Author Topic: Εφημεριδα SPORT DAY σχολια & κριτικη www.sportfm.gr  (Read 40608 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε παιδια, τη γουστα βγαζω....μας τρεμουν τα μουνια.....Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ....το κομπλεξ σε ολο του το μεγαλειο.....οτι και να πειτε ρε μουνια,εμεις θα φαμε απο τα πιτα....και οπως ξερετε η πιτα δεν ειναι ρυθμιση....τα παραμυθια τελειωσαν...ηρθε η ωρα να ασχοληθουμε με τα εξωτερικα προβληματα ,αφου τελειωσαμε με τα εσωτερικα.γουστα......
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
akouste reportaz PAOK apo kapion zaxariadi(ego prosopika den ton xero), endiaferete leei o PAOK pio poli apo opiondipote paikti gia ton theothoridi, nai nai gia ton giorgo theodoridi. gia ton papa(pou tha exei kai exelixi) den endiaferete o PAOK, alla gia enan proin apotiximeno paixti tou.
kai fisika to oreo to afise gia to telos, den katalavaino leei ti exei piasei parasxo, zagoraki kai allous kai einai toso mistikopatheis stis sinantiseis tous kai apantaei aftos pou exei tin ekpompi kati tou stil, emeis tha to mathoume oti kai an kanoun.

telika aftoi ekei ston sport-fm einai ilithioi H' ilithioi H' ilithioi, ena apo ta treia.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Εγώ πιστεύω ότι είναι και τα 3.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
sthn teleutaia selida san sxolio apo to sxolio tou fwtos leei o trelos oti an dn ginei i rythmish exei hdh etoimo ton epixeirhmatia apo pisw pou tha kalypsei ta 6 ekat.euro+tha plakwsei+metagrafes full

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
sthn teleutaia selida san sxolio apo to sxolio tou fwtos leei o trelos oti an dn ginei i rythmish exei hdh etoimo ton epixeirhmatia apo pisw pou tha kalypsei ta 6 ekat.euro+tha plakwsei+metagrafes full

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Gia ton theodoridi pantos to akousa kai egw simera apo to libero, alla epidi douleva paralila den thimame poios to eipe.
Pantws den einai toso koulo oso tou nedved  :P (papadometrisi)

Offline bozik

• Αλλαγή
βρε εχουν ανακαλυψει οτι ονομα μας διχαζει...ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΑΗΔΙΑ.....ο φαφουτης και οι σουπεραδες του λιμπερο

Offline bozik

• Αλλαγή
και γραψτετο σε καμια εβδομαδα μετα απο χαριστεα....φυσσα....ανατολακη...μπαγιεβιτς....θε ωδοριδη...αγγελο(αυτος ειναι απο αλλου)....θα μας πουν και για οκκα...και φασουλα

Stefanos

• Guest
re magkes, mhn asxoloumaste me th kathe vlakeia eidhsh, pou ginetai eite gia na poulhsoun, eite gia na dhmiourgoun provlima....

ayth th fora, h dioikhsh einai 100% PAOK, 100% gia to kalo tou PAOK, enhmerwnei ton kosmo kathe ligo me otidhpote mporei na mas endiaferei...

to site ths PAE exei ananewthei tis teleytaies meres oso den eixe ananewthei ta teleytaia 2 xronia.....

afhste to kathe thodwridh, nedved, fyssa, pappa....den trwme pappa re.....

BLACK DOG

• Guest
βρε εχουν ανακαλυψει οτι ονομα μας διχαζει...ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΑΗΔΙΑ.....ο φαφουτης και οι σουπεραδες του λιμπερο
:D :D :D
xaxaxaxaxa sosyoooooooooooooos!

BLACK DOG

• Guest
και γραψτετο σε καμια εβδομαδα μετα απο χαριστεα....φυσσα....ανατολακη...μπαγιεβιτς....θε ωδοριδη...αγγελο(αυτος ειναι απο αλλου)....θα μας πουν και για οκκα...και φασουλα
xaxaxa mporei kai o mpery mpery xaxa

IronEagle

• Guest
(....)
θα μας πουν και για
(...)
φασουλα

Autos to erikse sto podosfairo ? ? ? ?

Offline bozik

• Αλλαγή
ναι θα μπει για βοηθος του Ποικιλιδη στην εποικοινωνια με τους συνδεσμους....

IronEagle

• Guest
 :a1006:   :proskino:  .........kalos to paidi

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
fhmes oti h pae opou na nai 8a kanei kroush se salpiggidh
den epivevaiwnontai...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ρε μάγκες αυτός ο Ζαχαριάδης που βγαίνει στον Sport-fm τον ξέρει κανείς ? δεν τον παω καθόλου τον παλιόπουστα, πολύ πούστικα τα λέει και μου μυρίζει για σκόλικας. Είναι και πάνω σε κανένα ράδιο η εφημερίδα ?

jmjyiannis

• Guest
οραματιζομαι τα δημοσιεύματα του Ιουλίου.......

Apokleistikitita mono apo ton "PAPAROSPORT FM 101,3"!!

"Ο πρώην παίχτης της Εθνικης και κλασσικο 10αρι Βασίλης Τσιάρτας ξαναξεκινά το ποδοσφαιρο αυτή τη φορά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια προσπάθεια από τον Θωδορή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες τους για να πειστεί ο έμπειρος μέσος και να φορέσει τη φανέλα του PAOK για τα επόμενα 4 χρόνια, για να συμπληρώσει τα απαιτούμενα συντάξιμα χρόνια για το ΤΕΒΕ (σχετικό link ...... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/PAOK/126353.html). Εάν τελικά ναυαγήσει η προσπάθεια του προέδρου του ΠΑΟΚ, η επόμενη κρούση φημολογείται πως θα είναι σε έναν άλλον Βασίλη, τον Βασίλη Χατζηπαναγή που δήλωσε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο για να καλύψει το κενό στην επίθεση του ΠΑΟΚ μετά τη φυγή του Μάρτσιν Μίετσελ".

Offline agraf

• Αλλαγή
Ρε μάγκες αυτός ο Ζαχαριάδης που βγαίνει στον Sport-fm τον ξέρει κανείς ? δεν τον παω καθόλου τον παλιόπουστα, πολύ πούστικα τα λέει και μου μυρίζει για σκόλικας. Είναι και πάνω σε κανένα ράδιο η εφημερίδα ?

Areianos einai, na min ton empistevesai katholou, eidika otan milaei gia ton PAOK.

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
To kalo pou 8a kanetai oloi einai ma nhn akoute ta gamw radia tous kai na mh diabazete tis gamwefhmerides tous...

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!