Author Topic: Σχέση ΑΣ ΠΑΟΚ με Παε,Καε - ποσοστα του - Γηπεδα - Γουμενος  (Read 1988 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bayern4

• Guest
http://paokgate4.gr/nea.asp?neaid=246&mode=4
Αντε ξανακαντε αποχη ΠΑΟΚτσηδες, να σας πουλαει τρελιτσα ο καθε πολιτικος.

Ζαγορακη τρεχα τωρα βρες καμια εταιρια στοιχηματων, καμια αυτοκινητοβιομιχανια κλπ. για χορηγο.
17000 μετοχους εχεις απο πισω.

Offline toy

• Αλλαγή
όπως πολύ καθαρά λέει η ανακοίνωση "προκειμένου να αποκαταστήσει την ασφάλεια του γηπέδου της Τούμπας." δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον.
Με την μπάλα χαμηλά πήρες τ' αρχίδια σου τόσο για τα χρέη όσο και τώρα που πας να προφυλάξεις ανθρώπινες ζωές.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/o_7800.html

"Ôï ÄÓ ôçò ÏÐÁÐ Á.Å., óôï ðëáßóéï ôçò áðüöáóÞò ôïõ íá óõíåéóöÝñåé óôçí ðÜôáîç ôçò âßáò óôïí áèëçôéóìü, åßôå áõôÞ åêäçëþíåôáé åíôüò, åßôå åêôüò ôùí ãçðÝäùí êáé ìÜëéóôá áðü ïñãáíùìÝíåò ïìÜäåò ïðáäþí êáé áäéáìöéóâÞôçôá ìå ïñãáíùìÝíï ôñüðï, âñßóêåôáé óôç äõóÜñåóôç èÝóç íá áíáêïéíþóåé üôé áäõíáôåß íá ðñï÷ùñÞóåé óôç ÷ïñçãßá ðñïò ôïí Å.Ó. ÐÁÏÊ, ôçí ïðïßá áéôÞèçêå ç äéïßêçóÞ ôïõ...
Å.Ó. ÐÁÏÊ, ôçí ïðïßá áéôÞèçêå ç äéïßêçóÞ ôïõ ðñéí ëßãåò çìÝñåò, ðñïêåéìÝíïõ íá áðïêáôáóôÞóåé ôçí áóöÜëåéá ôïõ ãçðÝäïõ ôçò Ôïýìðáò.
Ôá âßáéá ãåãïíüôá ôïõ ÓáââÜôïõ óôç Ëáìßá, óôï ðåñéèþñéï ôïõ áãþíá ÷Üíôìðïë ÐÁÏÊ – ÁÅÊ, õðïäçëþíïõí ôçí áäõíáìßá ôùí óõëëüãùí, áëëÜ êáé ôçí Üñíçóç ìÝñïõò ôùí ïðáäþí, íá áðïôñÝøïõí êáé íá áðïöýãïõí êáôáóôÜóåéò ïé ïðïßåò ïõäåìßá ó÷Ýóç Ý÷ïõí ìå ôïí áèëçôéóìü.

:gruebel: :gruebel: :gruebel:  ìáëéóôá.
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
ΑΣΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΖΩΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..

ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΞΥΠΝΑ!
ΚΑΤΣΑΡΗ ΔΩΣΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ Κ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ..ΛΙΓΕ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΥΠΟΤΡΟΠΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΡΟΥΛΗΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ? DIS ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ...ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΚΑΙ GAY...ΤΙΠΟΤΑ ΕΓΙΝΕ...ΡΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
« Last Edit: May 31, 2010, 17:13:12 by Capricorn »

Offline spinos_4

• Αλλαγή
δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο τους αλλα για τα παραπάνω που γραφεις και για πολλά αλλα
ο οπαπ πριν μερικές μέρες έκοψε τις επιχορηγήσεις στις ομάδες...

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=73701
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline gagas

• Αλλαγή
ο λογος που δεν δινουν τα λεφτα ειναι η αδυναμια των παραγοντων λεει να αποτρεψουν κακες συμποριφορες.
ρε ελαχιστοι μαλακες, αρχιδακια με την γλωσσα στις κωλοτρυπιδες των βγενοπουλων, τι επιχειρημα ειναι αυτο ρε μαλακες?

με την ακυρωση της χορηγιας θα γινουν πιο δυνατοι οι παραγοντες για να καταπολεμησουν τη βια?ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ?
ποσο ζωα ειμαστε εμεις..που αφηνουμε τοσα χρονια τους ιδιους μαλακες να μας κυβερνουν..
ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Offline gagas

• Αλλαγή
καμια χορηγια δεν εκοψε ο οπαπ..καμια..να χαμε να λεγαμε μαλακιες δηλωσεις αυτου του αρχιδιου που λεγεται μπιτσαξης...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ζαγοράκη ξύπνα, από παντού τρώμε πόλεμο, επιτέλους λίγο αλητεία στην διοίκηση και όχι χαμηλά την μπάλα μόνο. Αν δεν είναι του χαρακτήρα σου υπάρχουν άλλοι στον ΠΑΟΚ που μπορούν, βρες τους και φέρτους δίπλα σου να κάνουν την βρώμικη δουλειά αφού εσύ δεν μπορείς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cure

• Αλλαγή
Σήμερα πρέπει να είναι η μέρα του φυτού. Δεν εξηγείται αλλιώς. Στενάζουν ήδη τα ράδια από κομπλεξικά που μυξοκλαίγονται σαν πουτανίτσες που ο κλεφτο-ΟΠΑΠ που τάισε τους φονιάδες γαύρους και τις οικογένειές τους, όπως αποκάλυψε στη βουλή η Κανέλλη και δεν κουνήθηκε φύλλο, επειδή "σοκαρίστηκαν" οι χορηγοί των δολοφόνων!!!!!!!!!
Και βγαίνουν ο κάθε φίκος και κράζει τους "αλήτες" κάνοντας άμεση σύνδεση με την ανακοίνωση των Δυτικών. Να οι απειλές που πραγματοποιούνται... μπλα μπλα μπλα.

Δεν γουστάρω σαν ομάδα να περάσουμε αυτό το κλίμα, γιατί τότε θα τα σιχαθώ όλα. Εγώ θέλω να βγει ο Ζαγοράκης με τον κατσαρήδα και να κανονίσουν άμεσα, δάνειο, άλλη χορηγία, κάτι. Παράλληλα να κράξουν τους υποκριτές και να ζητήσουν επίσημο εμπάργκο.

Μακάρι να τα παίρναμε τα λεφτά, αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας ρε. Από αυτούς κρεμόμαστε πάλι δηλαδή; Από τ' αρχίδια του κράτους πάλι; Και το πλέον σοβαρό: Δηλαδή η ασφάλεια των ΠΑΟΚτσήδων θα εξαρτάται από το αν μας πετάνε σπόρια οι μπάσταρδοι οι κλέφτες του κράτους; Δηλαδή αν δεν δώσουν αυτοί, τι θα γίνει; Θα πεθάνουμε μέσα στη Τούμπα;

Τέλος ρε πούστη το να κρεμόμαστε από τους κλέφτες του κράτους. Αφού βρήκαν αφορμή αυτοί να μη δώσουν τα λεφτά, να βρούμε κι εμείς αφορμή να αρχίσουμε τον πόλεμο επιτέλους. Μας δουλεύουν
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο τους αλλα για τα παραπάνω που γραφεις και για πολλά αλλα
ο οπαπ πριν μερικές μέρες έκοψε τις επιχορηγήσεις στις ομάδες...

http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=73701

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΡΟ ΕΙΝΑΙ 30/3...εκοψε απο βαζελο γκαυ και ρουλη?

Offline spinos_4

• Αλλαγή
λογικά για όλους πήγαινε αυτό...
απλά έτυχε να κάνουμε πρώτοι εμείς επεισόδια..
αν τα έκαναν άλλοι τώρα δεν ξέρω αν είχαν την ίδια αντιμετώπιση..
εγώ απλά απάντησε σε αυτό που είπες για το τι κάνει ο οπαπ γενικά για τα επεισόδια...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
τα επεισοδεια στο οακα στο καραισκακη και στο ωολλει γιανανε απριλιο-μαιο...αυτη η ανακοινωση ωγηκε μαρτιο...ακομα και ετσι να ειναι τι τιμωρια εφαγαν αυτοι για την επομενη χρονια?

Offline cure

• Αλλαγή
Ακόμα να βγάλετε ανακοίνωση και να τα χώσετε στην επιλεκτική σας αντιμετώπιση. Ακομη να βγάλετε ανακοίνωησ για το ότι δεν μπορεί μία μειοψηφία να χαρακτηρίζει έναν ολόκληρο λαό μπλα μπλα μπλα. Σαν ροφοί θα την φάτε από τον βούγια και θα πείτε κι ευχαριστώ;

Ακόμη να τη γράψετε;
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spinos_4

• Αλλαγή
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline makis

• Αποστολή
  • **
στο χωριο μου λένε :     οι μαγκιές(καφρίλα) πληρώνονται

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Ξεχαρμανιασαν οι μεν, εκανε και τη διαφημιση του ο οπαπ/μπατσοκ σαν τιμωρος...(και ΓΑΜΩ τις ευκαιριες βεβαιως βεβαιως)

Πολλοι συνεχιζουν να κρυβονται πισω απο δαχτυλο τους και μιλανε για προηγουμενη και επομενη σεζον, αλλο αθλημα, κτλ. Μαγκες στα ισια, να μη ζηταμε μονο απο το Ζαγορακη να βγαλει τ'@@ του και να τα δειξει στους πολιτικαντηδες, καποια στιγμη να τα βγαλουμε κ εμεις λιγο (καποιοι απο'μας) να τα αερισουμε..

Οτι και να με πειτε λιγοι θα άντεχαν να ειναι στη θεση του προεδρου-διαχειριστη παε ΠΑΟΚ, μεσα σ'ολες αυτες τις συγκυριες.  

ΥΓ. Μακης συμφωνω

Offline lik4

• Αλλαγή
στο χωριο μου λένε :     οι μαγκιές(καφρίλα) πληρώνονται

στο δικο μου χωριο λενε τον αδυνατο και τον χαμηλα την μπαλα τον γαμανε ολοι και μετα σκυβει και το κεφαλι  ;)

Offline fontana

• Κερκίδα
  • *
στο χωριο μου λένε :     οι μαγκιές(καφρίλα) πληρώνονται

................................ Ας ασχοληθούμε τώρα με τον κοντό...

................................. Αλλοι προσπαθούν να προχωρήσουν την ομάδα και εμείς έχουμε της πούτσας μας τον καιλέ.

Απαγορευονται βαση κανονισμων τα υποτιμητικα,ειρωνικα και υβριστικα σχολια για τον λαο του ΠΑΟΚ,ΣΦ ΠΑΟΚ κτλ...
« Last Edit: May 31, 2010, 18:02:11 by northeagle_4 »
'Οταν θα πάω στον τρελογιατρό
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΟΝ
ΛΑΛΑΛΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑΑ