Author Topic: Λαϊκή Βάση - ΑΣ ΠΑΟΚ Ερωτησεις,αποριες,σχολια ΠΡΙΝ αποσαφινιστουν αρκετα θεματα & "ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ" paokfans  (Read 8655 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα νούμερα των ευρωπαικών ομάδων αναφέρονται στις ποδοσφαιρικές ομάδες και όχι στον Α.Σ όπως έχουμε εδώ.
Δεν γνωρίσω αν με την εγγραφή τους , τους δίνονται κ κάποια προνόμια , πάντως εδώ με το ισχύον σύστημα ...δύσκολα
θα πάει κάποιος να γραφτεί
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Άσχημα θα ήταν να είχε ο ποδοσφαιρκός ΠΑΟΚ 30.000 μέλη και ο μπασκετικός 5.000;

Offline banis

• Αλλαγή
Το θέμα μπορεί να σηκώσει μεγάλη κουβέντα.
Ας σταθούμε αρχικά στα εξής. Πριν χρόνια όταν στον Α.Σ. τέθηκε το δίλημμα: Λαϊκή Βάση ή Κατσαρής, ο κόσμος αποφάσισε Κατσαρής. Σε αντίστοιχο δίλημμα στην ΠΑΕ - ΠΑΟΚ, Λαϊκή Βάση ή μεγαλομέτοχος ο κόσμος και πάλι αποφάσισε μεγαλομέτοχος. Και κάπως έτσι καταλήξαμε στον Ιβάν. Και όσοι εκείνη την εποχή αποφάσισαν Ιβάν, δε δικαιούνται να τον κράζουν σήμερα, διότι είχαν την ευκαιρία να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και δεν το έκαναν.
Το τελευταίο διάστημα έχω κάνει κάποιες επαφές με διάφορα άτομα μέσα ή γύρω από το Σύλλογο. Από όσα αποκόμισα αυτό το διάστημα θα προσπαθήσω να σας μεταφέρω λίγο το κλίμα που επικρατεί. Βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ο Κατσαρής σταδιακά αποχωρεί από τον Α.Σ. και η διάδοχη κατάσταση είναι ο Ιβάν. Δεν ξέρω αν τοποθετήσει κάποιον δικό του άνθρωπο ή χρησιμοποιήσει ένα από τα πολλά υποχείρια του μηχανισμού του Κατσαρή, ενός μηχανισμού που εξακολουθεί και υφίσταται. Όπως και να χει πάντως, θα περάσουμε στην εποχή της πλήρους Τσαροποίησης. Διότι αν ο Ιβάν πάρει και τον Α.Σ. τότε θα ελέγχει τα πάντα με ότι αυτό συνεπάγεται. Εναλλακτική δε διαφαίνεται στον ορίζοντα, εκτός και αν υπό προυποθέσεις καταφέρουν και έλθουν κοντά οι μοναδικοί δύο άμεμπτοι μέχρι στγμής άνθρωποι που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες. Όπως και να χει, μέχρι να συμβεί αυτό, υπάρχει δρόμος.
Και το ερώτημα είναι τι κάνουμε εμείς. Ο Λαός του Π.Α.Ο.Κ.
Μπορούμε να αντιδράσουμε; Θέλουμε να αντιδράσουμε; ή θα μείνουμε για ακόμα μία φορά απλοί θεατές.
« Last Edit: October 08, 2016, 10:56:46 by banis »

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σωματεία και λαϊκές απάτες μπορεί να ακούγονται ωραία και εντυπωσιακά, αλλά στην χώρα της πουστιάς και δη στην συμπρωτεύουσα της απάτης (σολουν) όπου έχουμε υπερπαραγωγή λαμογιών με τέτοιου είδους διοικητικά μοντέλα θα ψάχναμε τον ΠΑΟΚ στα τοπικά πρωταθλήματα και τους διοικούντες στην βουλή ή στην ευρωβουλή.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline brigate

• Αποστολή
  • **
Αφού δεν προχώρησε τότε τώρα το βλέπω σχεδόν απίθανο που όλοι περιμένουν απ τον Σαββίδη.
Άσχετα όμως με τη λαϊκή βάση όλοι πρέπει να είμαστε μέλη στον ΑΣ. Και γω είχα γραφτεί και μετά τα παράτησα. Τώρα που έχει πέσει η συνδρομή επιβάλλεται να ξαναγραφτώ αλλιώς είμαι απαράδεκτος.

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Την ευθύνη πρέπει να την έχει ένας. Ούτε λαϊκές βάσεις ούτε πολυμετοχικότητες. Άποψή μου.
Ας μπούμε 2-3 φορές στο τσου λου και είναι (πολύ) εύκολο να αναστηθούν τα τμήματα του ΑΣ. Με ότι αυτό συνεπάγεται..
Θεωρώ απίθανο να αποχωρήσει ο Κατσαρής. Το πιο πιθανό είναι να "εμπλουτίσει" τα ψηφοδέλτιά του. Αυτός θα (συν)θεμελιώσει την νέα Τούμπα, εκτός αν επέλθει το μοιραίο.. Θα'χει(?) πλάκα να δούμε και καναν 14 στον ΑΣ..

* Ποιά Σπόρτινγκ & ποιά Ατλέτικο?.. Πόσα μέλη έχει η Ζενίτ, η Νάπολι και η Σεβίλλη? Αν και κανονικά θα έπρεπε να ψαχνόμαστε για τα μέλη σε ομάδες επιπέδου Ρούμπιν Καζάν, Σαμπντόρια και Βιγιαρεάλ..
** Ποιοί είναι οι (μοναδικοί) δυο άμεμπτοι, banis?

πέτρινα χρόνια σ'ολάκερο το γαβριστάν
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline banis

• Αλλαγή
Σωματεία και λαϊκές απάτες μπορεί να ακούγονται ωραία και εντυπωσιακά, αλλά στην χώρα της πουστιάς και δη στην συμπρωτεύουσα της απάτης (σολουν) όπου έχουμε υπερπαραγωγή λαμογιών με τέτοιου είδους διοικητικά μοντέλα θα ψάχναμε τον ΠΑΟΚ στα τοπικά πρωταθλήματα και τους διοικούντες στην βουλή ή στην ευρωβουλή.

Υπερπαραγωγή λαμογιών υπάρχει παντού Τάσο. Είναι αποτέλεσμα του καπιταλισμού σε συνδυασμό με την ανθρώπινη φύση. Δεν έχει νόημα να το βλέπουμε τοπικιστικά. Από εκεί και μετά εφόσον δεν θέλεις να αποφασίζεις εσύ, μπορείς κάλλιστα να αφήσεις τον Ιβάν, μετά όμως μη διαμαρτύρεσαι που θα αγωνίζεσαι με σέντερ φορ τον Κουλούρη.  ;D

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
O λογος που ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ασχολειται με το θεμα της λαϊκης βασης, ειναι η μετατοπιση της ευθυνης.
Ειναι ωραιο που στα δυσκολα υπαρχει καποιος να τα ριξουμε, να τον κραξουμε, να τον βγαλοουμε αχρηστο... Εαν αναλαβουμε τον ΠΑΟΚ εμεις ομως, θα πρεπει στις στραβες να κραζουμε κοιταζοντας στον καθρεπτη.
Οποτε ας υπαρχουν μεγαλομετοχοι, γεμιστανες, τσαροι κλπ, να κανουν εκεινοι κουμαντο, γιατι να μωρε, εγω οπαδος ειμαι, τι δουλεια εχει ο οπαδος στα της δικοικησης κλπ... βεβαια, μετα ο οπαδος να μην διαμαρτυρεται γιατι μας εχουν αλλοιωσει το ΠΑΟΚτσηδικο dna και τιποτε δεν μοιαζει με τον παλιο καλο ΠΑΟΚ...
ΕΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΦΩΝΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΦΩΝΗ ΑΠΟ ΑΓΝΑ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ ΙΒΑΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΠΑΟΚ.

Offline banis

• Αλλαγή
Έχουν παρεξηγηθεί κάποια πράγματα. Για να ξεκαθαριστούν λοιπόν νομίζω πως αρκούν τα παρακάτω.
Πρώτον, ζήτημα λαϊκής βάσης δεν τίθεται επί του παρόντος, καθότι το ΜΕΛΒΑ έχει διαλυθεί εδώ και χρόνια.
Δεύτερον, είναι άλλο ζήτημα το να αποφασίζω για το ποιος θα διοικήσει την ομάδα (πρόγραμμα Λαϊκής Βάσης) και άλλο το διοικώ την ομάδα (Λέσχη φίλων ρούλη).
Τόσο απλά.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καλα εγω ξερω μπανι οτι το μεγαλυτερο μπατζετ στην ιστορια της η ποδοσφαιρικη ανωνυμη εταιρεια Π.Α.Ο.Κ. το ειχε το 2009,εχοντας 21000 διαρκειας,χορηγικα προγραμματα και τηλεοπτικα που βασιζοταν στην δυναμικη του κοσμου-πελατη της.κανενας επενδυτης,ιδιοκτητης η διαχειριστης δεν εχει βαλει τα λεφτα που εχει βαλει ο λαος του Π.Α.Ο.Κ. και κανενας δεν θα εμφανιστει να τα βαλει και ποτε.

οσοι μιλανε για δικατοριες η ολιγαρχιες στα του συλλογου ειναι απεναντι στην κοινη λογικη που εφαρμοζεται ως επι το πλειστον απο τις πιο επιτυχημενες ευρωπαικες ομαδες ολως τυχαιως.τα φανταχτερα εγχειρηματα αραβων η κινεζων η δεν ξερω και γω τι επιχειρηματιων εχουν ελαχιστη διαρκεια ζωης.αντιθετα εγχειρηματα οπως πχ της μπιλμπαο ειναι αποδεκτα απο ολο τον ποδοσφαιρικο πλανητη ακομα και αν δεν αποφερουν τοσο συχνα τιτλους(γιατι γαμω την παναγια στην μπαλα των ηλιθιων μονο αυτο μετραει).τετοιου ειδους εγχειρηματα κρατανε ομαδες ζωντανες στο περασμα των χρονων που μονο με σεβασμο μπορεις να τις δεις και να τις αντιμετωπισεις γιατι αισθανεσαι μικρος μπροστα στην τολμη και μονο να προσπαθουν για το θεωρητικα αδυνατο αλλα ουσιαστικα δυνατο...

ας φταναμε στο σημειο να κατανοησουμε στο τι ακριβως καταφερνει η συμμετοχη στα κοινα του κοσμου-πελατη και τοτε ειναι σιγουρο για την αρχη τουλαχιστον οτι ορισμενες ντροπες που εχουμε ζησει ως οπαδοι-πελατες-καταναλωτες της παε Π.Α.Ο.Κ. θα ειχαν αποφευχθει με την απλη συμμετοχη μας.και δεν μιλαω ουτε για νταηλικια ουτε για τραμπουκισμους...σιγουρα αυτο που λεει ο τασος εχει βαση αλλα μεγαλυτερη βαση εχει πως καλυτερα οι πολλοι ναναι στην απ΄εξω για να μην βλεπουν το ποσο μεγαλη πιτα τρωνε για να χορτασουνε(και δεν χορταινουν το φελεκι μου...)

το να θεωρουμε ουτοπικο το να εφαρμοστει εταιρεια λαικης βασης που θα αποφασιζει το ποιος θα διοικησει το καταλαβαινω ως ενα βαθμο παντως.οπως και οτι με τα σημερινα δεδομενα ειναι αδυνατο νομιζω.
το να προσπαθουμε ομως να βγαλουμε σκαρτο το αποδεδειγμενα καλυτερο εγχειρημα στην ιστορια του παγκοσμιου ποδοσφαιρου μονο ως υποπτο το βλεπω.
αυτο το λεω συγκεκριμενα για τον αστροναυτη και για κανεναν αλλον να εξηγηθω.το μονο ελαφρυντικο που δινω στον αστροναυτη,ειναι οτι αυτο εχει μαθει να πιστευει και να αποδεχεται η μαζα του κοσμου μας δυστυχως...και γι αυτο το θεωρω και αδυνατο να εφαρμοστει

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ επιμένω τέτοια μοντέλα διοίκησης είναι ιδανικά για να εισχωρήσουν επιτήδειοι και να λεηλατήσουν την περιουσία - έσοδα της κάθε ομάδας. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα ο κλεφοτοθόδωρας που ήταν και θεωρητικά χορτάτος?? Εκατοντάδες μην πω χιλιάδες, νηστικοί κι όλας περιμένουν την ευκαιρία να πάρουν το χρίσμα από τον λαό για να επιτελέσουν το θεάρεστο έργο για την τσέπη και τα προσωπικά του συμφέροντα. Εδώ για λίγα ψίχουλα έχουν αγιοποιήσει τον σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ 3-4ο κυρίως και στην καλύτερη περίπτωση 2ο, φανταστείτε τους μπροστά σε ολόκληρη την πίτα πως θα ενεργούν οι πεινάλες.  Επίσης να μην ξεχνάμε και για τι λαό μιλάμε όταν αναφέρεστε σε παραδείγματα άλλων χωρών και ομάδων, στις εποχές μας με ένα λεφτά υπάρχουν ένας ποδηλάτης που πήγε να βάλει την αλυσίδα σε ποδήλατο εν κινήσει πήρε 45% σε εκλογές, ο άλλος ο επαγγελματίας καταληψίας είπε θα σκίσουμε τα μνημόνια πήρε 40% κι έρχεται ο γελοιότερος μπάσταρδο του κινούση να αποτελειώσει ότι έμεινε όρθιο, γιατί αυτή η στάνη αυτό το γάλα βγάζει. Πως εσείς πιστευετε ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό στον ΠΑΟΚ απορώ και για να πώ και γώ τη γνώμη μου και να δικαιολογήσω τα λεγόμενά μου τον ΠΑΟΚ μπορεί να τον μεγαλώσει κάποιος που ή θα έχει πολύ μεγάλα συμφέροντα να ασχοληθεί με αυτόν, ή απολύτως κανένα συμφέρον. Ή ενας που θα κονομάει χοντρά δηλαδή ή κάποιος που θα πληρώνει και το ταξί για να πάει στα γραφεία το πρωί από την τσέπη του. Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει ένα μικρό ποσοστό να βρεθεί ο πρώτος, ενώ για τον δεύτερο δίνω 0% πιθανότητες.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Μπορείς να μου υποδείξεις με ποιόν τρόπο προσπαθώ να βγάλω σκάρτη την έννοια/ιδέα της λαϊκής βάσης?
Προσπαθείς να σώσεις τη θολούρα σου με το γενικόλογο "σημερινά δεδομένα". Μ'αυτόν τον άγαρμπο τρόπο συνδέεις το ιδεατό (Μπιλμπάο, Ντόρτμουντ κλπ) με το concept/plan λαϊκή βάση για τον ΠΑΟΚ.
Λες και δεν είναι εξόφθαλμο ότι αναφέρομαι στον ΠΑΟΚ.
Σκοπός σου, μάλλον, είναι να με ενημερώσεις ότι δεν μπορώ να αντιληφθώ το μεγαλείο τής (μαζικής) συμμετοχής στα κοινά..
It's ok, no worries  ;)  Ενθαρρυντικό ότι είσαι απλοχέρης με τα ελαφρυντικά...
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
θολουρα η μπερδεμα γενικοτερο οπως αυτο που αναφερθηκε απο μαιτρ προπονητικης το 2004 π.χ;

ιδεατο ο μονοδρομος για να απαλλαγεις απο τα λαμογια;ναι μαλλον ιδεατο.αλλα οχι απιαστο

οταν ξεκινας να γραφεις και λες πως ο μονος τροπος να φτιαξεις ομαδα ειναι ο χωσαδας τοτε δικαιολογεις μια ολοκληρη 20ετια κλεψιας.γαμω τους χωσαδες και οσους τους υμνουνε και υποβαθμιζουν τον μονο πραγματικο χωσαδα σε αυτον τον συλλογο. μπερδεμενους δηλαδη...δεν ειναι σημερινο δεδομενο αυτο σορρυ κιολας.οπως δεν ειναι σημερινο δεδομενο το πως λειτουργει η μπαρτσελονα η μπαγιερν και ποσες αλλες.

οταν ομως η μαζα κοιταει την προσωπικη επιβιωση η επιβιωση του ΠΑΟΚ κατατασσεται στις πολυτελειες.ειναι κι αυτο ενα σημερινο δεδομενο.που μετραει πολυ περισσοτερο μιας και οταν η μαζα ενιωσε πως μπορει με την καθολικη συμμετοχη της να αλλαξει τις τυχες του συλλογου τρυπηθηκε.τι πως γιατι εχουν αναλυθει.πως να το κανουμε ειναι κι αυτο σημερινο δεδομενο που δεν υπηρχε πριν το 7...δεν εχει καν εννοια γενικολογου οπως το ονομαζεις,φως φαναρι ειναι τι λεω απλα το πηδαω μια γραμμη γιατι νομιζα οτι συνεπαγεται.σορρυ ξανα που πηγα πρωτη δεσμη.

οταν εκθετεις γνωμη και αποψη και ζητας να παγιωθει μια κατασταση που αποδεδειγμενα σε εχει διαρκως κομπαρσο και σκλαβωμενο σορρυ ξανα αλλα και το ελαφρυντικο πολυ ειναι...δεν γαμεις ο ΠΑΟΚ ναναι καλα

υ.γ αληθεια ποσα μελη εχει η σεβιλλη;

« Last Edit: October 10, 2016, 16:04:57 by gianniwths4 »

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
* ΟΚ. Επέτρεψέ μου να μην συγκινούμαι, πλέον, από δάκρυα χαμένων ευκαιριών (αν υπήρξαν ποτέ με τη μορφή ευκαιρίας). Η φωτό στο πιο πάνω σχόλιό μου είναι απ'το 2006. Τότε που λεφτά υπήρχαν.. όπως και καταλήψεις.. όπως και Ιβάν.. όπως και κάγκελο μεταξύ 4 & 4Α.
* Μην στεναχωριέσαι για την 1η δέσμη. Σκέψου να έδινες καί τις 4 δέσμες (με εξαίρεση τα λατινικά & τα αρχαία ελληνικά) στη βού & στη γού λυκείου για να έχεις πρόσβαση σε μπάτσελορ ελληνικού δημόσιου παν/μίου. Όσο για την συνεπαγωγή, το λάθος σου είναι ότι τη θεωρείς αμφίδρομη. Δεν είναι. Και, νομίζω, ποτέ στην Ιστορία μας δεν τέθηκε ως συνιστώσα ή έστω ως εναλλακτική πρόταση. Γνωρίζουμε από πότε (πρωτο)λειτουργεί αυτό το μοντέλο ανά τας Ευρώπας? Μήπως χρειάζονται συγκεκριμένα χαρακτηριστικά/dna για να έχει διαχρονικότητα ένα τέτοιο μοντέλο? Η δανειοδότηση της Ντόρτμουντ απ'την Μπάγερν (αφήνουμε εκτός τα συνεπακόλουθα πχ Λεβαντόφσκι) μπορεί -κατά προσέγγιση- να αποτελέσει συνιστώσα τής βάσης?
* Μιλάς για την 20ετία που ο Σωκράτης σαρώνει τα πάντα & τους πάντες? πάντα χαμογελαστός ο θείος..
* Δεν ξέρω πόσους μετράει η Σεβίλλη. Ξέρω τον Ντάνι Άλβες, τον Σέρχιο Ράμος, τον Χούλιο Μπαπτίστα, τον Ράκιτιτς και τα 5 ουεφάκια στη βιτρίνα της.

ΥΓ Ε, απ'τους 12 τρόπους ανάπτυξης ή τον 8ο με τις σαρδέλες, πάω μ'αυτόν που γίνεται έμπνευση με Φουτσίνι & Γιασουμή. Ήταν ωραία σ'εκείνο το ματς η Τούμπα. Πιο ωραία, στα προ 2007, έχω περάσει μόνο με Άρσεναλ & Μακαμπί (όσο κράτησε).
https://www.youtube.com/watch?v=FJfY9Q825tM &
https://www.youtube.com/watch?v=2go8zaC68BY
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν το συνεχιζω γιατι δεν καταλαβαινω την απαντηση.τα υποννοουμενα τα πιανω αλλα σχεση με το θεμα δεν εχουνε.τελος παντων

θα κολλησω μονο στα 2 βιντεακια εστω κι αν δεν ξερω τι θες να πεις

μια χρονια με ντιβελοπμεντ διοικηση που ηδη εχει απαλλαγει απο μεγαλα συμβολαια λιγο πριν αναλαβει και εχοντας το αλλοθι του μπατμαν,με μπροσταρη εναν προπονητη που εχει αγιοποιηθει και που οταν λεει καλημερα οι ντιβελοπμεντ του απαντανε καλημερα

μετα το ματς που παραθετεις αν συνεχιζε στον ιδιο ρυθμο βαζοντας βασικους ο καλημερακιας μεχρι και πρωταθλημα χτυπαγε.επελεξε να χασει σχεδον απ ολους να φτασει προτελευταια αγωνιστικη να γινει οτι εγινε και να γεμισει ντροπη το καθε ΠΑΟΚτσακι για ενα χαμενο ματς σε μια χρονια που μεχρι εκεινη την στιγμη τον ειχε γεμισει περηφανεια

αυτο ειπα στο πρωτο μου ποστ.οτι με μια απλη συμμετοχη της μαζας τετοιοι τυποι την επομενη στιγμη θα ειχανε διαγραφει απο την ιστορια της ομαδας.δεν θα ηταν διαρκως υποψηφιοι εργαζομενοι της παε Π.Α.Ο.Κ.

αυτο ουτε ουτοπικο ειναι ουτε αδυνατο.ολοι οσοι λενε οτι αγαπανε τον Π.Α.Ο.Κ. εκει θα επρεπε να εστιαζαν.δεν γαμεις ξανα

υ.γ για μας τους μπερδεμενους που τους αρεσει η περιπετεια,οι εκδρομες(το πρωτο αιτημα απο καθε διοικηση μεχρι το 7) και τα εισητηρια παντου αλλα και ο Π.Α.Ο.Κ. εντος γηπεδου να παιζει οσο μπορει αυτο που μπορει

το κολημμα μας και το μυαλο μας ειναι στην διετια 2005-2006 και σε κατι τετοια ανουσια μεν για την εξελιξη της ομαδας ματς,ουσιαστικα δε για την γαλουχηση και την σωστη αντιμετωπιση του τι ακριβως ειναι ο Π.Α.Ο.Κ.

https://www.youtube.com/watch?v=UFnGaHyrAoM
https://www.youtube.com/watch?v=_iWSr5SbO3M
https://www.youtube.com/watch?v=oaENhEGYGyw
και μπονους https://www.youtube.com/watch?v=eZB4bN-gSOk
https://www.youtube.com/watch?v=o44ItUtirac

δεν ζηταω απο κανεναν να καταλαβει κατι που απευθυνεται σε οσους δεν χρειαζεται καν να εξηγησω...

Offline @stron@ut

• Αποστολή
  • **
Δεν διακρίνω κάτι λιγότερο/περισσότερο/διαφορετικό σε όσους βρέθηκαν στο επόμενο τής κούλας, με τον βάζελο, στο οακα.
Ούτε σε αυτούς που αντί το Αλκαζάρ κατέλαβαν την κεντρική στην Τρίπολη.
Για τα "γούστα" στο Βελιγράδι (και όπου αλλού) δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Όπως τη βρίσκει κανείς, αρκεί να τη βρει.
Ούτε θα χαλαστώ επειδή δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάω στη γαβροφωλιά. Όταν δόθηκε, τους είχαμε στα 20 μέτρα στο πέταλο της Ριζούπολης.
Δεν πρέπει να διαχωρίζεται η σπίθα απ'τη φωτιά. Δεν οδηγεί κάπου (καλά)..

ΥΓ Αναφέρθηκα στη θολούρα τού "μαιτρ". Καλτ στιγμή (στο 9ο λεπτό). Συνεπαγωγικά  ;D
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ