Author Topic: Anekdota....GIATI TO GELIO MAS LEIPEI("αθλητικου" περιεχομενου)  (Read 2053 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giwrgos4

• Guest
Απλά κορυφαίο...Το είδα παλιά στο contra.gr όπωσ ήτσν γραμμένο:
Προσωπικό ημερολόγιο (Από τον αναγνώστη της στήλης Αντώνη Πρωτόπαπα)

Απόσπασμα από το ημερολόγιο μιας γυναίκας και ενός άνδρα.
Πως τα γεγονότα μιας μέρας μπορούν να περιγραφούν τελείως διαφορετικά από μια γυναίκα και έναν άνδρα!

1. Γιά τη συγκεκριμένη μέρα ΑΥΤΗ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΗΣ:

Το Σάββατο το βράδυ τον βρήκα λίγο παράξενο. Είχαμε πει να συναντηθούμε στο μπαρ για ένα ποτό. Επειδή όλο το απόγευμα είχα βγει για ψώνια με τις φίλες μου, νόμιζα ότι ήταν εξ αιτίας μου...επειδή έφτασα στο ραντεβού λίγο καθυστερημένα. Αυτός, όμως, δεν είπε τίποτα. Η συζήτησή μας δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο και τότε του πρότεινα να πάμε σ'ένα μέρος πιο ήσυχο και πιο ρομαντικό. Ξεκινήσαμε για ένα ωραίο εστιατόριο, αλλά αυτός συνέχισε να είναι παράξενος. Έδειχνε να είναι απών. Προσπάθησα να τον διασκεδάσω χωρίς αποτέλεσμα. Αναρωτιόμουν επίμονα αν ήταν δικό μου το φταίξιμο. Τον ρώτησα αν ήταν εξ αιτίας μου και μου απάντησε πως εγώ δεν είχα να κάνω, αλλά δεν πείστηκα. Στο αυτοκίνητο, καθώς γυρίζαμε σπίτι του είπα ότι τον αγαπούσα πολύ κι αυτός με αγκάλιασε ψυχρά. χωρίς να βγάλει άχνα. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη συμπεριφορά του, δεν είπε τίποτα, δε μου είπε ότι με αγαπάει κι αυτός...δεν ξέρω τι να πω, είμαι πολύ ανήσυχη! Επιτέλους, φτάσαμε σπίτι. Τη στιγμή εκείνη ήμουν σίγουρη πως ήθελε να με αφήσει. Προσπάθησα να του μιλήσω, εκείνος, όμως, άναψε την τηλεόραση κι άρχισε να παρακολουθεί αφηρημένα, βυθισμένος σε σκέψεις, σα να ήθελε να μου πει ότι όλα είχαν τελειώσει. Στο τέλος παραιτήθηκα και πήγα για ύπνο. Δε θα 'χαν περάσει ούτε 10 λεπτά κι ήλθε κι αυτός στο κρεβάτι και με μεγάλη μου έκπληξη τον είδα να ανταποκρίνεται στα χάδια μου και κάναμε έρωτα αν και εξακολουθούσε να είναι απόμακρος. Προσπάθησα να του μιλήσω για τη σχέση μας ακόμη μια φορά, για όσα είχαν συμβεί εκείνο το βράδυ αλλά τον έχει ήδη πάρει ο ύπνος. Έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα όλη νύχτα μέχρι που με πήρε και μένα ο ύπνος. Είμαι σχεδόν βέβαιη πως σκεφτόταν κάποια άλλη. Η ζωή μου είναι ένα μπάχαλο.

2. Γιά την ίδια μέρα ΑΥΤΟΣ έγραψε στο ημερολόγιό ΤΟΥ:

H Πανάθα έχασε... αλλά τουλάχιστον γά...σα!

character

• Guest
χαχαχαχαχαχ πολυ καλο... ;D ;D ;D ;D απλα επρεπε να γραψεις στο τελος οτι η ΠΑΟΚΑΡΑ εχασε αλλα δεν πειραζει τουλαχιστον γαμησα... ;D ;D ;D ;D ;D πολυ καλο

giwrgos4

• Guest
to ixa ipopsi alla 3exasa gmt....

GigAs

• Guest

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Φθινόπωρο και πρώτη μέρα στα θρανία για τους μαθητές του αμερικανικού κολεγίου. Η δασκάλα παρουσιάζει στα αμερικανάκια έναν καινούριο συμμαθητή τους, τον Ιάπωνα Σακίρο Σουζούκι (γιο του διευθυντή της Σόνυ) και το μάθημα αρχίζει με μικρές ερωτήσεις ιστορίας.

«Για να δούμε λοιπόν, πόσο καλοί είστε στην αμερικανική ιστορία;» λέει η δασκάλα. «Ποιος είπε δώστε μου ελευθερία ή δώστε μου θάνατο;»
Κάποιοι μουρμουρίζουν αλλά κανείς δεν σηκώνει το χέρι του, εκτός από τον καινούριο:
«Ο Πάτρικ Χένρυ το 1775 στη Φιλαδέφεια», απαντά.

«Μπράβο Σουζούκι, και ποιος είπε: Κυβέρνηση του λαού, από το λαό και για το λαό;», ξαναρωτά την τάξη η δασκάλα.
>«Ο Αβραάμ Λίνκολν, το 1863 στο Γκέτυσμπουργκ», απαντά και πάλι ο Σουζούκι.

Η δασκάλα κοιτάζει αυστηρά την τάξη και λέει: «Ντροπή σας! Ο Σουζούκι είναι γιαπωνέζος και ξέρει την αμερικανική ιστορία καλύτερα από σας!»
Τη σιωπή στην τάξη σπάει μια μικρή φωνή από τα πίσω θρανία: «Ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι, μαλάκες γιαπωνέζοι!»

«Ποιος το είπε αυτό;;;» ρωτάει αυστηρά η δασκάλα.
Ο Σουζούκι σηκώνει το χέρι του και χωρίς να περιμένει λέει: «Ο στρατηγός Μακάρθουρ, το 1942, στη διώρυγα του Παναμά και ο Λι Ιακόκα, το 1982
στη γενική συνέλευση της Τζένεραλ Μότορς.

Η τάξη βυθίζεται στη σιωπή. «Θέλω να ξεράσω», ακούγεται μια ξεψυχισμένη φωνή. «Ποιος το είπε αυτό;;;» ξαναρωτάει με το ίδιο βλοσυρό ύφος η δασκάλα.
Και ο Σουζούκι πετάγεται πάλι: «Ο Τζορτζ Μπους ο πρώτος, στον πρωθυπουργό Τανάκα κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο Τόκιο το 1991».

Ένας μαθητής σηκώνεται όρθιος και ξεσπάει: «Ρε δε μας παίρνεις καμιά πίπα, λέω γω!!!» Και ο Σουζούκι, ψύχραιμα: «Μπιλ Κλίντον στη Μόνικα Λουίνσκι, το 1997,
στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου».
Δυο τρεις μαθητές πετάγονται και φωνάζουν: «Α γαμήσου ρε μαλακισμένο,
Σουζούκι».
Ατάραχος ο γιαπωνέζος: «Βαλεντίνο Ρόσι, παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας, ράλι Νότιας Αφρικής, το 2002».
Κόλαση στην τάξη, οι μαθητές ουρλιάζουν και πετάνε καρέκλες, η δασκάλα έχει σωριαστεί λιπόθυμη και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει ο διευθυντής: «Ε, μα την Παναγία δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μπουρδέλο».

Και στο βάθος ακούγεται πάλι η φωνή του Σουζούκι: «Ο πρόεδρος της
ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιαννης Γουμενος, το 2004, σε ενα απο τα συμβούλια της
διοικησης του».

:aspromayro: :headbang:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

JOHNNYS-4-

• Guest
loipon auto to anekdoto einai ligo duskola na to katalabeis diabazontas to giati prepei na legetai me kapio ru8mo telospanton
htan loipon mia mera se mia taksh
h daskala leei sthn maria na kleinei to *egw peinaw*
e ksekinaei auth na to leei tragoudontas: egw peinaaawww esuuu peinaaaas autos peinaaaaaei... ktl.
thn rwtaei h daskala giati to eipe etsi kai leei auth oti h mhtera ths einai tragoudistria kai sto mellon 8elei kai auth na ginei to idio.
h daskala leei twra ston kwsta na kleinei to *egw peinaw*
e to kleinei kai autos me enan tropo austhro :egw peinaw! esy peinas!autos peianei! ktl.
rwtaei h daskala giati to ekleine etsi kai leei autos: e kuria o pateras mou einai stratiwtikos kai exw ma8ei na eimai polu pei8arxeimenos. e leei entaksei tote h daskala tou.
erxetai kai twra h seira tou giou tou kokkali.
ton rwaei h daskala na ths kleinei to *egw peinaw*
e leei kai autos me enan tropo eironiko: egw peinaw? esu peinas! emeis peiname? eseis peinate!  :cwm12: :cwm12:

trelammenos

• Guest
Pia einai oi diafora toy Karembeau me enan kouva skata??? Opoios kserei as apantisi...l..
o KOYBAS........
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

lastk_33

• Guest

Quiz

Tι πρεπει να κανεις για να γινεις  ηΓΟΥΜΕΝΟΣ??

agrased

• Guest
na se gamisei o proigoumenos!!!

lastk_33

• Guest
Swstos o paiktis!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
o mitsos einai PAOKtsis apo aftous pou den exoun xasei agwna pote sti zoi tous.deiarkeias,ekdromes,fasaries pantou mesa.panta stin 4a.mia kiriaki ksekina o agwnas,pouthena o mitsaras!ta kardasia stin 4a anisixisan-vre pou einai?to idio kai 2h kiriaki kai 3h ktl..perna kanas xronos ksafnika ksana o mitsos stin 4!akolouthei dialogos opadwn-mitsou:-ti egine re mitsarara pou xathikes?-aste ta magges,erwteftika!-ela re plaka kaneis?-oxi sovara-kai vazeis tigomena panw apo ton paok?-afiste ta eimai toso erwtevmenos pou tis grafw kai pioimata!-swpa re,gia pes mas ena.kai leei:
to proswpo sou miazei me krino
gia sena moro mou dakria xino
o erwtas aftos gennithike gia mas..
GAMIETE O THRILOS KI O PEIREAS!!!!!

JamaicaN

• Guest
xxaxaxa.... :05: :05a:
geia sou re MITSARA....!!!!

sick-4-

• Guest
Ειναι πανω σένα πλοιο ο Βαρδινογιαννης και ο Κοκαλης και ταξιδευουνε στον ωκεανο.Ξαφνικα πιανει τρικυμια και το πλοιο βυθιζεται.
Ποιος θα σωθει....?

Το ελληνικο ποδοσφαιρο...!!!

« Last Edit: March 16, 2005, 19:57:55 by sick-4- »

alessandro4

• Guest
re aderfia aytos o anthropos einai TO ANEKDOTO!!!!!!! apolayste ton osoi de to eidan xthes.

to kalytero kommati gia mena einai I ATAKA: . «Ñå ÈåÝ, Üíôåñá äåí Ý÷åéò; ÅìÝíá êáôÝóôñåøåò;»

Ãéá ìéá þñá ìïíïðþëçóå ôç óõæÞôçóç, ôá ìéêñüöùíá, ôá åñôæéáíÜ. ¹ôáí ÷åéìáññþäçò, áðïëáõóôéêüò êáé ðñüóöåñå ãÝëéï. ¸íáò Íßêïò ÁëÝöáíôïò, üðùò ôïí áãáðÞóáìå. Ìßëçóå óôçí ÅÑÁ ÓÐÏÑ óôáèìü êáé îÝóðáóå êáôÜ ðÜíôùí, áëëÜ êõñßùò êáôÜ ôïõ Íôïýóáí ÌðÜãåâéôò. Ôïí êÜëåóå, äå, íá âãåé óôï ôçëÝöùíï êáé íá ìéëÞóïõí on air. Ðïý ‘íáé ï Äïýñïò íá ôïí äåé…

«Áí Þìïõí óôç èÝóç ôïõ ÌðÜãåâéôò êáé äåí Þìïõí äÝêá âáèìïýò ìðñïóôÜ, èá åß÷á áõôïêôïíÞóåé», äÞëùóå ï ðñþçí ðñïðïíçôÞò ôïõ Ïëõìðéáêïý ðïõ åìöáíßóôçêå Ýôïéìïò íá ãõñßóåé óôéò åðÜëîåéò, áí ôïõ æçôçèåß. «Áí ìå êáëïýóáí ôþñá ôé èá Ýêáíá? Áêïýóôå. Óôç Ìßëáí íá Þìïõí êáé íá åß÷á ôçí ïìÜäá ðñþôç, èá Ýóðáãá ôï óõìâüëáéï íá Ýñèù óôïí Ïëõìðéáêü. Ãéáôß ôÝôïéïò ðñüåäñïò óáí ôïí Êïêêáëç äåí Ý÷åé ðåñÜóåé áðü åëëçíéêïý åäÜöïõò. Ïýôå áðü Ìðáñôóåëüíá êáé ÑåÜë. Ìüíï ìå ôïí ÌðåñíáìðÝïõ ìðïñþ íá ôïí óõãêñßíù êáé ìå êÜíáí äýï ôçò ºíôåñ êáé ôçò Ìßëáí».

¸ôïéìïò ãéá üëá ï ÁëÝöáíôïò, áëëÜ êõñßùò ãéá åðéèÝóåéò. Äåí îÝ÷áóå ôïí Ãéþñãï Äïýñï, áíáöÝñèçêå óå åöçìåñßäåò êáé äçìïóéïãñÜöïõò êáé áðïèÝùóå ôïõò ëáôéíïáìåñéêÜíïõò. «Ï ÌðÜãåâéôò óôçí ðñïðüíçóç ðáßæåé ðïäïâüëåû êáé âÜæåé ôïí Ìðïõñïõôæßêá íá êÜíåé ôç äïõëåéÜ, ðïõ åßíáé 50 ÷ñüíéá ðßóù. ¢ëëï åßíáé íá Ý÷åé ôïí äéêü ìïõ ãõìíáóôÞ ðïõ åßíáé êáèçãçôÞò ðáíåðéóôçìßïõ êáé Üëëï ôïí Ìðïõñïõôæßêá. Äåí äéáâÜæåôå ôï Êáñöß ôçò ÊõñéáêÞò;», ôüíéóå ðñéí áíáöåñèåß óôïí ÍÝñé Êáóôßãéï. «Ï Êáóôßãéï – åßäáôå ôé åßðå ôï ðáéäß ãéá ìÝíá – êáé ðáñáëßãï íá ôïí ôéìùñÞóïõí. Äåí õðÜñ÷åé ôÝôïéïò ðáßêôçò êáé äåí ôï ëÝù åðåéäÞ ôá åßðå áõôÜ. ¸êïøå ôç ìðÜëá óôï ËåêñïôÜëéå óôïí áãþíá ìå ôçí ÃéïõâÝíôïõò, ìå üóá ôïõ Ýêáíå. Óôá åñãïìåôñéêÜ óðÜåé üëá ôá ñåêüñ. Áí åß÷á óôïí ÔæéïâÜíé èá Ýâáæå 46 ãêïë êáé ï ÑéâÜëíôï èá Ýêáíå ìåãÜëá ìáôò. Ôþñá ìéá áðü ‘äù, ìéá áðü ‘êåé, äåí îÝñåé ðïý ðáßæåé».

Ôá åëëçíéêÜ óýíïñá äåí êñáôÜíå ôïí Íßêï ÁëÝöáíôï, ï ïðïßïò áöïý áðïêÜëõøå üôé ï ßäéïò ðÜåé óôï åîùôåñéêü, åíþ ïé óõíÜäåëöïé ôïõ ïýôå ùò ôá... ÐáôÞóéá, áíáöÝñèçêå óôçí åõñùðáúêÞ ðïñåßá ôïõ Ïëõìðéáêïý. "Ç öåôéíÞ ðïñåßá ôïõ Ïëõìðéáêïý óôçí Åõñþðç, äåí Þôáí áîéïðñåðÞò. Ìå ôï õëéêü ðïõ Ý÷åé ç ïìÜäá êáé ìå ôçí âïÞèåéá ôïõ êüóìïõ, Ýðñåðå íá Ýöèáíå øçëÜ. ¸ðáéîå ìå ôçí ÷åéñüôåñç ïìÜäá ôçí Ëá Êïñïýíéá. ¹ôáí ïìÜäá ôçò ðëÜêáò. Ï Ïëõìðéáêüò äåí Ýêáíå ôßðïôá. ÌåôÜ ç Ìïíáêü. Åßíáé ðïäïóöáéñéóôÝò áõôïß. Ðþò êáôÜíôçóå Ýôóé ï Óáâéüëá. Ï Ïëõìðéáêüò ðñÝðåé íá Ýêáíå ðëÜêá. ÌåôÜ ç Ëßâåñðïõë. Ðïéá Ëßâåñðïõë; Äåí õðÜñ÷åé Ëßâåñðïõë».

Áðïñßá äçìéïýñãçóå ç ôïðïèÝôçóÞ ôïõ ãéá ôçí åèíéêÞ ïìÜäá… «Äåí ìðïñåß íá ðáßæåé ï Âñýæáò êáé ï ×áñéóôÝáò óôçí åèíéêÞ êáé íá ìçí ðáßæåé ï ÔæéïâÜíé, ï Êáóôßãéï êáé ï Óïýñåñ… Äåí ðáßæïõí áõôïß êáé ðïéïé èá ðáßæïõí; Ï Ãêïýôéò, ï ÌðÝêáì, ï ÆéíôÜí êáé ï Ñáïýë;». ÌÜëëïí ç óýãêñéóç ðÞãáéíå óôçí çëéêßá…

ÐñùôÜèëçìá ï Ïëõìðéáêüò…

ÐáñÜ ôá üóá êáôáëüãéóå óôïí Íôïýóáí ÌðÜãåâéôò, ï Íßêïò ÁëÝöáíôïò èåùñåß üôé ï Ïëõìðéáêüò èá êáôáêôÞóåé ôï ðñùôÜèëçìá, êÜíïíôáò ôçí áñ÷Þ áðü ôçí ÊõñéáêÞ. «Ðïéïò ÏÖÇ; 4-0 áðü ôï áåñïäñüìéï èá åßíáé ôï óêïñ. ÕðÜñ÷åé ÏÖÇ óôï åëëçíéêü ðïäüóöáéñï; Êáé ÷ùñßò ðñïðïíçôÞ èá êåñäßóåé ï Ïëõìðéáêüò ôïí ÏÖÇ. Ï ÌðÜãåâéôò íá ðÜåé íá ðÜåé íá ôá âñåé ìüíïò. Áò Þôáí äÝêá âáèìïýò ìðñïóôÜ íá ãëÝíôáãå. ¸÷ïõí êÜíåé ðáãêüóìéï ñåêüñ áõôüò êáé ç ÑÝáë. ¸÷ïõí ÷Üóåé åöôÜ âáèìïýò êé áí ÷Üóåé Üëëïõò äýï èá ðÜåé óôá ñåêüñ ãêßíåò. Ìüíï áí áõôïêôïíÞóåé ï Ïëõìðéáêüò ÷Üíåé ôï ðñùôÜèëçìá. ÌáêÜñé íá Þìïõí åãþ êáé íá Ýðáéæáí áõôÞ ôç ìðÜëá. ¼ðùò Ýðáéîáí ðÝñõóé, Þôáí óõãêëïíéóôéêïß».

Ç áíÜëõóç áêïëïõèÞèçêå ìå Ýíá îÝóðáóìá ôýðïõ… «óå ðïéïí íïìßæåôå üôé ìéëÜôå; Óôá ãïõóïõöÜêéá; Óôïí ÁëÝöáíôï ìéëÜôå» ãéá íá áêïëïõèÞóåé Ýíá èñçóêåõôéêü ìïíüëåðôï ôýðïõ… «ìå ðïíÜåé ðïõ äåí åßìáé óôïí Ïëõìðéáêü êáé ëÝù ìÝóá ìïõ. «Ñå ÈåÝ, Üíôåñá äåí Ý÷åéò; ÅìÝíá êáôÝóôñåøåò;» êáé ìéá êñßóç ôáðåéíïöñïóýíçò, üðùò "åßíáé áðáñÜäåêôï íá ðáßæåé ï Ïëõìðéáêüò ìå 4-5-1 êáé íá ìÝíåé Ýîù ï ÔæéïâÜíé, ï ðáéêôáñÜò, ï ðñþôïò óêüñåñ ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò. Ãéá áõôü îÝóðáóå ç êüíôñá. Ëïãéêü åßíáé. ¼ðùò êáé ï Êáóôßãéï. Ï ÑéâÜëíôï, èá åß÷å âÜëåé 14 ãêïë. Óáí ïìÜäá óõíïëéêÜ èá åß÷áìå âÜëåé 50 ãêïë. Óå áõôü ôï ðñùôÜèëçìá áí åß÷áìå äå÷èåß 10 ãêïë äåí èá Þìïõí åõ÷áñéóôçìÝíïò. ÐñÝðåé íá åß÷áìå äéáöïñÜ äÝêá âáèìïýò. Ï ÁëÝöáíôïò ìåôñÜåé. Íá ôï îÝñåôå áõôü. Êáé ï ÑéâÜëíôï èá ìå Üêïõãå".

Óôçí ôïðïèÝôçóç ôïõ üôé ï Ïëõìðéáêüò èá ðÜñåé Üíåôá ôï ðñùôÜèëçìá ðáßæåé ñüëï êáé ï Ðáíáèçíáúêüò. «Ðïéïò Ðáíáèçíáúêüò ìùñÝ; Ðïéïí Ðáíáèçíáúêü íá öïâçèåß ï Ïëõìðéáêüò; Åäþ äåí ôïí öïâçèÞêáìå ðÝñõóé, öÝôïò èá öïâçèïýìå, ðïõ Ý÷ïõí öýãåé üëïé ïé ðáéêôáñÜäåò. Áõôüò ï ÐÁÏ èá Ý÷åé ìåãÜëá ðñïâëÞìáôá. Ðáßæåé óáí åñáóéôå÷íéêÞ ïìÜäá. ¼ôáí Ý÷åéò ôï ëáü ôïõ Ïëõìðéáêïý, ôï ÊáñáúóêÜêç, ôç Èýñá 7, ôïí ðñüåäñï ÷ñåéÜæåôáé ìüíï áãÜðç ãéá íá ðáò ìðñïóôÜ».

Ïé ðñïôÜóåéò ôïõ…

Ùò ðñïðïíçôÞò ôïõ Ïëõìðéáêïý åß÷å êÜíåé ôéò ðñïôÜóåéò ôïõ ðñïò ôç äéïßêçóç. ÊÜðïéåò ðñï÷þñçóáí êáé êÜðïéåò Üëëåò äéêáéïëïãçìÝíá ü÷é, áöïý ëïãéêÜ åðÞëèå óýã÷õóç. «Åß÷á ðåé óôïí Êüêêáëç íá öÝñåé ôïí ×ñüíéãêåí, áõôüí ðïõ ðáßæåé äåîéÜ êáé ðÞãå áðü ôçí ÔóÝëóé óôçí ÌðÝñìéã÷áí. Èá ðáßñíáìå êáé Ýíáí åðéèåôéêü ãñÞãïñï áðü ôçí ÊñïõæÝéñï, ìïõ ôïí åß÷å ðñïôåßíåé ï ÔæéïâÜíé. Äåí èõìÜìáé ðþò ôïí ëÝíå, äåí Ý÷åé óçìáóßá. Åß÷á ðñïôåßíåé óôïí ðñüåäñï ôïí ÃêÝêá êáé ìå åß÷å ñùôÞóåé ìåôÜ ôï 2-2 óôç Ëåùöüñï ãéá ôïí Íéêïðïëßäç».

(Õðïóçìåßùóç êáé ìåôÜöñáóç: Ï ×ñüíéãêåí åßíáé ï Ãêñüíãêéåñ).

¼óï ãéá ôéò ó÷Ýóåéò ôïõ ìå ôï ÑéâÜëíôï, ï ÁëÝöáíôïò áðÜíôçóå Ýóôù êáé óå èåùñçôéêü åðßðåäï. «Ôïí îÝñù áðÝîù. Åß÷á ðÜåé óôç Ìßëáí üôáí åß÷å ðñïâëÞìáôá, Ýâãáëá öùôïãñáößåò ìáæß ôïõ…».

trelammenos

• Guest
ontws aytos einai apo monos tou anekdoto...
kai malista apo ta kalytera...

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
...<<...Στη Μίλαν να ήμουν και να είχα την ομάδα πρώτη, θα έσπαγα το συμβόλαιο να έρθω στον Ολυμπιακό. Γιατί τέτοιος πρόεδρος σαν τον Κοκκαλη δεν έχει περάσει από ελληνικού εδάφους. Ούτε από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Μόνο με τον Μπερναμπέου μπορώ να τον συγκρίνω και με κάναν δύο της Ίντερ και της Μίλαν>>

:
PAOK KAI KSERO PSOMI

Thorn clown

• Guest
Μιλάμε δεν έχω ρίξει τόσο γέλιο όσο έριξα τώρα με τον Αλέφα!! Είμαι στο εργαστήριο Η/Υ του Παν/μιου και με κοιτάνε όλοι που χτυπιέμαι στο πληκτρολόγιο!!

Thorn clown

• Guest
trelammenow, μήπως είσαι και στο comicart.gr?

Κατά τα άλλα, ένα ανέκδοτο που μου είπε ο αδερφός μου στην αρχή της σεζόν μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ φέτος χτυπάει 3άδα.. :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
Ειναι ο γιος του αρχηγου της ζουγκλας και θελει να παιξει ποδοσφαιρο...
Λεει στον μπαμπα του: Μπαμπα ελα να παιξουμε μπαλα!
Και του απανταει: Τι λες ρε σπορε? ΕΓΩ? Ολοκληρος βασιλιας να παιζει ποδοσφαιρα και μαλακιες? Πανε παιξε με τις αρκουδες.
-Μα οι αρκουδες,απανταει, εχουν νυχια και σκιζουν την μπαλα...
-Ε παιξε με τις καμηλοπαρδαλεις τοτε!
-Δεν μπορω ρε μπαμπα ολο κεφαλιες κανουν και δεν τις φτανω...
-Πανε να παιξεις ποδοσφαιρο με τις αλεπουδες!
-Μα κλεβουν την μπαλα πολυ ευκολα και δεν μπορω να τις πιασω...
-Ε τι να σου πω? Παιξε με τους λυκους!
-Ρε μπαμπα αφου οι λυκοι παιζουν με τον ΑΡΗ!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

glykeria4

• Guest
Giati oi Areianoi trwn panta pagwto xwnaki????

Giati den tous dinoun kupello...OUTE sta periptera!   :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ti toino exoun to fame story 3 kai o upobibasmos tou aroulh sth bhta ethnikh?

H sunitheia pou egine latreia  :smiliedisco1:

« Last Edit: June 11, 2005, 17:56:54 by glykeria4 »