Συμφωνω απολυτα με ενα παιδι πιο επανω που ειπε στο καλο να πανε. Στην ευχη του θεου και ας κανουν οτι θελουν τωρα. Τους ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου για την προσφορα τους στην ομαδα μας, για την μεγαλη χαρα που μας δωσανε το Σαββατο το βραδυ. Να φυγει οποιος θελει να φυγει και να μεινει οποιος θελει να μεινει. Δεν κραταμε κανενα με το ζορι. Κανανε οτι μπορουσανε, δουλευανε με τις ποιο αντιξοες συνθηκες που μπορει να διαννοηθει κανεις.
ΗΤΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ολη την χρονια. Κανεις δεν μπορει να τους κατηγορησει για το επομενο βημα τους.
Δεν ξερω για σας ρε παιδια, αλλα για μενα αυτο το κυπελλο ηταν υψιστης σημασιας, χιλιαδες φορες μεγαλυτερης σημασιας απο αυτο του 2001. Ιστορικης, ηθικης, οπαδικης, αθλητικης, μελλοντικης, ναι μελλοντικης καλα διαβασατε, γιατι πιστευω ακραδαντα οτι θα βρεθει λυση για την ταλαιπωριμενη ομαδα μας.
33 χρονια περιμενανε το κυπελλο αυτο πολλοι παοκτσιδες, 27 εγω απο την μερα που γεννηθηκα, γαλουχισμενος απο τους δικους μου για την ντροπη του 1970. Γιατι η ηττα του 1970 ηταν για τον παοκτση μεγαλη ντροπη, οπως αυτη η ηττα εναι μεγαλη ντροπη γαι τα σκουληκια. Οταν δε βλεπω το μπαχαλο που επικρατει αυτη την στιγμη στον εβραιο, με παραιτησεις του προεδρου των ιερολοχιτων, τον εμφυλιο που εχει ξεσπασει, την καλως ερχομενη διαλυση τους, την διαιωνηση της παοκτιδικης ιδεας στα παιδακια, μονο χαρα μπορω να νοιωσω μεσα στην λυπη μου.
Μπορει για τους περισσοτερους παοκτσιδες ο γαυρος να ειναι η πιο μισητη ομαδα, για εμενα ομως ειναι ο εβραιος, αυτος και η σιχαμενη Γκεμπελικη προπαγανδα τους οτι εγω ειμαι ο ρουφιανος του βορρα, οτι ειμαι ομαδα του κρατους, οτι το πρωταθλημα του 1985 μας το δωσανε οτι το κυπελλο του 2001 μας το δωσανε οτι...οτι...οτι.
Θελω να τους κρατησω, αλλα θελω να τους κρατησω σε ενα υγιη Παοκ, οχι σε ενα Παοκ που καρκινοβατει. Βαρεθηκα, ρε παιδια, να διαβαζω συνεχεια, οι παικτες ειναι απληρωτοι, προσφυγες απο τον ταδε και τον δεινα, ασελγειες πανω στο πτωμα της ομαδας μας απο γνωστους-αγνωστους. Τα κορακια περιμενουν στην γωνια.
Γνωριζαμε ολοι μας οτι η επομενη μερα θα ειναι μαυρη και ηδη αρχισαν τα οργανα. Περιμενουμε την συνεχεια.
Σας ευχαριστω και παλι Αγγελε και ποδοσφαιριστες της παοκαρας μας, μας κανατε υπερηφανους. Κανετε οτι θελετε.
ΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΨΥΧΗ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ, ΝΑΙ ΡΕ...ΠΑΟΚ.