Author Topic: Εφημεριδα SPORT DAY σχολια & κριτικη www.sportfm.gr  (Read 40353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Η μπαλα στον king  ο οποιος ωωωωω περναει καταπληκτικα τη φαλακρη ατριχη ομοφυλοφυλη μαιμου συνεχιζει...ναι η μπαλα κατω απο τα ποδια του κοντοπουτανου χιμπαντζη και ειναι δοκαρι, δοκαρι , χτυπαει στην πλατη του τερματοφυλακα και ειναι ΓΚΟΛ!ΓΚΟΛ!
ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!!!
(king εγω στις 3 γυναικες παραδιδω πνευμα αν εισαι ανωτερος προσκυνω και εκει...συναδελφε)

Offline cure

• Αλλαγή
Τέτοιο ξεγύμνωμα δεν θα το φανταζόταν ο κοντός γκόμενος του γεροξεμωραμένου.
Τον βλέπω ν'α λλάζει επάγγελμα και να γίνεται... να γίνεται...
Τι θα μπορούσε να κάνει ο κοντός πούστης που είναι σαν αποβολή αποτυχημένου πειράματος

:gruebel:

:idea:
Το βρήκα! Μπορεί να δουλέψει ως σκαμπώ σε καφετέρια!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
PAOKCURE, sorry αλλά αυτό που λες δεν γίνεται! Τα σκαμπώ πρέπει να είναι ψηλά, για να φτάνεις μπάρα... συνεπώς... ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!

Εγώ προτείνω να δουλέψει ως... μονή θέση πάρκινγκ για ποδήλατα... (σκέψου και θα δεις ότι έχω δίκιο!!!)
PAOK is a Social Movement!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
King.. προσκυναω αδερφε.. αψογος..
 :prosk: :prosk: :prosk:

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Ευχαριστω πολυ παιδια  :)

Χαρα μου να πηδω αυτον τον πατο...  :D

giannis80

• Guest
King,είσαι βασιλιάς ρε!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ευχαριστω πολυ παιδια  :)

Χαρα μου να πηδω αυτον τον πατο...  :D

Πω πω παναγία μου, εσύ γουστάρεις χοντρά βίτσια...  :aktion031: :emetos:

ΑΠΛΑ ΘΕΟΣ! :thumbok:

chiltsid

• Guest
respect και παλι ρε kingare,αψογος!!!! :thumbok: :thumbok: :prosk: :prosk:

mpougatsas

• Guest
Μπράβο King, άψογος  :thumbok:

καρπετ - king 0-2
Kι άλλο γκολ.. κι άλλο γκολ.. στην πουτάνα κι άλλο γκολ  :b348:

Offline cure

• Αλλαγή
Ακολουθεί το απίστευτο νέο αντι-ΠΑΟΚτσήδικο ξέσπασμα της μεγαλύτερης πουστάρας στη χώρα. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε είχαμε (στον αθλητισμό)
1. τους βάζελους στο πόλο να δέρνουν αντιπάλους γαύρους, με πρωτοστάτες διοικητικούς (τελικά είναι θεσμός στους χαμουτζήδες να απασχολούν τραμούκους)
2. Τα χανούμια να καίνε τα πάντα έξω από το γήπεδο και να πλακώνοτναι με μπάτσους
3. Τις γριές να κάνουν ντου στο γήπεδο και να κυνηγάνε με κοντάρια αντιπάλους και δικούς τους
και εμάς να πετάμε 3-4 μπουκάλια νερό στο κόρνερ.
Αν είσαι κομπλεξικός και πούστης τα βάζεις όλα μαζί σε ένα καζάνι και τη συγκεκριμένη ημέρα θυμάσαι το Μπλιώνα και όλα όσα έχουν συμβεί σε αγώνες του ΠΑΟΚ. Αυτή τη συνταγή ακολουθεί πάντα ο αγράμματος με τις τιράντες.

Τόσο κόμπλεξ που έχεις γαμημένε πίθηκε να το κοιτάξεις ρε παπάρι.

http://www.sport-fm.gr/article/157212

Εδώ είναι Ελλάδα

SportDay / Πανούτσος Αντώνης

08/12/2008, 16:00 | Διαβάστηκε 9723 φορές

Πριν από δύο χρόνια ο κόσμος του Ηρακλή κυνηγούσε τον Σπανουδάκη επειδή είχε καταστρέψει τον Ηρακλή. Ο οποίος Σπανουδάκης είχε διαδεχτεί τον Βαγγέλη Μυτιληναίο, επειδή και αυτός είχε καταστρέψει τον Ηρακλή. Ο οποίος Μυτιληναίος είχε διαδεχτεί τον Πέτρο Θεοδωρίδη που... Το μαντέψατε. Είχε καταστρέψει τον Ηρακλή. Χθες οι οπαδοί του Ηρακλή έκαναν ντου εναντίον των παικτών της ομάδας του Αντώνη Ρέμου, του -υποθέτω- νέου καταστροφέα του Ηρακλή. Και το μόνο ερώτημα είναι μήπως οι οπαδοί του Ηρακλή σιγά σιγά πρέπει να το παίρνουν απόφαση ότι υποστηρίζουν μια μικρομεσαία ομάδα που στις καλές τις χρονιές παλεύει για να βγει στο ΟΥΕΦA και στις κακές της για να μην πέσει κατηγορία; Γιατί το να επιτίθεσαι αγανακτισμένος σε κάθε νέο ιδιοκτήτη, με τη λογική ότι αυτός είναι που κατέστρεψε την ομάδα, μοιάζει σουρεαλιστικό.

Οπως σουρεαλιστικά είναι όσα κάνουν οι ομάδες σε σχέση με τα επεισόδια στα γήπεδα. Δεν έχω άποψη απ' όσα έγιναν στο ματς πόλο του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Χαλάνδρι, αλλά και μόνο ότι τα καυτηρίασε ο προπονητής του ΠΑΟ, Ντράγκαν Αντριτς, δείχνει ότι τα επεισόδια δεν ήταν από τα συνηθισμένα. Τέλος πάντων, από πλευράς Ολυμπιακού ο Χατζηδεοθώρου δήλωσε ότι καλύτερα να μη γίνει το δεύτερο ματς στον Πειραιά και από την πλευρά Παναθηναϊκού ο έφορος της ομάδας Νίκος Πλυτάς είπε ότι οι παίκτες και ο προπονητής του Ολυμπιακού προκάλεσαν τους οπαδούς. Χθες, πριν από το ματς του μπάσκετ του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αστυνομικοί συνέλαβαν τον Νίκο Πλυτά έπειτα από ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NovaΣΠΟΡ FM, η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκέφτεται να τιμωρήσει τον Πλυτά. Τον οποίο Πλυτά η ίδια διοίκηση σκόπευε να ορίσει υπεύθυνο για τις σχέσεις με τους οργανωμένους μετά τα επεισόδια στη Λάρισα.

Πάμε τώρα στον ΠΑΟΚ, στον οποίο δεν υπήρξαν επεισόδια, αλλά μια σκηνή που παρέπεμπε σε παλιότερες σεζόν. Ο Τσέζαρεκ του Αστέρα έχει ισοφαρίσει το ματς και στον πανηγυρισμό βρίσκεται κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ προς την πλευρά της θύρας 4. Τη στιγμή που τον πλησιάζουν οι συμπαίκτες του για να πανηγυρίσουν, ο Τσέζαρεκ καταλαβαίνει το λάθος του. Και ενώ έχει αρχίσει ένα ελαφρύ μπουκαλόβροχο, απομακρύνεται πριν γίνει πετρομπόρα. Ο Τσέζαρεκ έκανε χειρονομία; Προκάλεσε; Οχι, απλώς δεν ήξερε πού πανηγυρίζουν στην Τούμπα.

Τελειώνω το κείμενο με μία δήλωση του Σέρβου πολίστα του Ολυμπιακού Μπόμπαν Νάκιτς: «Οι οπαδοί της Παρτίζαν είναι πιο θερμοί, αλλά αυτό δεν θα γινόταν. Αν η Αστυνομία έβλεπε αυτή τη συμπεριφορά, θα τους έστελνε στο νοσοκομείο κατευθείαν». Πω, πω, τι είπε ο φασίστας! Εμείς στην Ελλάδα το κάνουμε αλλιώς. Εδώ στην Ελλάδα ο πελάτης και ο οπαδός, που ενίοτε η ιδιότητα είναι κοινή, έχει πάντα δίκιο. Πότε οι οπαδοί σταματάνε να κάνουν τσίσα στην Εθνική και τους επιτίθενται τα ΜΑΤ, πότε προκαλούνται από τους αντίπαλους παίκτες και πότε κάποιος πάει στο τμήμα να βρει την ταυτότητά του και συλλαμβάνεται. Και πού είστε, παιδιά. Την επόμενη φορά να γράψουμε ότι τον Μπλιώνα τον έφαγε ένας μπάτσος. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Οπως και η μπετόβεργα.

Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Η καραφλοπουστα παλι αρχισε τα δικα της...Σαν να υποκινει την αστυνομια να αναχαιτισει τους βαρβαρους...
Ε ρε μπινε, καμτσικι που σου χρειαζεται

http://www.sport-fm.gr/article/158272

Αστυνομία είπατε;

SportDay / Πανούτσος Αντώνης

17/12/2008, 15:47 | Διαβάστηκε 893 φορές

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Πανσερραϊκό έναν αριθμό εισιτηρίων, ο οποίος σε ορισμένα ρεπορτάζ έφτασε τις 5.000. Ο αριθμός ήταν πρόβλημα. Γιατί εκτός του γεγονότος ότι το γήπεδο των Σερρών έχει χωρητικότητα 7.000 θέσεων και η διοίκηση την υποχρέωση να ικανοποιεί τους οπαδούς, ένας τέτοιος αριθμός εισιτηρίων στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας θα κατέλυε την έννοια της έδρας. Εκτός του ότι θα έδινε την εντύπωση στους οπαδούς του Πανσερραϊκού ότι ο Θεοδωρίδης ξεπουλάει τα συμφέροντα της ομάδας του. Οπότε, όπως ήταν λογικό αλλά και του άφηνε περιθώριο ο νόμος, ο Θεοδωρίδης αρνήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει εισιτήρια, αντιπροτείνοντας τα πεντακόσια που ορίζει ο νόμος. Πώς, όμως, το λένε στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ; «Δεν θεωρούμε αυτονόητη και αιώνια τη νομιμότητα γενικώς». Μία προσέγγιση που μάλλον βρίσκει σύμφωνους τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα όταν πρόκειται να το κάνουν στους μάλλον αδύναμους οπαδούς του Πανσερραϊκού. Για να το πω απλά. Το ντου στις Σέρρες είναι σχεδόν βέβαιο.

Και ποιος μπορεί να το εμποδίσει; Ο Θόδωρος Ζαγοράκης; Ούτε για αστείο. Με τις μετοχές να βγαίνουν στην προσφορά αυτή την εβδομάδα και τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως κύριο στόχο για την αγορά τους, ο Ζαγοράκης αποκλείεται να βγει στην κόντρα με τον κόσμο. Λίγη «μη επικρότηση» των επεισοδίων α λα Αλέξης και πολλή κατηγορία στη διοίκηση του Πανσερραϊκού, η οποία αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα του λαού του ΠΑΟΚ, είναι οι προβλεπόμενες αντιδράσεις.

Να το εμποδίσει ο Πέτρος Θεοδωρίδης; Πώς; Να τους μαστιγώσει με την περούκα; Γιατί από δυναμική οπαδών ο Πανσερραϊκός δεν συγκρίνεται με τον ΠΑΟΚ. Οσο για τη βοήθεια του κράτους, είναι αμφίβολη.

Εάν εγώ ανοίξω ένα μαγαζί και πω στην Αστυνομία «αν σας πάρουν τηλέφωνο στο 100, μην έρθετε. Την τάξη εδώ θα κρατούν οι φίλοι μου και τα γκαρσόνια», ούτε θα καταδεχθούν να γελάσουν. Αν όμως το ίδιο πει η διοίκηση της ΠΑΕ Λάρισας, ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής όχι μόνο θα το κουβεντιάσει, αλλά θα το κάνει, αφήνοντας τους οργανωμένους της Λάρισας να τηρήσουν την τάξη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οπότε, στις Σέρρες μπορεί να γίνει το επόμενο βήμα. Ο διοικητής της Αστυνομίας να αναθέσει από μόνος του τα καθήκοντα αστυνόμευσης του ματς. Στους οργανωμένους των φιλοξενουμένων.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάνε να παρακολουθήσουν το ματς στη νοοτροπία «καργιόλη Θεοδωρίδη, εμείς σου τα δίναμε τα λεφτά, εσύ δεν τα πήρες και εμείς θα το δούμε τσάμπα». Οτι ο Ζαγοράκης δεν έχει κανένα συμφέρον να κοντραριστεί και πως ο Θεοδωρίδης δεν μπορεί, είναι δεδομένα. Το ότι όλα αυτά πάνε να συμβούν προδιαγεγραμμένα με τον Προκόπη Παυλόπουλο, το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και την Αστυνομία να παρακολουθούν με απάθεια, μήπως δείχνει ότι είναι δεδομένο ότι έπαψαν να υπάρχουν;
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
 Μαλάκα καραφλοπουστρα αγράμματε πανουτσο
 Βγάλε από το κώλο σου το πλαστικό τον π....ο
 Κι έλα στην Τούμπα Μία φορά-θα έχουμε συγκινήσεις
 κάποια αδέρφια ασπρόμαυρα θέλουν να τους γνωρίσεις!
aderfia zeite

fatal_invasion

• Guest
Αν οι μισές και παραπάνω Σέρρες είναι ΠΑΟΚ ρε μπούφε ,τότε εξ'ορισμού δεν υπάρχει θέμα έδρας βλάκα πανούτσε.Άκυρες οι τοποθετήσεις σου με λάρισα και γαύρο.
και τι να κάνει η αστυνομία ρε βλάκα;Τι είναι;να κάνει μπλόκα στους δρόμους και να βλέπει αν τα αμάξια έχουν κασκόλ;να κοιτάει ταυτότητες;όχι ότι δεν το χουμε δει και αυτό.Ήμαρτον.
Μαλάκες.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
http://www.sport-fm.gr/article/158948

SportDay / ×ñéóôïöïñÜêçò ÔüëçòÊÝñäéóå ìéá èÝóç óôçí Poker.gr Team êáé ðáßîå óôá ðéï ìåãÜëá live ôïõñíïõÜ óôï åîùôåñéêü

23/12/2008, 08:50 | ÄéáâÜóôçêå 155 öïñÝò

Ôçí þñá ðïõ üëïé óôçí ðïäïóöáéñéêÞ ÅëëÜäá áó÷ïëïýíôáé ôéò ôåëåõôáßåò þñåò ìå ôï áí Þôáí Þ ü÷é ðÝíáëôé ôï óðñþîéìï ôïõ Ñüêá óôïí Íôïõíôïý êáé ãéáôß äåí êáôáëïãßóôçêå ôï ðÝíáëôé óôï ÷Ýñé ôïõ ÐëéÜôóéêá, õðÜñ÷åé ìéá ðñùôáãùíßóôñéá ïìÜäá, ç ïðïßá åîáêïëïõèåß íá ëåéôïõñãåß áèüñõâá êÜôù áðü ôç ìýôç ôùí Üëëùí.

Ï ÐÁÏÊ Ýêëåéóå ôïí ðñþôï ãýñï óôçí 2ç èÝóç ôçò âáèìïëïãßáò. Èá ìðåé óôï äåýôåñï ìéóü ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò áðü ôç èÝóç ôïõ ïäçãïý Ý÷ïíôáò ôñßá íôÝñìðé åêôüò êáé Ýíá ìüíï óôçí Ôïýìðá. Ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò óôçí ðáñïõóßá ôïõ ôüóá ÷ñüíéá óôçí ÅëëÜäá Ý÷åé áðïäåßîåé üôé åßíáé ï êáëýôåñïò óôç äçìéïõñãßá ìéáò ïìÜäáò, ç ïðïßá êõñéáñ÷åß áëëÜ ôçí êñßóéìç óôéãìÞ «ãëéóôñÜåé» êáé ìÝíåé åêôüò óôü÷ïõ. ÔïõëÜ÷éóôïí óå áõôü ðïõ êÜíåé êáëÜ äïõëåýåé êáé ôï âåëôéþíåé. Ðñéí ìðåé ï ÉáíïõÜñéïò, ï ÄéêÝöáëïò ôïõ ÂïññÜ Ý÷åé ðñáãìáôïðïéÞóåé ìéá ìåôáãñáöÞ êáé åôïéìÜæåôáé ãéá ìéá áêüìá. Ï ÏëéâéÝ ÓïñëÝí áðÝóðáóå åãêùìéáóôéêÜ ó÷üëéá ôüóï áðü ôïí ¢êç ÆÞêï ôïõ ïðïßïõ õðÞñîå óõìðáßêôçò üóï êáé áðü ôïí ÓôÜèç Ôáõëáñßäç. Ç áðïõóßá ôïõ áðü ôïõò áãùíéóôéêïýò ÷þñïõò ôïõò ôåëåõôáßïõò ìÞíåò óßãïõñá èá ôïí åðçñåÜóåé áëëÜ èá áðïôåëÝóåé ìéá áêüìá ëýóç óôá ÷Ýñéá ôïõ ÐïñôïãÜëïõ ôå÷íéêïý. Áðü þñá óå þñá èá ïëïêëçñùèåß óýìöùíá ìå ôï ñåðïñôÜæ êáé ç áðüêôçóç ôïõ ÓïõìáúëÜ ÊïõëéìðÜëé. ¸íáò ðïäïóöáéñéóôÞò, ï ïðïßïò áãùíßóôçêå ìå ôç ÖñÜéìðïõñãê ãéá ðïëëÜ ÷ñüíéá óôç Ãåñìáíßá öôÜíïíôáò ìÝ÷ñé êáé ôïõò 32 ôïõ ÊõðÝëëïõ ÏÕÅÖÁ ôï 2002 üðïõ áðïêëåßóôçêå áðü ôçí ìåôÝðåéôá íéêÞôñéá ôçò äéïñãÜíùóçò, ÖÝãåíïñíô. Ðáßêôçò äõíáìéêüò, ï ïðïßïò ìðïñåß íá óðáôáëÞóåé áñêåôÝò áíáðíïÝò ãéá íá êáëýøåé êåíïýò ÷þñïõò. ¸÷ù ôçí áßóèçóç üôé ìåôÜ áðü ôéò ðñþôåò åìöáíßóåéò ôïõ èá ìéëÜìå ðÜëé ãéá Ýíáí ðïäïóöáéñéóôÞ, ï ïðïßïò áðïêôÞèçêå ìå äõóáíÜëïãï êüóôïò ìå âÜóç ôçí ðáñïõóßá ôïõ óôá åëëçíéêÜ ãÞðåäá. Äåí åßíáé ðáßêôçò ðïõ èá óôåßëåé ôïí êüóìï óôï áåñïäñüìéï Ìáêåäïíßá, áëëÜ åßíáé ðïäïóöáéñéêüò ÷áñáêôÞñáò, ï ïðïßïò ìðïñåß íá ãßíåé Üìåóá ìÝëïò ôïõ äåìÝíïõ óõíüëïõ ðïõ Ý÷åé äçìéïõñãçèåß öÝôïò óôçí Èåóóáëïíßêç.

Ìå äåäïìÝíï ðùò ôï 2009 èá âñåé ôïí ÐÁÏÊ åíéó÷õìÝíï áðü ôéò åðéóôñïöÝò ôùí Ìïõóëßìïâéôò êáé Âéåúñßíéá óôçí 11áäá, ôá ðÜíôá äåß÷íïõí éäáíéêÜ ãýñù áðü ôçí Ôïýìðá. Ï ÐÁÏÊ ðáßñíåé ôç ìïñöÞ ìéáò Þñåìçò äýíáìçò, ç ïðïßá áí åêìåôáëëåõôåß óùóôÜ ôï ðÜèïò ôïõ êüóìïõ ôïõ êáé ôéò öéëïäïîßåò ôçò äéïßêçóçò ìðïñåß íá áíåâÜóåé êáôáêüñõöá ôùí áíôáãùíéóìü åíôüò óõíüñùí. Êáé áí áõôü óõìâåß, îáöíéêÜ ïé õðüëïéðïé èá áíáñùôéïýíôáé áðü ðïý îåðåôÜ÷ôçêå ï íÝïò áíôßðáëïò…
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

MetroStar

• Guest
Δε μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ήρεμη δύναμη. Εγώ θέλω να είμαι φασαριόζικη δύναμη.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
 Μία χαρά τα λέει,  με το ήρεμη δύναμη θέλει να πει ότι ο ΠΑΟΚ κινειται δίχως τυμπανοκρουσίες στις μεταγραφές και βάσει προγραμματισμού κάτι που δεν το βλέπεις στις άλλες ομάδες(  ΠΟΚ)  που μέχρι και τον ποίο άσημο βραζιλιάνο τον κάνουνε πρωτοσέλιδο και παιχταρα με δεκάδες συνεντευξεις

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Δε μου αρέσει ο χαρακτηρισμός ήρεμη δύναμη. Εγώ θέλω να είμαι φασαριόζικη δύναμη.
Σκοπευεις να σοβαρευτεις?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

MetroStar

• Guest
Σοβαρός είμαι.Δεν καταλαβαίνεις  τι εννοώ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ok τοτε, ανακαλω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

giannis80

• Guest
http://www.sport-fm.gr/article/159962

Eσύ δεν υποφέρεσαι με τίποτα.Μια κοκορομαχία που και ο ένας και άλλος προσπαθούν να αλληλοχτυπηθούν και τελικά ο ένας κάνει θέατρο,μου την βγάζεις κόκκινη στον άλλον.Και το καθαρά ανθρώπινο λάθος στο γκολ,μου λες οτι δεν είδε το οφσάιντ και τέτοια.Στις σέρρες όμως,σε παρόμοια φάση,πάλι με τον ίδιο παίκτη που δεν ήταν οφσάιντ,μούγκα(που όντως ήταν ανθρώπινο λάθος του επόπτη,φαίνεται όταν υπάρχει δόλος κι εμείς δεν είπαμε τίποτα εκεί.).Εκεί ο τραγικός ΠΑΟΚ κτλ.