Λόγια του αέρα ε; Εσύ μας είπες δηλαδή τα λόγια της γης. Να δούμε ποιος θα μας πει τα λόγια της πλώρης.
Αυτό το "οικονομική στενότητα" μας βολεύει κατά βούληση έτσι; Όταν είναι να πούμε "πάρτε διαρκείας" ή "πάρτε φανέλες" τα 150 και τα 60 ευρουδάκια είναι ψίχουλα. Όταν μιλάμε για λαική βάση υπάρχει οικονομική στενότητα. Ωραία πράματα.
Το άλλο δε μας είπες. Ότι κάθε Σάββατο τα μαμούνια και τα λιντο είναι γεμάτα από 1.000 άτομα το καθένα. Εκεί μη μου πεις ότι είναι όλοι επιχειρηματίες και υψηλόμισθοι για να πηγαίνουν. Δεν μας είπες και το άλλο. Γιατί ο Ολυμπιακός χωρίς ουσιαστικά να έχει λαική κυριαρχία στην ομάδα του, με τσιράκια σούζα στον Κόκκαλη, έχει γράψει τόσες χιλιάδες μέλη. Αυτοί σε άλλη χώρα ζούνε και πληρώνουνε συνδρομές σε κάτι που ουσιαστικά ούτε καν τους ανήκει; Γιατί εγώ ξέρω και για λιμενεργάτες ακόμα που χρηματοδοτούνε τον Θείο. Και συ μας λες για την πιο αγνή προσπαθεια που σκέφτηκαν ποτέ παοκτσήδες, ότι είναι ντεμεκ απραγματοποίητο και έξω από τα δεδομένα.
Η λαικη βαση φυσικά και δεν αποκλείει τον επενδυτή. Εμ αδαής είσαι, εμ χαρακτηρίζεις από πάνω.
http://www.paoknews.com/laikivasi