Σίγουρα στην ΠΑΕ έχουν πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουν από το να ασχολούνται με ιντερνετικό πόλεμο, αλλά δυστυχώς η προπαγάνδα σήμερα γίνεται ψηφιακά.
Οι ιντερνετικές κοινότητες είναι αυτές που χαρακτηρίζουν τη δεκαετία που διανύουμε.
Ιστοσελίδες όπως η wikipedia το facebook κτλ είναι τρανές αποδείξεις ότι οι κοινότητες πρώτον δεν έχουν σύνορα και δεύτερον δεν έχουν όρια.
Κι εκεί είναι το πρόβλημα, πώς μπορείς να ορίσεις ένα πολιτισμένο πλαίσιο για την κοινότητά σου.
Το πρόβλημα αυτό το ζήσαμε και ζούμε κι εδώ στο paokworld.
Όταν ήμασταν 50 μέλη 2-3 άτομα έφταναν για όλη τη δουλειά.
Μετά γίναμε 150, 250, 450, πιάσαμε τα 500 ενεργά μέλη.
Η δουλειά πήγε πίσω, η κοινότητα άρχισε να περπατάει πιο αργά, ο χρόνος των λίγων έγινε από αρκετός ελάχιστος κι αργότερα ανεπαρκής.
Χρειαστήκαμε ενέσεις, νέο αίμα ήρθε κοντά στου παλιούς με σκοπό κάποια μέρα να υπάρξει η συνέχεια και όχι το τέλος της ιστοσελίδας.
Φυσικά εδώ δεν πληρώνεται κανείς κι έτσι είναι δύσκολο να βρεθούν άτομα καθώς μόνο οι εθελοντές κάνουν το βήμα μπροστά.
Στην ΠΑΕ θα μπορούσαν να πάρουν άτομα, ακόμα και με συμβάσεις, να προσέχουν το forum.
Εάν όμως για κάποιο λόγο αδυνατούν να το κάνουν, είμαι κι εγώ της γνώμης ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει. Τουλάχιστον όχι με αυτή τη μορφή. Εάν θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚτσή να πει τη γνώμη του να το κάνουν με άλλο τρόπο, αλλά υπεύθυνο.
Εγώ δε θα τους κατηγορήσω εάν δε θελήσουν να κάνουν κοινότητα.
Είναι δικαίωμά τους, είναι Α.Ε.
Για μένα απαράδεκτο έιναι ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ δεν έχει ιντερνετική κοινότητα, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δε θέλω να επεκταθώ περαιτέρω.
Όλα αυτά για να πω πώς όσα "ντου" και να γίνουν από εμάς για να σώσουμε την κατάσταση, αυτή είναι μη αναστρέψιμη από τη στιγμή που το ίδιο το forum της ΠΑΕ δεν έχει προβλέψει μηχανισμό προστασίας του εαυτού του...
Σόρυ αν κούρασα αλλά με δόθηκε η ευκαιρία να πω και 2 λογάκια για το δικό μας χωριουδάκι