Author Topic: Anekdota....GIATI TO GELIO MAS LEIPEI("αθλητικου" περιεχομενου)  (Read 2072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

glykeria4

• Guest
kserw kserw katantaei spastiko mhn me kraksete pls!
teleytaia...
psyxwsh mesa sto myalo ,psyxwsh gia to dikefalo aeto ,psyxwsh kai sxizofreneia fwtia fwtia sthn thira thn 7
mallon eimai anekdoto apo monh mou... :-\

GENTLESOS

• Guest
re si glikeria to flash einai an exeis kanena arxeio flash na valeis tote pezei
px ena arxeio flash karaoke gia na arxisoume oloi mazi na tragoudame einai ayto
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
oloi mazoi ksekinateeeeeeee
http://members.optushome.com.au/kontia/images/Karaoke.swf

den ksero giati den to dixnei omos edo kati den doulevei kala
« Last Edit: June 08, 2003, 04:47:26 by GENTLESOS »

Tom_Araya

• Guest
Posa fyla exei i trapoula twn arianwn?
39, giati leipoun oi koupes

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
PWS LEGETAI O aroulhs STA GERMANIKA ???? ??? ??? ??? EEE  ??? ???

NEVER KOUPEN
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

HANNEMAN.4

• Guest
 Gia ton aroylh kai ta flwria opadoys toy : " Ths psolhs moy to kefali , ponokefalo exei pali , ein to stoma soy loipon , to kalytero Depon !" Kalhmera se ola ta ÐÁÏÊôóÜêéá .

HOMOPAOKUS

• Guest
Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη. Σηκώθηκα
λέει απ' το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος.
Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο.
Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν
και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και
Εβραίος.
Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθισα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ
μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός
από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε!
"Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και
ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική
φωνή.
Είναι λέει το αγόρι μου. Ε, όχι, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;; Τέλος
πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι
έτσι.
"Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Πωπω εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό!
Ωλαλα εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός!
Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο.
Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ' το πρωί ως το βράδυ. Αντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο".
Αμάν!. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!
Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".
>Όχι ρεεεε πούστη όχι και γαύρος !

Offline Wizard

• Αποστολή
  • **
Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη. Σηκώθηκα
λέει απ' το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος.
Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο.
Έβαλα το χέρι στην τσέπη αναζητώντας το διαβατήριό μου για να διαπιστώσω αν
και η φωτογραφία με δείχνει μαύρο και ανακαλύπτω ότι εκτός από μαύρος είμαι και
Εβραίος.
Δεν είναι δυνατό, μονολόγησα, και κάθισα απαρηγόρητος σε μια καρέκλα. Θεέ
μου, είναι μια καρέκλα με ροδάκια, μια καρέκλα αναπηρική που σημαίνει ότι εκτός
από μαύρος και Εβραίος, είμαι και ανάπηρος. Τι κακοτυχία που με βρήκε!
"Δεν είναι δυνατό", μονολόγησα, "εγώ να είμαι μαύρος, Εβραίος και
ανάπηρος". "Κι όμως" ακούω να φωνάζει κάποιος πίσω μου με μια θηλυπρεπή ανδρική
φωνή.
Είναι λέει το αγόρι μου. Ε, όχι, είμαι κι ομοφυλόφιλος;;;;;;;; Τέλος
πάντων, μικρό το κακό εφ' όσον κάνουμε σίγουρο σεξ, ξέρετε τα περί έιτζ κι
έτσι.
"Εσύ χρυσό μου έχεις τη σύριγγα;" τον ακούω να μου λέει. Πωπω εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος κι ομοφυλόφιλος είμαι και ναρκομανής! Κοιτάζω μπροστά μου κάτι ιατρικές εξετάσεις. Είμαι λέει ορο-θετικός. Αν είναι δυνατό!
Ωλαλα εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, και ναρκομανής είμαι κι ορο-θετικός!
Απελπισμένος αρχίζω να ουρλιάζω να κλαίω, να τραβάω τα μαλλιά.
Όχι!!!!!!!! Είμαι φαλακρός! Δεν έχω τρίχα στο κεφάλι μου. Χτυπάει το τηλέφωνο.
Είναι ο αδελφός μου: "βρε αρχιρεμάλι, από τότε που τα τίναξαν ο μπαμπάς κι η μαμά στην εθνική δεν κάνεις τίποτα άλλο απ'το να παίρνεις ναρκωτικά και κάθεσαι και βαράς μύγες απ' το πρωί ως το βράδυ. Αντε βρες μια δουλειά γιατί από μένα δεν έχει φράγκο".
Αμάν!. Είμαι κι άνεργος. Εκτός από μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός κι ορφανός είμαι κι άνεργος!
Πάω να του εξηγήσω πως είναι δύσκολο να βρει δουλειά ένας μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός και άνεργος αλλά δεν τα καταφέρνω γιατί εκτός απ'όλα αυτά είμαι και μουγκός.
Απελπισμένος και κλαίγοντας με λυγμούς κλείνω το τηλέφωνο με το ένα και μοναδικό χέρι που διαθέτω. Πλησιάζω στο παραθυράκι του τροχόσπιτου μου και βλέπω μια αλάνα γεμάτη τσαντίρια. Νοιώθω μια γροθιά στο βηματοδότη μου: μαύρος, Εβραίος, ανάπηρος, ομοφυλόφιλος, ναρκομανής, οροθετικός, φαλακρός, ορφανός, άνεργος, κουλός, καρδιοπαθής μέχρι και γύφτος.
Εκείνη τη στιγμή μπαίνει στο τροχόσπιτο το αγόρι μου. "Αγάπη μου, σου έχω μια ευχάριστη είδηση, πήρατε το πρωτάθλημα!".
>Όχι ρεεεε πούστη όχι και γαύρος !

hehehe...
koryfi to anekdoto aderfe  :D

mugs04

• Guest
o mpatatoudhs kai h gynaika tou 8elan na kanoun mia partouza me alla 3 zebgaria alla epeidhs ntrepotane eipan na thn kanoun sto skotadi kai etsi loipon arxinan......meta apo 5 lepta o mpatman anabei to fws kai fwnazei ORGANO8EITE REEEE  kai kleinei to fws.....den pernan oute alla 5 lepta kai o mpatman anabei kai pali to fws kai fwnazei me nebrakia ORGANO8EITE REEE  kai to kleinei to fws meta apo alla 5 lepta pali ta idia o mpatatoudis.....eeeee ekei petagete enas apo tous alous gamiades  kai tou leei.......ti organo8eite kai organo8eite re malaka ti skata 8eleis??????/
kai leei o mpatman : TREIS FORES ME GAMISATE KAI EGW DEN GAMISA OUTE MIA  DEN MPORW ALLO ME PONAEI O KOLLOS......FEBGW...........

mia zwh paok reeeeeeeeeee

Offline shpongle4

• Αποστολή
  • **
    • P.A.O.K. OLEO,P.A.O.K. OLEO,MES TH PUTANA THN A8HNA 8A TO LEW
GAMIETAI O 8RHNOS KAI H ELLADA
STO PATO SAS NA VALETE KAI THN OLYMPIADA

GAMIETAI O PAO KAI H ELLADA
STO PATO SAS NA VALETE KAI THN OLYMPIADA

Tom_Araya

• Guest
O sokratis -xerete poios- pigainei ka8e mera gia kinigi sto dasos, alla panta gyrnaei me adeia xeria. Ksafnika mia mera blepei mia arkouda. Simadeyei, pyrovolei kai tin skotwnei. Me to pou paei na tin kouvalisei omws, ais8anetai ena xeri ston wmo tou. Gyrnaei kai vlepei mia arkouda 3 metra pshlh na tou leei: "koita sokrati, ekanes malakia pou skotoses tin arkouda, kai twra egw thymwsa, kai 'h tha se skotwsw 'h tha se gamisw. Ti protimas?" O sokratis skeftetai oti i zwi tou einai polytimi kai me baria kardia tis leei "entaksei, gamise me". Ton arxizei i arkouda, ton kseskizei sto mamisi kai telika molis teleiwnei mazi tou o sokratis eksantlimenos paei sto nosokomeio na synelthei. Vgainei meta apo 2 ebdomades kai apofasizei na parei ekdikisi. Paei loipon sto dasos, briskei ayti tin arkouda, tin simadeyei me to oplo tou kai tin skotwnei. Ekeini ti stigmi, ais8anetai ena xeri ston wmo tou. Gyrnaei, blepei mia poliki arkouda 4 metra pshlh na tou leei "sokrati, prepei na ekdiki8w ton 8anato tis arkoudas. ti protimas, na se skotosw 'h na se gamisw?" . O sokratis i8ele poly na zisei, kai telika apofasizei na gamithei. Ton arxizei i poliki arkouda se agrio sex, kai otan teleiwnei o sokratis itan katakoitos. Paei loipon ksana sto nosokomeio, kai meta apo 3 ebdomades, otan syneilthe apofasise na paei sto dasos na parei ekdikisi. Paei loipon, briskei tin poliki arkouda, simadeyei me to oplo tou kai tin skotwnei. Ekeini tin stigmi noiwthei ena xeri ston wmo tou. Gyrnaei kai blepei ena terastio grizzlie na tou leei "sokrati paradeksou to, den erxese sto dasos gia kynigi etsi?"

;D ;D ;D ;D

SLASH-4

• Guest
Ερωτηση:Πως λεγονται τα αρχιδια του Σουπερμαν?
Απαντηση:Σουπερ-3! ;D

ksts

• Guest
Ki auto pragmatiko gegonos:
enas Athinaios se ena dialleima
mas prizei gia tin lexi mpougatsa
kai anaferei diafores paralages
px. pws lene oi Salonikeis ti thalassa,mpougatsa me psaria
ktl.
Tsantizetai loipon enas Salonikios,PAOKtsis ki aftos
kai tou apantaei:Tin Athina ksereis pws ti leme?

Pws?rwtaei o Athinaios

MPOUGATSA ME MALAKES apantaei o dikos mas
kai peftouem oloi katw apo ta gelia!

xaros

• Guest
Otan kapote oi agrwtes katebhkan stous dromous na diamartirithoun antimetopisan ena problhma, den ikseran na fwnazoun sunthimata!
Zhtisan loipon apo tous sundesmites tou paok na tous bohthisoun kai etsi egine! Mazeuthkan loipon ta ÐÁÏÊôóÜêéá eftiaksan mia suntonistikh epitroph kai katebhkan sto mploko mazi me tous agrwtes!
Tous eipan kathiste eseis apo thn mia meria kai emeis apo thn allh, emeis tha fonazoume kai eseis tha apantate!
ÐÁÏÊôóÜêéá: Agroti Peinas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agrotes: NAI
ÐÁÏÊôóÜêéá: GAMIETE O THRULOS KAI O PEIRAIAS

HOMOPAOKUS

• Guest
Ένα ποίημα για ΕΚΕΙΝΗ

Ήμουν εντελώς κενός σαν άνθρωπος πριν ΤΗΝ γνωρίσω. Το μόνο πράγμα που μου έδινε χαρά ήταν να βλέπω τον ολυμπιακό να χάνει. Έχανε; ήμουν ευτυχισμένος.
  Κέρδιζε; Ήμουν δυστυχής.
  Άδειος. Τελείως άδειος από αληθινά συναισθήματα, αγάπη και ζωή. Ήθελα να το αλλάξω αυτό. Δεν μπορούσα όμως. Κάθε φορά που ξεκόλλαγα, μετά από λίγο ξαναγύριζα στα ίδια.

Και ξαφνικά μπήκε ΕΚΕΙΝΗ στη ζωή μου. Ήταν μια οπτασία. Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. ΤΗΝ αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Η καρδιά μου γέμισε από τρυφερά συναισθήματα. Επιτέλους, τώρα πια δε με ένοιαζε το ποδόσφαιρο.
Σκεφτόμουν μόνο ΕΚΕΙΝΗ. Όταν με κοίταζε ένιωθα την καρδιά μου να φτερουγίζει.
  Επιτέλους  για πρώτη φορά στη ζωή μου ήμουν γεμάτος από πραγματικά συναισθήματα.

Ένιωσα την ανάγκη να γράψω ένα ποίημα για χάρη ΤΗΣ. Πως θα μπορούσα όμως;
  Δεν είχα καμία σχέση με κάτι τέτοιο.
  Χμμμμμμ
  Θα άφηνα την καρδιά μου να γράψει. Θα έκλεινα τα μάτια. Θα έπιανα το στυλό και η ψυχή θα οδηγούσε το χέρι μου.
  Και η τρυφερή ψυχή μίλησε. Αυθόρμητη και ελεύθερη. Τίποτε πια δε θα με γύριζε πίσω.

Βλέπω το σώμα σου που είναι κρίνο
  Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
  Κι όλη η φύση ανθεί για μας
  Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς

_________________________________________________ ___

gate4

• Guest
 Βλέπω το σώμα σου που είναι κρίνο
 Κι από τα μάτια σου το δάκρυ πίνω
 Κι όλη η φύση ανθεί για μας
 Γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς

φίλε HOMOPAOKUS είσαι πολύ μεγάλος καλλιτέχνης

ksts

• Guest
HOMOPAOKUS

kapou to exw ksanadiavasei afto :21: ....xe xe

HOMOPAOKUS

• Guest
HOMOPAOKUS

poy? emena moy to esteilan...

ksts

• Guest
HOMOPAOKUS

poy? emena moy to esteilan...

ston paparazzi,sto contra.gr.
Oxi tipota allo alla min faei to site
kamia minisi gia klopi pnevmatikwn dikaiwmatwn!

Londrezos

• Guest

GENTLESOS

• Guest
TELEIOOOOOOOOO
:lol: :lol: :lol: :lol: