kai ena pou akousa simera
Einai pou lete ta ÐÁÏÊôóÜêéá kai etimazonte gia ekdromi stin a8ina epidi pezane sto OAKA me ton gauro...
Oloi mesa stin kali xara kai opos panta eixe mazefti laothalasa kai 3ekinane kata tis 10 to proi...
Meta ta Malgara tsoup...... Agrotes... exoun klisi tin e8niki...
Pane oi arxigoi tous na sizitisoune ti 8a gini me to 8ema kai arxizi dialogos me ton pataki (arxisindikalistis ton agroton)
Re filaraki 8a mas afisete na perasoume giati pame a8ina na pe3oume me ton gauro?
Apokliete paidia min to sizitate den pernaei kanenas...
Ma re filaraki den ginete na xasoume auto to paixnidi... einai ena apo auta pou perimenoume oli tin xronia... kita poso kosmo exoume mazepsi..
Oxi min to sizitate den pernaei kanenas...
Re aderfe an den mas afisete tha kanoume ntou kai den tha kserete apo pou na figete...
Kai eki pou oloi lene tora 8a gini to makelio petagete enas allos agrotis pou 3eri oti ta trelamena ÐÁÏÊôóÜêéá kanoun kai gamo ta sin8imata kai tous leei... etsi kai mas ftia3ete ena oraio sin8ima na akousti tora pou einai kai oi kameres edo 8a sas afisoume na perasete...
Ok lene ta ntervisia kai pane gia siskepsi...
Mazeuonte kamia 20aria atoma kai stiboun to kefali tous na doune ti 8a poune...
Meta apo kana misaoro pane stous agrotes ok brikame miso na xoristoume gia na to fona3oume...
E xorizonte oi gigantes imitheoi kai vale misoi kai misoi apo tis 2 pleures tou dromou kai lene to sin8ima...
AGROTI PINAAAAAAAAAAAAAAAS?

??
leei h alli meria...
NAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIII
AGROTI PINAAAAAAAAAAAAAAAS?

??
NAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIII
AGROTI PINAAAAAAAAAAAAAAAAAAS?

?
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIII
AGROOOOOOOOOTI
PINAAAAAAAAAAS
GAMIETE O PIREAS

KAI GIA NA VGALOUME KAI TO NOIMA APO TO ANEKDOTO...
OPOS KAI NA EXEI ADERFIA I OUSIA EINAI MIA