kollima pou trote re me ton mega Zourari an ine dynaton,o anthrops pote den ekripse kati ke eno ine filos me karamanli pote den apopi=oiithike oti anike stin aristera ,oute opou fysaei o anemos ine !!!!
andi na leme efcharisto pou enas toso megalos epistimonas( me apopsi ke logo)afilokerdos tazete yper tou paok, diadidi pandou tin idea tou PAOk ke diafimizei PAOK,Makedonia,Thessaloniki opou stathi ke vrethi panda me ilikrinia ke echondas ton logo tis alithias kathomaste ke richnoume iponooumena !!! ine o monos anthropos pouy vgeni sta kanalia ke fonazi oti to athinokendriko kratos katasparazi tin ellada ke den tou andimilai kanis giati xeroun oti tha tous voulosi !!!
________________ prin krinis kapion ,mathe prota ti ine !!!! ______________________
to mats me vazelo to vlepo ASSO ,o doumi emena mou edikse oti vlepi balla ke i pektes pismosan !!!atomika imaste kaliteri (ektos ta center back) an peksoume ke os omada esto me 50 % ime esiodoksos !!!!!
osi lene oti den me apasholoun ta apotelesmata ke ta lipa ,as thymithoun oti epi voulinou opou i katastasi itan kapou sta idia ke agonistika chirotera i toumba akoma ke adeia itan edra me oli tin simasia tis leksis.liges apolies endos ichame ke sinechistike toso i paradosi me gay alla akoma ke i alli tou pok me x itan efcharistimeni sinithos. i eksygiansi den bori na sinodevete me dropi,diekdikoume ta panda akoma ke etsi pos imaste allios den imaste PAOK.
ap tin stigmi pou o chondros den tha vgali fragga mono nikes os to telos !!!!!!