Opote egw tha protimousa ton ntemba alla ayto to thema exei pagwsei kai den katalauainw giati.Elpizw na mhn lyphthikame ta skoulikia gia to "drama" pou pernane....
egw adelfe bianconero 8a i8ela kai tus dyo sthn omada (EAN KAI MONO AYTO EINIA OIKONOMIKWS EFIKTO!!)...o nikolas pio pisw kai o mavrakos mprosta....
pantws ayto pu les gia lyphsh PAIZEI POLY ASXHMA...giati telika oi PROPAGANDISTES TU RULH exun kataferei ayto pu 8ellun...na mas kanun NA MHN APLWNUME XERI PANW SE ALLUS me to fovo mhpws kai mas pune pali rufianus kai tsitakia kai kai kai kai...kai etsi h MALAKIA MAS KAI O FOVOS MAS FAINETAI WS 'LYPHSH'....
proswpikh mu apopsh, paides, einai oti o mavrakos tu arh (poly kalh monada) exei mpei sthn formolh kai den akugetai tipota gia th parth tu, logw tu oti PRWTA PREPEI NA TELEIWSEI H PROPAGANDA TU SOCRATES gia megalo 9ari sto pustogavro....8ellei dld o pappulhs kai ta organa tu (fws, prwta8lhths, kanalia kai kai) mesw twn megalwn onomatwn PU POTE DEN PROKEITAI NA ER8UN, NA PULHSUN AKOMA 1000, 100, 10 estw kai 1 METOXULA, pulwntas paramy8i sta psaria ths omadas tu dhmosiu...
me liga logia dld o mavrakos 8a einai mia kapoia kalh kai grhgorh lysh gia to gavro, th stigmh pu (estw kai poly ligoi) gavroi 8a arxisun na lene "PALI ME XUTO???"...
opote efoson einai o 'diaolos me to ena podarrrrrr!" sth mesh, emeis den mporume na kanume tipota...
gia kavatzes pisw apo jiasemakh kai ? nomizw eimaste plhrhs....spasic, 2 pitsirikia apo B' omada, salpiggidis...kai oloi tus kontulhdes sxetika...opote exume epiloges gia 'moirasma' tu ypsus mprosta...
twra gia to allo pu leei to palikari gia to lympe oti 8ellei na xasei th proetoimasia, NOMIZW oti den stekei r adelfe....entaxei eipame...oxi kai etsi.....
kai pali nomizw, oti isws einai tertipi ths PAE PAOK na ka8ysterhsh thn olh synergasia gia meiwsh twn apodoxwn...mias kai oso pernaei o xronos toso peftei h timh....makari mhn th pathsun kai telika meinume me th pulada sta xeria....giati 8a einai KARAMALAKIA na exume ta gkafra, na antexume san omada th metagrafh tu lympe, kai na mhn ginei logw la8us taktikhs!!!
P.G.: zigga sta newgna (podosfairka newgna) eimaste pantws...