Ο Δημήτρης Ζιγκερίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για την ανακοίνωση των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ Δυτικών Συνοικιών, με την οποία τον διέγραφαν από μέλος τους, τονίζοντας ότι παρερμηνεύτηκαν και παρεξηγήθηκαν κάποια λόγια του.
Αναλυτικά, ο κ. Ζιγκερίδης, δήλωσε: "Σε πολλά σημεία συμφωνώ με τα παιδιά των Δυτικών Συνοικιών. Υπήρχε μια λογική αντιπαράθεσης με την τωρινή διοίκηση, επειδή είχε και άτομα από την πλευρά Γούμενου. Οι προτάσεις μας ήταν να υπάρχει διαφάνεια και σωστή διαχείριση. Είχα εκφραστεί για τη διοίκηση, ότι αν δεν υπάρξει άλλη πρόταση από στελέχη και παράγοντες, αναγκαστικά πρέπει να παραταθεί η θητεία της. Αυτό δεν έβρισκε σύμφωνους κάποιους από τις Δυτικές Συνοικίες. Δεν θα είχα αντίρρηση για άτομα που θα πρότειναν οι Δυτικές Συνοικίες. Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει ακέφαλος. Αυτό μάλλον παρερμηνεύτηκε. Ο κ. Βεζυρτζής, επειδή βοήθησα στο σκεπτικό της κατάθεσης ένστασης κατά του προστίμου που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μου είπε ότι ενδιαφέρεται να είμαι στη διοίκηση. Τον ευχαρίστησα, του είπα ότι με τιμάει, αλλά μετά του είπα ότι δεν μπορώ να τη δεχτώ, αφού ανήκω στις Δυτικές Συνοικίες και είμαι αντίθετος με αυτή τη διοίκηση. Από εκεί και πέρα αν ο ΑΣ ΠΑΟΚ με πρότεινε σαν εκπρόσωπό του στην ΠΑΕ θα δεχόμουνα. Αυτό ήταν όλο, αν κάποιοι το παρεξήγησαν, τι να πω;".
Για την προοπτική να αναλάβει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ανέφερε: "Ο Ζαγοράκης είναι φυσικός ηγέτης. Πιστεύω ότι αυτές τις ικανότητες μέσα στο γήπεδο, τις έχει και εξωαγωνιστικά. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης είχε ένα επιτελείο ισχυρών οικονομικά επιχειρηματιών, που πλαισίωσαν την ομάδα του. Για μένα υπάρχει μόνο το καλό του ΠΑΟΚ, όχι αντίπαλες παρατάξεις. Κάποιοι κάνουν μικροπολιτική. Πρέπει από το θεωρητικό επίπεδο να περάσουμε στο πρακτικό".