe na exoume foni pou tha akougeta os tin afriki k tha trelenei ti xabouza...
Episis na diaolosteiloume tous Alites pou dieythinoun P.A.E. k K.A.E. k na paroume epitelous tin katastasi sta XERIA MAS