http://www.sport24.gr/html/ent/934/ent.103934.aspΜε τους "πληβείους" ο Πύρρος
Δημοσίευση: 10 Φεβρουαρίου 2006 10:10
Με τους "πληβείους" ο Πύρρος
Ένας από τους πιο φανατικούς φίλους του "Δικεφάλου του βορρά" είναι ο Πύρρος Δήμας. Ο τρις φορές "χρυσός" Ολυμπιονίκης πήρε θέση υπέρ του μετώπου λαϊκής βάσης στον ΠΑΟΚ.
Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού αθλητισμού μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Τούμπα.
Ακολουθεί η τοποθέτηση του Δήμα:
"Εγώ πρώτα γνώρισα τον κόσμο του ΠΑΟΚ και μετά την ίδια την ομάδα. Στη συνέχεια γνώρισα και τη γυναίκα μου, που είναι και αυτή φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ότι παρά το τεράστιο μέγεθος του, ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να έχει ανάλογες διακρίσεις.
Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιο κόσμο και ακόμη και εδώ στην Αθήνα υπάρχουν πολλοί οπαδοί του. Το θέμα είναι ότι παρά το τεράστιο μέγεθος του, ο ΠΑΟΚ δεν καταφέρνει να έχει ανάλογες διακρίσεις. Κι αν υπάρχουν προβλήματα στην ομάδα, αυτά δημιουργούνται από τη διοίκηση του και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν σε αυτή".
Στη συνέχεια ο παλιός πρωταθλητής στην άρση βαρών πήρε ξεκάθαρη θέση: "Ο βασικός χρηματοδότης του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Γνωρίζω προσωπικά φίλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί τέσσερα ή και πέντε εισιτήρια διαρκείας, γνωρίζοντας ότι δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα.
Ο κόσμος και η λαϊκή βάση είναι αυτοί που θα στηρίξουν την ομάδα. Και όσο κι αν ακούγεται ρομαντική η κίνηση, εμένα μου αρέσει. Θέλω να ενημερώνομαι για αυτή και θα το κάνω μέσω της ιστοσελίδας του μετώπου. Αυτό που θα πρέπει πάντως να καταλάβουν όλοι είναι ότι οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν μακριά από την κριτική που ασκείται στη διοίκηση.
Ξέρουμε όλοι τι φταίει στην ομάδα και η μοναδική επιλογή που θα έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι η υπομονή. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να στηρίξουμε τους παίκτες και τα άλλα θα έρθουν. Πιστεύω ότι το "μέτωπο λαϊκής βάσης" στον ΠΑΟΚ είναι μία σημαντική κίνηση που πλέον παίρνει σάρκα και οστά. Σε αυτή την προσπάθεια θέλώ και εγώ να είμαι ένα απλό μέλος για να δούμε καλύτερες μέρες στον ΠΑΟΚ και την ομάδα να πηγαίνει μπροστά".
Ena megalo mpravo kai euxaristw se auto to pragmatiko pallikari..
Makari na tan kai alloi san k auton