7) PARAKATW akolou8ei to DIKO MU POST ,mesa sto opoio afou opws egrapsa DIASTAVRWSA K KSANADIASTAVRWSA ta
osa ginan sthn 8yra 1,8yra 3 APLWS METEFERA TA SYMBANTA.
An twra kapoius enoxlhse pu APOKALESAN KAPOIOI ,alla kai EGW SYMFWNHSA mesa sto POST mu “ypokeimena eleina », «
an8rwpina peritwmata » MHPWS ? LEW MHPWS ? symfwnoun ME TIS PRAKSEIS AFTWN TWN ELEINWN kapoioi apo edw mesa K
ISWS ? 8HXTHKAN ?
Giati AN einai ETSI ?ksanagrafw!AN einai E-T-S-I ….den nomizw oti 8elei kaneis mas EDW MESA rufianous h
pseftomages wraia!?!?
A!kai kati allo:PROSBALA kanenan me to POST mu?LEW,EBRISA TON OPOIONDHPOTE PROSWPIKA?!?EBRISA tis
PRAKSEIS/SKEPSEIS kapoiwn..”opoios exei thn myga migiazetai” omws.. @alex DEN afora o YPAINIGMOS mu esena
ok?exeis deiksei oti eisai xarakthras spa8i k kshghmeno palikari(apla gia na mhn parekshgh8eis ok?)
2on simfono me autus pu einai kata tis kameras eimai kai ego giati se mi proodeutikes xores me sapila pu
kseperneai ta oria kai dispistia apo tin meria ton opadon-filathlon gia dietisies kai loipa to mon pu tha vgi
einai na gemisi i mpuzu me aganaktismenus filathlus-opadus gia kapius vromikus malakes.
8)kai deixnh oti einai kshghmenos o @alex k oti skeftetai prin grapsei .AGANAKTISMENOI omws giati re @alex
na mhn htan ta 3-4 afta pitsirikia ?apla rwtaw
@chris
nomizo oti kapu exi pareksigisi to zitima kai to piges para poli makria.thetis zitima rufianas eno den nomizo oti
iparxi kati tetio.kai an kapioi ta pernane opos les apo tin dioikisi gia na dinun kosmo tote den nomizo auti na
itan ksemparkoi ego ida olokliro to gipedo na tus krazi.den nomizo oti kai oi 10.000 itan rufiani alimono an gini
i an legete kati tetio..
9)sigoura den to parekshghsa..isws na hmoun ligo yperbolikos..alla den EGRAPSA PSEMATA H PARAMY8IA THS
FANTASIAS MU.eixa grapsei @alex oti diastavrwsa k-a-l-a prin grapsw
Egw na pw oti symfwnw me ton panzer. Nomizw pws deinei poly swsth diastash sth shmerinh pragmatikothta. To
"roufiania" re sy xristo einai ligo bary nomizw... den nomizw pws na yphrxe kapoios pou na "xarhke" pou mphkane
ayta ta paidia mesa sto ghpedo. Etsi nomizw egw....
Dikefalos
10) kapou edw erxetai o filos mu o giannhs..nai giannh einai BARY opws akousthke h grafthke apo MENA..alla
grafoume-grafete-epoikinwnume OI EDW mesa apo AFTO TO FORUM…ara ksanarwtaw:SIGOURA paidia DEN xarhkan KAPOIOI pu
piasthkan ta 3-4 pitsirikia?alla katalaba diabazontas egw..
Molis akousa pws kapoioi ouggroi skinheads mas etoimazoun ypodoxi...
Wre ksylo pou tha pesei...Mallon den kseroun ti simainei PAOKtsis...katse na adiasoun ta poulman tis Germanias
sto Debrecen kai meta as mas kounithoune...Paizetai omws poustia me ta eisitiria kathws mas dinoun mono 700!!Ti
na ta kanoume?oute to 1/5 twn anagkwn mas den kalyptoun...kati mou leei oti tha kanoume ntou kai tha mpoume me
tsampouka mesa...
Poso anoitoi einai avtoi oi Ouggroi?Kairos na mathoune oi allothriskoi ti simainei PAOK...
MIA ZWI PAOK!!!
NAI RE PAOK!
11) koita @giorgie4 PALIKARI MU mhn enw eseis 8A AMYNESTE GIA THN SWMATIKH SAS AKAIREOTHTA kapoioi pu to
“paizoun paoktshdes” pane kai sas RUFIANEPSOUN stous OUGROUS ASTYNOMIKOUS oti <<nai nai AFENTH astynomike
!!!aftos,aftos k ekeinos EDEIRE tus ougrous opadous!!!egw omws den ekana tipota..mporw na fygw KALE
astynomikeeeeee?>>prosekse loipon @giorgie4
11-a) kai pou eisai?PROSEKSTE mhn exete PALI pyrsous k ta tiafta..kyndinevete IDIAITERA eseis oi
PAOKtshdes tu EKSWTERIKOU an pesei kana prostimataki apo thn ouefa NA ZHTANE KAPOIOI na plhrwsoun oi PAOKtshdes
tu EKSWTERIKU to prostimo!mhpws sas “karfwsoun” kiolas KAPOIOI?mhpws “zhthsoun thn kefalh sas epi pinaki”?den
kserw palikari mu PROSEKSTE PANTWS!giati me afta pu diabazw se afto to dysmoiro forum..
12) MPAINONTAS TWRA K SXOLIAZONTAS TA POST STO TOPIC “EPEISODIA”
Kai dystyxws, oi antipaloi gnwrizoun tin krisimotita tis xronias gia tin omada mas kai -akrivws epeidi kseroun
oti fetos ka8enas mas exei anastoles gia to an prepei na ginoun epeisodia, afou kati tetoio 8a zimiwsei afantasta
tin omada ston oikonimiko tomea- 8a mas antimetwpizoun akoma xeirotera. Egw pisteyw oti fetos eidika einai i
xronia pou "dikaioumaste" ws laos na kanoume epeisodia, alla epeisodia pou den 8a periorizontai p.x. stin "ripsi
antikeimenwn", alla kati pio genikeymeno, pou stin teliki 8a tarakounisi ton kosmo kai 8a dwsei kai to mynima oti
eimaste akoma zwntanoi, giati dystyxws tin iremia mas poloi tin eklamvanoun ws adynamia.
12-a) nomizw o @tom araya ta leei me to onoma tus..h me alla logia h ARWSTHMENH EPEISODIOFOBIA opws thn
xarakthrisa egw..apla katalabainw pleon oti arketoi exoun GINEI 8YMATA tou ekbiasmou pou askhtai ston LAO TU PAOK
eksaitias ths EPEISODIOFOBIAS pou kataferan ENTEXNA na perasoun kapoioi[genika milaw ,edw sto internet,sta
radia,stis efhmerides ktl ktl]
Kai poios sas eipe oti h 20eths paradosh egine EPEIDH KANAME EPEISODIA??? H Toumba htan floginh kai oi paiktes
exynan aima,giayto egine h paradosh.Pote den syndiastike h Toumba-fovitro me ta epeisodia.Isa isa pou otan ta
vlepoune gelane mazi mas,ginetai to diko tous...
epeidh MALLON den kserhs file mu,h MALLON su diafevgoun polla apo ekeinh thn epoxh....8a kanhs,kanete ypomonh
liges bdomades KAI STHN ANANEWSH tu paokworld 8A DEITE,DIABASETE,MA8ETE para polla....syntoma....
13) edw htan mia parenaish dikh mu ton avgusto akoma…na perimenh o @petrovgr giati E OXI K NA GRAFOUME OTI
H TUMPA PALIOTERA DEN EIXE SYNDIASTEI ME EPEISODIA,ME TRELES PAOKTSHDWN,ME TROMOKRATIA…..apodeixthke omws
argotera……oxi mono apo ton @petrovgr alla k apo allous… oti OUTE yphrxe “ypodoxh” apo to aerodromio..OUTE
“hxhtikh parenoxlhsh” eksw apo to ksenodoxeio pu emene h ka8e omada tu POK prin apo ka8e paixnidi..OUTE karteri
se diodia,ose ktl..OUTE bebaia to kaftatzoglio den ginotan ASPROMAVRO se mats grias-gay..OUTE se mats pu epaize h
e8nikh podosfairou sth salonika den akugan “gallika” kapoioi paixtes omadwn tu POK..OUTE..OUTE polla alla..
OPOIOS LAOS DEN KSEREI H DEN EXEI MA8H THN ISTORIA TU EINAI KATADIKASMENOS.afto mono exw
na sxoliasw..
14) parakatw yparxoun oi KRISEIS/SXOLIA tu @homo paokus tu palikarou,pu kserei POSO SEBOMAI tis apopseis
tu k tu to exw deiksei se proswpikes mas katastaseis …apantaei loipon se @ouzuni kai se @taseo
se genikes grammes diafwnw arketa me ton @homo paokus-fantazomai kai o idios me emena etsi palikare? ….h as to pw
me alla logia…me kalyptoun arketa apo ta osa tu apanta o @taseos ..OMWS K APO THN ALLH GIA NA EIMAI DIKAIOS..
@ouzunh OUTE K EMENA MU ARESE SE KAPOIA PRAGMATA O TROPOS PU TA EGRAPSES[8elw na pw oti opws PARAKATW o @petrovgr
apokalei kapoius ,opws tus apokalei …etsi k esy DEN PREPEI kai DEN EXEIS DIKAIWMA na milas APAKSIWTIKA gia ton
opoion? shmerino LAO TU PAOK[e ekei katalabainw APOLYTA ton @homo paokus]
@ouzunh xthphse asxhma etsi opws egrapses oti egrapses….
apo 8EWRIES exoume xortasei oloi mas k sxolia gia ton
LAO TU PAOK! prakseis xreiazontai loipon!TUMPA ka8e ma ka8e kyriakkh..se oses PERISSOTERES ekdromes mporei o
KA8ENAS M-A-S..ka8ws k basket,volley ktl.DEN mporeis giati edw KAI XRONIA KAMPOSA meneis KANADA?kaneis den 8a se
kathgorhsei gia afto-den ftais allwste-..alla 8a xtypouse ASXHMA akoma k gia enan PU APODEDEIGMENA exei faei
ATELEIWTA KLM na egrafe etsi..poso mallon apo sena.
8a elega kleinontas oti gustarw pou paradexetai sto telos o @homo paokus oti psilo-flwrepsame..krataw bebia to
gegonos oti kamia sxesh ta epeisodia me thn debrecen k me ekeina ths psg…mhn trela8oume kiolas oti kyndynevoume
me 10 xronia…xalara re paidia…opws k to <<sta @@ mu an kapoios lerwsei to poiniko tu mhtrwo>>mallon mesa sta
nevra su eipes oti eipes..milame gia pitsirikades..8A SYMFWNOUSA apolyta mazi su @homo palikare AN egrafes mono
<<na tus riksoume kapoioi ena mperdaki ksylo>>GIATI KSERW OTI TO ENNOEIS K 8A TO KANEIS AN KRINEIS OTI PREPEI K
DEN TO GRAFEIS MONO.K 8AMAI MAZI SU AN XREIASTEI.-oso kai an akougetai oksymoro afto-.alla na to <<as lerwsoun to
poiniko tus mhtrwo>> xtypa asxhma.