Εγώ έχω την εντύπωση ότι το σκεπτικό του babis36 αγνοεί κάποια πράγματα.
Πρώτον αγνοεί το πρόοσφατο παρελθόν. Δηλαδή τα λεφτά που δώσαμε να διαχειριστεί ο γουμενάκος πήγαν κατά βάση στην τσέπη του, κουκουλώθηκαν όσο μπορούσαν ώστε να φαίνονται λιγότερα κ.ο.κ. Όπως όλα δείχνουν οικονομικά η ομάδα πάει κατά διαόλου ενώ θα έπρεπε να πηγαίνει άψογα. Συνεπώς τα λεφτά που θα δώσουμε να διαχειριστεί ο γουμενάκος (γιατί τα λεφτά από τα 15,000 διαρκείας αυτός θα τα διαχειριστεί), σίγουρα δεν θα αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ομάδα.
Δεύτερον αγνοεί ότι ένας πιθανός νέος ιδιοκτήτης ούτε βορειοελλαδίτης πρέπει αναγκαστικά να είναι, ούτε μεγιστάνας. Το παράδειγμα της αεκ το αποδεικνύει περίτρανα.
Τρίτον αυτό που σε ξεχωρίζει από σκουλήκι και γριά δεν είναι τα 7,500 διαρκείας. Αυτά ενδεχομένως μπορεί να τα πουλήσει και το σκουλήκι. Είναι η δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ και αυτό που χρειάζεται είναι ένας παράγοντας να αξιοποιήσει κατάλληλα ατή τη δυναμική. Τον Ντέμη χαριστικά νομίζεις ότι τον έβαλαν στα κόλπα όπως λες, Βαρδινογιάννης-Κόκκαλης;
Εν κατακλείδι, ο γούμενος πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό. Και νομίζω ότι έχει αποδειχτεί τόσο με βουλινό όσο και με μπατατούδη ότι για να διώξεις μια διοίκηση που δεν έχχει φράγκο, πρέπει να της κόψεις την χρηματοδότηση ώστε να αναγκαστεί να φύγει και να μην περιμένεις την καλή διάθεση ή το φιλότιμο της διοίκησης αυτής.
Ό,τι και να λέμε, η διοίκηση αυτή όσο ο ΠΑΟΚ είναι κερδοφόρος ΔΕΝ φεύγει. Με γενικολογίες του στιλ "40,000 κόσμος στο γήπεδο για να σκήσουμε πίεση" δεν έγινε ποτέ και δεν γίνεται τίποτα.