Den 8elo na ksyso plhges.
Den 8elo na pyrodothso kaygades.EIDIKA TORA POY YPARXEI ENOTHTA OSO POTE ALLOTE.
Alla an den to pw 8a skaso:
GIATI RE NIKO VEZYRTZH 6 MHNES DEN EKANES OTI EKANE O TEO SE 6 MERES?
Hkseres oti o kosmos h8ele na ma8ei gia to pliatsiko poy ginotane.
Mesa se liges meres ston PAOK exoyme:
Diafaneia, krystallinh diaxeirish, ola sth fora, logistika, epitages, Mhtropoylodaneia, boutique, symvaseis...
GIATI?
mhn apanthsei kaneis...h erothsh einai rhtorikh...
Δεν είναι ρητορική ερώτηση, είναι πολύ ουσιαστική!!!
Υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα πάντως ως απάντηση. Κατ'αρχήν νομίζω ότι το ήξερε ο Βεζυρτζής, δεν νομίζω ότι δεν το ήξερε. Εφ'όσον το ήξερε, το ερώτημα είναι γιατί δεν το δημοσιοποίησε!!!! Εδώ λοιπόν υπάρχουν πολλές απαντήσεις.
1. Γιατί ο Γούμενος είχε ήδη καταξιωθεί ως απατεώνας στις συνειδήσεις του κόσμου, και μιά περαιτέρω απόδειξη δεν θα πρόσθετε τίποτα παραπάνω παρά μόνο γκρίνια.
2. Επειδή ο Γούμενος ήταν ήδη υπόλογος για μεγαλύτερα ανοίγματα, οπότε το να λείπουν 10 επιταγές, ήταν υποδεέστερο.
3. Επειδή ο Γούμενος τον διαβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει τα σώματα των επιταγών.
4. Επειδή ο Γούμενος τον έψησε ότι θα φέρει τα σώματα εν καιρώ και τον ενημέρωσε πού ακριβώς είναι το καθένα και για ποιό σκοπό πήγε!!
5. Επειδή ο Γούμενος ούτε που θυμάται πού τα έδωσε και ήταν τραλαλά (απίθανο σενάριο)!!!
6. Επειδή ο Νικολάκης το συνήθιζε και αυτός στο παρελθόν με τις δικές του επιχειρήσεις και δεν τον ξένισε ιδιαίτερα!!!
7. Επειδή ο Γούμενος το είχε βάλει όρο όταν τους μεταβίβασε τις μετοχές ... συμφωνία κυρίων!!!
Πάντως, με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ήταν περίεργη ανακοίνωση ... πολύ περίεργη!!! Δεν συνηθίζεται και δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούνται στοιχεία ταμειακά της εταιρείας, ιδιαίτερα τώρα που η διοίκηση απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης. Δεν το καταλαβαίνω γιατί μπορεί να έγινε αυτό. Την μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω, είναι ότι ακολουθούν την πεπατημένη της περσινής επιτροπής σωτηρίας που δημοσιοποιούσε ακριβώς τα ίδια στοιχεία, μόνο καί μόνο για διαφάνεια, επειδή είμαστε σε κρίσιμη περίοδο που η ΠΑΕ θα μαζέψει λεφτά και δεν πρέπει να υπάρχει καμμία απολύτως υπόνοια στον κόσμο. Ίσως να φοβούνται και τίποτα καλοθελητές δημοσιογράφους. Άλλο λόγο δεν βρίσκω, αλλά και αυτός ο λόγος μου φαίνεται υπερβολικός, γι'αυτό και λέω ότι ήταν πολύ περίεργη ανακοίνωση!!
Ακόμα πιό περίεργο βέβαια, που σε μιά ανακοίνωση τέτοιας φύσεως και περιεχομένου, αναφέρονται τα φύλλα των επιταγών που λείπουν!!! Συνήθως, όταν ανακαλύπτεις κάτι τέτοιο, δεν το δημοσιοποιείς. Πάς και κάνεις ανάκληση των επιταγών!!! Δεν ξέρω αν το έκαναν ή όχι οι άνθρωποι της ΠΑΕ. Ίσως περιμένουν μήπως βρουν στοιχεία πού τελικά δόθηκαν οι επιταγές. Ίσως ακόμα και να γνωρίζουν πού δόθηκαν οι επιταγές. Εξ'άλλου ο Ποικιλίδης είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την διαχείρηση τέτοιων υποθέσεων!!! Το σίγουρο που παραμένει ως ερώτημα είναι ... δεν δημοσιοποιείς τέτοια στοιχεία!!!! Για να υπάρχει λοιπόν δημοσιοποίηση ... μάλλον ξέρουν προς ποιά μεριά πήγαν οι επιταγές ... την προφανή δηλαδή ... και μάλλον θα υπάρχει πολύ ψωμί στην υπόθεση ... ίσως να δούμε δηλαδή και σοβαρά ποινικά δικαστήρια κατά του Γούμενου!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!! Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!!! ... Παναγίτσα μου, κάνε να είναι αλήθεια αυτό που σκέφτομαι!!!