Author Topic: Λουκάς Μαυροκεφαλίδης  (Read 1824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline toy

• Αλλαγή
Λουκάς Μαυροκεφαλίδης
« on: March 15, 2006, 09:33:18 »
Ξέρει κανείς κάτι για τις δηλώσεις που έκανε ?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Απ: Λουκάς Μαυροκεφαλίδης
« Reply #1 on: March 15, 2006, 13:12:36 »
Ποιες δηλώσεις;;; Εγώ ξέρω μάγκες ότι τον θέλει ο βάζελος...
Κλάφτε τον και αυτόν... Η ιστορία έχει δείξει, ότι όποιον παίχτη θέλουν αυτοί τον παίρνουν για πλάκα...
Πάει και ο Λουκάς... :-[ :-[ :-[
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

peja_4

• Guest
« Reply #2 on: March 16, 2006, 01:23:23 »
Τις μαλακιες που λενε τα σκουληκια
στο ΣΚΟΥΛΗΚΟΠΟΛΙΣΡΑΔΙΟ μην τις διαβαζετε ρε....

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
« Reply #3 on: March 16, 2006, 01:54:58 »

Edit Δικέφαλος: Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ.  :b347: 

Φίλε η μαλακία είναι ότι δεν τις διαβάζω, γιατί ζω μόνιμα Αθήνα!
Το έχω ακούσει από ανθρώπους εδώ κάτω, που δε λένε ότι θέλουν, όπως συμβαίνει με τους παπάρες του Μετρόπολις και των άλλων κωλοφυλλάδων....
Το θέμα ψήνεται.... >:(
« Last Edit: March 16, 2006, 02:24:36 by ÄéêÝöáëïò »
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #4 on: April 27, 2006, 01:02:46 »
Τρίτος σκόρερ,τρίτος ριμπάουντερ,13ος μπλοκέρ,9ος MVP με βάση το τέντεξ,τρίτος σε ευστοχία δίποντων,την ώρα που πέρσι δεν έπαιξε συνολικά ούτε 100 λεπτά.
den prepei na fugei apo ton paok(akous pantelonate)
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #5 on: April 27, 2006, 01:25:54 »
O Maurokefalidis exei symvolaio kai gia tin epomeni periodo, opote den tithete thematos na fygei alla na poulithei, opws Vasilopoulos, Vasileiadis.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

PAOK_EDESSA

• Guest
« Reply #6 on: May 05, 2006, 18:40:10 »
Megalo paixnidi ekane o nearos paiktis mas me 36 pontous kai 16 Rebounds pou pistevo na einai rekor jia ton Louka....apo ta kalutera mats ekane o Loukas me thn Larisa....euxome na parimini o paiktis aftos omos o paneloudis tha kanei pali thn poustia opos mas poulise ta ala duo talenta...

SKAILS

• Guest
« Reply #7 on: September 09, 2006, 13:41:31 »
PAEI K O LOUKAS.....AP OTI FAINETAI H DIOIKHSH-MARIOENA THA TELEIWSEI TO ERGO TOU TAKH PANTELOUDH..

POLU KONTA STHN ROMA O PAIKTHS....

LEYTERIA K STON BASKETIKO PAOK..

www.betsmart.gr

goudas4

• Guest
« Reply #8 on: September 09, 2006, 18:46:23 »
Paei kai o Loukas mages! Molis tora diavasa oti einai poli konta se simfonia me ti Roma kai menoun mono oi ipografes! Distixos olo to kalokairi mas eprizan ta arxidia oti kai kala den poulietai pouthena para mono an paei NBA kai tora pane kai ton poulane!
Paneloudi lamogio erxetai kai i seira sou! Psomiadi itan pou den tha ton poulouses ton louka!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ G4Α

Bayern4

• Guest
« Reply #10 on: September 09, 2006, 23:27:46 »
αφου του παιδιου του καναν εξωση στο σπιτι επειδη δε το πληρωνε η καε.
πιο αγαθο πλασμα απο τον Λουκα δεν υπαρχει στην ομαδα.

οχι σαν τον γκαγκαλουδη που καπνιζε κρυφα στα αποδυτηρια της αντιπαλης ομαδας στο παλατακι.

p@oki-92

• Guest
« Reply #11 on: September 09, 2006, 23:48:28 »
αφου του παιδιου του καναν εξωση στο σπιτι επειδη δε το πληρωνε η καε.
πιο αγαθο πλασμα απο τον Λουκα δεν υπαρχει στην ομαδα.

οχι σαν τον γκαγκαλουδη που καπνιζε κρυφα στα αποδυτηρια της αντιπαλης ομαδας στο παλατακι.
ti ekane o gagaloudis???!!!

SKAILS

• Guest
« Reply #12 on: September 10, 2006, 13:57:15 »
kala o pswmiadhs re paidia olo uposxeseis einai....
h ston PAOK h sto nba tha paiksei o loukas dhlwne...

a re lamogia oloi,gia tis pshfous twn paoktsidwn mphke sthn kae....

LAMOGIA EISTE OLOI REEEEE

giati den anakoinwnoun kamia xorhgia???pws tha bgei to batzet twn 3.000.000 eyro pou legane???
aaa tha poulhthei o loukas ksexasa...

ug:epeidh den eimai mhdenisths m aresan oi metagrafes sto basket fetos..
alla upologiza oti de tha poulhthei o loukas...
twra ante psakse gia kalo 4ari .....
me moula ti ginetai?o basikoos asos xanei olh thn proetoimasia....
k fantasthte na ginei kamia malakia k na mhn erthei...
psakse meta aso k tessari gia basikous ena mhna prin thn enarksh ths periodou

goudas4

• Guest
« Reply #13 on: September 10, 2006, 15:32:29 »
Ontos alla mas elegan prin ena mina! Mas elegan oti o Loukas den poulietai kai oti fetos tha iparxei ipsilo mpatzet! Den leo eginan kales metagrafes alla pou pas re pousti me Prelevits proponiti kai Paneloudi proedro???
Prosopika den vlepo kamia idiaiteri allagi se sxesi me alles xronies! Makari na vgo pseftis re paidia alla gia 3 thesi kai euroliges pou mas lene ta vlepo poli diskola na ginontai!!!

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #14 on: September 11, 2006, 12:27:28 »

Ola dixnoun oti kai to tetarto melos ( Vasileiadis, Vasilopoulos kai ta alla tria ) sta opoia ypotithete oti i omada stirizotane gia na megalourgisei kai pali, mas afinei gia Italia meria. Kata ta alla den polite o paiktis para sto NBA kai malakies gia akomi mia fora.

Vevaia na pw edw oti o paiktis exei symvolaio gia akomi ena xrono kai ama thelei den ypografei pouthena kai feugei to kalokairi eleutheros, kati mou thymizei i periptwsi.
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

goudas4

• Guest
« Reply #15 on: September 11, 2006, 16:03:09 »
Re paidia o poutanas gios (paneloudis) simfonise me ti Roma gia na poulisei to Louka, o Psomiadis leei oti malose me ton Paneloudi gia auto to thema kai o idios o Loukas leei oti exei ena xrono akomi simvolaio kai thelei na meinei ston Paok! Tis trelis ginetai kai stin KAE!!! A, re Paneloudi mpastarde enas paixtaras mas emeine ton poulas ki auton gia 350000 euro mono! Ton mpoulo re apo tin KAE! Makari na apofasisei na meinei stin omada pantos o Loukas kai na min ipograpsei stin Roma!!

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #16 on: September 11, 2006, 18:47:42 »
ΜΠΑΣΚΕΤ: Λάβρος ο Ψωμιάδης για το "όχι" του Μαυροκεφαλίδη

Σε... σίριαλ με πολλά επεισόδια τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στον ΠΑΟΚ. Ακόμη ένα προστέθηκε σήμερα με τις διευκρινίσεις που παρείχε, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ο επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ, Διονύσης Ψωμιάδης.

Ο παράγοντας του «Δικεφάλου» στάθηκε αρχικά στην αρνητική στάση του παίκτη, σε ό,τι αφορά την τριετούς διάρκειας πρόταση συνεργασίας που του κατατέθηκε.

«Του στείλαμε την προσφορά και δεν την έκανε αποδεκτή. Ηταν ανένδοτος στη συνάντηση που είχαμε το Σάββατο. Γούστο και καπέλο του. Σκέφτηκα, λοιπόν, και χωρίς να ενημερώσω κανέναν να του κάνω νέα πρόταση. Του πρότεινα να παίξει φέτος με 200.000 ευρώ και όχι με 75.000, όπως λέει το συμβόλαιο που έχει, και για την επόμενη χρονιά με 250.000. Εφόσον, όμως, θελήσει να φύγει, το δεύτερο χρόνο να βάλουμε μπάι αουτ στα 200.000 ευρώ. Δώσαμε φιλικά τα χέρια. Μου έδειξε εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Ψωμιάδης και συνέχισε:

«Μου μετέφερε άσχημα πράγματα, που είμαι σίγουρος ότι θα επηρεάζουν κάθε άνθρωπο της ηλικίας του. Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Δεν μπορώ να θίξω ανθρώπους που δεν είναι εδώ. Φάνηκε ότι μου έδειξε εμπιστοσύνη. Μου έστειλε και ένα μήνυμα θαυμάσιο. Το παιδί είναι ΠΑΟΚκτσής, αλλά, επειδή κατά την άποψη του δεν έτυχε της ανταπόκρισης που απαιτούσαν και οι καιροί και το ταλέντο του, δεν είναι ευχαριστημένος. Δεν θα ακούσετε άσχημη κουβέντα από μένα για το Λουκά. Στις κουβέντες που κάναμε απέδειξε ότι είναι ΠΑΟΚτσής, αλλά δεν ξεχνά ότι είναι και επαγγελματίας. Συζήτησα με τους δύο κυρίως της τριμελούς επιτροπής, τον κ. Κασιμάτη και τον κ. Γαλατσόπουλο την πρόταση που έκανα μόνος μου. Διαφωνήσανε μαζί μου μόνο στο θέμα του μπάι ουτ. Είπαν, και είχαν δίκιο, ότι έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Μίλησαν για 500.000 ευρώ. Ντράπηκα να πω τόσα και προσπάθησα, για να έχει επιτυχία η προσπάθεια μας, να βρω μια μέση λύση. Πρότεινα τα 400.000 ευρώ στον Λουκά. Τσατίστηκε. Δεν του άρεσε η πρόταση και μου είπε να τον καλέσω σε λίγο. Δεν του άρεσε ό,τι άκουσε και εκεί έβγαλε επιθετικά όλο το μένος που έχει μέσα του, όχι προσωπικά σε μένα, το οποίο δεν του επιτρέπει να δει καθαρά. Πιστεύουμε ότι είναι καλό να μείνει μια χρονιά ακόμη στον ΠΑΟΚ και τη δεύτερη, αν είναι να φύγει, χρειάζεται να κοιτάξουμε το συμφέρον της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ περιμένει την απάντηση του Μαυροκεφαλίδη. Εχουμε μείνει στην τελευταία μας επαφή. Και, για να τον δώσουμε κάπου αλλού, πρέπει να έχουμε πρώτα προσφορά. Ακούμε διάφορα, αλλά δεν έχουμε πρόταση. Μου ζήτησε, επίσης, ο Λουκάς να πληρώσουμε και ό,τι του χρωστάμε. Δεν είναι πολλά. Είπε ακόμη ότι προτιμά να μείνει στην ομάδα με το συμβόλαιο των 75.000 ευρώ που έχει να του χρόνου να μείνει ελεύθερος».

Μεταξύ άλλων ο κ. Ψωμιάδης στάθηκε και στο ότι «κάποιοι στον ΠΑΟΚ δεν θέλουν τον Μαυροκεφαλίδη» και πως «έπρεπε ο παίκτης να πάει στην προετοιμασία στο Κοπαόνικ με την επιστροφή του από την Αμερική. Εμαθα πριν από τρεις μέρες πως δεν πήγε ντεμέκ επειδή πονούσε το πόδι του».

Εν μέσω αντεγκλήσεων με τους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του ΠΑΟΚ είπε ακόμη για το ζήτημα του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς πως «θα σας απαντήσω, όταν μπορώ, γιατί επιταχύναμε την ανακοίνωση της συμφωνίας μαζί του και θα σας αρέσει η απάντηση. Το ζήτημα τώρα έχει να κάνει με κομπίνα του Πανελληνίου. Και εγώ θα το τραβούσα όσο μπορούσα, αν ήμουν στη θέση του».

Στάθηκε ακόμη και στο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Τάκη Πανελούδη, τονίζοντας: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ο μεγαλομέτοχος. Είπα ότι σε όλα τα θέματα κάνουμε κουμάντο εμείς. Δεν είναι εύκολο να δουλεύεις με τον Πανελούδη».

Με την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου του επικεφαλής της διοικούσας επιτροπής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Διονύση Ψωμιάδη, για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, απάντηση θέλησε να δώσει ο ίδιος ο παίκτης. Μίλησε επί τόπου στους δημοσιογράφους και, δίχως να δεχτεί ερωτήσεις, τόνισε πως: «Την απόφασή μου την έχω πάρει εδώ και καιρό. Θα μείνω για ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ με όσα λέει το συμβόλαιο μου».

http://www.metrosport.gr/modules.php?name=FirstPageNews&func=viewsimple&varid=66592

Kala i protasi tou Psomiadi, gelia, 200.000 euro molis i ritra. Kai fisika o Maurokefalidis einai malakas na ypograpsei gia 500.000 i' 400.000 euro;

As minei to palikaraki gia ena xrono na paiksei stin omada kai meta na tou euxithoume kali stadiodromia sti nea tou omada, giati sti diki mas kai me autous tous paragontes, paiktes me mellon den mporoume na kratisoume.
An kai gia tin periptwsi Maurokefalidi ( pou thelei na fygei dialdi ) nomizw oti kai i parousia Bane paizei rolo.
« Last Edit: September 11, 2006, 18:52:01 by rosen_eye »
Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: September 11, 2006, 23:23:53 »
O Maurokefalidhs protima na katsei ena xrono kai meta na paei opou tou kaulwsei me to megisto dynato kerdos gia ton idio. O paneloudhs to 3erei kai koitaei na ton sprw3ei apo twra mpas kai konomhsei tipota.
Kai edw pou ta leme giati na katsei ? Ta lefta pou tou dinoun einai ths poutsas kai me proponhth ton prelevic tosa xronia den eixe outa tha exei kammia prooptikh veltiwshs.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #18 on: September 13, 2006, 02:59:14 »
tha htan blakeia apo ton louka na euege apo thn omada.eidika fetos pou kati kalo fainetai na ginetai.an den uphrxe orama sthn omada to katalabaino na thelei na fugei omos tora einai diaforetika 
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline arwstos

• Αλλαγή
« Reply #19 on: September 13, 2006, 11:39:44 »
δειξε μου που ειναι το οραμα αδερφε ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ για
να το δω κι εγω, γιατι μαλλον δε βλεπω και πολυ καλα...

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=5434

H εκδίκηση...

... είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Kαι είναι ξεκάθαρο -προσωπική μου εκτίμηση είναι αυτή- ότι ο Λουκάς Mαυροκεφαλίδης κάνει πλάκα στη διοίκηση του ΠAOK. Xθες η διοίκηση της KAE ΠAOK έδωσε συνέντευξη Tύπου για την υπόθεση Mαυροκεφαλίδη και το μόνο που έκανε είναι να χάσει για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις. Για να σας βάλω στο θέμα και να καταλάβετε τι γίνεται. H διοίκηση της KAE ΠAOK, που τόσο πολύ θέλει το καλό της ομάδας την οποία διοικεί, επιθυμεί διακαώς εδώ και λίγο καιρό να ξεπουλήσει και τον Mαυροκεφαλίδη για να εισπράξει χρήματα μια και από μόνη της αδυνατεί εκ των πραγμάτων. Mε τη βοήθεια του μάνατζερ -όλων σχεδόν των παικτών αλλά και του προπονητή του ΠAOK- Kώστα Παπαδάκη βρέθηκε η Pόμα που ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον παίκτη. Aλλά...

Eπειδή ο νεαρός μπορεί να είναι ψηλός αλλά όχι άμυαλος, δείχνει στην πράξη ότι αγαπά την ομάδα του, αλλά δεν θέλει να τον πιάσουν και κορόιδο, αρνείται πεισματικά να μεταγραφεί στη Pόμα. Φέρεται, δε, να είπε σε στενό του κύκλο: «Eγώ είμαι Πόντιος από πάππου προς πάππου και αγύριστο κεφάλι. Eγώ δεν θα γίνω σανίδα σωτηρίας για τον Πανελούδη. Aπό μένα λεφτά ο συγκεκριμένος κύριος δεν θα βγάλει».
 :05a: :proskino: :thumbok:

Nα σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Mαυροκεφαλίδη λήγει το Mάιο και είναι λογικό το παλικάρι να θέλει να μείνει ελεύθερος και να πάει όπου εκείνος θελήσει και όχι όπου θέλει να τον ξεπουλήσει ο ΠAOK. Kαι του αποδίδω δίκιο διότι -ίσως ο κόσμος δεν το γνωρίζει- ότι πριν από λίγους μήνες του έκαναν έξωση από το σπίτι, τον πέταξαν στην κυριολεξία στο δρόμο επειδή η διοίκηση Πανελούδη πλήρωνε το ενοίκιο. Kαι δεν είναι βέβαια μόνο αυτά, είναι και το γεγονός ότι μένει απλήρωτος εδώ και πολύ καιρό.

Kαι το κωμικοτραγικό στην ιστορία είναι ότι ενώ ο Πανελούδης υποτίθεται ότι έμεινε στο περιθώριο δίνοντας τη σκυτάλη στην ασπίδα του που λέγεται Διονύσης Ψωμιάδης, πηγαίνει στην κλήρωση του πρωταθλήματος, τρέχει στη Γιάννα Aγγελοπούλου να εισπράξει τη δωρεά των 200.000 ευρώ, παίρνει αποφάσεις, δίνει κατευθύνσεις, αλλά στις συνεντεύξεις Tύπου εμφανίζεται ο Διονύσης Ψωμιάδης.

Tόσο ο Tάκης Πανελούδης όσο και ο Διονύσης Ψωμιάδης ήταν επί πάρα πολλά χρόνια πολύ ψηλά στην εκτίμηση όχι μόνο των δημοσιογράφων, αλλά και όλων των φιλάθλων ανεξαρτήτου χρώματος. Kαι εγώ προσωπικά τους είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Mε όλα αυτά που γίνονται τελευταία τους πληροφορώ ότι έχουν πέσει πάρα πολύ, μα πάρα πολύ. Kρίμα.

Oσο κακεντρεχής και προκατειλημμένος να είναι ένας δημοσιογράφος (και αναφέρομαι σε επίθεση που εξαπέλυσε χθες σε συνάδελφο) δεν μπορείς δημόσια να λες: «Aμα ανοίξω το βρομόστομά μου». E, όλα έχουν ένα όριο. Δεν νομίζετε, αγαπητέ Διονύση; Oταν κάτι γράφεται και δεν μας αρέσει δηλαδή ορμάμε στο δημοσιογράφο; Kαι ο Kώστας ο Xαλβατσιώτης έγραψε την αλήθεια, προσέξτε. Eάν έγραφε ψέματα τι θα του κάνατε, κύριε Ψωμιάδη;
...
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ