Bravo sas kyrie Paneloudi, den eixate ta arxidia na vgeite kai na peite oti dynoume stis gries to paixnidi kai dioksate dyo kalathosfairistes apo tin omada molis mia imera prin ton agwna kai enw o Vasileiadis einai amfivolos kai se kathe periptwsi erxete apo traumatismo kai xwris proponiseis. Me poious tha katevei i omada stis theseis 2 kai 3. Me ton Manolopoulou kai kapoious apo tin efiviki omada.
Auti ti stigmi autoi pou einai 100% kala einai oi NDiage, Mavrokefalidis, Ksanthopoulos kai Georgitsis. Oi Vasileiadis, pou mallon den tha paiksei, o gagaloudis kai Maksantsef einai traumaties. Katevite kalytera me tin efiviki omada. Kata ta alla thelate tin ekti thesi gia na prospathisete gia kati kalytero sta play-off. Den gamieste lew egw kalytera; Kyrie Markopoule eiste kai eseis symfonos me auti ti katastasi.
Kyrie Markopoule aurio i gria tha erthei xwris proponoti, ante na dw poso magas eisai;
Egw tha paw aurio kai etsi kai dw estw kai tous apomonantes na min petthenoun gia ti niki tha exei poly kraksimo.